Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum teşekkürler ilgin için nette araştirdim ve yeni nesil pillerin 5 6 saat durmasi yeterliymiş eski nikel kadmiyum piller 12 saat durmasi gerekiyormuş camı koruma kılıfı nerede satiliyor ve kaca bu üst kapagi ile kullanmayi düşünüyorum badrolsuz kullansak cezasimi var şimdi :))
  • Arkadaşlar bu arada bir sorum daha olacak. Bu alette dahili modem var mıdır? Ben laptopu buna bağlayarak EDGE veya GPRS üzerinden nete bağlanabilir miyim? Biliyorum alwetin kendisi internete bağlanabiliyorken bu ne kadar saçma bir soru diyeceksiniz ama bemin için bu özellik önemlide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Üzücü haber benim 6815 hakkı rahmetine kavuştu bugün. Akşam bir baktım cihaza lcd ekran cortlamış. Tüm yazılar renkler birbirine girmiş. Soft reset, hard reseti pil sök tak ı ıh kar etmedi. Teknosa ya değişime gidiyor alet. Bi hafta beklerim artık.

geçmiş olsun yaaaa umarım bizimkilerin başına gelmez benimki kargoda yrn gelir umarım
    ne zor bu kargo beklemek yahu
  • aradığınız programlar bu linkte arkadaşlar
    http://rxxxxshare.com/files/8537050/pocketpc_java_sis.rar

malum siteyi biliyorsunuzdur
    rar şifre: hp6815

Agenda_Fusion_8.10_English
    Agenda_One_1.0
    another_world.rar
    CALL SMS BLOCK
    CALLBLOACK
    Carty.Studios.Ultimate.Theft.Alert.v3.397.XScale.WM2003.WM5.Incl.KeyFileMaker-DVTPDA
    cavemen.rar
    Developer_One_CodeWallet_Pro_2006_6.02
    endusers.pdf
    FLASH PLAYER 7
    FlexWallet_Rev_4_build_539
    gprs monitor
    GPSTun_5.rar
    HP 6815 TÜRKÇELEŞTİRME
    Hudson.Mobile.Phone.Dashboard.Minute.Tracker.v1.9.3.ARM.XScale.PPC.PE.Cracked-SyMPDA
    ice_glssx10.rar
    IliumSoftware.eWallet.v5.0.PC_PPC.Regged-hdf
    Inesoft.Address.Book.v1.66.ARM.XScale.PPC.Cracked-SyMPDA
    MASPware_GPSmeterPE_Setup
    MASPware_GPSmeterPE_Setup.rar
    OmegaOne_1-Calc_v3.0.1_With_Expansion_Pack
    Opera_8.0.1557
    PhonePlus.III.v3.04.XScale
    Phone_Alarm_1.58
    Photo contact pro v4.0
    photocontactspro_ppc_v401
    pocketpc_java_sis.rar
    Pocket_Hack_Master_3.25.rar
    REMOTE PROTECT FOR THIEF
    Resco_Explorer_2005_5.32
    Resco_System_Toys_1.31
    ScaryBear.PowerLevel.III.v1.9.3.ALL.PPC.Regged-CSCPDA
    SecretSMS_WM5
    SkyForcePPC_v1.22.rar
    Sprite.Software.Sprite.Backup.v5.1.1447.XScale.WM2005.Regged-DVTPDA
    thunderhawk 2 web browser
    VisualGPS.BeeLineGPS.v1.77.100.ALL.PPC.Cracked-DVTPDA
    VisualGPS.LLC.BeeLineGPS.v1.78.Build.105.ARM.XScale.PPC.Cracked-SyMPDA
    VITO_TaskSwitcher_2.0
    WIFIFOFUM
    WisBar Advance v2.6.0.1
    WM5NewMenu

lütfen mirror yapmayınız. hp6815 kullanıcılarına özel!

