Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi allahın kulu denemedimi şu Gprs i ? bumudur yani ?

Demekki yardımcı olurken iyi ama kimseye işi düşmemek lazım. Benim bu başlıkta işim bitmiştir. Yardım da bitmiştir.

Arzu eden yeni 6815 Topic i açsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Ocak 2007; 0:18:59 >
  • racerant , denerdim abi hemen lafimi olur da bende avea, türkcell kullananlar eminim cevap vereceklerdir
  • merhaba,
    bende tazne 6815 li biri olarak 3 gündür tepesindeyim cihazın.

Şu an Turkcell GPRSi denedim. bağlanıyor ama herhangi bir sayfayı getremiyor. locating de kalıyor. ( bu sayfalar dün 6815 den browse ettiğim sayfalar) ,bence bir problem var Turkcell şebekesinde

kolay gelsin
  • selam racerant ;

Bence bayramdır tatildir... hemen kötü seyler gelmesin aklına ;)

Ben iki gündür GPRS ile canavar gibi data indiriyorum. Hattım Turkcell.
    Fakat bir sorun var. Mutlaka olacaktır. Çünkü bayram ;) O da benim evimde her zaman E (edge ) işaretinin yanıyor olmasına rağmen iki gündür bu işaretin olmaması...

4 gündür Turkcell'in ntwork'unun cok yoğun olması gayet normal. Ama bu neden E işaretinin gözükmemesine engel olsun bilmiyorum...

Sen istersen 444 0 532'den bir call center'ı arayıp, bulunduğun bölgeye göre cihaz desteği iste... Eminim yardımcı olacaklardır...

Bu arada Edge'nin sağlam ve güçlü olduğu yerlerde, cihazın webpage acma performansı nerdeyse Wi-Fi ile aynı...

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar bi allahın kulu denemedimi şu Gprs i ? bumudur yani ?

Demekki yardımcı olurken iyi ama kimseye işi düşmemek lazım. Benim bu başlıkta işim bitmiştir. Yardım da bitmiştir.

Arzu eden yeni 6815 Topic i açsın.

Aynı sorun bende de var. Normalde GPRS/EDGE kullanmamama rağmen denedim ama normalde (Wi-Fi) ile açılan sayfalar bile açılmadı. Konumlandırıyor diyor ve kalıyor. MSN oturumları ile açılamıyor. Ancak refikcaglayanın dediği gibi bayram - tatil yoğunluğundan olması muhtemel.
  • Selamlar racerant,

Forumdan ziyadesiyle yararlanıyorum, bunun için sana ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürler.

Ben nokia'dan rw6815'e geçmiş biri olarak telefon menüsünde biraz eskiyi arıyorum. Acaba telefon menüsünü daha kullanışlı (mesela plastik koruyucuyu açmadan contact'lara kolay ulaşma ve telefon edebilme) hale getiren bir program var mı?

İlk sayfalarda "ezdial" isimli bir programdan bahsedildi ama bu programı bulamadım. Bunu denemek içinde olsa nerden bulabilirim?

Şimdiden tşkler.
  • racerant selam

kim sinirlendirdi seni bu kadar.arkadaşlar yazmışlar en makulunu, turkcell müşteri hizmetleri. bildigim kadarıyla IT cisinde sen çözemezsen kimse çözemez.

ben gprs edge falan hiç uğraşmam.telsim hat kullanıyorum kontörlü :) mms dışında bağlantı zaten yok telsimde :)

bu arada ben ipaQ den yaziyorum arkadaşlar :) yorucu ama istediğimi hallediyorum ya o güzel. neyse

ii akşamlar,az kalan iş günleri çabuk geçsinde hemen hafta sonunu görelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 4 Ocak 2007; 1:59:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugday

Selamlar racerant,

Forumdan ziyadesiyle yararlanıyorum, bunun için sana ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürler.

Ben nokia'dan rw6815'e geçmiş biri olarak telefon menüsünde biraz eskiyi arıyorum. Acaba telefon menüsünü daha kullanışlı (mesela plastik koruyucuyu açmadan contact'lara kolay ulaşma ve telefon edebilme) hale getiren bir program var mı?

İlk sayfalarda "ezdial" isimli bir programdan bahsedildi ama bu programı bulamadım. Bunu denemek içinde olsa nerden bulabilirim?

Şimdiden tşkler.

telefonda yeşil arama tuşunun üzerindeki tuş kişiler olarak atanmış durumda geliyor. bu tuşu kullanarak doğrudan kişiler menüsüne girebilir oradan doğrudan arama yapabilirsin. eğer sol ya da sağ tuş kişiler olarak atanmamışsa başlat - ayarlar - butonlar menüsünden kişiler (contacts) olarak atayabilirsin.

• racerant dostum Turkcell in bizim cihazlarımıza destek vermemesi üzücü acaba herbirimiz bir dilek maili atsak yada arasak bir faydası olurmu acaaba, Turkcell için çok zor olmasa gerek bir cihaza daha destek vermeleri ?

