Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonun kulaklık soketi bozuldu sağa sola biraz bastırınca ses geliyor böyle sorun yaşayan oldumu tahmini ne kadar ücret öderim ?
  • BEN İPAQ514 UMDEN SONRA HUAWEİ İDEOS X5 ALDIM

SENİ ÇOK ÖZLİYİCEM İPAQ514
  • Arkadaşlar toledondaki kayıtlı kişileri sim karta kopyalamanın bir yolu var mı ? Bulamadım da.
  • Uzun zamandan sonra bu konuda mesaj görmek duygulandırdı doğrusu :)

Bende cihaz var, hala da kullanıyorum. Yeni cihazlara göre pek bir kullanışlılığı kalmadı özellikle androidden sonra ama şimdilik işimi görüyor...

Rehber konusunda size "jeyo mobile companion" yazılımını öneririm ancak bazen numaraların hepsini kopyalamayabiliyor, kontrol etmeyi unutmayın hepsi kopyalanmış mı diye...

Bir de öyle hızlı işlem yapmıyor nedense, geçen gün 86 kayıtı kopyalamak için yaklaşık 40 dakika bekledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Uzun zamandan sonra bu konuda mesaj görmek duygulandırdı doğrusu :)

Bende cihaz var, hala da kullanıyorum. Yeni cihazlara göre pek bir kullanışlılığı kalmadı özellikle androidden sonra ama şimdilik işimi görüyor...

Rehber konusunda size "jeyo mobile companion" yazılımını öneririm ancak bazen numaraların hepsini kopyalamayabiliyor, kontrol etmeyi unutmayın hepsi kopyalanmış mı diye...

Bir de öyle hızlı işlem yapmıyor nedense, geçen gün 86 kayıtı kopyalamak için yaklaşık 40 dakika bekledim...

hocam bende o programı kullanıyorum kopyalanacak 283 tane kayıt var gecen sim e kopyala dedim 2 saat sürdü heralde bilmiyorum :S ancak o kadar beklememe ragmen sadece 138 kayıt kopyalamıs bende o yüzden baska bi yol arıyorum ancak bulamadım galiba tek tek kaydedicem böyle giderse :S

yinede teşekkür ederim ;)

• http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=tr&cc=tr&prodNameId=3806509&taskId=135&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3806508&lang=tr&cc=tr

Arkadaşlar bende bu cihaz var kisace HP MESSENGER diye geciyor (500, 514 veya 614 gibi numarasi yok adı var :))
    Yurtdışından getiren bir arkadaştan aldım. Cihaz da ses problemi var dı.

Ben de bir rom yükleyim dedim. Cihaz yarıda kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz.
    Acil yardım lütfen

• Yükleyebiliyorsanız, tekrar rom atmayı deneyin, şayet atamıyorsanız PDA teknik bölümünde yeni konu açarak durumu detaylı olarak paylaşın, bir bilen size yardımcı olmaya çalışacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=tr&cc=tr&prodNameId=3806509&taskId=135&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3806508&lang=tr&cc=tr

Arkadaşlar bende bu cihaz var kisace HP MESSENGER diye geciyor (500, 514 veya 614 gibi numarasi yok adı var :))
    Yurtdışından getiren bir arkadaştan aldım. Cihaz da ses problemi var dı.

Ben de bir rom yükleyim dedim. Cihaz yarıda kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz.
    Acil yardım lütfen

şuraya bir göz atarsan belki sorununa çare olabilir kolay gelsin bol şans

http://514ipaq.blogspot.com/2008/03/kabus-gerek-olursa.html

• teşekkür ederim
  • hp telefon kullanmak pişmanlıktır.

ipaq 514 voice messengerın ekranı kırılmıştı, sonrasında başka telefon kullanmaya başladım.
    geçende bir yakınımın telefona ihtiyacı oldu. bende hpnin kasasını yenileyip yeni bir batarya ile ona hediye edeyim dedim.
    aradım hiçbir yerde buladım. uzun süren çabalarım sonucunda en son fiyatlarını 2008 yılında yenilemiş yabancı bir sitede buldum.
    ürün parçalarını seçtim ve site bana toplam ücretin 45 dolar tuttuğunu söyledi.
    parçalar yurtdışından gelecek, bu fiyata birde kargo parası eklenecek. ne kadar tutar artık onu da bilmiyorum.

sonuç; bir daha asla hp markası kullanmayacağım. bilgisayarı bile düzgün üretemiyorlar. hep sorunlu. telefonu ise yakında internetten satışa sunacağım...
  • bence hp gayet kaliteli telefon üretti en azından ipaq 514 öyle. 2007 yılından beri kullanıyorum, kasada deformeler oldu ama bataryası hala canavar gibi en kötü 2 gün gidiyor. ayrıca denize bile girdi benle hiç bir şey olmadı. şuan htc desire z aldım ama hp den de vazgeçemedim diğer hattımda onda takılı.
  • hpnin malesef yedek parça sıkıntısı var. bugün sadece dış kasa ve batarya temin etmek yaklaşık olarak 100liraya mal oluyor. tabi yedek parçasını bulabilirsen..
    oysa şuan piyasada 3g, wifi, ve android işletim sistemine sahaip dokunmatik ekranlı telefon sadece 270lira (vodafone 945)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Arkadaşlar toledondaki kayıtlı kişileri sim karta kopyalamanın bir yolu var mı ? Bulamadım da.

