Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: squall35

Skype icin bir link atar mısın. bende yukledimama kabul etmedi. bir de yuklenen klasorler cart hafizasında mi yoksa telefon hafizasinda mi olmali.

tesekkurler

http://www.skype.com/intl/tr/download/skype/mobile/

flash 7 player

http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html

her iki uygulamayi aletin hafizasina atarsan faydali olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 21 Aralık 2006; 14:33:52 >

• master reset dediğin eğer fabrika ayarlarına geri dönmesi ise şöyle yapılıyor
    açma kapama düğmesi(telefonun üstündeki)+ telefona cvp verme düğmesi + telefonu reddetme düğmesi+ reset
    hepsine 2-3 saniye süreyle basınca fabrika ayarlarına geri dönüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: badcrow

quote:

arkadaşlar 6815 master reset ve room yuklemek için manuel boot mode nasıl alıyoruz bilen varmı ??

arkadaşlar bana yardımcı olabilecek biri varmı bu konu hakkında
  • güzel oyunlar varmı bildiğiniz+kumanda programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vur -- 21 Aralık 2006; 14:49:06 >
  • Selamlar arkadaşlar,

Dünkü sorularıma bugünde biraz daha cevap buldum. Bizim şirketteki bir arkadaşta Casper Mini office midir hand office midir nedir ondan gördüm ve direkt sordum GSM özellikleri nasıl diye. Cevap hiçbir sorun yok hatta ben telefon olarak kullanıyorum oldu :) Ancak unuttum SMS olayı nasıl diye. Bir ara boşluğum olursa onuda sorup sıkıştırayım biraz bari.

Bu arada benimde ihtiyaç duyacağım kadar office makro olayına girecek kadar değil. Excel de hücrelerin şekillendirilmesi hücre birleştirebilme tablo oluşturabilme ve office ise yazı yazabilmeden ibaret öyle abartı bişi yaptığım yok. P910/P990 bile yapabilyorken sanırım win mobile lar rahat rahat yapar değil mi? Hatta daha da iyi yaparlar değil mi :)

Sanırım yeni yılda bir adet Ipaq Rw6815 çi daha geliyor yanınıza ;)

Bu arada magicboyguccino bana p910 ile rw6815 i menü ve office hızı olarak, GSM ve SMS hatta MMS özellikleri olarak karşılaştırabilir misin rica etsem.

• Ya bu cihazı P910 ile filan kıyaslamayın ayıp olur valla.
  • frantico :Teşekkür ederim bakıcağım.

racerant :Teşekkür ederim beğenmenize sevindim ;) Vakit buldukça daha fazla fotoğraf yükliyeceğim.

signore : Daha öncede ppc kullanmı birisi olarak yazayım (Ek olarak ben Win mobile i tercih eden birisi değilim bazı spesifik şeyler için aldım.Bendeki HP 6515 in ekranı 'kare' formattı buda problem çıkartıyordu.Ama bu yeni nesil cihazların hemen hepsi donanımsal olarak güzel cihazlar benim derdim win mobile ile ;) )

1- Bunu bende bilmiyorum çünki kullanmadım ama multitasking kabiliyetleri gayet tatmin edici bu cihazlarda bu ufak programların - bir katkısı olucağına inanmıyorum.
    2- Şu ana kadar sorunsuz .Web sayfaları,mail ve pdf lerde bir şey görmedim.
    3- BT ile yada wifi ile kendi cihazımı daha hiç kullanmadım.Arkadaşımın cihazını wifi üstünden kablolu kulaklık ile kullanmıştık tatmin ediciydi.
    4- Göreceli bir konu.Dediğiniz gibi saatlerce olmasa bile gayet yeterli diyebilirim.
    5- Düşme her cihazda normal ama daha önceki HP deneyimlerime dayanarak bunun kesinlik ile bir kaç ay içinde olmıyacağını (yada olucak ise miktarların sizin belirttiğiniz % lerde olmıyacağını) düşünüyorum.

Cihaz dediğim gibi bende sempati uyandırdı.Bendeki P990 ile yanyana koyunca fark edilir miktarda küçük olması ve hızı şu an için ilk gözüme batanlar.

