Şimdi Ara

hp iPAQ hw6515 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
18.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet şimdi actı fakat 6515 in e serisi içinmiş
    turkiyede su an satılanlar d serisi galiba en azından benimki oyle o yüzden yuklemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: scoutm

evet şimdi actı fakat 6515 in e serisi içinmiş
    turkiyede su an satılanlar d serisi galiba en azından benimki oyle o yüzden yuklemedi

evet turkiyede satılanlar d serisi... hali ile benimkide sırf denemek için bende denedim olmuyor...
  • İlgili arkadaşlara:6515 in gps sine navturk ün cihazında olduğu gibi adres girilip bizi o adrese yönlendiriyo mu?
  • mobilitytoday'dekiler sağolsun rom update 6515d'ye uyarlandı denemek isteyenler linkten indirebilir.
    ben şu anda indiriyorum,

http://rapidşeyır.de/files/12596198/6515d112update.zip.html
  • 1.12 update'i yükledim, biraz problemli oldu ama sonunda başardım,
    ilk denemelerde pek bir farklılık olmadı, sadece tomtom vs yüklü olmadığı için boş yer biraz artmış,
    şarj durumu konusunda bir fikrim yok,
  • quote:

Orjinalden alıntı: laconf

1.12 update'i yükledim, biraz problemli oldu ama sonunda başardım,
    ilk denemelerde pek bir farklılık olmadı, sadece tomtom vs yüklü olmadığı için boş yer biraz artmış,
    şarj durumu konusunda bir fikrim yok,

bende inidrdim fakat yuklemıyor nasıl yaptıgını yazarmısın zahmet olmazsa
  • ok hallettiim
  • Arkadaşlar geçen gün hiç üşenmedim , hp ve navturk ü ayrı ayrı aradım.6515 in navturk haritaları yüklenmiş halinin ne zaman çıkacağını sordum.Hp dekiler haritalar hazır fakat bazı teknik sorunlar çıktı dediler.(hem hazır hemde teknik sorun çıkmış nasılsa?)Navturk ise çalışmaların devam ettiğini, işlemin tamamlanmasının mart ortalarını bulabileceğini söylediler.
  • uzar da uzar bu mesele
  • Arkadaşlar 6515 in elyazısı tanıma özelliği varmıydı?
  • var tabiki
  • KOND KARDES SI MINI SD WİFİ Yİ 150 YE BIRAK DA ALALILM
  • BEYLER BU ARADA 10 PUNLIK Bİ UZMAN SORUSU BEN 6515 E BEDAVA BİR HARİTA İNDİRME HAKKIM VARDI PARİS İN HARİTASINI İNDİRDİM.AMA YİNEDE BULUNDUĞUM NOKTAYI VERMİYO.İÇİZİNDE BASKA SEHRİN HARİTASINI KULLANIPTA CİHAZDAN BULUNDUĞU NOKTANIN KOORDİNATLARINI ALAN VARMI
  • BİRDE GSM DE NO YA BASTIKTAN 2,3 SANİYE SONRA GÖRÜŞME SONLANIYO SİZCE ROM TERFİSİ ÇÖZERMİ.HEPİNİZE TESEKKÜR EDRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsen

BİRDE GSM DE NO YA BASTIKTAN 2,3 SANİYE SONRA GÖRÜŞME SONLANIYO SİZCE ROM TERFİSİ ÇÖZERMİ.HEPİNİZE TESEKKÜR EDRİM

1.12 update'i çözüyor. zaten tek bu işe yaradı
  • TomTom şehir haritasi olarak Münih'i indirdim ama henüz orada deneme şansim olmadi
    GPS'in geçerli uydu sinyali alması uzun sürebiliyor. Bu durumda haritada konumunuzu belirlemesi de uzun sürer. Istanbul için TomTom'un Eastern Europe (İstanbul'un haritası oldukça eski, ama hiç yoktan iyidir), haritasini kullandim, İspanya'da da Ibiza haritasini sorunsuz kullandim. Geçerli uydu sinyalini bulmasi uzun sürüyor. Eğer 5 ve üzeri uydu belirleyip yine bağlanamiyorsa, bi soft reset atip tekrar deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MVDR

TomTom şehir haritasi olarak Münih'i indirdim ama henüz orada deneme şansim olmadi
    GPS'in geçerli uydu sinyali alması uzun sürebiliyor. Bu durumda haritada konumunuzu belirlemesi de uzun sürer. Istanbul için TomTom'un Eastern Europe (İstanbul'un haritası oldukça eski, ama hiç yoktan iyidir), haritasini kullandim, İspanya'da da Ibiza haritasini sorunsuz kullandim. Geçerli uydu sinyalini bulmasi uzun sürüyor. Eğer 5 ve üzeri uydu belirleyip yine bağlanamiyorsa, bi soft reset atip tekrar deneyin.

ayrıca, quickgps güncel durumda olursa(ekranın sağ altındaki simge mavi olacak) çok daha hızlı bağlanıyor. Qucikgps'i gprs ya da activesync üzerinden güncelleyebiliyorsunuz.
  • Arkadaslar cevaplarınız için çok tekkür ederim ama tam izah edemedim galiba.Bnede su anda Paris haritası yüklü bu durumda Mersin den bulunduğum noktanın koordinatını cihaz vermiyor vermelimi?Hp net yanıt veremiyor.Simdiden tesekkürler
  • Bu arada cehaletimi hos görün gps-satelite girince asağıda görünen dik cubuklar uydularmı oluyo.cünkü onların 4,5 i koyu rente inip cıkıyo.yani uyduyu buluyo oylemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsen

Bu arada cehaletimi hos görün gps-satelite girince asağıda görünen dik cubuklar uydularmı oluyo.cünkü onların 4,5 i koyu rente inip cıkıyo.yani uyduyu buluyo oylemi

Mersin'de bulundugunuz noktanin koordinatlarini, GPS Navigation programinin (TomTom da olabilir), Ayarlar kısmında, (Change preferences) Configure GPS'i actiginizda, bahsettiginiz dik cubuklar mavi bir renge donustugunde gecerli gps sinyali aliyor demektir, gecerli sinyali almadan da yani koyu gri renkte de, o an bulundugunuz yerin koordinatlarini gosterecektir. Su an elinizde bulunan Paris haritasindan, Mersin'le ilgili bir veri almazsiniz çünkü koordinatlar Paris içindir, makinaya ulaşan GPS sinyalinin koordinatlariyla, haritanizin koordinatlari çakışıncaya kadar bu sürer.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.