Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğin renklerinde dağılma ve cihazda yavaşlama, stylus un yavaş ve sorunlu çalışması, ekranda morluklar,
    stand-by dan çıkarken önce beyaz sonra yavaş yavaş renklerin gelmesi ise bende aynı sorunu yaşadım.

Bu sorunun kaynağı tcpmp değil onu belirteyim. Sorunun çözümü soft veya hard reset değil ancak pili sökmek gerekiyor. Ben çok kurcaladığım zamanlarda olmuştu. Voltaj kesildikten sonra yani pilin sökülmesi ile düzelmesi ekran ile ilgili pcb yada devrede birşey olduğunu gösteriyor. Çok önemli olduğunu sanmıyorum.

Bende aynı sorun pc usb kablosunu çıkardığımda olmuştu. Ekran birden beyazlamıştı. KEsinlikle yazılım sorunu değil.

quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

Tcpmp program sorunu....arkadaşlar...tcpmp programını tavsiyeleriniz üzerine 6815 ime kurdum..program çok güzel çalıştı..ancak kapatmak istediğimde ekran yavaş yavaş beyaz hale geldi..pili çıkartmak zorunda kaldım..böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu? yardımcı olaiblir misiniz?...bu arada kurduğum tcpm071 ve codecleri...teşekkürler

Arkadaşlar bu cihazı yurtdışından getirtip 6-7 aydır kullanan arkadaşım var. Hemde Antalyanın nemli yazında. Soyulma filan diye birşey yok. Birisi ortaya birşey attı öylede gidiyor. Tamamen uydurma. O soyulmadan bahseden arkadaşda sadece olabilir diye bir tahminde bulunmuştu. Konu nerelere geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Ocak 2007; 10:56:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pr0tech

@ axxis; make my device discoverable işareti cihazının görünebilir olmasını sağlar. o işaret tikli olmalı görünebilmen için.

@ karapara; bu sorunun cevabı daha önceden verilmişti. 3-4 sayfa önceden başlayarak okursan görebilirsin. ikisinde de bir sorun yok.

tekrar slm... "make my device discoverable" yaptım...arkadaşıma dosya gönderdim..ancak dosya alamıyorum halen...
    yalnız biyerle oynamıştım..bluetooh ayarlarında incoming ve outgoing port lar var...incoming portu com1 olarak değiştirmiştim..acaba bundan olabilir mi?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Bahsettiğin renklerinde dağılma ve cihazda yavaşlama, stylus un yavaş ve sorunlu çalışması, ekranda morluklar,
    stand-by dan çıkarken önce beyaz sonra yavaş yavaş renklerin gelmesi ise bende aynı sorunu yaşadım.

Bu sorunun kaynağı tcpmp değil onu belirteyim. Sorunun çözümü soft veya hard reset değil ancak pili sökmek gerekiyor. Ben çok kurcaladığım zamanlarda olmuştu. Voltaj kesildikten sonra yani pilin sökülmesi ile düzelmesi ekran ile ilgili pcb yada devrede birşey olduğunu gösteriyor. Çok önemli olduğunu sanmıyorum.

Bende aynı sorun pc usb kablosunu çıkardığımda olmuştu. Ekran birden beyazlamıştı. KEsinlikle yazılım sorunu değil.

quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

Tcpmp program sorunu....arkadaşlar...tcpmp programını tavsiyeleriniz üzerine 6815 ime kurdum..program çok güzel çalıştı..ancak kapatmak istediğimde ekran yavaş yavaş beyaz hale geldi..pili çıkartmak zorunda kaldım..böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu? yardımcı olaiblir misiniz?...bu arada kurduğum tcpm071 ve codecleri...teşekkürler

Arkadaşlar bu cihazı yurtdışından getirtip 6-7 aydır kullanan arkadaşım var. Hemde Antalyanın nemli yazında. Soyulma filan diye birşey yok. Birisi ortaya birşey attı öylede gidiyor. Tamamen uydurma. O soyulmadan bahseden arkadaşda sadece olabilir diye bir tahminde bulunmuştu. Konu nerelere geldi

hızlı yanıt için teşekkür ederim ancak ekran beyazlaşmaya başlayınca panikledim ve hemmen pili çıkardım...ancak programı her seferinde açtığımda ve kapatmak istediğimde böyle pili çıkarmak zorunda mı kalacağım...valla arkadaşlara film izletiyordum..kitlenince biraz kötü oldu...dalga konusu oldu..bende içerledim doğrusu :):):)

• Gps gibi kullanabileceğimiz istanbul haritasını yolları caddeleri gösteren bir program bilen varmı acaba...
  • @bluesoul
    Cevabı verdim iyi okumadın sanırım. Yazılım sorunu değil donanımda olan bir anlık bir sorun. Birdaha aç kapat tcpmp yi göreceksinki hiçbir şey olmayacak. Sorunun tcpmp ile ilgisi yok.
  • @racerant

hocam sen nasıl kullanıyorsun makineyi? ekranın üzerinde bir koruyucu var mı? ya da kılıf? yoksa sadece koruyucu kapakla mı kullanıyorsun?...
  • quote:

@bluesoul
    Cevabı verdim iyi okumadın sanırım. Yazılım sorunu değil donanımda olan bir anlık bir sorun. Birdaha aç kapat tcpmp yi göreceksinki hiçbir şey olmayacak. Sorunun tcpmp ile ilgisi yok.

