Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 6.5 versiyonunun rusçası var.Türkçe yaması var ancak hepsi değil hatta çok az kısmı oluyor.
    Türkçe dosyaları mevcut ama ne ile açılacak fikri olan varmı? Yaparsak bir çok insan 6.5 kullanır.Kimbilir belki 7 bile çıkar bizim telefonlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

telefonda sim var ve herhangi bir sorunu yok ama hizmet yoktur uyarısı alıyorum.Başka sim denedim format ve rom attım ama bir türlü çözemedim acil yardımlarınızı bekliyorum .....

Senin sorununun çözümünü önceki sayfada yazmışım. Şu arama butonunu bir kullansanız neler bulacaksınız neler?
  • Merhaba;
    Yaklaşık 3 senedir telefonumu sorunsuz kullandım dünyanın programını kurdum ne kilitlenme oldu ne baterinin çabuk bitmesi. Ta ki 2011 e girince:) Telefon takılmaya kilitlenmeye başladı. Pili çıkartıp takınca 2000 yılından açılıyor sorunsuz kullanıyorum 2010 yapıyorum tarihi gene sorunsuz 2011 yapınca alarmlar ötüyor alarm ekranından çıkılmıyor kilitleniyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, çözümü var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coazar

Merhaba;
    Yaklaşık 3 senedir telefonumu sorunsuz kullandım dünyanın programını kurdum ne kilitlenme oldu ne baterinin çabuk bitmesi. Ta ki 2011 e girince:) Telefon takılmaya kilitlenmeye başladı. Pili çıkartıp takınca 2000 yılından açılıyor sorunsuz kullanıyorum 2010 yapıyorum tarihi gene sorunsuz 2011 yapınca alarmlar ötüyor alarm ekranından çıkılmıyor kilitleniyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, çözümü var mı

Elbet var. Muhtemelen 3 yıl boyunca kurduğun programların bir tanesi telefonunu kitlemeye sebep oluyordur. Önceden Sprite backup ile yedeğini alıp telefonunu formatla. Geçmiş sayfalarda "nasıl format atılıyor" detaylıca işlendi.
    Programlarını sırasıyla kurup test et. Telefonu yere düşürmediysen sorunu halletmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 7 Ocak 2011; 13:05:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Beyler ROM up larken yarıda kaldı işlem suanda sadece ekranda DBS Loader: , Build Time fln yazıyo en alttada USB Connected! yazıyo telefo açılmıyor ne yapıcam :/

Xp li bir PC de tekrar rom up lamayı dene.Bende de aynısı olmuştu.
  • teşekkürler arkadaşlar sprite backup ve format işe yaradı bi süre daha efsane 514 e devam.Hastasıyım bu telefonun yalnız uygulama açlığı çekiyoruz :)

ipaqim.com kapanmış sanırım 514.blogspot çok işime yaramıştı zamanında emeğe geçenlere teşekkürler. onda da uzun süredir hareket yok, eski programların çoğunda dosya bulunamadı diyor. yeni oyun uygulama mı çıkmıyor kimse artık wm kullanmıyor mu. atorbaci, ettu bunca zaman forumu aktif tuttuğunuz için teşekkür. Son bi soru 514 üm gümlerse ios,symbian3,android,wm7 yi beklemek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coazar

teşekkürler arkadaşlar sprite backup ve format işe yaradı bi süre daha efsane 514 e devam.Hastasıyım bu telefonun yalnız uygulama açlığı çekiyoruz :)

ipaqim.com kapanmış sanırım 514.blogspot çok işime yaramıştı zamanında emeğe geçenlere teşekkürler. onda da uzun süredir hareket yok, eski programların çoğunda dosya bulunamadı diyor. yeni oyun uygulama mı çıkmıyor kimse artık wm kullanmıyor mu. atorbaci, ettu bunca zaman forumu aktif tuttuğunuz için teşekkür. Son bi soru 514 üm gümlerse ios,symbian3,android,wm7 yi beklemek?

coazar
    Mesajını şimdi görebildim. Evet http://www.514ipaq.blogspot.com/ çok emek verdik zamanında. Hala aradığım programları o blogda bulabiliyorum. Bulamadığın varsa da yaz yardımcı olayım. Blog da çok sayıda oyun var. Zıplardan çıkarttığında sürüyle toplu oyun çıkıyor karşına. Windows mobile 6.0 hala güncel. Simbianlı telefon da kullanıyorum ama Windows Mobile 6.0 daki rahatlık onda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 16 Ocak 2011; 2:18:50 >

