Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan arkadaşlar...İnternet olayından memnunmusunuz...?Youtubeden video izleyebilirmiyiz???Veya benzer sitelerden......
  • Arkadaslar,bu telefonda oynatabileceğim video türleri nelerdir ve kullandıgınız-basarılı çevirici program söyleyebilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Alan arkadaşlar...İnternet olayından memnunmusunuz...?Youtubeden video izleyebilirmiyiz???Veya benzer sitelerden......

Youtube a girdim ve flash player istedi.

Windows Mobile 6 için Flash player var mı?
  • Varmış windows mobile için flash.....Deneyen biri veya çalıştırabilen biri yazabilirmi??Youtube ve türevleri??izlenecekmi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Varmış windows mobile için flash.....Deneyen biri veya çalıştırabilen biri yazabilirmi??Youtube ve türevleri??izlenecekmi??

Evet var ama çoğu windows mobile 5 işletim sistemi için.. 6 için olanını bulan varsa umarım paylaşır...

Ama bence youtubedan da ve benzeri sitelerdende video izleyebileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marqsavas -- 4 Ekim 2007; 23:55:12 >
  • Youtube dan indirdiğim videoların sesini telefondan alamıyorum.Çok kaliteli bir biçimde görüntü var ama ses yok..Formatı Avi .. acaba avi formatlarında ses cıkmıyor mu Hp Ipaq 514 de?
  • hayır cıkıyor
    ben 220 ye 176 lık bır avı doyasını sorunsuzca oynattım ama şu var
    arkadaşlar pıyasada bu telefona yonelık program oyun vs seyler tama olarak yaygın değil
    işin doğrusu hıc yok
    elınde olan arkadaşlar paylaşırsa sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

hayır cıkıyor
    arkadaşlar pıyasada bu telefona yonelık program oyun vs seyler tama olarak yaygın değil
    işin doğrusu hıc yok

Converter programı olarak ne kullanıyorsun?
  • Selam Arkadaşlar, cihazı aldığınızda yanında bordo renkli bi broşür var ordanhttp://www.ipaqchoice.com/ siteye girip ücretsiz 2+2 şeklinde 4 puanlık 2 tane program yükleyebiliyorsunuz onun haricindekiler 15.€ karşılığı olarak yükleniyor, henüz ücretsiz başka bi site bulamadım :D
    Ben cihazı Vatan bigisayarın 25. yılı kampanyası diye 580.-ytl /6 taksit'e aldım. cihazdan oldukça memnum, bu özelliklerle ve şarj kalitesiyle oldukça tatmin edici. bazı arkadaşlar ekranda çıkan E yazısını sormuş, o cihazın EDGE (Bildiğim kadarıyla hızlı internet) i desteklediğini gösteriyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marqsavas

quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

hayır cıkıyor
    işin doğrusu hıc yok

Converter programı olarak ne kullanıyorsun?

benım iriver mp3 çalarda 220 ye 176 vıdeoları oynatıyor
    onun ıcın convert ettıgım vıdeoları rahatca acıyor avi formatında
    programın adı pocketdivxencoder
    bulamayan olursa upload edebılırim
  • Uyumlu Flash bulan var mı arkadaslar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omera298

Selam Arkadaşlar, cihazı aldığınızda yanında bordo renkli bi broşür var ordanhttp://www.ipaqchoice.com/ siteye girip ücretsiz 2+2 şeklinde 4 puanlık 2 tane program yükleyebiliyorsunuz onun haricindekiler 15.€ karşılığı olarak yükleniyor, henüz ücretsiz başka bi site bulamadım :D
    Ben cihazı Vatan bigisayarın 25. yılı kampanyası diye 580.-ytl /6 taksit'e aldım. cihazdan oldukça memnum, bu özelliklerle ve şarj kalitesiyle oldukça tatmin edici. bazı arkadaşlar ekranda çıkan E yazısını sormuş, o cihazın EDGE (Bildiğim kadarıyla hızlı internet) i desteklediğini gösteriyormuş.

Merhabalar,o siteden Monopoly'yi yükledim ancak acıklamalarında "Pocket PC Compatibility: All Models" yazmasına ragmen,yüklerken telefonumda(hp ipaq 514) "..uyumlu değil.." uyarısını aldım..

Sizce ne olabilir?

• Merhaba,

Ben daha önce hiç smaetphone kullanmadığımdan dolayı alışmam sanırım biraz uzun olacak. Bu aşamada sormak istediğim ve eminimki size çok basit gelecek sorularım olacak. Mesela içindeki windows live ne işe yarıyor?

