Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz internetten alıcam hp yi ama hangi siteden alayım bonus kart var teknosada taksit yapmıyor
    sizler nereleri önerirsiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

bence teknosa daha avantajlı. teknosadan telefonla alırsanız (taksitle) 100ytl teknosa hedıye cekı verıyor.. 1gb kart veriyor+ canta verıyor (samsonite sırt cantası) .. ben sadece görüşümü belirtim istedim.

yaa şu da var .. hp de yurt dışında daha cok sımdı turkıyedede başadı . geri ödeme olayı. Benim ürümü bu fiyata al ben sana bu kadar hediye ceki vericem gibi bir strateji. sanirim bunu teknosada migros da kendine gore kullaniyor..

teknosa bu canta ile 100 YTL ceki sonradan mi vermeye basladi :S bana vermediler, gerci ben pesin almistim ama yinede verilmesi gerekir bence. Aldigim tek hediyee sadece 1gb mini sd oldu
  • simdi veriyorlar painkiller004

link e bakabilirsin.. http://www.teknosa.com.tr/WEB/B2C/WEB_KAMPANYA_ARALIK_2006.htm
    bu link de yaziyor hepsi..

alınacak en ıyı yer su an teknosa gozukuyor ama BONUS card olayı kötü.. onun dısında hepsiburada.com a bakabılırsın..
    ama onların elınde cihaz yok. teknosa hp nin elindeki butun urunu alıp piyasayı kitledi bilginiz olsun.
  • bilgin için saol kardeşim
  • fotograf kalitesi bu kadar onemli ise asus p525 dusunun kamerasi sizin istediginiz seviyede...

quote:

Orjinalden alıntı: supreme33

tşkler painkiller004 bu konuda sanırıma acı tgerçeği kabul etmem gerek :(
  • Tşkler Msb2005 ama şunu dersen ne diyebilirsiniz acaba bana ben alacağım cihazla arada sırada internette bikaç sayfa açıp arada sırada msn e girecem muhtemelen bide foto filan bu durumda Asus525 mi P990 mı ne dersiniz...
    quote:

Orjinalden alıntı: msb2005

fotograf kalitesi bu kadar onemli ise asus p525 dusunun kamerasi sizin istediginiz seviyede...

quote:

• Arkadaşlar web browser olarak opera mini kullanmanızı öneriyorum. Ekranı hem yatay hem dikey kullanabilirsiniz. Birden fazla tab açıp aynı anda birkaç siteyi gezebilirsiniz. Maillerinizden özellikle web mail kullananlar ekli dosyaları rahatlıkla kaydedebilirler.

Ogame soran arkadaşım için söyleyeyim test yapamadım. Zira ogame kullanan birini bulmam lazım önce. Ben oynamadığım için accountum filan yok.

Supreme 33 : Windows mobile kullanan bir cihazın yerini hiçbirşey tutmaz şahsi fikrim olarak. P990 ı pda kategorisinde değerlendiremessin. Ben şahsen şu saatten sonra birdaha symbian yada başka birşey kullanmam.

Gps kullanmayı düşünenler Sirf Star III chipsetli herhangi bir bluetooth gps alıcısı alabilirler. Ebay' de çok uygun ve güzel gps alıcıları mevcut.
  • pda dusunuyorsanız windowstan baska bir alternatif kanaatimce zor olur...symbian işletim sistemi pek kullanıcı dostu gibi gelmedi bana en azından programlar vs daha sınırlıdır, windows ise alistiginiz bilgisayar goruntusuyle rahat kullanılır...sony yi ben hic dusunmedim pda olarak (bu konuda yuzbasima katılıyorum arz ederim)...daha once bu aletlerden kullanmadıysanız tavsiyem detaylı kullanın bakın fikriniz o zaman da degisebilir zira bu aletleri elde gormek bile ayrıdır...onun dısında p990 da anlatıgınız islevleri gorur kararınızı isletim sistemi, fiyat, estetik acılardan vereceksiniz, biz windows dedik memnunuz
    quote:

Tşkler Msb2005 ama şunu dersen ne diyebilirsiniz acaba bana ben alacağım cihazla arada sırada internette bikaç sayfa açıp arada sırada msn e girecem muhtemelen bide foto filan bu durumda Asus525 mi P990 mı ne dersiniz...
    quote:

Orjinalden alıntı: msb2005

fotograf kalitesi bu kadar onemli ise asus p525 dusunun kamerasi sizin istediginiz seviyede...

quote:

• ARKADASLAR

kötü haberim var Teknosada ürün stok da yok. tarih belli degilmiş..

şimdi diger yerlere bakmamız gerek gibi..
    su an en populer alınacak yer migros anladıgım kadarıyla..http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do?psi=4113093&shopCategoryId=8308 hem BONUS kart a 12 X 98,75 YTL = 1.185,00 YTL bu daha onceden yazmis olan magnificent_kng un da işine gelebilir

Bunun dısında hepsiburada ya bakabılırsınız ama stoklarında henuz yok..http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=491&productId=bd70456 ve hic bir hediye yokk.. cazibesi pek yok :(

teknosanın cazibesini henüz bulamadım hiç bir yerde..

bimeks ise web sitesinden acıklama yapmıyor telefonla sorun diyorr :(

net siparis in sitede stok da yok ..http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=102140037# takip ederseniz diye link verdim..

arkadaslar baska yer varmi?? bana bilgi verirseniz sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: onders

Arkadaşlar, konu dışı ama şimdi gördüm. rw6815 Kangurumda 12 taksit 100 YTL migros hediye çeki hediyeli satışa açılmış.fiyat iyi gözüküyor. Bu arada dün akşam Vatan a gittim ,ürün gelmemiş.Yılbaşından sonra dediler.Bilginize.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do?psi=4113093&shopCategoryId=8308

Teknosada şimdi baktım 1,171 ytl.