• telefona wm 6.5 rusça yı yükledikten sonra yama ile bazı rusça menüleri türkçe ye dönüştüren bir yama yaptım ama tamamını türkçeye çevirmek için dil dosyalarını hangi program ile düzenlemeliyiz bilen varmı acaba? böyle bir program varsa tamamını türkçeleştirmeyi düşünüyorum böylece ilk %100 türkçe wm 6.5 u yapmış oluruz ipaq 514 için..
  • Arkadaşlar benim telefonum su aldı. Ve şu an çalışmıyor.
    Bu telefonu Ankarada hangi teknik serviste yaptırabilirim bilgisi olan var mı?
    Bi de bataryası hafif şişmiş gibi duruyor(arka kapağı zor takıyorum) yani bataryasıda bozulmuş olabilir...
    Batarya fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
    Sizce bu telefonu tekrar çalışır hale getirtebilir miyim yoksa umudu kesmelimiyim? . Aynı sorunu yaşayıpta teknik serviste sorunu çözülen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbalboa

Arkadaşlar benim telefonum su aldı. Ve şu an çalışmıyor.
    Bi de bataryası hafif şişmiş gibi duruyor(arka kapağı zor takıyorum) yani bataryasıda bozulmuş olabilir...
    Sizce bu telefonu tekrar çalışır hale getirtebilir miyim yoksa umudu kesmelimiyim? . Aynı sorunu yaşayıpta teknik serviste sorunu çözülen var mı?

arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum....
  • quote:

Keşke hemen pilini çıkarsaydın. Bu telefonun parçaları oldukça pahalıdır. Hp destek merkezini arayıp şansını deneyebilirsin. 0 212 444 71 71
  • quote:

aşağı öveçler 1024.caddede (çetin emeç bulvar tarafında) bi HP servis var.. bakarlar mı işe yarar mı bilemem.. ama HP servisi orda..
    hallederler umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaBa -- 25 Nisan 2011; 20:55:47 >

• cihazimin romunu guncelledim. guncelemeden sonra rehberdeki tum bilgiler silindi. outlook ile baglantili oldugu icin ayni bilgiler orada mevcut. ancak guncellemeden sonra windows mobile device ile baglanti kuruyorum ama outlooku gormuyor. bilgileri aktaramiyorum. yardimci olabilecek arkadaslardan oneri bekliyorum.
  • quote:

gec gordum. hp den ve servisinden uzak durun! cope atip, kurtulun.
  • rom güncellemesi yada herhangi bir uygulama değişiklik yapmadan önce sim manager programı kullanarak rehberinizi yedeklemeyi önermek için geç kalmışım sanırım. artık biraz geç.. ama bir sonraki işlemleriniz için öncesinde mutlaka yedek alın.. outlock tan nasıl alacağınız konusunda yardımdı olamiyacağım ama iyi bir sim manger tavsiyesi verebilirim.

DROPOD SİM MANAGER ile tüm rehberini cd kartına kopyalalyabiliyor. ve formattan sonra tekrar geri çağırabiliyorsunuz

quote:

Orijinalden alıntı: harunucar

cihazimin romunu guncelledim. guncelemeden sonra rehberdeki tum bilgiler silindi. outlook ile baglantili oldugu icin ayni bilgiler orada mevcut. ancak guncellemeden sonra windows mobile device ile baglanti kuruyorum ama outlooku gormuyor. bilgileri aktaramiyorum. yardimci olabilecek arkadaslardan oneri bekliyorum.

• arkadaşlar hp 514 voice messenger ile ilgili hizmet yok sorunu için daha önce yazmıştım hp teknik sevisini aradim sadece telefonun arızasını bulmak için 25 dolar istediler arızası belli olduktan sonra asıl fiyatı çıkacakmış teli satsam bu fiyat etmez artı bi de kargo var The Enemy adlı arkadaş telin anakartı arızalı demişti peki bunu başka telefoncular yapamaz mı veya anakartı satın alıp tele taktıramaz mıyım aslında degmez bu telefon için ama atmaya kıyamıyorum sadece bu sorunu var başka sorun yok önerilerinizi bekliyorum
  • telefoncular yapamaz. cope atin, kurtulun.

hp den uzak durun!
  • ilgin icin tesekkurler.. en azindan bundan sonrasi icin iyi olacak...
  • Elinde telefonu arızalı olup kulaklığı sağlam kalan varsa bana kulaklığını satabilir mi? PM ile ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba. Geçmiş sayfalara baktım ancak sadece bilgisi olan varsa yanıt bulacağım bir konu galiba.

Önceden sdkarttaki mp3 dosyalarını zil sesi olarak kolaylıkla; başlat/ayarlar/diğer/diğer/zil sesi ekle 'den mp3 ü işaretleyip "ekle" seçeneği ile mp3 melodileri arasına ekleyebiliyordum (telefonun kendi hafızasına atıyordu).

Ancak şimdi aynı menuden şarkıyı seçip "ekle" dediğimde bana mısın demiyor. Eklemiyor. Bir işlem bile yapmıyor. Sizce dosyalardan biri mi silinmiştir? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Tekrardan bir yükleme yapmak istemiyorum çünkü içindeki herşeyi silip bir daha geri getiremeyeceğimi düşünüyorum. 2 kez kendi kendine alarm çalmaya başlayıp kitlendi ve içindeki verilerin bir kısmı sıfırlandı da.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.