Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-2 sorum olacak.Şimdiden teşekkürler.

Casper handoffice lerde stylus kullanmadan, ekran uzerinden kişi ismi aramaya yarayan bir utility mevcut. Su an 6815 ile ilgili boyle bir yazılım geliyormu? Mobil ve araç kullandığım zamanlarda bu özellik onemli benim için, stylus kullanmak tek elle malum zor.

6815 de mini usb girişi var.mesela mpx200 dede bu giriş vardı ve usb den pc ye bagladiginda şarj oluyordu.6815 senkronizasyon kablosu ile bagladıgında mini usb--->USB şarj olurmu, bu tip araç şarjıda var elimde mpx200 den kalma, işime yararmı acaba?

Bu arada Sektor : IT
  • http://online.platodata.com.tr/Kurumlar/yy/main.asp

bu linki çalıştıran varmı.

yardımcı olursanız sevinirim.
  • yüklediğimiz programları nasılk siliyoruz ekle kaldır gibi bi yer varmı?
  • Cihaz gercekten şekil şemal olarak çok güzelmiş akşam teknosada gördüm alan arkadaşlara hayırlı olsun bende hw6915 kullanmaktayım valla gps olsaydı cihazda benimkini anında degiştirirdim gercekten çok kibar ve kullanışlı yapmışlar
  • Sorularınıza cevaplar:

* Cihaz usb den senkronize olurken şarj da ediyor. Bu özellik istediğinizde iptal edilebiliyor.

* Hp6815 için askesuar çooook bol. Cihaz O2 Atom XDA ile aynı olduğundan onun da tüm aksesuarlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca HP 6800 serisi tüm aksesuarları kullanabilirsiniz.

* Araç şarj olayına sıcak bakmıyorum. Zira araçlardaki birçok yangın o dandik çakmak soketlerinden oluyor. Birde voltaj kaçırma olasılığı herzaman mevcut.

* Cihazda program ekle/kaldır mevcut. Start/settings/ altında mevcut.

* Ekran üzerinden istediğiniz gibi stylus kullanmadan kişi arayablirsiniz. Dilerseniz voice command ile sesli komut da verebilirsiniz. EzDial kurarak ki ben kullanıyorum telefon arama bölümünü de daha kullanışlı hale getirmek mümkün.

* 6815 in radyolu modeli 6828 ancak bu model sadece asyada satılıyor. Avrupada satışa çıkmadı. Çıkıp çıkmayacağı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 22 Aralık 2006; 11:04:05 >

• Cevap için teşekkürler racerant.

Hızlı isim bulma + arama olayına takıldım, test de edemedim cihazı ama çeşitli programlar ile olayı aşabiliriz herhalde.Malum Mpx klavyesine alıştık şimdi bırakalım mı diye düşünüyoruz.Çok yoğun tel. trafiğim var.
  • Ezdial diye bir program var kullandığım çok güzel google dan bulup screenshotlarına bakabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: onders

Cevap için teşekkürler racerant.

Hızlı isim bulma + arama olayına takıldım, test de edemedim cihazı ama çeşitli programlar ile olayı aşabiliriz herhalde.Malum Mpx klavyesine alıştık şimdi bırakalım mı diye düşünüyoruz.Çok yoğun tel. trafiğim var.

• arkadaşlar buradaki yorumları okudukdan sonra bugun hp rw6815 modelini bolu teknosadan

peşin ödemeden yüzde on indirimle aldım , paket içerigi oldukca güzel yalnız kullanma kılavuzunda

kullanmadan once kaç saat şarj etmem gerektigini göremedim , ayrıca telekominikasyon kurumundan gelen

bandrol varmış kutu acildikdan sonra arkadasına yapıştırılması gerekiyormuş , nereye yapıştırıyoruz onu tam

anlamadim ,içinemi dışına mı içine yapıştırılırsa teknik bir problem olabilir :D

ilk kullanım için tavsiyeleriniz nelerdir , teşekkürler
  • Dostum öncelikle rehberinde kaç kişi kayıtlı ve cihaz hafızasına hangi programları kurdun,yani nekadarını kullanıyorsun?

