Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jaydee

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

smartphone 05 sistem için yukardaki linkler, denemek lazım, bi çoğu sorun çıkartmayacaktır. zira wm de symbianda oldğu gibi versiyon sınırlaması yok. 05 sistemli telefona yüklenebilen uygulama istisnalar olsada 02 sistemli cihazada yuklenebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

@face1tr

bu programlar ppc için zannedersem , pda larda calısan programlar ipaq smartphonelarla uyum saglamıyor

Office in oldugu link patlak oldugu icin deneyemedim

önce siteye üye ol, daha sonra o linke tıkla.., üye olmadan tıklarsan hata veriyor

• saol arkadaşım
    peki arkadaşlar telefonun tuş kilidi nasıl kıtlenıyor bılen varmı
  • power tuşuna bas, tuş klidini seç;
    *ister sade tuş klidi
    *ister parola korumalı
  • power tuşu kasttetıgın açma kapama tusuysa ona bastıgım zaman ısey olmuyor uzunca bastıgımda telefon kapanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

power tuşu kasttetıgın açma kapama tusuysa ona bastıgım zaman ısey olmuyor uzunca bastıgımda telefon kapanıyor

Başlat>Ayarlar>Diğer>Erişilebilirlik ten tus takımı kilitleyi otomatik yaparsan aktif olur .

Bu arada arkadaşlar msn messenger daki sorunu çözebilen varmı ???
  • Mp3 leri melodi yapıp yüksek ses alabilen varmı , telde kayıtlı olan sesler baya yuksek cıkıyo ama mp3 attıgım zaman kısık calıyor biraz farklı formattamı atmak gerekiyo ?
  • ben dırek mp3 olarak attım bayagı yuksek ses cıkıyo
    bırde messengerdakı sorun ne
    bı sıtede karşı tarafa yazı yazılamadığı soylenıyordu ama ben wıreless ıle gırdıgım zaman karşı tarafa yazı yazdım cevap aldım

arkadaşlar ben boyle pocket pcleri kullanmayı bılmıyorum sorunumu mazur görün
    mesela bır programa uygulmaya gırdık
    ondan cıkarken onu nasıl kapatabılırız
    ben list runnıg programs ( çalışan programları listele ) diyorum daha once gırdıgım uygulamalar cıkıyo
    tabı bı yerden sonra onlar bırıkınce telefon kastırıyor

birde benım telefondan kart çıkmadı
    2 gb kingston marka mircosd alıcam
    telefon kaldırırmı bu kartı
    performansı nasıl olur
    birde nette gezdım ama su uyelıklı sitede dışında buna uygun program oyun bulamadım
    bulabılenler varsa adresi paylaşabilirmi
  • arkadaslar fring kullanırken dıkkat ettınızmı, skype ıle seslı konusma yapıldıgında ses arkadan gelıyor ve herkes duyabılıyor.bunu ahızeden nasıl alırız sesi ? ayrıca eskıden sorun vardı fringde skype ıle ılgılı.sımdı duzeltılmıs o sorun ve ınanılmaz kalıtelı ve bır o kadarda sorunsuz kullanılıyor skype.ama su ses ısını cozemedım.
  • arkadaşlar hiç kullanan yokmu bu aletten
  • cihazla ilgili tanıtım videosu

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^

alıntıdır.

• kardeş vıdeoyu seyrettım ama vıdeo cok basıt uygulamaar ıcın
    bendekı wm 6 sıstemı ıngılızce dıl oldugu ıcın cogu seyı çözdüm ama bazı şeyleri hala anlamış değilim
  • Merhabalar,bende aldım hp ipaq 514ten.Şuan için sadece wifi nin cok kaliteli oldugunu farkettim.Algılama mesafesi oldukça iyi.

Bu telefona uyumlu program,oyun vs. varsa bildiğiniz bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz 514cüler olarak

Saygı ve sevgiler..
  • Bende Asus P525 ile iPAQ514 arasında kalmıştım ama yaptığım araştırma neticesinde iPAQ514 aldım. Çok kaliteli Wifi bağlantısı ve WM6 sunuyor. Şahsen yazılım uzmanı olduğum için bu telefonu seçtim çünkü WM6 için de program yazmayı planlıyordum ve gereken tüm hazırlıklaır yapmıştım sadece telefonu seçmek kalmıştı ve HP'de karar kıldım. İlk izlenim olarak şunu söyleyebilirim; son derece kaliteli bir işçilik var bu telefonda ve işim gereği birçok telefonu, neredeyse piyasadaki tüm telefonları inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Şunu açık ve net olarak söyleyebilirim, geleceğin işletim sistemi Symbian değil, Windows Mobile'dır. O yüzden bu telefonu seçmekle doğru kararı verdiğinizden şüpheniz olmasın. Bu telefona program yazabilmek için WM6 Standart SDK'yı, Framework 2.0'ı, ActiveSync 4.5'i ve VS2005'i kurmanız yeterli. Batarya süresi çok iyi normal bir kullanımda (Wi-Fi kapalı) 4 günü rahat çıkarıyor. Wi-Fi açık ikende 3 gün dayanıyor bataryası. N95, N91, 6630 vs. Symbian temelli telefonlar genelde hızları ile övünürler, fakat şunu iyi bilmek lazım, sahip olduğunuz iPAQ 514 telefon değil, aslında cep bilgisayarı ve hızı Windows Mobile 6 gibi bir işletim sistemi için çok iyi. Neden insanlar N95 alıyorlar derseniz, asla kullanmayacakları 5.0MP kamera, büyük ekran ve Nokia markasından ötürü. Sürü psikolojisi diyenlerde var. Bu arada ses kalitesi olarak (equaliser yok) kulaklı ile kullanıldığında rahatlıkla bir MP3 player olarak kullanılabilir. Voice Messenger çok başarılı değil bu konuda dürüst olmak lazım. Smartphone seçerken beni bu telefona yönelten bir diğer şeyde kulaklık çıkışı oldu çünkü bu çıkışa uygun kulaklık veya 2.5/3.5 çevirici bulmak çok kolay. Ben bu makineyi SONY kulaklık ile kullanıyorum ve ses çok iyi. Video kaliteside çok iyi. Symbian serisinde Smart Movie vs. kullanıyordum ama bu makinede Media Player 10 var ve farklı oynatıcılar kullanmakta olası. Kaldıki bunlar kıyaslanabilecek standart özellikler, işin e-mail, messenger, exchange server gibi ileri düzey konularına girmiyorum. Sonuç itibariyle şöyle düşünmek lazım, Microsoft Wİndows türevi kullanan bir smartphone/cep bilgisayarı ve fiyatı, piyasadaki samsung/nokia gibi buna yaklaşması dahi söz konusu olmayan telefonların fiyatı ile kıyaslandığında çok iyi (Samsung U700-620, Nokia N73-720). Bu smartphone'u kullanan herkesin güle güle kullanması dileğiyle...

