Raw read error rate hatası veriyor. bilgisayarı kapatırsam birdaha açılmama ihtimaline karşı recovery bölümünü kurtarmak istiyorum.
yeni harddisk alınca ona yükleyip,orjinal windowsu kullanmaya devam etmek istiyorm.
başka çözümü falan varsa bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: darkness187
Arkadaşlar harddisk bozuldu
Raw read error rate hatası veriyor. bilgisayarı kapatırsam birdaha açılmama ihtimaline karşı recovery bölümünü kurtarmak istiyorum.
yeni harddisk alınca ona yükleyip,orjinal windowsu kullanmaya devam etmek istiyorm.
recovery bölümünü dvd lere aktar. aktarırken yanlış hatırlamıyorsam eksiksiz yazıldığına dair dvd doğrulama seeneği de olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: TechTR
quote:
Arkadaşlar harddisk bozuldu
recovery bölümünü dvd lere aktar. aktarırken yanlış hatırlamıyorsam eksiksiz yazıldığına dair dvd doğrulama seeneği de olması lazım.
Alıntıları Göster
belleğe yedekledim,269 mb görünüyor zaten.yeni harddiske aktarsam başka pc den,format atabilirmiyim ? yada windows seri numarasını alsam başka windows yüklerken onu girsem olurmu
belleğe yedekledim,269 mb görünüyor zaten.yeni harddiske aktarsam başka pc den,format atabilirmiyim ? yada windows seri numarasını alsam başka windows yüklerken onu girsem olurmu
269 mb olmaması lazım. Xp mi kullanıyorsun. Bende Windows 7 var. Recovery için 4 ayrı dvd kullandım. Xp bile olsa o kadar düşük olmaması lazım boyutu. 2. bahsettiğin seçenek olması lazım.
TechTRT
kullanıcısına yanıt
hocam valla 296 mb diyor, windows 7 kullanıyorum :s
İlginç...
8 için enaz 16G istiyor. 7 için de olsun olsun yarısı olsun (olmaz ya...)
rabitelli
kullanıcısına yanıt
backup bölümüne girince 18 gb oldu ve harddiske yedekledim.
eyvallah tşk
hocam çok teşekkürler,hallettim eyvallah
Backup önemli bi şey. Fırsat bulup 16lık bi flaş edinir edinmez laptopu yedekleyecem ben de. Uyarıp uyarıp duruyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme