Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihaz halloldu bile pili söküp 5 dakika beklettim düzeldi Bu arada cihazı beğenmene sevindim. Evet cihazın pil performansı çok parlak.

@vipracing

Birinci pencere :
    GPS uygulama bağlantı noktası = hiçbiri

İkinci pencere :
    GPS donanım bağlantı noktası = hiçbiri
    Veri hızı = 4800

Üçüncü Pencere :
    Otomatik gps kutucuğu = işaretli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 23 Aralık 2006; 10:00:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

aradığınız programlar bu linkte arkadaşlar
    http://rxxxxshare.com/files/8537050/pocketpc_java_sis.rar

malum siteyi biliyorsunuzdur
    rar şifre: hp6815

lütfen mirror yapmayınız. hp6815 kullanıcılarına özel!

türkçeleştirme programı için netten şifre ve numara almanız gerekiyor. bilginize
    programlar nasıl çalışır nedir diye sormayın. nfo dosyalarında tüm bilgiler var

umarım işe yarar ..hergün birşeyini öğreniyorum bu aletin:D

• AYRICA türkçeleştirmede aktivasyon olayı varmış ayda bir yapılması gerekiyormuş galiba bunun bi çözümü varmıdır.
  • arkadaşlar ben gidip bodrum teknosa'da cihazı inceledim. İnternetten çok güzel gözüküyordu cihaz fakat yanına gidince çok kalitesiz bir malzeme kullandıklarını anladım. Çok kolay deforme olacağa benziyor. Moralinizi bozmak ya da kötülemek değil amacım ne olur kızmayın bu dediklerim için. Hepinize sevgi ve saygılarımla..
  • arkadaşlar:
    - 6815'te titreşim var mı acaba?
    - Telefon çaldığında ses seviyesi yeterli mi?
  • Titreşim mecvut. Ses seviyesi de iyi. Cihaz epey gürültü çıkarabiliyor. Yetersiz gelenler. Nero sountrax ile herhangi bir mp3 düzenleyip volumunu arttırıp zil sesi yapabilirler. Ben ihtiyaç hissetmedim ama....

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_75

arkadaşlar:
    - 6815'te titreşim var mı acaba?
    - Telefon çaldığında ses seviyesi yeterli mi?

Aksine bende malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum. M600 ve s200 le kıyaslanınca. Şimdi model ismi vermeyeyim ama bazı cihazların üzerinden fabrikasyon plastik çapaklarını kazımanız için maket bıçağıyla girişmeniz gerekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: sinoxetin

arkadaşlar ben gidip bodrum teknosa'da cihazı inceledim. İnternetten çok güzel gözüküyordu cihaz fakat yanına gidince çok kalitesiz bir malzeme kullandıklarını anladım. Çok kolay deforme olacağa benziyor. Moralinizi bozmak ya da kötülemek değil amacım ne olur kızmayın bu dediklerim için. Hepinize sevgi ve saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 23 Aralık 2006; 11:55:32 >

• arkadslar wifi acınca bır sure sonra today ekranındakı wıfı ıkonu ve wifi ıbaresı kayboluyor sonunda telı tekrar acıp kapatmak zrunda kalıyorum sızlerde boyle bır problem ortaya cıktımı?
  • hayır öyle bir durum sorun yok

bende sim karttaki numaralari cihaz rehberinde göremiyorum , nasil numaralari cihaza yüklücez bilen varmı
  • Arkadaslar, bende sabah aldim rw6815 i sonunda...Ekleyin benide listeye

Kutu, tasarım, malzeme kalitesi, ergonomi dort dortluk ama bir sorun var HP ye mail attım hemen.
    Turkcell 2li hat var bende.cihazda bu ikili hat menusu tum telefonlarda cikiyor ama Wm2005 de gozukmuyor.
    Zannedersem Wm2005 icin Qtek vs, diger pda-phone lardada bu menuyu gormek zor ama benim icin cok onemli bir konu cunku 2 hatda birbirine ucretsiz yonlu ve hat degisimi yapamiyorum.Bugun HP teknik destek kapali mail attim umarim konuyu cozerler.Asus da calisan bir arkadasi aradim p525 de varmi bu problem diye oda ilk gelen deneme urununde bahsi gecen problem varmis ama Asus a bildirmisler ufak bir yazilim ile konu cozulmus.Su anki cihazlar goruyormus Turkcell menusunu.HP buyuk firma oldugu icin bence konuyu kısa vadede cozerler.Genel olarak cihazı tam inceleyemedim ama ultra ergonomik. Malzeme kalitesi ise gercekten iyi.

Racerant cihaza uzuldum senin ama sorun duzelmis galiba.

Yalnizlik007, cihazda sim contacts diye menu var oradan , kendi kişilerine kopyalama yapabilirsin.

• bende aldım ama acmaya calısıyom dahaa
  • arkadaslar beni engin bilgilerinizle yonlendirir misiniz . ercinpen@hotmail.com
  • onders hayirli olsun güzel secim yapmişin

sim contacts dan yükle diyorum tariyor felan sonuc sıfır yani bir sonuc vermiyor

önceki telefonum olan mpx220 de kullanıyorumdum bu sim karti ondan mi göremiyor acaba

birde arka plan resmini ayarladim ama nereye baktiysamda nasil degiştirilicegini bulamadim

her türlü cihazi kullanırdım ama bu cihaz pek bir radikalmiş
  • teknosa da gitim aleti inceledim. dünde asus p525 gold computerda incelemiştim. bence malzeme olarak hp çok kötü hatta rezalet diyebilrim. ben kuvvetle muhtemel asus alacam. hp den ben böle kötü bir malzeme seçmesini beklemezdim hevesim 6815 den yanaydı ama artık asus p525 den yana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KaraBey_
    teknosa da gitim aleti inceledim. dünde asus p525 gold computerda incelemiştim. bence malzeme olarak hp çok kötü hatta rezalet diyebilrim. ben kuvvetle muhtemel asus alacam. hp den ben böle kötü bir malzeme seçmesini beklemezdim hevesim 6815 den yanaydı ama artık asus p525 den yana.

