Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

Çok özledim bu cihazın t9unu. Telefon cebimdeyken yazıyordum resmen. Ayrılalı bir yıl oldu. Şimdi dev ekranlı android telefonum ve sanal t9um var ama çok akıllıydı o. 2 şubat 2008de almıştım.

htc one x mi aldınız ? veya sgs 3 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Çok özledim bu cihazın t9unu. Telefon cebimdeyken yazıyordum resmen. Ayrılalı bir yıl oldu. Şimdi dev ekranlı android telefonum ve sanal t9um var ama çok akıllıydı o. 2 şubat 2008de almıştım.

htc one x mi aldınız ? veya sgs 3 ?

dikkat ederseniz ayrılalı 1 oldu diyor 1 yıl önce o iki cihazda yoktu maselef
  • Huawei ideos x5 aldım. Fiyat performans cihazı. iPaq e göre büyük ekran. 3.8 inç. Bahsettiğim telefondan yazıyorum bunları. İnternete gayet güzel giriyor ama fiziksel tuş. Akıllı t9. Resmen düşündüğüm şeyi geçiriyordu yazıya. Ekler, harfler hep doğru oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Huawei ideos x5 aldım. Fiyat performans cihazı. iPaq e göre büyük ekran. 3.8 inç. Bahsettiğim telefondan yazıyorum bunları. İnternete gayet güzel giriyor ama fiziksel tuş. Akıllı t9. Resmen düşündüğüm şeyi geçiriyordu yazıya. Ekler, harfler hep doğru oluyordu.

bende ideos x5 kullanıyorum :)

ekranı büyük deyince direk 4 inç den büyük telefonlar aklıma geldi.

• Yurtdışından 2 adet Hp Ipaq 514 Voice Messenger için orijinal kulaklık getirttim. Birini halen kendi HP Ipaq 514'ümde sorunsuz kullanıyorum. Diğeri ise yedek duruyor. Arayan, ihtiyacı olan vardır diye satıyorum. Bu orijinal kulaklığı Türkiye’den temin edeyim dedim. HP Türkiye 90$ fiyat istedi. Ben ise sadece 50 TL istiyorum. Kargo (3-5 TL) alıcıya aittir. Alıcıya orijinal kutusu içinde gönderilecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_64237126/tm.htm
    http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^

• hp 514 ü bilgisayarda modem gibi kullanıp internete bağlanabilirmiyiz pdanet gibi bir şekilde ??

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

hp 514 ü bilgisayarda modem gibi kullanıp internete bağlanabilirmiyiz pdanet gibi bir şekilde ??

şimdi win7 notebookla internete bağlandım

1 gb kotayı 2 günde bitiriyor diye 3G yi kapattırdım, Edgeden kullanıyordum yeni telefonu servise gönderince bu 514 ü bu şekilde bağlandım internet hızında değişen bişey yok gayet güzel

usb kablosunu takın
    tarifi:
    Başlat
    interneti paylaş
    bağlandı çok iyi bağlantı

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Telefonun bataryası şiştiği için şarj tutmuyordu. Orijinal bataryayı Çin'de bulup sipariş ettim. 15 günde evime geldi. Ayrıca hertürlü parçasını da aşağıdaki linkte bulmanız mümkün.
    http://www.repairhppda.com/index.php

Siteden alışveriş yaptığına göre güvenli bir site sanırım ?
  • 2 aydır boşta duran telefonumu satıyorum ilgilenen PM den iletişime eçsin lütfen.
  • quote:

quote:

hp 514 ü bilgisayarda modem gibi kullanıp internete bağlanabilirmiyiz pdanet gibi bir şekilde ??

şimdi win7 notebookla internete bağlandım

1 gb kotayı 2 günde bitiriyor diye 3G yi kapattırdım, Edgeden kullanıyordum yeni telefonu servise gönderince bu 514 ü bu şekilde bağlandım internet hızında değişen bişey yok gayet güzel

usb kablosunu takın
    tarifi:
    Başlat
    interneti paylaş
    bağlandı çok iyi bağlantı

Alıntıları Göster
    aslanoto
    Ben Avea internetin (500 MB) 100mb'ını bile telefonda kullanamıyorum. Siz telefonda iki günde nasıl 1GB interneti bitiriyorsunuz onu anlamadım? Ayrıca Edge GPRS'den çok daha yavaştır.
    yavuzb
    Daha önce de bataryayı buradan almıştım. Sorunsuz bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 10 Şubat 2013; 13:30:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzb

quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Telefonun bataryası şiştiği için şarj tutmuyordu. Orijinal bataryayı Çin'de bulup sipariş ettim. 15 günde evime geldi. Ayrıca hertürlü parçasını da aşağıdaki linkte bulmanız mümkün.
    http://www.repairhppda.com/index.php

Siteden alışveriş yaptığına göre güvenli bir site sanırım ?

kargo ücretsiz olsaymış tadından yenmezmiş satmaya kıyamıyorum bir batarya alıp kullanayım diyorum ama batarya 30 TL ye maloluyor nerdeyse..

