Şimdi Ara

Hp harddisk bozuldu,harbi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Raw read error rate hatası veriyor. bilgisayarı kapatırsam birdaha açılmama ihtimaline karşı recovery bölümünü kurtarmak istiyorum.

yeni harddisk alınca ona yükleyip,orjinal windowsu kullanmaya devam etmek istiyorm.

başka çözümü falan varsa bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness187

Arkadaşlar harddisk bozuldu

Raw read error rate hatası veriyor. bilgisayarı kapatırsam birdaha açılmama ihtimaline karşı recovery bölümünü kurtarmak istiyorum.

yeni harddisk alınca ona yükleyip,orjinal windowsu kullanmaya devam etmek istiyorm.

recovery bölümünü dvd lere aktar. aktarırken yanlış hatırlamıyorsam eksiksiz yazıldığına dair dvd doğrulama seeneği de olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: darkness187

Arkadaşlar harddisk bozuldu

recovery bölümünü dvd lere aktar. aktarırken yanlış hatırlamıyorsam eksiksiz yazıldığına dair dvd doğrulama seeneği de olması lazım.

Alıntıları Göster

belleğe yedekledim,269 mb görünüyor zaten.yeni harddiske aktarsam başka pc den,format atabilirmiyim ?
    yada windows seri numarasını alsam başka windows yüklerken onu girsem olurmu

• Orijinalden alıntı: darkness187

belleğe yedekledim,269 mb görünüyor zaten.yeni harddiske aktarsam başka pc den,format atabilirmiyim ?
    yada windows seri numarasını alsam başka windows yüklerken onu girsem olurmu

269 mb olmaması lazım. Xp mi kullanıyorsun. Bende Windows 7 var. Recovery için 4 ayrı dvd kullandım. Xp bile olsa o kadar düşük olmaması lazım boyutu. 2. bahsettiğin seçenek olması lazım.
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    hocam valla 296 mb diyor, windows 7 kullanıyorum :s
  • İlginç...

8 için enaz 16G istiyor. 7 için de olsun olsun yarısı olsun (olmaz ya...)
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    backup bölümüne girince 18 gb oldu ve harddiske yedekledim.

eyvallah tşk
  • hocam çok teşekkürler,hallettim eyvallah
  • Backup önemli bi şey. Fırsat bulup 16lık bi flaş edinir edinmez laptopu yedekleyecem ben de. Uyarıp uyarıp duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.