Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanyadan voice messenger aldim fakat aldigimda turkce yoktu onun icin telefon ingilizce nasil turkce yapabilirim ya da uprade edebilirim lutfen yardim edin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizdarbe35 -- 16 Eylül 2007; 2:26:05 >
  • teşekkür ederim nikelaj hallettim sorunumu sağolasın ilgine
  • burada da incelemesi mevcuthttp://www.youtube.com/watch?v=WX945rfIDEo
  • ifatara doğru arkadaşlarla oturmuş geyik yapıyorduk derken dur şunlara bi hareket çekiyim dedim. sesli komutu açıp, ben "filancayı cepten ara" deyince (cihazdaki) dijital sekreterim leyla da (leyla koydum adını :-D ) evet hayır diye muhabbete girdi havayı bir görseniz bende adamlarda "- o ne yaa, nasıl olur" diye şaşkın oldular.. ehe ehe..
  • ozellikle seslı komut vererek ıstedıgın sarkıyı calması ayrı bır hava ehehhe :)
  • sarjı ne durumda yani kaç gun gidiyor ortalama wireless li yada wirelessiz
  • hp iPAQ 514 e nerden oyun indirebiliriz birde telefona yüklediğiniz programların linkleri varsa burda paylaşalım teşekkürler
  • Bende HP ipaq 514 veya Asus P525 almayı düşünüyorum fakat bir kaç konu var kafama takılan ve yorumlarınızı bekliyorum,çünkü her ikisinide alabileceğim mağazalar var ve her ikiside hazır bir karar verip gidip birini alacam (Fiyat önemli değil).

1) Hangisinin servisi iyi
    2) Asus P525, WM5 yükü geliyor ve geçen sene mart ayında lanse edilmiş yani ileride teknik deteği sıkıntı olabilir.
    3) HP ipaq 514 dokunmatik değil ve bu ne derece zorlar kullanıcıyı.
    4) Nereden almalı, HP'yi Teknosa'dan veya ESTORE'den alabilirim, Asus'u Gold Bilgisayar'dan. Yani bu mağazalardan hangisi daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaman

Bende HP ipaq 514 veya Asus P525 almayı düşünüyorum fakat bir kaç konu var kafama takılan ve yorumlarınızı bekliyorum,çünkü her ikisinide alabileceğim mağazalar var ve her ikiside hazır bir karar verip gidip birini alacam (Fiyat önemli değil).

1) Hangisinin servisi iyi
    2) Asus P525, WM5 yükü geliyor ve geçen sene mart ayında lanse edilmiş yani ileride teknik deteği sıkıntı olabilir.
    3) HP ipaq 514 dokunmatik değil ve bu ne derece zorlar kullanıcıyı.
    4) Nereden almalı, HP'yi Teknosa'dan veya ESTORE'den alabilirim, Asus'u ****'dan. Yani bu mağazalardan hangisi daha iyi.

sayın arkadaşım,

1) bütün teknik servisler birbirine benzer..( Allah düşürmesin :-) )

2) p525 yüksek adetlerde satıldı teknik servisinde sorun yaşanacağını düşünmüyorum lakin servisleri ve firmaları tanıyan uzaman arkadaşlarımızın görüşlerine başvurmak lazım. diğer yandan cihaz alırken önce kalite ve özelliklere odaklanmanızı tavsiye ederim.
    asus P525 için WM6 güncellemesi yapmayacağını açıkladı ancak enteresandır bir Allah'ın kulu da " - internette itiraz sitesi açalım 2 dakkada " demiyor. genelde bir duyarsızlık var. olmamalı..

3) daha da önemlisi 514'ün ekranı 2 inç. P525 in yanında oldukça küçük kalır.

4) büyüklüğüne ve tanınmışlığına bakılmaksızın bir çok şirketle sorun yaşamış kullanıcıların şikayetleri var bu forumda. bilenler yorum yapsın derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ALANSO

hp iPAQ 514 e nerden oyun indirebiliriz birde telefona yüklediğiniz programların linkleri varsa burda paylaşalım teşekkürler

Arkadaşlar bu vesile ile hatırlatma yapayım istedim. 514 ile beraber hp size bir veya iki adet yazılımı ücretsiz indirebilmeniz için 4 yazılım puanı hediye veriyor. cihazın kutusuyla beraber gelen bordo renkli bir broşürün arkasında ki etiketin üzerinde kod numaraları var.

o koduwww.ipaqchoice.com sitesine girip (email, isim v.s.) kayıt yapıyorsunuz.

