Sa arkadaslar bnm telefon bozuldugu icin bosta duran bu hp 514 ü aldım ancak wifi yi kullanamıyorum agları görüyor ancak nasıl baglanacam bilemiyorum yardım bide rom ney yükleyince ne oluor yeniyimde ???
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
Sa arkadaslar bnm telefon bozuldugu icin bosta duran bu hp 514 ü aldım ancak wifi yi kullanamıyorum agları görüyor ancak nasıl baglanacam bilemiyorum yardım bide rom ney yükleyince ne oluor yeniyimde ???
Telefonunda wi-fi aktif olarak görünüyor, wi-fi açıkken kablosuz ağ bulduğunda şifresini bildiğin bir kullanıcıyı tıkla. Senden şifre ister, şifreyi biliyorsan girip nete bağlanabilirsin. Bilmiyorsan bağlanman mümkün olmaz. Laptoptaki mantık burada da geçerlidir.
quote:
Orijinalden alıntı: ettu
wiltman The Enemy arkadaş senin sorunu doğru analiz etmiş. Gerçekten senin sorunun antenle ilgili. Anakartın arızalı. Hp teknik servisini arayıp (0 212 444 71 71) gönder. Şansın varsa fazla para istemeden onarırlar. Bunları nereden mi biliyorum, aynı sorun bende de olmuştu. Ama garantiden dolayı anakartım değişince telefon sorunsuz çalışmaya başlamıştı.
dostum öncelikle sana çok teşekkür ederim yardimlarindan dolayı bu formda senin gibi insanlara ihtiyaç var sagol kardeşim bugun arayacam inş. yüksek bi fiyat çekmezler
Yahu 2 defa ana kart değişti. Ne sorunlu telefonmuş :( Bir daha da Hp alırsam
Son zamanlarda Wi-fi bağlanmıyor internete. Ne yapsam bilemedim. Şifreyi soruyor, giriyorum. Şifre doğru olduğu halde bağlanma hatası veriyor..
Bıktım servis yollarında gidip gelmekten. Garantisi de doldu..
Var mı fikri olan?
iyi de baglan dedigimde bna sifre sormuyorki bu alet :S sifresiz olana da baglanmıo :S
wi-fi den bağlanmak istediğiniz açık alanlardaki internet noktalarında, bildiğimiz şifreleme türlerinden farklı şifre türü kullanılmış olabilir. Örneğin:Mac şifreleme olabilir. Açık alandaki ttnetin internet noktasına ise bağlanmak için ttnet üyesi olmak gerekir. Yoksa bağlandığınızı sanırsınız ama bağlanamazsınız. Evinizdeki yada işyerinizdeki internete bağlanmayı deneyin. Şifreyi doğru girdiğinizde mutlaka bağlanmanız gerekir. Wi-fi den bağlanma Telefonun masaüstünde wi-fi kapalı görünür. Onu tıklayın. Wi-fi kapalıyı ortadaki joystic ile tıkladığınızda wi-fi açılmış olur. Telefonunuz herhangi bir ağa bağlanamadıysa, wi-fi üzerindeyken Menü-wi-fi ayarlarını tıklayın. Gelen listede kablosuz şifreli ve varsa şifresiz ağları görürsünüz. Bağlanmak istediğiniz kablosuz ağ adının üzerine gelip bağlan tıklayın. İleri-Ağ anahtarı kısmına şifreyi yazın. İleri tıklayın. Şifreyi doğru girdiyseniz seçtiğiniz kablosuz ağa bağlanmış olmalısınız. Not:Bazı modemlerde seçilen kablosuz şifreleme türünü (telefonda ise kimlik doğrulaması) Wep, Wpa, Wpa-Psk, Wpa2, Wpa2-Psk şifreyi istediğiniz kadar doğru girin, telefonunuz desteklemez. Modemdeki kablosuz şifreleme türünü değiştirdiğinizde wi-fi üzerinden nete hemen bağlanabilirsiniz.
ayrıca cihazımız adroid uygulamalara uygunmu acaba. bu konuda bilgisi olan ve kaynaklarını bilen paylaşabilirmi? teşekkürler saygılar.
GG dediğin gitti g.. omu Garantisi bitti az msjlastığımda 3gün gidiyoda çok msjlastğm için 1gün fln gdiyo walla hp nin kendi sitesinde baktım en ufak parçası bile 20-30$ ztn alet artık pek tutulmuyo para yatırmakta istemiyorum pek
elimde hp ipaq514 var ancak telfonu aldıgım günden beri kutusunda duruyor arkadaslar rom felan bisey anlattılar ancak ben bisey anlamadım siteye baktım konularcok dagılmus her yerde farklı konu var tek bi konu üzerinde anlatım oldugu icin bişey anlamadım.Bana en güncel rom, windows mobile , uygulamalar , temalar felan paylaşıp ve nasıl yüklyeceğimi anlatırsanız sevinirim.. Simdiden Tesekkürler....
upupup
+++++++
kimse yok mu ya yardım edecek ?
yok mu anlayan _?
merhaba ettu ben de seni gördüğüme sevindim arada buraya yazıyorum.
elimde hp ipaq514 var ancak telfonu aldıgım günden beri kutusunda duruyor arkadaslar rom felan bisey anlattılar ancak ben bisey anlamadım siteye baktım konularcok dagılmus her yerde farklı konu var tek bi konu üzerinde anlatım oldugu icin bişey anlamadım.Bana en güncel rom, windows mobile , uygulamalar , temalar felan paylaşıp ve nasıl yüklyeceğimi anlatırsanız sevinirim.. Simdiden Tesekkürler....
Ayrıca buradaki 73 sayfayı dikkatlice okursanız bu telefonun profesörü olursunuz. Bu 73 sayfada o kadar çok emek verildi ki okuyunca anlarsınız. Artık "Armuş düş ağzıma devri kapandı"
arkadaşlar geçenlerde şans eseri palringo isimli programa rastladım bu program multi chat yapmanızı sağlıyor yani aynı anda msn yahoo gtalk facebook gibi hesaplarınıza erişip online ve offline kişilerle konuşma olanağı veriyor benim hoşuma gitti sizlerle paylaşayım dedim iyi günlerde kullanın
Arkadaşlar telefonum satılık.. çok severek kullanıyorum, herhangi bir sorunu da yok.. başka bir telefon aldığım için fazlalık oldu elimde satışa çıkarttım..
orta tuşunda biraz silinme var (malum sorun) bir de arkadaki 1.3mpx yazan sticker yok..
125 lira istiyorum.
s3rh4tt@hotmail.com
msn adresinden ulaşabilirsiniz, istanbulda (özellikle avrupa) perpa da çalışıyorum cihazı gelip görebilirsiniz.. şehir dışı olursa da, kargo ücretini vs. karşılarım.
Beyler ROM up larken yarıda kaldı işlem suanda sadece ekranda DBS Loader: , Build Time fln yazıyo en alttada USB Connected! yazıyo telefo açılmıyor ne yapıcam :/
Amerikadan voice messenger getirttim. Daha önce hp kullanmıştım sattım. şimdi aldığım voice messenger ise bazı sitelerde HP İPAQ SİLVER diye geçiyor. http://pocketpccentral.net/smartphone/hp/ipaq_silver/info.htm bunun romunu nasıl 6,5 yaparız bilen var mı
telefonda sim var ve herhangi bir sorunu yok ama hizmet yoktur uyarısı alıyorum.Başka sim denedim format ve rom attım ama bir türlü çözemedim acil yardımlarınızı bekliyorum .....