Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yumekosan

painkiller004 goruslerın ıcın tesekkur ederım. ben klavyeyı arada sırada kullanyrdum. uzun zamandırda ısın gercegı ımate ı kullanmadım onun yerıne samsung e 900 almıstım onu kullanıyordum. sımdı ımate satıp sanırım hp alacagım onu kullanmaya baslayacagım. tavsıyen ıcın tesekkurler.artık deneyıp gorecem bende hp yı

Rica ederim, simdiden hayirli olsun o halde
  • İstanbulda hangi teknosada peşin fiyatına indirim yapıolar. İnternetten almadan 1100 veya altına alabileceğim bir yer var mı? Salı akşamı şehir dışına çıkacağım şimdiden elimde olsun diyorum.
  • merhabalar
    el bilgisayarından yani bu modelden mynet sohbet ine giriş yapabilirmiyim. ekstra bir java yüklemem gerekir mi.
  • merhabalar

mynet sohbete girmek için ne yapmam lazım

hangi javayı nerden yükleyebilirim.

tşk.
  • radyo için rw 6828 i beklemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanbey34

merhabalar
    el bilgisayarından yani bu modelden mynet sohbet ine giriş yapabilirmiyim. ekstra bir java yüklemem gerekir mi.

tam adresini verirsen deneyip gorelim :)
  • Siparişi verdim teknosa.com'dan. Peşin ödemede internette de %10 indirim yapıyorlar haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhoweb -- 17 Aralık 2006; 20:26:02 >
  • Selam arkadaslar...birkac soru sorcam yardimci olursaniz sevinirim.. Bu rw6815 in yedegini almadimsa sistemde gittiyse cd sinden nasil yuklucem yoksa diger telefonlar gibi format atilincami yukleniyor..

Yedegi nasil ve hangi programla aliyorum...

Son olarakda medyaplayeri ana giriste nasil gosteriyorsunuz bikac resimde gordumde yapmissiniz.. tessekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: W0rdes

Selam arkadaslar...birkac soru sorcam yardimci olursaniz sevinirim.. Bu rw6815 in yedegini almadimsa sistemde gittiyse cd sinden nasil yuklucem yoksa diger telefonlar gibi format atilincami yukleniyor..

Yedegi nasil ve hangi programla aliyorum...

Son olarakda medyaplayeri ana giriste nasil gosteriyorsunuz bikac resimde gordumde yapmissiniz.. tessekkürler..

Evet diger telefonlar gibi format atilinca yukleniyor :) Yani Hard reset attigin zaman cihazin fabrika ayarlarina donuyor, aldiginda nasilsa oyle oluyor.Boylece bircok dokumanin,rehberin,mailin gidebilir. Ama bircok yedekleme programi var bunlardan birisi ve benim tercihim "Sprite Pocket Backup Plus" programi. Bunu kullanarak yedek alabilirsin.

O senin gordugun mediaplayer mi bilmiyorum ama o oldugunu sanmiyorum cunku media player seceneklerinde today ekraninda goruntulenmesini saglayacak bir secenek goremedim. Tahminimce senin gordugun "Pocket Music" programina ait bir today ekran goruntusu. Pocket music programini kurdugun zaman direk today ekranina ekleniyor ama sen istersen today options'tan kapatabilirsin.

• http://online.platodata.com.tr/Kurumlar/yy/LOGIN.ASP

mesala buraya girin

tüm bölüme abc diybilirsiniz sonra açın. yani bilgisayarda oluyor ama 6815 de yapamadım :(
  • Ben Pocket Music buldum ama calistiramadim hata veriyor exe calismiomu bu velette ? Daha dorusu setuplar exe işte..Kuramiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0rdes -- 17 Aralık 2006; 23:21:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: W0rdes

Ben Pocket Music buldum ama calistiramadim hata veriyor exe calismiomu bu velette ? Daha dorusu setuplar exe işte..Kuramiyorum

