Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok şifreyi girip deniyorum olmuyo modemden şifreyi tamamen kaldırdım gene olmadı. teknik servis farklı bi modemle tekrar denememi olmazsa hp servisine götürmemi söyledi. bakalım

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

E hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: muhoweb

Sonunda aldım.

@theturkish

Adsl Modeminde wifi erişim için şifre vardır. ŞAyet varsa o şifreyi 6815 de wifi modemini gördüğün bölümde ayarlar kısmında girmen gerekiyor.

@_KaraBey_

Cihazda tomtom yada benzeri harita&navigasyon yazılımı gelmez. Kendin temin etmen gerekiyor. Bide GPS receiver alman gerekiyor bu arada.

1. Sayfadaki 6815 sahipleri listesine eklenmek isteyenler ve konuya katılımcı olacaklar bana pm atmaya devam etsin.

• ben evde dlink wireless modem kullanıyorum sifreli, benim hp wireless baglantiyi goruyor, sifre bile istemeden baglanıyor, evde boyle dısarıda da buldugu baglantıda sifre varsa sifreyi soruyor yoksa direkt baglanıyor...umarım sende donanım problemi yoktur gerci canını sıkma olsa bile halledilir ben sahsen bir hp yi geri gondermis yenisini almis biri olarak hp ye guveniyorum...
  • evet arkadaşlar kangurum'dan hp 6815 siparişimi vermiş bulunmaktayım hadi hayırlısı
  • arkadaşlar bu 2gb sd kart destekliyormu kullanan varmı bir bilgi verirse sevinirim ona göre kart alıcamda
  • Destekliyor sorun yok.

İlgili sitelerde uyumluluk kontrolü yapabilirsiniz :
    www.twinmos.com
    www.kingston.com
    www.sandisk.com

quote:

Orjinalden alıntı: magnificent_kng

arkadaşlar bu 2gb sd kart destekliyormu kullanan varmı bir bilgi verirse sevinirim ona göre kart alıcamda

• teşekkür ederim ozaman 2gb minisd kingston alıcam umarım bi sorun olmaz
    quote:

Destekliyor sorun yok.

www.twinmos.com
    www.kingston.com
    www.sandisk.com

quote:

arkadaşlar bu 2gb sd kart destekliyormu kullanan varmı bir bilgi verirse sevinirim ona göre kart alıcamda

• bizzat kullaniyorum kingston 2gb... piyasadaki en iyi fiyatardan biri icinwww.weblebi.com

quote:

teşekkür ederim ozaman 2gb minisd kingston alıcam umarım bi sorun olmaz
    quote:

Destekliyor sorun yok.

www.twinmos.com
    www.kingston.com
    www.sandisk.com

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: msb2005

bizzat kullaniyorum kingston 2gb... piyasadaki en iyi fiyatardan biri icinwww.weblebi.com

quote:

teşekkür ederim ozaman 2gb minisd kingston alıcam umarım bi sorun olmaz
    quote:

Destekliyor sorun yok.

www.twinmos.com
    www.kingston.com
    www.sandisk.com

quote:

çok saoll kardeşim

• quote:

Orjinalden alıntı: theturkish

yok şifreyi girip deniyorum olmuyo modemden şifreyi tamamen kaldırdım gene olmadı. teknik servis farklı bi modemle tekrar denememi olmazsa hp servisine götürmemi söyledi. bakalım

quote:

E hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: muhoweb

Sonunda aldım.

@theturkish

Adsl Modeminde wifi erişim için şifre vardır. ŞAyet varsa o şifreyi 6815 de wifi modemini gördüğün bölümde ayarlar kısmında girmen gerekiyor.

@_KaraBey_

Cihazda tomtom yada benzeri harita&navigasyon yazılımı gelmez. Kendin temin etmen gerekiyor. Bide GPS receiver alman gerekiyor bu arada.

1. Sayfadaki 6815 sahipleri listesine eklenmek isteyenler ve konuya katılımcı olacaklar bana pm atmaya devam etsin.

Modem arayuzunde wireless only g secili olabilirmi? b+g secenegi olmasi lazim. yada only b secenegi. ondan kaynaklaniyordur.

• arkadaşlar bu alet türkçemi? eğer değilse türkçeleştirebilirmi?
  • Selamlar arkadaşlar,

P990 a karar kılmıştım ancak win mobile ların daha kompakt ve özellikle benim kullanacağım office olayında başarılı olmalarından dolayı dikkatimide çekiyorlar.

Ben iş dolayısıyla günde 20-25dk kadar telefon görüşmesi ve yaklaşık 8-10 kadarda sms olayına giriyorum. Arada excel ve word dosyalarında değişiklik yapmam gerekiyor ve pdf dosyalarını görüntülemem gerekiyor. Maillerimi görmek için internet üzerinden şirketin exchange serverına bağlanmam gerekiyor. Telefon rehberi olarakta baya bir yere ihtiyacım var gibi. Bana bilen, benim gibi kullanan arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi rw6815 veya Qtek S200 benim gsm + office ihtiyaçlarımı karşılayabilir mi? Yoksa ben gidip paşa paşa p990 ı mı alayım. Birde rw6815 / Qtek S200 mü daha hızlı olabilir gerek gsm gerek office olayında yoksa p990 mı?
    Birde Q klavye sanalda olsa var değil mi?