• quote:

ARKADASLAR

kötü haberim var Teknosada ürün stok da yok. tarih belli degilmiş..

şimdi diger yerlere bakmamız gerek gibi..
    su an en populer alınacak yer migros anladıgım kadarıyla..http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do?psi=4113093&shopCategoryId=8308 hem BONUS kart a 12 X 98,75 YTL = 1.185,00 YTL bu daha onceden yazmis olan magnificent_kng un da işine gelebilir

Bunun dısında hepsiburada ya bakabılırsınız ama stoklarında henuz yok..http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=491&productId=bd70456 ve hic bir hediye yokk.. cazibesi pek yok :(

teknosanın cazibesini henüz bulamadım hiç bir yerde..

bimeks ise web sitesinden acıklama yapmıyor telefonla sorun diyorr :(

net siparis in sitede stok da yok ..http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=102140037# takip ederseniz diye link verdim..

arkadaslar baska yer varmi?? bana bilgi verirseniz sevinirim...

mecidiyeköy teknosada var. biraz önce baktım. alete 1,171 ytl fiyatı var.

• _KaraBey_

evet teknosalarda var onu da konustumm.. telefonla siparis versem magazadan alip bana getiriyormusunuz dedim. stoklarımız ayrı dedi teknosa musterı temsılcısi.. bende dun teknosada ınceledım stoklarında vardı fakat telefonla almak karlı oluyor. 100ytl hediye ceki veriyor.
  • quote:

_KaraBey_

evet teknosalarda var onu da konustumm.. telefonla siparis versem magazadan alip bana getiriyormusunuz dedim. stoklarımız ayrı dedi teknosa musterı temsılcısi.. bende dun teknosada ınceledım stoklarında vardı fakat telefonla almak karlı oluyor. 100ytl hediye ceki veriyor.

kardeş dediğin gibiyse bekle derim.

arkadaşlar bu aletle tomtom vb programları kullanabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaraBey_ -- 20 Aralık 2006; 13:14:52 >
  • arkadaşlar, ürün hiç bir internet sitesinde bulunmuyor, teknosa mağazalarında bulunuyor fakat teknosa.com da yok, mağazadan alınırsa 100 ytl hediye çeki kampanyası da yok.
  • merhaba arkadaşlar
    bende dün aldım 6815imi fakat bi sıkıntım var.başkalarının başına da geldimi bilmiyorum ama evimdeki wireless modemime baglnamıyorum. modemim usrobotics 9108a ve 802.11 b yi destekliyor. telefonum evimdeki modemide görüyor fakat baklanmayı denediğimde available deyip kalıyor. telefona hard resette attım fakat sonuc gene aynı. telefonu kullananların başına boyle bişi geldimi ? geldiyse nasıl çözdüler yardım ederlerse sevinirim
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KaraBey_

arkadaşlar bu aletle tomtom vb programları kullanabilirmiyiz?

evet kullanabilirsiniz.. sanırım tom tom la birlikte geliyor zaten. karıştırırken bır yerlere gormsutum ama emin degilim..
    İpaQ le gelmiyorsa bile indirip kullanabilirsin...

Satın alınan her iPAQ Pocket PC için ücretsiz Yazılım Puanları verilir. Bu puanlar 250'nin üzerinde kullanılabilir en iyi başlık arasından seçim yapmanıza ve tamamen ÜCRETSİZ olarak ek haritalar ve yeni yazılım yüklemenize olanak tanır. Lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin:www.ipaqchoice.com

http://www.ipaqchoice.com/ESDCategory.aspx?cat=1004 burayı bir talan et bakalim karabey .. heralde burda bulucaksın aradıgını..

• yeni alacak arkadaslar:www.teknosa.com.tr den almak daha avantajlı 1gb sd hediye+100ytl hediye ceki ve su anda stoklarda

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125070619&CS_Category=_CEP_BILGISAYARI__PDA_722&CS_Catalog=_telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb2005 -- 20 Aralık 2006; 15:44:16 >

• Sonunda aldım.
  • E hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: muhoweb

Sonunda aldım.

@theturkish

Adsl Modeminde wifi erişim için şifre vardır. ŞAyet varsa o şifreyi 6815 de wifi modemini gördüğün bölümde ayarlar kısmında girmen gerekiyor.

@_KaraBey_

Cihazda tomtom yada benzeri harita&navigasyon yazılımı gelmez. Kendin temin etmen gerekiyor. Bide GPS receiver alman gerekiyor bu arada.

1. Sayfadaki 6815 sahipleri listesine eklenmek isteyenler ve konuya katılımcı olacaklar bana pm atmaya devam etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 20 Aralık 2006; 17:44:32 >
  • Kamera karanlıkta dediğiniz kadar kötüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhoweb -- 20 Aralık 2006; 17:46:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.