Tam dört yıldır severek kullandığım bir telefon. Telefonun neredeyse her şeyini öğrendim diyebilirim.
    Jeyo mobile rehberdeki numaraları bilgisayara yedeklemek mümkün ama bazen de sapıtıyor. Ama sim karttaki numaraları yedekleseniz bile başka bir sim kart takıp üzerine atmayı denediğinizde kopyalamıyor. En iyi çözüm forumdan bir arkadaşın yazdığı SIMan programı. Bu program ile rehberi kayıt edebilir, rehberi sim karta yazdırabilir, hatta daha önce kaydedilen numaraları boş bir sim karta sorunsuz kaydedebilirsiniz. Ben olumlu sonuç aldım.
    Cab dosyasını telefona kopyalayıp kurulumu hafıza kartına yapın.
    SIMan indirme linki
    http://speedy.sh/NzcXD/SIMan.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 12 Mart 2012; 22:29:32 >

• Vay be yillar once aldigim ilk akilli telefonum uzerinden ne cihazlar gecti ama hala hatirlarim ipaq imi artik coktan emekliye ayrilmis olsada onun sayesinde ogrendim bi cok seyi sanirin saglam bir tane bulsam hic yadirgamadan ellerim direk aliskanliklarini yapar =) ettu hocam cihazi hala kullanio olmaniz cok guzel zamaninda sizin paylasimlarinizdan cok sey ogrenmistim emeginize saglik =) simdi onlarca telefondan sonra galaxy note kullaniyorum nerden nereye =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Vay be yillar once aldigim ilk akilli telefonum uzerinden ne cihazlar gecti ama hala hatirlarim ipaq imi artik coktan emekliye ayrilmis olsada onun sayesinde ogrendim bi cok seyi sanirin saglam bir tane bulsam hic yadirgamadan ellerim direk aliskanliklarini yapar =) ettu hocam cihazi hala kullanio olmaniz cok guzel zamaninda sizin paylasimlarinizdan cok sey ogrenmistim emeginize saglik =) simdi onlarca telefondan sonra galaxy note kullaniyorum nerden nereye =)
    Bu cihaz sayesinde olsada hatırlanmak güzel bir şey. Zamanında çok emek vermiştik diğer arkadaşlarla birlikte. Telefonu artık kullanmıyorum, oğlum kullanıyor. Hiçbir sorunu da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 12 Mart 2012; 22:34:54 >
  • telefonu bende hala kullanıyorum ve zamanında bende çok paylaşımlarınızdan faydalandım bu vesile ile selam olsun herkese :)
  • arkadaşlar hp 514 yi modem olarak nasıl ayarlıyoruz telefonu kullanarak internete girmek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 2009 yılında aldım bende İPAQ imi.. hala kullanıyorum. dokunmatik ekranlı bir telefona terfi etmedim henüz,gerek duymadım.emektar hala her ihtiyacımı karşılıyor.bataryası hala min 4 gün gitmeye devam ediyor, özelikle batarya kullanımına dikkat ediyorum.
    telefon eskimesine rağmen özellikleri hala çok güzel, eşimle koltukta otururken sesli kumandayı kullanarak gelen mesajı telefona sesli olarak okuttum, eşime bir güzel hava yaptım :D

yukarıda ki mesajlardan birinde rehber konusuna değinilmiş. Ben SimMan programını beğenmemiştim, DOPOD SİM MANEGER kullanıyorum. sorunsuz her işlemi yapabiliyorsunuz.
    simden telefona telefondan sime, isterseniz rehberi yedek olarak saklayabilme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 13 Nisan 2012; 13:05:14 >

• Telefonun bataryası şiştiği için şarj tutmuyordu. Orijinal bataryayı Çin'de bulup sipariş ettim. 15 günde evime geldi. Ayrıca hertürlü parçasını da aşağıdaki linkte bulmanız mümkün.
    http://www.repairhppda.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 15 Haziran 2012; 12:02:43 >
  • Çok özledim bu cihazın t9unu. Telefon cebimdeyken yazıyordum resmen. Ayrılalı bir yıl oldu. Şimdi dev ekranlı android telefonum ve sanal t9um var ama çok akıllıydı o. 2 şubat 2008de almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.