• arkadaşlar fotoğraf olayına katılmıyorum gece çekimleri için. setup da gece modu var ona getirince hersey aydınlanıyor sadece hareketlilerde gecikme oluyor birde kaydettiği yeri kart yapmayın ozaman yavaşlıyor çekim şuresi ve kalitesi video da
  • arkadaslar bu konuya abone oldum

ancak merak ettim ( konu başında bu bilgisayarı alanların listesi de mevcut o yüzden) hangi meslek gruplarına dahilsiniz

ben egitimciyim de

iş amaclı kullanım için ve özellikle sık sık telefon görüşmelerim oluyor ne dersiniz

(bu arada yazılanları okuyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Ya bu cihazı P910 ile filan kıyaslamayın ayıp olur valla.

Tamam sizin güzel hatrınız için P990 olsun Benim P910/P990 la karşılaştırma sebebim daha önce yazdığım gibi P990 a karar kılmış olmam. Arkadaşında P910 uda olunca karşılaştırma şansı olması. Eğer birisi merak etme P990 dan gerek office gerekse menüler olarak hızlı olduğunu emin olarak söylese birde GSM olayında telefonlardan geri kalmadığını gruplar oluşturarak onlara SMS atabilme olduğunu MMS lerde de sorun olmadığını söylerse P990 ı silebilirim bile

Ki hele hele bide bunun ebatlarının P serilerinden daha küçük olduğunu düşününce :)

• Mathematics, daha once cihaza sigmayan kisiler klasorunu hafiza kartindan kullanabilecegimi soylemistin. Nasil yapicaz bunu?

Tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: mathematics

Gallardo101 daha önce bir süre Casper M500 kullandım,şimdide rw6815 kullanıyorum.Bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.

1.Tuş takımı bence gereksiz.Çünkü küçücük tuşlara parmaklarımın ucuyla dokunmaya çalışmaktansa kalemin ucuyla ekrana dokunmayı tecih ederim.Kullanım olarak bence fark yok hatta alışınca daha bi güzel oluyo.
    2.Kişiler kaydın telefona sığar.Hatta hafıza kartına atarsın.Yavaşlama ister istemez olur ama şöyle,bilgisayarda bile 4000 kişiyi sıralamasıyla 100 kişiyi sıralaması bir değil.Yada bir kişiyi aradığın zaman süre uzar tabiki.
    3.İlerde türkçe romu çıkacak ama süre belli değil.
    4.telefonun çökme ihtimali şu an kullandığın işletim sisteminin çökme ihtimaliyle aynı.Yani senin kullanımına bağlı.Ama yedeğini aldığın sürece sorun olmaz.
    5.Bence symbianla kıyaslama bile.Baya bildiğin windows var bunda ya daha ne olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: dinazoor2001

arkadaslar bu konuya abone oldum

ancak merak ettim ( konu başında bu bilgisayarı alanların listesi de mevcut o yüzden) hangi meslek gruplarına dahilsiniz

ben egitimciyim de

iş amaclı kullanım için ve özellikle sık sık telefon görüşmelerim oluyor ne dersiniz

Otomotiv&ithalat
  • quote:

arkadaşlar 6815 master reset ve room yuklemek için manuel boot mode nasıl alıyoruz bilen varmı ??

Badcrow master reset icin power tusuna , telefon kapama yani (no kirmizi) tusuna ve yesin ustundeki kisiler tusuna ayni anda basilitutarak kalemle alttaki reset tusuna 2 3 sanie basili tut ve birak kalemi reset master yani ( soguk reset ) atar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: squall35

Arkadaşlar bende 6815 aldım. Fakat acrobat skype ve flash yüklemem gerekli. Bunları nereden bhulacağız ve nasıl yükleyeceğiz. Bir kaç deneme yaptım mesela flash ı yükledim fakat youtube den hala izleyemiyorum. ve başka işe yarar programlar nelerdir.

Bu konuda bilgisi olan varsa şayet yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar

Bora

flashplayerin fp7_ppc_en olarak arattir bu calisior linkini hatirlamiyorum
  • 3) SKPYE Açıkcası ben çok kullanıyorum ve efektif olduğunu düşünüyorum gayet iyi. Ses handsfree hoparlorden çıkıyor malesef. Bunun ilerde mutlaka bir çözümü olacaktır diye düşünüyorum. Bildiğiniz gibi pocket pc lerde sadece dış hoparlör olduğundan skype bu şekilde ayarlanmış. Ancak PDA/Phonlarda bide kulaklık var. Sanırım bu işi çözeceklerdir.