Dosya uzantisi .cab ise yada .arm ise onu pocket pc ye atip kurabilirsin. Ama exe uzantili programlari kurarken pc ni kullanman lazim. Bilgisayarina "Active Sync" programini kur microsoft'un sitesinde bulabilirsin. Onu kurduktan sonra pocket pc ni usb den bagla program taniyacaktir. Sonra pocket music in exe sine tikla setup islemleri ilerlerken cab dosyasi pocket pc ne aktarilir ve nereye kurayim diye sorar. Gerisi sana kalmis :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanbey34

http://online.platodata.com.tr/Kurumlar/yy/LOGIN.ASP

mesala buraya girin

tüm bölüme abc diybilirsiniz sonra açın. yani bilgisayarda oluyor ama 6815 de yapamadım :(

bende acamadim hem internet explorer hemde netfront ile denedim. Biraz arastirayim birsey bulursam yazarim burada yine.
  • Arkadaşlar ben bugün alacaktım cihazı anide verdiğim bir kararla ancak bonus card ımın express limiti yeterli olmadığından alamadım :(:(:(.
    Fujitsu t830 ie ilgili söylemek istediğim bir özellik var her ne kadar yeri değilse de kendimi tutamadım :) T830 üzerinde USB host arabirimi mevcut. Diğer tüm (bildiğim) PDa lerde ise USB Client.

Bu ne demek; örneğin external bir diski mini usb ye çeviren bir kablo ile PDA nize bağlayabilirsiniz. Yani elinizdeki PPC; bir yerde UMPC olmaya 1 adım daha yakınlaşmış oluyor. Kafamdaki en büyük sorun 6915 / 6815 sorunuydu. Umarım kısa bir zamanda çözerim.

İyi Çalışmalar
  • yukarıda bir arkadaş sormuş

6815 ile bankacılık işlemi yapıyorum.

şifre vs. giriş kabul ediyor ama borsa izleme yada buna benzer mesala sohbet(mynet) girmiyor.
  • Flash Player ihtiyacı olanlar için :

http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/

Bu arada Asus P525 ile pil süresini kıyasıladım. HP 6815 açık ara önde. Özellikle wifi açıkken asus 525 nerdeyse 2 katı fazla güç tüketiyor.

HP 6815 de 1.5 günde %50 oldu pil ancak bunun içinde 30 dakikalık skype görüşmesi. 1 saat opera mini ile surf, 1 saat msn, 2 adet 10 dakikalık telefon görüşmesi, 15 dakika video var.

Asus bu sürede şarjı bitiriyor

• Merhaba;
    e mail ile gelen excell yada word dökümanlarını açamıyorum.Gelen dosyayı kaydedemiyorum.Dosyayı seçiyorum ama indirmiyor.Normal şartlarda telefonun menüsündeki excelle yada word'ü açabiliyorum.Yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Flash Player ihtiyacı olanlar için :

http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/

Bu arada Asus P525 ile pil süresini kıyasıladım. HP 6815 açık ara önde. Özellikle wifi açıkken asus 525 nerdeyse 2 katı fazla güç tüketiyor.

HP 6815 de 1.5 günde %50 oldu pil ancak bunun içinde 30 dakikalık skype görüşmesi. 1 saat opera mini ile surf, 1 saat msn, 2 adet 10 dakikalık telefon görüşmesi, 15 dakika video var.

Asus bu sürede şarjı bitiriyor

Merhaba,

Şu ana kadar pil durumu ile ilgili 2-3 yorum olmuş ama bence çok önemli bir konu olan
    pil hususuna fazla değinilmemiş.Yukarıdaki test için teşekkürler racerant...

LCD ekranlar , bu tip cihazlarda en çok pil tüketen bileşenlerin başında geliyor.
    İkinci olarak da işlemci. Notebooklarda da bu durum aynı.
    Şimdi almayı düşündüğüm bu 3 cihazı pil durumu yönünden karşılaştırırsak.

Asus P525, 2.8" LCD, 416Mhz işlemci, 1300 mAh Lithium-Ion
    Qtek S200 , 2.8" LCD, 200Mhz işlemci, 1200 mAh Lithium-Ion
    HP RW6815, 2.7" LCD, 416Mhz işlemci, 1530 mAh Lithium-Ion

HP nin en yüksek pil kapasitesine sahip olması, ekran avantajı ile birleşmiş, açık ara önde olması gerektiğini düşünüyorum.Bu ürünleri kullanmadım, yorumları okudum ama özellikleri HP6815 i şarj süresi olarak öne çıkarıyor arkadaşlar.

Asus A620BT + Mpx220 kullanıcısı olarak pil durumu benim gibi mobil kişiler için çok önemli gerçekten...

Selamlar,

• Merhabalar,

Cok kısa ve net bir sorum olacak 6815 mi yoksa 6915 mi? Tabiki ikisininde + ları ve - leri var ama ikisinide kullanan arkadaslar cevpa verirse çok sevinirim. LÜtfen sadece ikisinide kullanan arkadaslar soylesin.

Tesekkurler
  • beyler sonyericsson m600 ile takas yapmayı düşünenler varsa bi msg atarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.