Birde eğer bana winmobile önerirseniz Qtek S200 mü yoksa rw6815 mi önerirsiniz bana? (Office dosyalarını görüntülemek, değişiklik yapmak, pdf dosyalarını görüntülemek çok sık yapacağım şeyler değil yaklaşık haftada 20-30 dosya kadar ancak exchange server bağlanma ve yukarıda dediğim kadar gsm ihtiyacım hergün olacak)

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Şunu unutmayınız ki windows mobile daki mobile ofis uygulamaları çok kısıtlı versiyonlar. Normal ofis sürümlerine göre birçok şey eksiktir. Örneğin excel makroları. Pdf okumada herhangi bir sorun yaşamassınız.

Mobile çalışan bir cihaz önerisi isterseniz ben 6815 derim. Zira fiyat performans oranı yüksek bir cihaz. Qtek S200 e gelince kaliteli bir cihaz. Ancak bu cihaz multimedia uygulamalarda 6815 kadar başarılı değildir. Şimdi yine itiraz edenler olabilir ama bunu ben değil tüm yurtdışı kaynaklarda da görebilirsiniz.

www.google.com da "qtek s200 benchmark" yazmanız ve çıkan sonuçları incelemeniz yeterlidir.

Symbian cihazlar ile ilgili çok fazla bilgim yok ama mobile kadar geniş imkanlar vermediğini biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 21 Aralık 2006; 0:08:21 >

• racerant 6828 kullandım demişsin.nerden aldın.hala sendemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KaraBey_

arkadaşlar bu alet türkçemi? eğer değilse türkçeleştirebilirmi?

Evet suan icin ingilizce turkcesi cok yakinda cikicakmis diye duydum... Bu arada teknosa MetroCity de rw6815 baya satiliyor ve stoklarinda surekli oldugunu ogrendim orda calisan arkadasdan Yaninda 1 gb kart ve avea hatti veriyorlar :)) Ben 1 hafta once orda buldum. Ve 1177 ytl ve 12 - 15 aya kadar taksit imkani var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0rdes -- 21 Aralık 2006; 1:06:44 >
  • Bu gün beden bir tane aldım.Güzel cihaz.Şarjda şu anda.
    CD sinde bir back yazılımı için ipaqchoice link veriyordu register ettim cihazı ama yazılımı bulamadım bir de sanal klavyede Trükçe karakter için ne kullanıyorsunuz?
    Yarından sonra biraz ilglenebilirim sanırım.
    Nokia BT gps ilede deniyeceğim navturk vb yi.Bu arada cihazın yapım kalitesi beklediğimden iyi.Boyutlarıda hoşuma gitti ekran vb de iyi.Teknosadan aldım.
    Aslında yeni başlık açsakmı yazlım vb ile ilgili?ipuşları sık sorulan sorular ayarla vb gibi?
  • Türkçeleştirme şu an cebimdekipc.com'da var. Kusura bakmayın fazla zamanım yok. Alıp buraya ekleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantico -- 21 Aralık 2006; 7:40:12 >
  • Ben türkçe klavye kullanmıyorum. Ancak kullananlar resco keyboard programından memnun.

@vipracing

Fotoğraflar muhteşem.

Web sitem
    Fotoğraflarımı görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
    Mert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 21 Aralık 2006; 9:15:44 >
  • Bu cihazı bugün yarın almayı düşünen birisi olarak, cihazı kullanan arkadaşlardan aklıma takılan bazı konularda bilgi rica ediyorum :

1) Türkçe klavye programları, tüm programlar (word, excel, outlook, messenger vb.) ile uyumlu mu, yoksa sadece belirli programlarla mı kullanılabiliyor sadece ? Ayrıca, Türkçe klavye kullanmanın sisteme performans vb. yönlerden ne gibi olumsuz etkileri olabilir ?

2) Orjinal İngilizce ROM ile, herhangi bir Türkçe klavye veya işletim sistemi yüklemeden, Türkçe karakterleri e-postalarda, word, excel, powerpoint programlarında ve internet sayfalarında sorunsuz olarak görüntüleyebiliyor muyuz ?

3) SKYPE sizce verimli kullanılabiliyor mu ? Örneğin, stereo kulaklık ile veya bluetooth kulaklık ile ses kalitesinden memnun musunuz ?
    Bu arada, Skype ile ses, sadece hoparlörlerden alınabiliyor gibi yorumlar okumuştum; bu durum kulaklık kullanıldığı zaman da geçerli mi ?

4) Word, Excel, Pdf'lerin okunması için sizce 2.7" ekran yeterli geliyor mu ? Tabi ki üzerinde saatlerde çalışılmayacak, büyük çoğunlukla sadece okumak için kullanılacak ama, biraz pratik olması önemli.

5) Sizce Pocket PC'lerin fiyatları cep telefonları gibi birkaç ay içinde aşırı şekilde düşebilir mi; yoksa genelde aynı fiyat seviyelerini korurlar mı ?
    Yeni modeller çıktıkça eskisinin ucuzlaması normal ama, birkaç ayda %20-30 gibi oynamalar olabiliyorsa, ona göre bekleme kararı da alabilirim.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 21 Aralık 2006; 9:47:11 >

• ücretsiz program indirebileceğimiz siteler varmı? yada oyun
  • bir sorum daha olacak gps bu cizhaza takılırmı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.