Şimdi Ara

hp iPAQ hw6515 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
18.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: etanhunt

Teşekkür ederim teğmenim forumlardan öğrendiğim kadarıyla 17 ocaktan sonra navtürk haritaları yüklü olarak çıkacakmış bende o zaman almayı düşünüyorum

evet doğru duymuşşun yanlız yüklümü çıkacak hp mi yükleyecek muammada?
  • mobilalisveris.com ' da pretec sdio wlan bakabilirsiniz. hp6515le çalışıyor. bizzat test ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainstormer

mobilalisveris.com ' da pretec sdio wlan bakabilirsiniz. hp6515le çalışıyor. bizzat test ettim

iyi diyorsun da, pretec card 55 mm bu da dışarı 1-1.5 cm çıkıntı yapması demek, 6515'in de sd slotu yanda olduğundan cihazı tutarken oldukça problem yaratacaktır,

eğer mobildunya/mobilalisveris'te çalışıyorsan tavsiyem, socket ya da spectec gibi markaları getirmeye çalışmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 13 Ocak 2006 2:06:06 >
  • ben pretec wlan kullanıyorum kullanımı hakikaten zor tak çıkar yapmak zorundasın cunku takılıyken taşınmaz bi sekilde dışarda duruyor benim tavsiyem markadan ziyade kullanıcaksanız mını sd olanı olacaktır.
  • mini SD kullanmak için bide mini SD yuva lazım buda wifi si olmayan miniSD yuvası olan kaç cihaz var ki :)
    6515 var benim bildiğim

miniSDde de az biraz cikinti oluyor herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: inadinadadas

mini SD kullanmak için bide mini SD yuva lazım buda wifi si olmayan miniSD yuvası olan kaç cihaz var ki :)
    6515 var benim bildiğim

miniSDde de az biraz cikinti oluyor herhalde

minisd wifi kartlar kutusundan çıkan adaptörle normal sd yuvaya da takılabiliyor bildiğim kadarıyla, hatta yabancı bir forumda, adaptörü kırparak kartı pda'in tamamen içine sığdıran örnekler var. bu şekilde çekme kalitesi biraz azalmakla beraber, kart dışarıya hiç çıkıntı yapmıyor.
  • benim bildigimde MiniSD wifi cardlardan çıkmıyor o aparat wifisi olmayan normal miniSD cardlardan cikiyor o adaptör aparat.Yani benim bildiğim boyle ama senin dediğin gibi de olabilir...
  • ben de çıktığı konusunda emin değilim ama, o aparatı bulmak çok zor değil, hatta el yapımı metalik bir şey de kullanılabilir(coverage'ı kuvvetlendirmek için), mpx200 için yapılan aparatlardan sonra bu çok basit bir şey olur :)

bu arada mobilalisveris'ten haber yok mu? spectec kartı getirmeyi düşünüyorlardı, mini sd'yi de getirirler mi acaba?? bilgisi olan??
  • yurt dışında satılanlarda paketten cikmiyor o aparat valla ben yapamam herhalde el ile bişi, beceri meselesi

mobilalisveris hala on siparis aliyor akla bak o da normal SD wifi card...

miniSD wifiyi zannetmiyorum, bu tamamen tr deki pocket pc piyasasının gelişmesi ile paralel gider, yani uzun sürer
  • arkadaşlar navturk ten haberi olan var mı 6515 e yükleyeceklerdi.ne zaman çıkacakmış?
  • hp ye sordum bugun hala haber yok
  • Deveye sormuşlar......Navturktekiler yan çizmiş haberiniz var mı?Harita yükleme işini şubatın sonuna ertelemişler.
  • mini SD kartı ancak sdio kart yuvasına takabilirsiniz. hp6515'de ki mini sd yuvası sdio destekli değil arkadaşlar sadece sd yuvası bu kartları destekliyor. spectec ve diğer marka ürünleri getirme çalışmasına devam ediyoruz ama talep çok fazla olmadığı için hala pretec'den devam ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainstormer

mini SD kartı ancak sdio kart yuvasına takabilirsiniz. hp6515'de ki mini sd yuvası sdio destekli değil arkadaşlar sadece sd yuvası bu kartları destekliyor. spectec ve diğer marka ürünleri getirme çalışmasına devam ediyoruz ama talep çok fazla olmadığı için hala pretec'den devam ediyoruz.

6515'in kullanım klavuzunda sdio olmadığı söylenmesine rağmen, yabancı forumlarda (http://mobilitytoday.com/news/005125/ipaq_6500_minisd_wifi ) sdio olduğu belirtilmektedir. ayrıca kartın uygun aparatla sd slotlara da takılabildiği söylenmektedir. hatta mpx220 uyumluluğu için araştırmalar bile yapılıyor. ben şahsen mini-sd'yi tercih ederim ama sd'ye de hayır demem, yeter ki abartı olmayan bir fiyata spectec'i türkiye'ye getirebilin.

• elimdekı 6515 i sattıgımdan mini sd wifi kartı denıyemıyorum çalışıp calışmayacagı konusunda bilgi veremiyicem

ama ıstanbulda olan arkadaşalardan bana ugrayabılecek bırı olursa kartı deneyebiliriz calışırsa gonul rahatlıgı ıle getırtırsınız

eyüpte oturuyorum ..
  • Arkadaşlar yeni rom çıkmış bunu yüklesek türkçeleştirme paketini tekrar mı yüklememiz gerekir bir sorun çıkar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: etanhunt

Arkadaşlar yeni rom çıkmış bunu yüklesek türkçeleştirme paketini tekrar mı yüklememiz gerekir bir sorun çıkar mı?

%80 sorun çıkar.
    çünkü türkçeleştirme paketi eski dosyaları yenilerinin üzerine koyacak.
  • bu arada rom update'i ile ilgili açtığım başlık:

quote:

mobilitytoday forumunda gördüğüm habere göre sadece 6515e'lerde çalışıyor, benimki 6515d olduğu için(cihazın kutusunda hangi versiyon olduğu yazıyor bakabilirsiniz) uyarı verdi ve çalışmadı, zaten uygun değilse uyarıp çıkıyor denemekte bi sakınca yok, istanbulda olanlar dikkatli olsun, doğalgaz sıkıntısı nedeniyle elektriğiniz gidebilir update'i tercihen laptop'ta yapın.

not:rom'un gsm modulundeki bir hatayı düzelttiğinden pil ömrünü uzattığı iddia ediliyor.

işte link;
    http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/23223.html

• arada bir gidip gelebiliyor, şu anda çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.