Orjinalden alıntı: gallardo101

Mathematics, daha once cihaza sigmayan kisiler klasorunu hafiza kartindan kullanabilecegimi soylemistin. Nasil yapicaz bunu?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematics -- 22 Aralık 2006; 13:06:02 >
  • Ustat, 4000 den fazla kisi kayitli. Normalde cihaza sigar ama benim kisiler dosyalari buyuk oldugundan problem olur gibi geliyor. Birde kisileri hafiza kartinda tasima istedim zaman cikarip alabilme fikri hosuma gitti.

Orjinalden alıntı: mathematics

Dostum öncelikle rehberinde kaç kişi kayıtlı ve cihaz hafızasına hangi programları kurdun,yani nekadarını kullanıyorsun?

Mathematics, daha once cihaza sigmayan kisiler klasorunu hafiza kartindan kullanabilecegimi soylemistin. Nasil yapicaz bunu?

Tesekkurler

• buraya yararlı güzel programlar atsak?hoş olmazmı
  • Vİrus programı yüklemek gereklimidir şimdiden sağolun çok soru sordum ama ilk defa böle bi alet kullanıyorum:D
  • arkadaşlar gps alıp kullanan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificent_kng -- 22 Aralık 2006; 14:12:13 >
  • arkadaşlar m cüzdan tarzı bı program varmı 6815 için şayet varsa nereden bulabilirim

yardımmmmmmmmmm
  • Dostum araştırıyorum.Rehber için daha çok;hafıza kartını kullanma değilde hafıza kartına yedekleme programları var.Bulunca hemen paylaşıma sunarım.Bu arada bi sorun çıkmaz.Kişiler dosyan istediğin kadar büyük olsun.Sadece sık sık backup al derim

Ustat, 4000 den fazla kisi kayitli. Normalde cihaza sigar ama benim kisiler dosyalari buyuk oldugundan problem olur gibi geliyor. Birde kisileri hafiza kartinda tasima istedim zaman cikarip alabilme fikri hosuma gitti.
  • arkadslar selamlar bende dayanamayıp az zonce teknosadan hp 6815 ı aldım. guzel bır alet fakat elımdekı ımate k-jam ı satmadan bunu alınca acaba bıraz asırıyamı akctım dıye dusunmedende edemıyorum. neyse hp 6815 sahıplerı arasına benıde eklersenız sevınırım

yanlız ne yaparsam yapayım acma kapama dugmesınden kapatamıyorum cıhazı. uzun sure basıyorum olmuyor kısa sure basıyorum olmuyor sadece ekranın ısıgı sonuyor bır turlu kapatma tepkısı alamadım ben
  • Racerant :Teşekkürler.İşine yarayan biri çok çabuk görür.Başlarda olması daha iyi bu tipte ki yazıların
    .Bu arada bir çok program var bayıldığım ufak bir liste yapıp yazıcağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnificent_kng

arkadaşlar gps alıp kullanan varmı acaba?

gps bende var ama br türlü dışarı çıkıp deneyemedim. ayarlarda gps olarak bir menu var zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnizlik007

arkadaşlar buradaki yorumları okudukdan sonra bugun hp rw6815 modelini bolu teknosadan

peşin ödemeden yüzde on indirimle aldım , paket içerigi oldukca güzel yalnız kullanma kılavuzunda

kullanmadan once kaç saat şarj etmem gerektigini göremedim , ayrıca telekominikasyon kurumundan gelen

bandrol varmış kutu acildikdan sonra arkadasına yapıştırılması gerekiyormuş , nereye yapıştırıyoruz onu tam

anlamadim ,içinemi dışına mı içine yapıştırılırsa teknik bir problem olabilir :D

ilk kullanım için tavsiyeleriniz nelerdir , teşekkürler

bandorolu pil yatağına yapıştırabilirsin

sanırım akşam bırakıp sabah şarjdan çıkarabilirsiniz.

ayrıca ekrana çizilmelere karşı koruyucu film taktım :) tavsiye ederim. ayrıca deri dik taşıma kılıfı almayı düşünüyorum.
    atom un aksesuarları buna uyuyor ise usb dock ünitesi almakta fayda var. bunu tr de nereden bulabiliriz?

• Üzücü haber benim 6815 hakkı rahmetine kavuştu bugün. Akşam bir baktım cihaza lcd ekran cortlamış. Tüm yazılar renkler birbirine girmiş. Soft reset, hard reseti pil sök tak ı ıh kar etmedi. Teknosa ya değişime gidiyor alet. Bi hafta beklerim artık.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.