Msn üzerinden karşı taraf ile konuşabilmek için içindeki msn yeterli değil mi? İlla fringe yüklemek mi gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maggie06 -- 7 Ekim 2007; 17:39:32 >
  • Merhaba,
    ipaq 514 için herhangi bir video oynatma programı bulabilen var mı? şu an genelde kullanılan programlar yüklenmiyor (mesela tcpmp). yada ben yükleyemedim :P smart movie düzgün çalışıyor ama freeware değil..
  • bu arada msnde sorun yaşayan arkadaşlar bılmıyorum ama ben hep wıreless ıle messengerı actım ve hepsındede karşı tarafa yazdıklarım gitti
  • Youtubedaki ve benzeri sitelerdeki videoları izlemek için ;

quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

Aradiginiz program burada.

hxxp://m.avotmedia.com/

yukaridaki xx leri tt ile degistirmeyi unutmayin.

Ps: WM 6da da calısıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marqsavas -- 8 Ekim 2007; 11:06:51 >
  • Ya arkadaslar titreşim i bir türlü yapamadım.Yani bir kere titriyor ve birdaha titremiyor,melodi calmaya devam ediyor ama titreşim olmuyor..Tlf in çalması halinde devamlı titremiyor mu ipaq 514 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikelaj

quote:

Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ayrıca cihazıda vatan bilgisayarda 25. yıl kampanyasından 580.ytl aldım. Live messenger'a girdiğimde wi-fi üzerinden değilde gprs üzerinden bağlanıyor birde contak kuramıyorum bilgisi olan varmı fring yükledim işimi görüyo gerçi ama orjinali varken de ek programla çözüm tuhaf geldi yardımcı olursanız sevinirim.

ben en başta gprs ve proksi ayarlarını sildim sadeve wi-fi den bağlanıyorum. aksi takdirde uygulama gprs bağlantısına zorluyor.

live messengerin maalesef böyle bir arızası var. karşı taraftaki şahıs size mesaj atmadıkça irtibat kuramıyorsunuz. mesajlaşmak istediğiniz şahıs önce size yazdıktan sonra normale dönüyor. yani karşı taraftan gelmeden cihaz "ileti " gönderemiyor.

Benimde kontörler gitmiş.-20 ye gelmişte haberim yok vallahi

Bağlantılardan GPRS e girdim ve 3 tane şey cıktı.Turkcell MMS ve Turcell Wap ı da silecekmiyim?

Ve

Proxyden neleri sileceğim?

Turcell HTTP Proxy
    Turkcell Secure Wap Proxy
    Turkcell SOCKS Proxy
    Turkcell Wap Proxy

Acil yardımına ihtiyacım var,daha da kontörümün gitmesini istemiyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: ventruefox

Merhaba,
    ipaq 514 için herhangi bir video oynatma programı bulabilen var mı? şu an genelde kullanılan programlar yüklenmiyor (mesela tcpmp). yada ben yükleyemedim :P smart movie düzgün çalışıyor ama freeware değil..

CorePlayer Mobile 1.1.1.b1600 >

Link :http://rapidshare.com/files/45242676/CorePlayer_Mobile_1.1.1.b1600.rar

Desteklenen Ses Formatları
    MP3, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, FLAC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, and Midi
    Desteklenen Video Formatları
    H.264 (AVC)*, MKV, MPEG-1, MPEG-2**, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV+, MJPEG
    Containers
    Matroska, TS, PS, 3GPP, MOV, AVI, MPEG-4, NSV***

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^

ALINTIDIR !

• quote:

Orjinalden alıntı: Marqsavas

quote:

Orjinalden alıntı: nikelaj

quote:

Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ayrıca cihazıda vatan bilgisayarda 25. yıl kampanyasından 580.ytl aldım. Live messenger'a girdiğimde wi-fi üzerinden değilde gprs üzerinden bağlanıyor birde contak kuramıyorum bilgisi olan varmı fring yükledim işimi görüyo gerçi ama orjinali varken de ek programla çözüm tuhaf geldi yardımcı olursanız sevinirim.

ben en başta gprs ve proksi ayarlarını sildim sadeve wi-fi den bağlanıyorum. aksi takdirde uygulama gprs bağlantısına zorluyor.

live messengerin maalesef böyle bir arızası var. karşı taraftaki şahıs size mesaj atmadıkça irtibat kuramıyorsunuz. mesajlaşmak istediğiniz şahıs önce size yazdıktan sonra normale dönüyor. yani karşı taraftan gelmeden cihaz "ileti " gönderemiyor.

Benimde kontörler gitmiş.-20 ye gelmişte haberim yok vallahi

Bağlantılardan GPRS e girdim ve 3 tane şey cıktı.Turkcell MMS ve Turcell Wap ı da silecekmiyim?

Ve

Proxyden neleri sileceğim?

Turcell HTTP Proxy
    Turkcell Secure Wap Proxy
    Turkcell SOCKS Proxy
    Turkcell Wap Proxy

Acil yardımına ihtiyacım var,daha da kontörümün gitmesini istemiyorum..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.