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Valla kimse 2 gündür cevap vermediği için kızdım. Kimse bırak makulunu kaale bile almadı.

Turkcell müşteri hizmetlerinin size söyleyeceğini burdan yazayımda boşuna aramayın. "O CİHAZA DESTEĞİMİZ YOKTUR".

Netfront yükledikten soonra cihaz internet uygulamalarında sorun çıkarmaya başladı. Merak ettiğim sorun ortak mı yoksa benim cihazdamı sorun var. O kadar şey yükledim şimdi hard reset atmak zoruma gidiyor.

Bu topic de GPRS ayarlanrının nasıl yapılacağını ilk anlatan da bendim.

• Turkcell in tek amacı s200 satmak. İşgüzarlıktan başka birşey değil. Milleti zorla Turkcell Pda almaya itiyorlar. Nasıl bir zihniyetse. Sanki biz hizmeti bedavaya alıyoruz.

Telsim/Vodaphone gelioyor. Bakalım bundan sonra neler olacak.

Bu arada katılıyorum Edge performansının wi-fi den hiç farkı yok çok memnundum. Bide çalışsa !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Ocak 2007; 9:29:11 >
  • Bayram boyunca Turkcell'in DNS leri calismadi. GPRS Ip yapilandirmasinda open bir DNS girerseniz baglanabilirsiniz.

selamlar..
  • Ezdial ı kurdum fakat bi farklılık göremedim programı biraz açıklarmısınız Lütfen
  • Yaa 6815 manyak bir alet.
    Test ettiğimizde daha iyi inceleme fırsatım olmuştu.
    hem çok kullanışlı.
    adam alır almaz ekranı kırmış onarım merkezine getirmişti
    dehşet bi alet yaa
    ama parçaları şuan çok pahalı
    iPAQ hw6515
    iPAQ h6340 göre çok daha iyi
  • Sorunun Dns den kaynaklandığını düşünmüştüm açıkcası. Bana public ve çalışan Dns sunucu adresi lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: husam00

Bayram boyunca Turkcell'in DNS leri calismadi. GPRS Ip yapilandirmasinda open bir DNS girerseniz baglanabilirsiniz.

selamlar..

@vur

Yeşil arama butonuna bastıkdan sonra :

Sol yön tuşu ile hızlı arama menüsüne ulaşabilirsin.
    Sağ yön tuşu ile son arama listesine.
    Yukarı yön tuşu ile 99 kişi tanımlayabileceğiniz resimli hızlı arama listesine ulaşabilirsin.
    Ayrıca direk numaralara basıp T9 gibi kişilere numerik keypad den ulaşabilirsin.

Ezdial dan sonra ben pek stylus kullanmıyorum kişi aramak için. Hatta ekran koruyucu camı bile açmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Ocak 2007; 10:04:24 >
  • uzun bir süredir 6815 kullanan aradaşlardan cihazın pili hakkında bilgi rica ediyorum.

- stanby süresi ne kadar? fazla kurcalanmadığı sürece.
    - pil süresinin daha uzun gitmesi için gsm özelliği akşamları kapatılmalı mı? zira bu bilgi benim için çok önemli çünkü şirket hattımı cihaza takacağım. 24 saat işim gereği hattımın açık olması gerekiyor.
    - daha önceki sayfalarda cihazın kapatılamadığı sadece çok az pil tüketen bir moda alınığı gibi bir bilgi vardı. yanlış anlamadıysam sadece gsm özelliği kapatılabiliyor. doğru muyum?

teşekkürler. siz değerli arkadaşlar bilgiler edinmek çok faydalı oluyor..
  • PPC özelliklerini çok kullanmıyorsanız 3 gün gidiyor. Telefon görüşmesi yapmak pek pile dokunmuyor açıkcası.

PPC ler kapatılamaz. Sadece stand-by a geçer. Stand-by modunda Gsm çalışmaya devam eder. Yani endişe edeceğiniz bir durum yok. 24 saat gsm kullanabilirsiniz.
  • teşekkürler yüzbaşım...açık noktalar tek tek kapanıyor. haftasonuna aleti alıp aranıza katılacağım gibi gözükğyor
  • uzun tatilden sonra herkeze selam arkadaşlar, sabahtan beri inbox ıma gelen girişleri okuyorum anca bitti, 6815 alan arkadaşlara hayırlı olsun dilerim, yeni gelen arkadaşların sorularının cevapları topic içinde mevcut, baştan itibaren okumalarını öneririm.
  • peki cihazın kaplamasında soyulmadan bahsedilmişti. geçen zaman içerisinde herhangi bir deformasyon gören arkadaşlar oldu mu?
  • Tcpmp program sorunu....arkadaşlar...tcpmp programını tavsiyeleriniz üzerine 6815 ime kurdum..program çok güzel çalıştı..ancak kapatmak istediğimde ekran yavaş yavaş beyaz hale geldi..pili çıkartmak zorunda kaldım..böyle bir sorun yaşayanınız oldu mu? yardımcı olaiblir misiniz?...bu arada kurduğum tcpm071 ve codecleri...teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.