• Merhaba
    Bu telefon için .cab veya .exe uzantılı oyunlar nasıl bulabilirim ?
    Java oyunlar pek iyi değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gomez Addams

Merhaba

sorunu halletiniz sanırım oyun arayışı içine girmişsiniz :)
    şuraya bi bak
    http://514ipaq.blogspot.com/search/label/oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

quote:

Orijinalden alıntı: Gomez Addams

Merhaba

sorunu halletiniz sanırım oyun arayışı içine girmişsiniz :)
    şuraya bi bak
    http://514ipaq.blogspot.com/search/label/oyunlar

Evet sorunu hallettim.
    Yalnız bu sitedeki bütün linkler ölü. (:

• Bi site buldum.
    Herkes faydalansın (:

http://lux.wen.ru/winmobile/
  • Uzun zamandır hp 514 batarya sorunu yaşıyordum. Orjinal bataryayı repairhppda.com adlı Hong Kong sitesinde uygun fiyata buldum. 9.90$ + 5.80$ (kargo ücreti)= 15.70$ ( yaklaşık ~ 35TL ). 12/03/2014'te sipariş verdim 27/03/2014'te ptt aracılığıyla evime teslim edildi. Batarya orjinal fakat üretimi 20/06/2008 tarihli, umarım bu durum performansına etki etmez. Site güvenilir, hp 514 bataryası arayanlara tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikelaj

cillop gibi cihaz derim. Türkiyede 590 USD (KDV dahil - 770 YTL ) fiyata satılacağı söyleniyor. O fiyata bu cihaz çok iyi valla. Aslında bu gün samsung sgh-i600 almaya niyetlenmiştim ama bu cihazı görmeden karar vermiycem. Fiyat ve kalite ekseninde süper bi alet. WM6, mini usb port, wi-fi b/g, bluetooth, sesli komut, uma access, vs. vs. daha ne olsun. samimiyetle kaymaklı ekmek kadayıfı.

Ama merak ettiğim bir konu var kimine göre çok önemsiz ve minör bir sorun olabilir ama benim için önemli. vaktiniz varsa anlatayım;

ben windowsun ve windows media playerin tanıdığı formatılarda video kaydı yapan bir cihaz tercih ediyorum. (WMV, AVI, MPG v.s.) çünkü herhangi bir ekstra çevirme işlemine tabi tutmadan direkt e-maile ekleyebilir veya harhangi bir windows pc'de, media playerde rahatlıkla izleyebilirim.

örnek olarak samsung sgh-i600'ün kayıt formatı 3GP ve oynatmak için (bilgisayarıma kesinlikle kurmak istemediğim) apple quicktime gerektiriyor. ayrıca e-mail ile gönderdiğiniz dosyayı oynatacak bilgisayarda quicktime programı kurulu olmalı.

oysa windows media player merkezi yönetim ve sayısız kolaylık sağlıyor. bence windows mobile çalıştıran cihazlara yakışan, videoların en azından WMV formatında kaydedilmesidir naçizane kanaatim.

Vay be dolar kuru 1.30 muş 2007 de 399 dolarlık ps4 518 liraya geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun zamandır sayfayı ziyaret eden olmamış. Dün gece android telefonun batarya sıcaklık hatası verip kendini defalarca kapatınca , benim emektrı çekmeceden çıkardım. 2009 yılında aldığım telefon hala çok düzgün bir şekilde çalışıyor.
    3,5 sene kullandıktan sonra dokunmatik telefona terfi etmiştim. ama hala bu telefonu özlüyorum. bataryası orjinal batarya ve hala 4 gün gidiyor. arada yurt dışına çıkınca ikinci hattımı takmak için kullanıyorum.
    vay be efkarlandım, hey gidi günler heyy :)
     ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.