öncelikle country: kısmında "Turkey" seçip menüleri Türkçe görebilirsiniz.

sitenin sol tarafındaki dikey menüden "smartphone yazılımları" (smartphone software) yazılımların kategorilerine ulaşmak mümkün. yazılımlar gerçekten güzel. 2 + 2 puanlık iki yazılımı indirebilirsiniz.

• internet araması dıye bır bolum var. bu ne ıse yarar arkadaslar ? ben anlayamadım tam olarak.
  • Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ayrıca cihazıda vatan bilgisayarda 25. yıl kampanyasından 580.ytl aldım. Live messenger'a girdiğimde wi-fi üzerinden değilde gprs üzerinden bağlanıyor birde contak kuramıyorum bilgisi olan varmı fring yükledim işimi görüyo gerçi ama orjinali varken de ek programla çözüm tuhaf geldi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poker_Player

internet araması dıye bır bolum var. bu ne ıse yarar arkadaslar ? ben anlayamadım tam olarak.

cihaz, dijital pbx santrallar ve sip servisleri ile uyumlu olduğundan ana ekranda görünüyor. voip bazlı telefon hizmetlerinden birine kaydolup ucuz uluslararası (veya yerel) telefon aramaları yapabilirsiniz. ama artık fring, msn vs. varken benim pek ihtiyacım olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omera298

Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ayrıca cihazıda vatan bilgisayarda 25. yıl kampanyasından 580.ytl aldım. Live messenger'a girdiğimde wi-fi üzerinden değilde gprs üzerinden bağlanıyor birde contak kuramıyorum bilgisi olan varmı fring yükledim işimi görüyo gerçi ama orjinali varken de ek programla çözüm tuhaf geldi yardımcı olursanız sevinirim.

ben en başta gprs ve proksi ayarlarını sildim sadeve wi-fi den bağlanıyorum. aksi takdirde uygulama gprs bağlantısına zorluyor.

live messengerin maalesef böyle bir arızası var. karşı taraftaki şahıs size mesaj atmadıkça irtibat kuramıyorsunuz. mesajlaşmak istediğiniz şahıs önce size yazdıktan sonra normale dönüyor. yani karşı taraftan gelmeden cihaz "ileti " gönderemiyor.

• Nikelaj teşekkür ederim bilgiler için, ozaman Live messenger' ı kullanmadan fring'e tam gaz devam :) bu durumdan dolayıda hp ye fring de bu sorunları yaşamıyorum ister gprs den ister wi-fi den bağlanabiliyorum üstelik sesli msn de görüşme yapabildim hemde gayet başarılı oldu :)
  • Selam Arkadaşlar bi sorum olacak! sms sesini ayarlayamadım yani hem zil, hem titreşim yapamıyorum gelen aramalar gibi olmuyor, ne yapmam gerekli, birde bu cihaza uygun oyun, program v.s. nerden bulabilirim, bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum yanıtlarsanız sevinirim.
  • fring ılk baslarda kullanıslı gelıyordu.ama agıleye dondum ben mecburen. 3 aylık uyelık aldım 10 dolarmı neydı.tavsıye ederım.zaten 3 ay ıcınde bug duzelır gıbı gelıyor bana msn ıle ılgılı.bu arada skype desteklesın artık su telefonu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poker_Player

fring ılk baslarda kullanıslı gelıyordu.ama agıleye dondum ben mecburen. 3 aylık uyelık aldım 10 dolarmı neydı.tavsıye ederım.zaten 3 ay ıcınde bug duzelır gıbı gelıyor bana msn ıle ılgılı.bu arada skype desteklesın artık su telefonu.

skype'cilerin şu anda paçaları tutuşmuş vaziyette. geçenlerde 1 kaç gün sürekli servis dışı oldu global skype şebekesi, yani daha büyük sorunlarla boğuşuyorlar. eee sürekli "özellik ekleyim yazılıma" diye uğraşırsan sonu böyle olur.
    Allah benzetmesin bi program vardı zamanında, çok popülerdi (ismi lazım değil) o kadar özellik eklediler ki; sonunda patladı.

live messenger ile ilgili de araştıralım birer koldan. belki bir çözümü vardır yaww.

bu arada windows mobile yeni geçmiş arkadaşların dikkatine!!! cihazınızı activesync ile pc'ye bağladığınız zaman pc'ye bağlı internet erişimi (adsl, v.s.) varsa, bu bağlantıyı kullanarak cihazınızla program indirebilir, mail gönderip alabilir özetle interneti tüm hatlarıyla (cihazınızdan) kullanabilirsiniz.

• arkadaşlar sorması ayıptır bende bugun aldım telefonu
    bu frıng nedır
  • cep telefonu üzerinden sesli konusma yapabilirsin skype msn google talk üzerinden mikrofon kulaklık bağlanmış gibi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.