Ben Skype de Hp nin yaninda verdigi kulakligi kullaniyorum ses kulakliga geliyor gayet guzel handsfree kaporlerden kapaniyor kulakligi takinca .. Bence herseyiyle mukemmel bir cihaz :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinazoor2001

arkadaslar bu konuya abone oldum

ben egitimciyim de

Hocam Ben Bilgisayar Bilisim Teknik Servis Ve Yazilimda Calisiyorum... iş icin ve telefon gorusmeleri icin bence iyi..ben telefon gorusmesinden cok iş icin kullaniyorum 2 gunde bir sarj ediyorum surekli kullandigimdan bakalim ileride neler olacak.. :)
  • Arkadaşlar neden se cihazla gelen internet ayarları ile TURKCELL-GPRS/Edge üzerinden internete bağlanamıyordum.Bir kaç ayar daha denedim neyse 1 saat sonra farkettim ;) Siz bir saat uğraşmayın diye :

Eğer bu şekilde internete bağlanamıyorsanız : settings--connections/connections--manage existing connections--Turkcell TR gprs isimli bağlantıyı seçin edite e tıklayın
    select a modem : Cellular line gprs
    Access point name : internet
    user name.password domain : BOŞ bırakılacak
    Onun altındaki advanced a tıklayın:
    use server-assigned IP adres : SEÇİLİ olucak
    Alttaki servers sekmesine tıklayın
    Use server assigned addresses : SEÇİLİ olucak. Bende nedense ben değiştirmedğim halde bu segme ayarlı değildi. (alttaki specific server address işaretli idi ve klasik bildiğimiz numaraların yerinde farklı numaralar vardı ve evet tel kullanılmamış&kurcalanmamış bir tel)
    Neyse en son yazdığı yapınca düzeldi sizinde başınıza gelebilir diye yazıyorum.

• Arkadaşlar ürün türkçe olarak kullanılabiliyomu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: toygar61

Arkadaşlar ürün türkçe olarak kullanılabiliyomu acaba?

türkçe kullanılabiliyor.
    gerekli dil paketini yüklemen gerekiyor.
  • Bir önceki sayfada olcaktı sanırım ama açıklamıştım. 6815 de hazır gelen Turkcell Gprs ayarlarında DNS server ip leri yanlış. Server assigned yapmanız durumda kendisi otomatik alacaktır ve sorun kalmıyor. Arzu eden vipracing arkadaşımızınız anlattığı gibi basitçe yeni bir ayar da ekleyebilir. Çok vakit de almıyor.

Skype de kulaklığı denememiştim . Sesi kesip kulaklığa veriyorsa gayet iyi. Ben kulaklık kullanmayı sevmediğim için hiç denemedim açıkcası. Genelde masamda duruyor ordan handsfreee konuşuyorum

Türkçe dil paketleri cihazlarda çeşitli sorunlara sebebiyet veriyor. Cihazın stabilitesini bozuyor. Ben bu paketlerin biraz uyduruk yapıldığına inanıyorum. Bence sadece resco keyboard yüklemek ve klavyeyi türkçeye çevirmek yeterli. İşletim sistemi Türkçe olmasada olur. Türkçe dil paketi ve cihazlarda meydana getirdikleri sorunlar için Eten M600+ kullanıcıları başlığını okumanızı öneririm.

Bu arada mms göndermeyi deneyen oldumu ?

@Vipracing

Senin Gprs ile ilgili yazdığın açıklamayı sayfanın başına koydum. Aydınlatıcı olur. Gayet güzel açıklamışsın.

Bu arada bugün tüm sayfaları gözden geçirip sizin katkılarınızla oluşan çeşitli çözümleri emeği geçen arkadaşların isimleri ile beraber ana sayfaya taşıyacağım. Topic' de herkesin katkısı var. Güzel birşey çıkacak ortaya. Katkısı olan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 22 Aralık 2006; 7:51:03 >

• Aksesuar desteği nasıl dostlarım?Misal ben çift batarya kullanmak istiyorum bat satılıyormu?
    Birde yeni modelleri sanırım 3 ay sonra gelecek.
    Tek bi sorum daha var acaba bu dışarıdaki normal kulaklıkla giriş yuvası aynımı?İstediğimiz kulaklığı kullanabilirmiyiz?
    Ben yeni modeli bekliyorum radyolu olanını
    Arkadaşlar editledimde tekrardan,usb girişi kablosu var bende dönüştürücü aacaba normal flasdisklerle çakışım olurmu?
    Oradaki bilgileri hp'ye atabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 22 Aralık 2006; 9:11:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.