Şimdi Ara

hp iPAQ hw6515 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
18.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta alet şahanede parası çokmus yaw.Bunun 0'ı ne kadar?
  • ayrıca toshiba e750 ye uyumlumudur bu?
  • turkıyede satışı yok biz dişardangetirtmştik 160 euroya falan maal olmuştu sanıırm..
  • çokmuş be bilader aleti 350 kağıda aldım zaten.
  • HP iPAQ hw 6515 in kamerasını kullanan arkadaşlara bir şey sorucam. Işık biraz az olduğunda arkadaşların dandik Nokia'ları bile canavar resim çekerken benimkinde tam bir karanlık oluyor. Afilli ışığını açmama rağmen. O kadar baktım night mode gibi bir şey de bulamadım. Çok mağdurum. İnsan içine çıkarmaya utanıyorum.
    Bi çözümü var mı bu işin yaw...
  • 6515'te mp3'ü aramalarda melodi olarak nasıl kullanabilirim bilgisi olan varmı ?
  • benim bildiğim kadarıyla mp3 melodi olarak atanamıyor.anca wava dönüştürürsen oluyo. file explorerda wavın üzerine gelip stylusu basılı tutunca açılan menüde set as ringtone seçeneği çıkıyo.oradan seçilebilir.
  • eyvallah tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: canbazhulki

ses kaydı/dosya dönüştürmek için iyi bir program.cr*ck ile birlikte.

http://soft-best.net/news.php?go=3361

burda ses dosyalarının dönüşümü için bulduğum bi programın linkini vermiştim..mobil aletler için optimize edilmiş, hoş bi şey..
  • quote:

quote:

ses kaydı/dosya dönüştürmek için iyi bir program.cr*ck ile birlikte.

http://soft-best.net/news.php?go=3361

burda ses dosyalarının dönüşümü için bulduğum bi programın linkini vermiştim..mobil aletler için optimize edilmiş, hoş bi şey..

• quote:

Orjinalden alıntı: _serkan_

HP iPAQ hw 6515 in kamerasını kullanan arkadaşlara bir şey sorucam. Işık biraz az olduğunda arkadaşların dandik Nokia'ları bile canavar resim çekerken benimkinde tam bir karanlık oluyor. Afilli ışığını açmama rağmen. O kadar baktım night mode gibi bir şey de bulamadım. Çok mağdurum. İnsan içine çıkarmaya utanıyorum.

aynı sorun bende de var..halledemedim bi türlü
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _serkan_

HP iPAQ hw 6515 in kamerasını kullanan arkadaşlara bir şey sorucam. Işık biraz az olduğunda arkadaşların dandik Nokia'ları bile canavar resim çekerken benimkinde tam bir karanlık oluyor. Afilli ışığını açmama rağmen. O kadar baktım night mode gibi bir şey de bulamadım. Çok mağdurum. İnsan içine çıkarmaya utanıyorum.

aynı sorun bende de var..halledemedim bi türlü

cözüm cok basit gidip bi tane kamera almanız

bugune kadar kullanmadıgım pda kalmadı ama hiçbiri en dandıkbır kameranın cektıgı kadar bile bir foto cekmedi ..

pda larınızı kamerası var diye almayın kamera olsun dıye koyuyorlar yoksa fotograf cekıp te saklayın diye değil...

• açıklamalarınla aydınlattığın, bir ışık olduğun için sağol..arkadaşım, kıyasladığımız şeyler fotoğraf makinesiyle bizim 6515 ler değil ki.fotoğraf makinesi "yan" özelliği olan cihazları mukayese etmiş arkadaş.sorun, dandik nokiaların "bile" iyi resim çekerken, bizdeki entegre fotosmart kameralı 6515 lerin çekememesi.aldığımız aletleri ne için aldığımızı öğetmene gerek yok, o aletlere bu özelliklerin eklenmesinin, teknolojinin acizce kullanıldığı bir pazarlama stratejisi olduğunu biz de biliyoruz, fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesi almayı biz de biliyoruz.
  • quote:

benim bildiğim kadarıyla mp3 melodi olarak atanamıyor.anca wava dönüştürürsen oluyo. file explorerda wavın üzerine gelip stylusu basılı tutunca açılan menüde set as ringtone seçeneği çıkıyo.oradan seçilebilir.

üstteki arkadaşın sorusuna mp3 melodi olarak atanamıyor demişsin böyle birşey yok ben atadım çalıyor, mp3 te wav da ringtone oluyor,stylus u üzerine basılı tutunca set as ringtone çıksın çıkmasın,start system in içinde Add rign tone var oradan ekleyebilirsin ayrıca yine olmazsa istedigin mp3 ü kopyala
    windows klasorune gir orada rings diye bir klasor var gel mp3 ü içine kopyala as sana ring tone...

bende Kurtlar Vadisi - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek mp3 şeklinde ring tone

tabiki cihaz 6515...

