Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilmiyorum ama o sitedeki yedek parçaların fiyatı genel olarak çok uçuk ve piyasadan kolaylıkla parça temin edemediğimiz için mecbur oradan almak zorundayız
  • Merhaba, (Acil)
    Bugün tatile çıkıyorum Avea hattım var fakat "0.facebook.com"a giremiyorum. Ücretsiz bir hizmet ama ben yararlanamıyorum. İlk başlarda kullanıyordum fakat kontör gitmeye başladı. Avea'nın sitesinden ayarları aldım ama bu sefer hiç girmiyor. 0.facebook.com'a girdiğimde operatörünüz tarafından desteklenmiyor diyor benim acil ayarlamam gerek 3 saate kadar yola çıkıyoruz 1 hafta lazım kendi ayarlarınızı yazabilirsiniz bi şekilde beni yönlendirirseniz sevinirim teşekkürler
  • Merhaba,
    HP514c telefonumun on camı cataladı ve değiştirmem gerek bu parçayı bulabileceğim bir yer cvarmıdır?
  • arkadaşlar benim wireles ayar ekranı gitti. bağlantılardan wireless ayarlarına girdiğimde beyaz boş bir ekran çıkıyor. sadece bağlan ve menü tuşu var. menü içindede sadece iptal var (pasif). her durumda bu böyle, otomatik tanımlı wireless ağı vardı önceden, wirelessi açınca ona otomatik bağlanıyo ama ben yine beyaz ve boş bir ekran görüyorum. ne olduğunu anlamadım.
  • Beyler aleti alalı 2 sene oluyo ve sonunda batarya mort Bataryam artık 1 gün fln gidiyo çok sık mesajlaşıyorum ama eskiye göre çoookk düştü performans nerden nekadara bulabilirim batarya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Beyler aleti alalı 2 sene oluyo ve sonunda batarya mort Bataryam artık 1 gün fln gidiyo çok sık mesajlaşıyorum ama eskiye göre çoookk düştü performans nerden nekadara bulabilirim batarya ?

hp teknik servisine gitmeniz şart.kutusu varsa garanti kağıdında size en yakın servisi bulabilirsiniz.Ama batarya çok pahalıdır.
  • ne kadar cok hortlamis konu
  • Orjinal batarya 1 sene önce 120 liraydı. GG'de satıyorlar 30 liraya çin malı.
    Ama garantisi devam ediyorsa mutlaka garantiye gönder. Benim devam ederken sarjı çok az gitmeye başladı. Yeni pil alırım diye umursamadım.
    Yeni pil de fayda etmedi. Sonra öğrendim ki kartta sorun varmış değişmesi gerekiyormuş. Tabi garantisi bitmişti ben bunu öğrendiğimde. Şimdi 3 saat gidiyor pil. Ne yaptıysam düzeltemedim. Kısaca şuan telefon çöp.

quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Beyler aleti alalı 2 sene oluyo ve sonunda batarya mort Bataryam artık 1 gün fln gidiyo çok sık mesajlaşıyorum ama eskiye göre çoookk düştü performans nerden nekadara bulabilirim batarya ?

• opera mini kullanıyorsanız sadece rakam yazılabiliyor (javadan bahsetmiyorum) sorununu Pocket PC 2003 sürümü için olan mini ile aştım.telefona kurdum sorunsuz çalışıyor.

http://m.opera.com/mini5wm.cab?act=dl&tag=mini5wm_unpacked
  • mrb. arkadaşlar ne olur yardimcı olun bende hp 514 voice messenger kullanicisiyim benim sorunum telefonda hat oldugu halde hizmet yok diyo hatti görüyo pin falan giriyorum ama daha sonra hizmet yok diyo başka hatlari da denedim sorun yine aynı lütfen yardimci olun
  • Merhaba
    telefonuma önceki bir tarihten ( yaklaşık 1 ay önceki ) sprite backup ile aldığım yedeği yine bu prograö ile geri yükleme yaptım ama geri yüklemeden sonra bazı programlar mesela flexmail 4 sertifika hatası diyor ve çalışmıyor sorunu aşmanın bir yolu varmıdır acaba ?
  • Tam uyarı şu şekilde.