türkçeleştirme programı için netten şifre ve numara almanız gerekiyor. bilginize
    programlar nasıl çalışır nedir diye sormayın. nfo dosyalarında tüm bilgiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 23 Aralık 2006; 10:38:34 >

• merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle bende hp ipaq rw 6815'i almış bulunuyorum.
    Benim sormak istediğim ipaq'i tamammen kapayamıyorum. Açma kapama düğmesine basınca beklemeye geçiyor. (uzun ve kısa olarakta bastım) tekrar basınca ekran açılıyor.
    Birde ekran beklemeye geçip kapandığında stylusla açamıyorum Sadece ana açma kapama düğmesinden basınca ekrana tekrar dönüyorum . Yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadslar bende aynı seyı yazmıstım aletı tamamen kapatmak mumkun olmuyorç bır de seslı arama nasıl yapacagız.ses acma tusundan asagı bas dıyor basıyorum sonrasında bısey yapamıyoruz.dıger pda larda kısılerı gosterıp onlara ses eklememızı saglayan bır bolum vardı bunda yokmudur settıng stekı voıce command dan yapılmıyor yada ben yapamadım bılgısı olan varmı acaba?
  • arkadaslar bende spariş vermiştim gelir yarın inşallah.
  • beklemek zor iş zor .teknosanın bukadar yavas işleyecegini tahmin etmemiştimyaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumekosan

arkadslar bende aynı seyı yazmıstım aletı tamamen kapatmak mumkun olmuyorç bır de seslı arama nasıl yapacagız.ses acma tusundan asagı bas dıyor basıyorum sonrasında bısey yapamıyoruz.dıger pda larda kısılerı gosterıp onlara ses eklememızı saglayan bır bolum vardı bunda yokmudur settıng stekı voıce command dan yapılmıyor yada ben yapamadım bılgısı olan varmı acaba?

yukarıda verdigim linkteki dosyayı indiirn. içinde işinize yarayacak gerekli programlar var.
  • Arkadaşlar bu cihazın kapanması gibi birşey sözkonusu değil. Düğme ile ancak stand by konumuna alabilirsiniz.

Bu arada bende sorunumu hallettim. Pili söküp 5 dakika bekledim normale döndü.

Bu arada belirteyim Teknosa müşteri hizmetleri oldukça ilgili davrandı. Gönderin hemen değiştirelim dediler.
    Ancak gerek kalmadı şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 22 Aralık 2006; 21:58:44 >
  • Geçmiş olsun racerant. Bende ocak ayını bekliyorum ekstremin kesilmesi için sonra web üzerinden teknosa'dan alacağım 6815...
  • arkdaşlar hp6815 mi? asus p525 mi? arada kaldım delirecem. yardım edin bana..
  • http://download.macromedia.com/pub/flash/devices/pocket_pc/installers/fp7_ppc_en.cab

Arkadaşlar adobe flash player 7 linki bu fakat winrar dosyası hata veriyor sürekli, bir türlü açamıyorum ve pda ya yükleyemiyorum, sorun nedir?

Sanırım bunu yüklesek bile youtube videolarını oynatamıyormuş...
  • Arkadaşlar, stand-by durumuna geçince sadece on-off düğmesinden mi açılıyor yoksa stylus ile kapalı ekrana dokununca açılma oluyor mu?
  • Bende opera+flash player kurulu youtube yinede çalışmıyor. Bu sorunu çözecek program Thunderhawk web browser. Elime geçince mutlaka buraya koyacağım. Bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

http://download.macromedia.com/pub/flash/devices/pocket_pc/installers/fp7_ppc_en.cab

Arkadaşlar adobe flash player 7 linki bu fakat winrar dosyası hata veriyor sürekli, bir türlü açamıyorum ve pda ya yükleyemiyorum, sorun nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: ophthalmol

Arkadaşlar, stand-by durumuna geçince sadece on-off düğmesinden mi açılıyor yoksa stylus ile kapalı ekrana dokununca açılma oluyor mu?