hayır okudum tam tersine..2-3 kere daha prog açtım..tekrar kapatmak istediğim aynı şey oldu..hem programın içindençıkmaya çalıştım..
    hem de task manager dan kapatmaya çalıştığımda yine aynı sorun oldu :(
  • herkese bayramın ardından selamlar. bayram boyunca edge le cok rahat nete gırdım sayfaları gorebıldım oncelıkle bunu bıldırmek ıstedım. benım bır porblemım var arkadslar ve sızın makınelerınızdede bu varmı merak edıyorum. bazen bırını arıyorum dıyelım o esnada hoporlorlerden tık tık dıye kesık kesık ses gelıyor ve tahmını 4-5 sn sonra aramayı bıtıryor. bu karsımdakı kısı telı acmıs olsa dahı boyle oluyor. pili cıkarıp takıyrum duzleıyorum bır gun ıkı gun sonra kendılıgınden yıne aynısı oluyor. hard reset attmı ama sorunum hala devame dıyor. sızlerdede boyle bır olay oldumu hıc?
  • racerant netfront 3.3 kurdum ben release i forum a da aktardım.
    şu an için problem yaşamadım.

seaking ben koruyucu kapağı çıkarttım. arabada cebimde tutmak istemediğim için sadece o zaman kutudan çıkan orjinal kılıfına koyuyorum.

yumekosan pili çıkartıp takmak yerine soft reset atmayi dene bence..
  • SE P990i den bu cihaz geçmeyi düşünüyorum.
    SE P990i şle DH foruma girdiğimde yetersiz bellek deyip kendini resetliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Gps gibi kullanabileceğimiz istanbul haritasını yolları caddeleri gösteren bir program bilen varmı acaba...

ilkay toptom da var turkiye ama denemedim. Sana verdigim dünkü linkten her seyi halledersin diye düşünüyorum. Bunu sen hallet ilkay bizle paylşaş burda
  • Tamamdır dostum halledip paylaşacağım...

quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Gps gibi kullanabileceğimiz istanbul haritasını yolları caddeleri gösteren bir program bilen varmı acaba...

ilkay toptom da var turkiye ama denemedim. Sana verdigim dünkü linkten her seyi halledersin diye düşünüyorum. Bunu sen hallet ilkay bizle paylşaş burda

• quote:

Orjinalden alıntı: yalnizlik007

TheCal bence farketmez bütün bluetooth cihazları birbirini destekler diye biliyorum ama kullanan birileri yanıt verse daha iyi olur

arkadaşlar bu arada malum hp6815 lerde gps yok aşagıdaki linklerde Türkiye haritası çıkarılmış gps olmadanda bu haritalar kullanılabiliyor

http://www.vitotechnology.com/en/products/mapofturkey.html

haritalarin içerdigi bilgiler aşagıdakilermiş

Land
    Tundra
    Land Ice
    Sea Ice
    Urban Areas
    Trees
    Grasslands
    Croplands
    Orchard
    Swamp
    Inland Water Bodies
    Depth Contours
    Trails
    Major Railroads
    Major Roads
    Water Courses
    Bridges
    Reefs
    Boundary Lines
    Major Cities

haritalari izlemek için yine aynı şirketin olan smart map in yüklü olması lazim

http://www.vitotechnology.com/en/products/smartmap.html

bu tür programlar ve haritalar bilen varmı ücretsiz özellikle ve haritayı aldım programın trialini kurdum fakat

malesef haritayi bir türlü acamadim trial versiyonda haritalari görmüyormu diye şirkete bir mail attım bakalım

ne diyecekler siz bu tür haritalar biliyormsunuz kullanan varmı ,

gps olmadan nasıl kullanabiliriz bu haritaları yerimiz felan nasıl buluruz???

• quote:

@bluesoul
    RACERANT ' a büyük teşekkürler 6815 imi kullanabilmemde büyük emeği var:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: vur

gps olmadan nasıl kullanabiliriz bu haritaları yerimiz felan nasıl buluruz???

vur merhaba , yakında ilkay halledicek bu konuyla ilgileniyor. Fakat gps deki gibi yerimizi kendi göstermez haritadan faydalanırız manuel olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vur

quote:

@bluesoul
    RACERANT ' a büyük teşekkürler 6815 imi kullanabilmemde büyük emeği var:D

ben de teşekkür ediyorum tabii ki...ayrıca forumda bizleri bilgilendiren herkeseee...ama sorunum halen devam ediyor...2 kere daha denedim ama :(::(:(:(
  • arkadaşlar... teknosa.com'dan cihaz alan oldu mu? ben oradan almayı düşünüyorum...eğer problem yaşayanlar varsa direk mağazadan satın alıcam..
  • bu cihazı formatlayınca contact list siliniyormu acaba eger öyleyse naısl yedeklicez arkadaslar bilen varmı aranızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaking

arkadaşlar... teknosa.com'dan cihaz alan oldu mu? ben oradan almayı düşünüyorum...eğer problem yaşayanlar varsa direk mağazadan satın alıcam..

ben teknosadan telefonla satın aldım bir problem yaşamadım diye bilirim . diyebilirim çünkü adamlar çok yavaş çalışıyor. onun dışından teknosadan ürünü alıcaksanız teşhir ürünü almayın. kutusunu siz açın ... bir tanıdığım teknosadan ürün aldı ve kutusundan türkçe kitapçığı çıkmadı. Tek sorun bu duydum başka bir şey duymadım.

meeemos merhaba, soft reset attım şimdiye kadar ve onda liste gitmiyor.. Akşama kadar arkadaşlar telefon listesi backup alan bir program refere etmezlerse buraya. Ben deneyip beğendiğim bir programı paylaşırım. İşin hallolmuş olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 4 Ocak 2007; 14:47:35 >

• meraba teknosa genelde iyi ama bir tanıdık toshiba cep telefonu aldı tel rehberinde baska kayıtlar cıkmıstı aldı geri verdi aleti deiştiler ek bilgi olsun diye yazdım, ama onun dısında baska olayları yok bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.