Erişim reddedildi.
    program güvenilir bir sertikayla dijital olarak imzalanmadığından başlatılamıyor.

bu şek,lde yazıyor ve programlarım başlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiltman

mrb. arkadaşlar ne olur yardimcı olun bende hp 514 voice messenger kullanicisiyim benim sorunum telefonda hat oldugu halde hizmet yok diyo hatti görüyo pin falan giriyorum ama daha sonra hizmet yok diyo başka hatlari da denedim sorun yine aynı lütfen yardimci olun

telefona master reset atmayı denedinmi eğer düzelmezse antende sorun olabilir garantin devam ediyorsa müşteri hizmetlerini aramayı ihmal etme

@atorbacı

önerin için teşekkür ederim hemen deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 20 Eylül 2010; 13:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiltman

mrb. arkadaşlar ne olur yardimcı olun bende hp 514 voice messenger kullanicisiyim benim sorunum telefonda hat oldugu halde hizmet yok diyo hatti görüyo pin falan giriyorum ama daha sonra hizmet yok diyo başka hatlari da denedim sorun yine aynı lütfen yardimci olun

Telefon bekleme modundayken ortadaki menü tuşuna basınca alt alta Tümü, Wi-Fi, Bluetooth ve Telefon kısımları var. Eğer Telefon kapalı konumundaysa hat çekse dahi çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarabandi -- 20 Eylül 2010; 14:02:08 >
  • slm..
    rus romunu yükleyen varmı linkten bakınız lütfen nedir bu..
    http://knikolenko.narod.ru/
  • tahminimce emre kardeşiminizin yaptığı ipaq v2 tarzında modifikayon dosyasıdır ruscam olsa denerdim :)
  • dostum cevabin için teşekkürler telefonun garantisi bitti reset attim ama sorun devam ediyo antenden kaynaklandigini düşünmüyorum merkezde oturuyorum az da olsa bi çekme durumu olabilir ama bunda hatti görüyo pin giriyorum fakat hizmet yok diyo yazilimsal olabilir mi bana yardimci olun bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • dostum dedigin yöntemi bir çok kez denedim ama sorun başka bekleme modundan kaynaklanmiyo başka bi çözüm yolu biliyosan lütfen yaz şimdiden teşekkürler
  • wiltman
    The Enemy arkadaş senin sorunu doğru analiz etmiş.
    Gerçekten senin sorunun antenle ilgili. Anakartın arızalı. Hp teknik servisini arayıp (0 212 444 71 71) gönder. Şansın varsa fazla para istemeden onarırlar.
    Bunları nereden mi biliyorum, aynı sorun bende de olmuştu. Ama garantiden dolayı anakartım değişince telefon sorunsuz çalışmaya başlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

opera mini kullanıyorsanız sadece rakam yazılabiliyor (javadan bahsetmiyorum) sorununu Pocket PC 2003 sürümü için olan mini ile aştım.telefona kurdum sorunsuz çalışıyor.

http://m.opera.com/mini5wm.cab?act=dl&tag=mini5wm_unpacked

Merhaba atorbaci
    Çoktandır burada yoktum, seni görünce sevindim. Telefonu formatlamıştım. Operayı da yüklemeden senin linki görüp yükledim. Sorunsuz çalışıyor hemde javayı yüklemeden. Kullanmayanlara bende tavsiye ederim.

Telefonda bir türlü gazete ve internetteki (youtube vs) videoları seyredemiyorum.
    Adobe Flash lite 3.1, Flash player Mobile, Esmertec Jbed 2008 emulatörünü dahi kurdum. Windows Media Player "Dosya yürütülemiyor, yürütmeye çalıştığınız biçimi desteklemiyor" hata mesajını veriyor.
    İçinizde sorunsuz seyreden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 1 Ekim 2010; 14:16:32 >

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.