Aranızda kurumsal kullanıcı olup, faturayı şirket adına kestiren var mı bilmiyorum ama, teknik servis ve garanti konusunda dikkatli olmanızı öneririm.

Hani tüketici kanunu gereği 1.800 küsür YTL'ye kadar olan cihazlar için İlçe Tüketim Hakem Heyeti'ne başvurabiliyoruz ya,
    fatura şirket adına olduğunuz zaman, eğer satıcı firma tüketici kanununa uymazsa,
    örneğin aynı 3 arızada değişim yapmazsa, 15 gün sonra yedek cihaz temin etmezse filan, ancak mahkemeye başvurabiliyorsunuz, hakem heyeti ile kısa sürede karar aldıramıyorsunuz;
    yani mahkeme maliyeti ve zahmeti dikkate alınınca aslında hiçbir şey yapamıyorsunuz.

SONY-ERICSSON k750i konusunda bana bu konuda çok büyük kelek yaptı tabiri caizse; dolayısıyla markaya artık daha da önem veriyorum.

Dolayısıyla benim tek seçeneğim HP. Diğer birkaç bilgisayar markası ile servis maceram oldu; HP'de bulduğum rahatlık hiçbirinde yok.
    HP'ye cihazı servise bırakamam deyince telefonla batarya değişim kararı alıyorlar; diğer marka adaptör (!) test etmek için cihazı 8 gün serviste bekletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 23 Aralık 2006; 21:11:39 >

• signore arkadasım.68 15 konusunda bi yardım istedik mubarek istemez olaydım. cihaz sistemi yuklu gelmiyomu .yoksa bizmi cd den yukluyoz bu aleti.acamadın gitti sunu yaaaa..
    .
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcı67
    signore arkadasım.68 15 konusunda bi yardım istedik mubarek istemez olaydım. cihaz sistemi yuklu gelmiyomu .yoksa bizmi cd den yukluyoz bu aleti.acamadın gitti sunu yaaaa..

Ben cihazı almak için Teknosa stoklarına girmesini bekliyorum

Ancak %99.9 bu sorunuzun cevabı kullanım kılavuzunda net olarak verilmiştir; çünkü o dökümanlar herkes yönelik hazırlanıyor;
    biraz kurcalayın isterseniz.
  • aksamdan beri kurcalıyorum klavuzu .zaten cihaz tam olarak acılmadı ona takıldım .kullanan varsa bi yardım eder mi? arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Benim cihaz halloldu bile pili söküp 5 dakika beklettim düzeldi Bu arada cihazı beğenmene sevindim. Evet cihazın pil performansı çok parlak.

@vipracing

Birinci pencere :
    GPS uygulama bağlantı noktası = hiçbiri

İkinci pencere :
    GPS donanım bağlantı noktası = hiçbiri
    Veri hızı = 4800

Üçüncü Pencere :
    Otomatik gps kutucuğu = işaretli

Öncelik ile teşekkür ederim.İkincil olarak uzun süreli bir problem yaşamadığınıza&başınızın ağrımadığına sevindim
    HP ABD destek forumundada bu ayar ile oynanılmaması gerektiği sw inde biraz fuzuli olduğu belirtilmiş.Neyseki rahat etti içim.Bir sürü bilinmez olunca doğrulama yapmak için eferans değeri olması güzel (Bir tek bağlantı hızını yanlış hatırlamışım bir daha unutmam )

Arkadaşlar : Ben marka vereyim : Benim P990 aldığımını arifesinde sol alttan soyulmaya başladı.Bu problem nadir olarak bazı 990 kullanıcılarında mevcut.HP nin kasasının gir olan kısmı 990 dan çok çok daha iyi işçilik ile yapılmış.Tüm yeni nesil telefonlar gibi bunun da kasa etrafı kapak vb leri plastik.Diğerlerinden kötü filan değil.Tamam bir Vertu vb değil ama kesinlik ile kötü olduğunu zannetmiyorum.En azından boyasının üstünde iyi bir clear coat var ve iyide atmışlar ciddi olarak uzun üsreli dayanır (en azından piyasadaki emsallerinden fazla dayanacağını düşünüyorum) Ben HP den kasa parçalarını temin edebilirsem kendi custom kasamı yapacağım

• Bugün rw6815 i Nautilus Teknosa da inceledim. Hatta orada çalışan biriside zaten kendine almış. Aklıma gelen 1-2 soruyu kendisine sordum, sağolsun yanıtladı. Görünce daha çok beğendim açıkçası ufakcık tefecik birşey çok hoş :)

Yalnız Teknosa da ki aletin sahibinin dediği birşey aklıma takıldı. Office olayında symbian ların daha hızlı olduğunu söyledi. Gerçekten öyle mi? Bana sanki bunlar daha hızlı gibi gelmişti.
  • ürün aktivasonunu beceremedim yardım lütfen ürün kodu yanlış diyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.