Şimdi Ara

hp iPAQ hw6515 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
18.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1. sorunun cevabı olarak oradaki rakamlar boş ram'i ifade etmektedir. yani orasının azalması arka planda çok prograın çalıştığını gösterir. o entegre ikonunu tıklayarak "running programs"tan gereksiz programları kapatabilirsin, ya da main'deki sürükleyici ile ana hafızanın ne kadarının ram'e ayrılacağını ayarlayabilirsin. ben storage'a 22 mb programs'a 35 mb ayırıyorum.
    2.mavi çubuklar derken???
  • Peki arkadaşlar bu ppc lere bilgisayarda olduğu gibi hard disk birleştiriliyor mu yani bunlardada disk birleştirici var mı?
  • bu cihazda turkcell şirket hatlarında yogun olarak hat kesşilmesi sorunu yaşanıyor ve tu kilidi olmadıgı için abuk subuk yerleri arıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ars287duff

bu cihazda turkcell şirket hatlarında yogun olarak hat kesşilmesi sorunu yaşanıyor ve tu kilidi olmadıgı için abuk subuk yerleri arıyor.

şirket hattını bilemem ama tuş kilidi mahiyetinde settings->input'un altında bir takım ayarlar var...
  • ben daha bugun hp hw 6515 aldım ama makınam ıngılızce turkce yok bunu nasıl yukluyebılırım nolur bır yardım edın
  • hocam cok acemısın daha neler neler ogreneceksın bu daha bası
  • hp nin sitesine gir oradan bilgi alabilirsin
  • Arkadaslar,

Mayis cikisli imate jamin pocket pc'imi satiyorum. 2 gb bellek...wifi...bluetooth...2mp camera....skyep...msn...infrared....hersey var.....1000usd.....
  • arkadaşlar formu baştan aşağıya okudum bende yenibir hp 6515 ipaq aldım
    yeni açılan bimeks teknoportta kampanya var 837.30 ytl ye 15 taksitle aldım yaklaşık piyasadan 300 dolar aşağısına veriyolar paket içersinde 35 il haritası yüklü navtürk de dahil geliyo artı taşıma kılıfı cam tutacağı arça şarz cihazı vs kutu içersinde var
    bende wireless kart almayı düşünüyorum bi aarkadaş oldukça fahiş bir fiyat vermiş mini sd wireless cardın satış fiyatı şu an 30 ile 60 dolar arasında değişiyorwww.ebay.com a girip sd wireless card diye arma yaptırırsanız bir çok kart ve marka karşınıza gelecektir ama bu ay sonun da hongkoka gideceğim için siparişi daha vermedim belki daha ucuza bulurum diye ebaydan garantili ürünler geliyo ama oldukça zaman alıyo verdiğim sipariş için 15-30 gün içersinde elime ulaşıyo o yüzden beklkiyorum şimdilik bende size bi soru sormak istiyorum bu 6515 in kitapçığını daha okuyamadım bu cihaz kaç gb ye kadar destekliyor örneğin 4 gblik sd card taksam görürmü şimdiden teşekkürler

• merhaba... yaklaşık 1 hafta önce Bimeks'ten hp6515 marka bir cihaz satın aldım. fakat Navturk konusuna çok yabancı olduğum için daha çalıştırmayı başaramadım. steward_ilker arkadaşım okuduğum kadarıyla sen de aynı cihazı satın almışsın. eğer Navturk'ü kurduysan bana yardım edebilir misin? Türkiye haritasının yüklü olduğu paket var demişsin fakat ben biraz kurcaladığımda yükleme üzerinden Amerika, Kanada ve güney avrupa dan hariya yükleyebilirsin diyor. bana çok şiddetli biçimde İstanbul Avrupa yakası gerekli. aktivasyon kodumu Navturkü arayıp aldım ama daha neresini aktive edeceğimi bilmiyorum.

lütfen arkadaşlar birileri bana yardım etsin; yoksa Bakırköy' ün yolunu tutmak üzereyim şimdiden teşekkürler...
  • ülke gül navtürk ün yüklü olduğu sd cardı yuvasına takıcaksın birde kutudan çıkan tel numarasını arayacaksın orda sana birsürü soru soracaklar onları cevapladıktan sonra navtürküçalıştırabilmen için gerekli kodu verecekler o kodu cihazda girdiğin zamanda navtürk çalışmya başlıyor ben çok memnunum oldukça başarılı bir yazılım
  • dostum teşekkür ederim cevabın için... fakat benim sd kartın içerisinde hiçbirşey yüklü değil. kartın içi tamamen boş. ben Navtürkü aradım. aktivasyon kodumu falan herşeyi aldım. bana karta format atmam gerektiğini söylediler. .fat uzantılı olması gerekliymiş.
    onu da hallettim. bir problem yok. yalnız bir kaç tane sorum olacak;

1) Navtürkü kullandığında herhangi bir ücret faturaya yansıyor mu?
    2) Ben bu SD kartın yerine başka bir tane taksam bilgileri onun içine yüklesem kullanabilirmiyim (mesela 2 GB'lık)
    3) Aynı anda bir mini SD kart (2 GB) ve SD kart (2 GB) kullanabilir miyim yani toplam 4 gb hafıza oluyor.
    4) Bu cihaz kaç gb hafıza kartını destekliyor (2 değilde 4 gb kart taksam destekler mi?)

şimdiden teşekkürler...

• arkadaşlar bir haftadır yazmış olduğum maile cevap bekliyorum. bilgisi olan bir arkadaş Allah rızası için bi cevap verebilirse çok sevinirim. artık kök salacam burada dostlar
  • dostum seuldeydim anca geldim 4 gb yi destekliyo navtürk kullanmanın faturana herhangi yansıması olmaz çünkü sen direk uyduyla temasa geçiyosun gsm şebekesiyle değil
  • bende 2 tane 2 gb lik var o şekilde kullanıyorum ama 4 ü desteklemiyo diye duydum
  • selam arkadaşlar...
    meraklı_ilker, dostum cevabın için çok teşekkürler. biraz serzenişli bir yazı yazdığım için kusura bakmayın. ama cihazı alalı neredeyse 1 ay olacak hakkında fazla birşey bilmiyorum. her neyse gelelim soracaklarıma;

1) bu cihazda bir geri dönüşüm kutusu mevcut mu?
    2) ses kaydı yaparken mutlaka video da aöık olamsı gerekiyor ( yani görüntü olmadan sadece ses kaydedebilir miyim?)
    3) cihaz için ingilizce türkçe / türkçe - ingilizce çeviri programı bulabilir miyim?
    4) masa üstü bilgisayarımda yapmış olduğum excel belgelerini özel bir düzenleme yapmam gerekiyor mu? (bunu şunun için soruyorum yazı boyutları 8 punta olduğu zaman ekranda fazla birşey gözükmüyor ve ekranı kaydırmam gerekiyor)
    5) fotoğraf kalitesini arttırmak için ekstra bir program kullanmak mı gerek? eğer gerekiyorsa böyle bir programı nereden bulabilirim?

arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• arkadaşlar bu cihaz için son rom update nedir acaba
  • Hw6515d Bende şarj aleti yok nerden bulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.