• iPAQ 514 ile 2GB micro SD kartı sorunsuzca kullanabilirsiniz.
  • Değerli arkadaşlar merhaba;

Bu cihazın pil dayanma süresi hakkında yorum yapabilirmisiniz?
    N70im aktif kullanımda 2gün gidiyor bu cihazla bu durumu karşılaştırabilecek var mı?
  • Cihazda indirim yapılmış arkadaşlar, almayı düşünenler kaçırmasınhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=102140041 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bishibosh -- 4 Ekim 2007; 10:30:10 >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Günler süren araştırmalarım sonunda ben de HP 514 aldım. Seçimimde forumdaki görüşleriniz çok etkili oldu. Cİhazı kullandıkça hayranlığım artmaya başladı. Bu ebatlarda ve bu özelliklerde bir cihaz için bence batarya süresi gayet tatminkar. Cihazı 5 gün boyunca şarj etmeden kullandım. Bu arada sürekli kurcaladım tabi. Benim sizlerden öğrenmek istediğim şu: Nasıl çıktığını bilmiyorum ama bazen cihazın üzerinde "E" harfi görünüyor. Kitapçıkta ne anlama geldiğini bulamadım. Ama telefon özelliğini kapatınca o da kayboluyor. Fakat yarım saat sonra bile telefonu açtığımda bu sembol tekrar geliyor.
    Bunun ne anlama geldiğini ve göründüğünde nasıl yok edebileceğimi bilen var mı acaba? cevap verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVYD -- 4 Ekim 2007; 12:06:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bishibosh

Cihazda indirim yapılmış arkadaşlar, almayı düşünenler kaçırmasınhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=102140041 .

Ben Teknosadan 12 ay taksitle 700 ytl ye aldım..Bu fiyata göre oldukça yukarıda kaldı,pek anlayamadım.Ama sanırım burdan baska bir yerde 568 ytl ye satılmıyor dimi?Ve inanın teknosadan alınca bile kuşkulu alıyorum,yani garanti vs. işlerinde..Siteden zaten ne kadar ucuz olursa olsun,hiç alamam galiba Birde ben bu telefonun fiyatında çok düşüş yaşanılacagını sanmıyorum çünkü N73 vs. gibi telefonlarda olmayan wi-fi var.Yani wireless teknolojisi belkide fiyatın düşmemesine sebep olacak.Görüşlerinizi bekliyorum..

ps:Alan arkadaslar aldıkları fiyatları belirtebilirlerse iyi olur(Taksit vs.),genel bir piyasa değerlendirmesi yapmak için..

quote:

Orjinalden alıntı: AVYD

... Bu arada sürekli kurcaladım tabi. Benim sizlerden öğrenmek istediğim şu: Nasıl çıktığını bilmiyorum ama bazen cihazın üzerinde "E" harfi görünüyor. Kitapçıkta ne anlama geldiğini bulamadım. Ama telefon özelliğini kapatınca o da kayboluyor. Fakat yarım saat sonra bile telefonu açtığımda bu sembol tekrar geliyor.
    Bunun ne anlama geldiğini ve göründüğünde nasıl yok edebileceğimi bilen var mı acaba? cevap verebilirseniz çok sevinirim.

Aynen bende şimdi soracaktım, E harfinin ne oldugunu ve nasıl kapatılacagını.. Bilen varsa bizimle paylaşabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marqsavas -- 4 Ekim 2007; 13:06:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Değerli arkadaşlar merhaba;

Bu cihazın pil dayanma süresi hakkında yorum yapabilirmisiniz?
    N70im aktif kullanımda 2gün gidiyor bu cihazla bu durumu karşılaştırabilecek var mı?

>>>

quote:

Orjinalden alıntı: megaman

Batarya süresi çok iyi normal bir kullanımda (Wi-Fi kapalı) 4 günü rahat çıkarıyor. Wi-Fi açık ikende 3 gün dayanıyor bataryası.

+1
  • Arkadaslar,dosya,resim vs. aktarımında,önce aktarmak istediğimiz dosyayı vs. masaüstüne cıkan Wm_ ... olan klasöre atıyoruz daha sonra program(active sync) telefona yüklüyor..Ama bu yükleme sanırım yavas dimi?Bluetooth ile aktarmak daha mı hızlı olur sizce?

Ps:Biraz hareketlilik şart bu topic e..Hadi 514cüler..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.