Standby konumundayken cihaz sadece acma kapama dugmesine basarsan acilir,ekrana dokununca acilmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

http://download.macromedia.com/pub/flash/devices/pocket_pc/installers/fp7_ppc_en.cab

Bunu neden winrar ile aciyorsun ki? :) .cab uzantili dosyalari direk pocket pc nin icine atip, sonra file explorerdan acip uzerine tiklayarak kurabilirsin.
    Sadece bunu kurunca youtube videolarini izleyemezsin. youtube videolari .flv formatindadir. Bunun FLV Codec'i var onuda kurunca tamamdir.

• Biraz önce igo yu kurdum.(5 saat kadar oluyor) ilk yaptığım testlerde gayette hızlı ve problemsiz çalıştığını gördüm.Türkiye haritası ile.Pek bir hoş oldu.
    Pil ömrü bu tipteki cihazlara göre oldukça iyi.4-5 saat wireless açık daha sonra yine 3-4 saat BT ile GPS vb gün içi tel konuşmaları bir sürü deneme vb halen %27 civarı pilde şarj kalmış.Normal kullanımda 2-3 gün gider.(HP 6515 den sonra korkunç bir gelişme)

Mobileranın paketini indirdim kurdum.İstememe rağmen sistem kopme Türkçe oldu Kalvyede Türkçe oluyor (orijinalde hemen altında seçeneklerde) gerçekten arka planda filan değil sisteme entegre oluyor ve - bir tekisini vb görmedim.Türkçeleştirmek isteyenlere güzel haber .
    http://www.mobilera.net/
    HP 6815 için gerekli minik eklenti mevcut.

• Önemli!

Start--Settings--System--GPS programının :
    Açıp fabrika ayarlarını buraya yazacak bir kişiye ihtiycaım var.Hard reset atmak istemiyorum ;) Sabah sabah unuttum segmelerin değerlerini
    Bunun fabrika ayarlarınız yazarsanız sevinirim :
    Birinci pencere : GPS uygulama bağlantı noktası (seçeneklerde hiç biri com 1 com 2 vb vb diye gidiyor burada bana sizin default ekranda yazan değer lazım)
    İkinci pencere :(altta ortadaki segme)
    Burada iki kutucuk var :
    Yine ilk seçenekteki gibi : GPS donanım bağlantı noktası(hiçbiri com1 com 2 vs vs)
    Hemen altında Veri hızı kutucuğu (2400, vb değerler var)
    Son ayar erişim: Burdaki Otomatik gps kutucuğu işaretlimi? değilmi?

Buraya reply yaparsanız :

1- Birinci pencere : GPS uygulama bağlantı noktası :

2- Yine ilk seçenekteki gibi : GPS donanım bağlantı noktası :
    Hemen altında Veri hızı kutucuğu değeri

3- Burdaki Otomatik gps kutucuğu işaretlimi? değilmi?

Bu arada bu gereksiz programı kurcalayıp unuttuğum için kendime kızdım ;)

İsteyen olur ise İGO yu nasıl bağlanılacağını program içi portlarının ayarlarını vb buraya yazarım.Yine ufak deneme yaptım son derece güzel işliyor program.Daha önce TomTom kullandım,ipaq 6515 de Navturk var P990i de (gerçi Türkiyede çalışmıyor daha doğrusu Navigasyon yaptırmıyor)Wayfinder kullanıyorum.Bu cidden hepsinden iyi.

racerant : Geçmiş olsun.İnşallah bir an önce kavuşursun cihazına (yada yenisine)umarım başını ağrıtmadan hemen hal olur iş hayırlısı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 23 Aralık 2006; 9:14:17 >

• arkadaslar sms seslerını falan nasıl degıstırebılıyoruz yabancı sıtelerde bır cok sms seslerı lınklerı gordum ındırdım. fakat bu seslerı nasıl aktıf hale getırecegız bılen varmı acaba. tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.