• quote:

Orjinalden alıntı:

açıklamalarınla aydınlattığın, bir ışık olduğun için sağol..arkadaşım, kıyasladığımız şeyler fotoğraf makinesiyle bizim 6515 ler değil ki.fotoğraf makinesi "yan" özelliği olan cihazları mukayese etmiş arkadaş.sorun, dandik nokiaların "bile" iyi resim çekerken, bizdeki entegre fotosmart kameralı 6515 lerin çekememesi.aldığımız aletleri ne için aldığımızı öğetmene gerek yok, o aletlere bu özelliklerin eklenmesinin, teknolojinin acizce kullanıldığı bir pazarlama stratejisi olduğunu biz de biliyoruz, fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesi almayı biz de biliyoruz.

bende bugune kadar kullandıgım hıcbır pda nın doru durus fotograf cekmedıgını soyledim farkli bişey soylemedım zaten sen uraş dur iyi fotoğraf cekicem diye ozaman ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOND -- 26 Aralık 2005 10:12:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KOND

quote:

Orjinalden alıntı:

açıklamalarınla aydınlattığın, bir ışık olduğun için sağol..arkadaşım, kıyasladığımız şeyler fotoğraf makinesiyle bizim 6515 ler değil ki.fotoğraf makinesi "yan" özelliği olan cihazları mukayese etmiş arkadaş.sorun, dandik nokiaların "bile" iyi resim çekerken, bizdeki entegre fotosmart kameralı 6515 lerin çekememesi.aldığımız aletleri ne için aldığımızı öğetmene gerek yok, o aletlere bu özelliklerin eklenmesinin, teknolojinin acizce kullanıldığı bir pazarlama stratejisi olduğunu biz de biliyoruz, fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesi almayı biz de biliyoruz.

bende bugune kadar kullandıgım hıcbır pda nın doru durus fotograf cekmedıgını soyledim farkli bişey soylemedım zaten sen uraş dur iyi fotoğraf cekicem diye ozaman ...

farklı bir şey söyledin kond. merak ettiğim bir teknik durum. karanlık ortamlarda 3 sn normal görünüyorken neden sonradan tam karanlık olması. diyosun ki ben biliyom salla gitsin, tartışmayın, bunnarın hepsi aynı, yürüyün gidin bi fotoğraf makinesi alın çok istiyosanız.
    bu forum ne işe yarıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: inadinadadas

quote:

benim bildiğim kadarıyla mp3 melodi olarak atanamıyor.anca wava dönüştürürsen oluyo. file explorerda wavın üzerine gelip stylusu basılı tutunca açılan menüde set as ringtone seçeneği çıkıyo.oradan seçilebilir.

üstteki arkadaşın sorusuna mp3 melodi olarak atanamıyor demişsin böyle birşey yok ben atadım çalıyor, mp3 te wav da ringtone oluyor,stylus u üzerine basılı tutunca set as ringtone çıksın çıkmasın,start system in içinde Add rign tone var oradan ekleyebilirsin ayrıca yine olmazsa istedigin mp3 ü kopyala
    windows klasorune gir orada rings diye bir klasor var gel mp3 ü içine kopyala as sana ring tone...

bende Kurtlar Vadisi - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek mp3 şeklinde ring tone

tabiki cihaz 6515...

inadinadadas, add ringtones menusundeyim, ama add secenegi pasif.
    nedeni ne olabilir?bilgin var mı? mp3 ler sd kartta.

biraz önce rings klasörüne attım, ok diyince windows defaulta dönüyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazhulki -- 26 Aralık 2005 12:59:44 >

• add rigns tone u seçince pda otomatik olarak içerideki butun wav dosyaları arar varsa bulur çıkarır yanındaki kutuları seçersen aktif olur seçmezsen pasif bekler. eğer bir wav dosyası bulamazsa hep pasif kalır...
    bende de mp3 ler sd card da
    bir tane mp3 kopyala

windows klasorune gir oradan rings klasorune gir ve oraya paste et, sonra arama yaptığın yerde tools a bas options u seç biraz bekle orada ring tone seçeneği var yanında aşağı ok işareti var onu tıkla rings klasorundeki butun wav mp3 ne varsa görürsün seç yukarıdan ok a bas ve çık böyle olması lazım
  • evet, aynen öyle yaptım ben de, windows/rings klasörüne kopyaladım. optionstan seçtim melodiyi, play a basınca (kutucuğun yanındaki) çalmıyor.ok basınca da tekrar windows defaulta dönüyor ring çeşidi..hayırlısı bakalım.
  • walla bende oluyor kardeş bilemicem daha fazla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.