Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meeemos bu çok normal bir durum teknosa için çünkü ilgi çok fazla her kes bir şeyler istiyor. o yüzden dedğm kutusunu mutlaka sen aç bandrol var kutunun üstünde...
  • emreozel hızla yanıtın için çok teşekkurler :)
    benim asıl şöle bi derdim var bunun gprs ayarlarını hp den yardım alarak yaptım turkcell bilmiomus !!neyse o gun tamam , oldu sonra ben bunun usb kablosunu kullanarak laptopu bunun uzerinde gprs ile internete baglamaya calıştım olmadı tabii ama bu sefer bunun gprs ayarları bozuldu herhalde sayfa falan açmadı derken gene hp ile telefonda ayarları düzeltmeye çalıştık beceremedik, iyice karıstı :)) sonunda ordaki yetkili formatlamak lazım dedim hani 3 tusa basıp birde delige cubuk sokuyoruz ya :))) e dedim bunu yaparsam contact listi ne olur dedim silinir dedi. ve ayrıca benim hpsitesinden indirdiğim oyunlar ve programlarda gidecekmiş????
  • Bluetooth....olmuyor..olmuyor..olmuyor....herşeyi denedim....dosya gönderebildiğim halde...alamıyorum hiçbir cihazdannn..
    yardımcı olabilecek kimse yok muuuuuuuuuu? :(
  • meeemos elinden geldikçe yardımcı olmak istiyorum ama gprs olsun edge olsun hiç bilgim yok benım. ilgilenmedim. onun dısında hp nin siteden yukledigin programlardan daha iyilerini ve full sürümlerini biz burdan paylaşıyoruz takip edebilirsin..

hard reset olucak senin dediğin 3 tuşa basıp delik e basmak. Bu da komple sistemi başa alıcak. sıfıra dönücek bilgin olsun. hard reset yapmadan once backup al mutlaka telefon defterini. onun içinde akşam yardımcı olabilirim ancak sana..
  • bluesoul s700 den bluetooth la dosya alıyorum ben 6630 da denedim o da çalışıor güsel güsel
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

Bluetooth....olmuyor..olmuyor..olmuyor....herşeyi denedim....dosya gönderebildiğim halde...alamıyorum hiçbir cihazdannn..

ya çok ilginç hp destek hattını aramalısın bence artık. servisi bile olabilir yakında bildiğin yer varsa.. Ben takır takır gönderip alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 4 Ocak 2007; 15:12:44 >
  • emreozel cevapların için çok teşekkurler ben de yeni aldım bunu kurcalayıp duruyorum yardımın için çok teşekkurler. benim de yardımcı olabileceğim bir konu olursa elimden geleni yaparım.
  • hp destek hattı 0 212 444 71 71 / 222 :))))
    bu arada orda birisi bana gps yok dedi sonra baska birisi harita yazılıo yakında kullanacaksınız dedi ???
  • şimdi hard reset atsak simdeki kayıtlardamı gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: vur

şimdi hard reset atsak simdeki kayıtlardamı gidiyor

sim e kadar atmıyor formatı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

meeemos elinden geldikçe yardımcı olmak istiyorum ama gprs olsun edge olsun hiç bilgim yok benım. ilgilenmedim. onun dısında hp nin siteden yukledigin programlardan daha iyilerini ve full sürümlerini biz burdan paylaşıyoruz takip edebilirsin..

hard reset olucak senin dediğin 3 tuşa basıp delik e basmak. Bu da komple sistemi başa alıcak. sıfıra dönücek bilgin olsun. hard reset yapmadan once backup al mutlaka telefon defterini. onun içinde akşam yardımcı olabilirim ancak sana..

ayrıca emre ye de özel teşekkür
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

Bluetooth....olmuyor..olmuyor..olmuyor....herşeyi denedim....dosya gönderebildiğim halde...alamıyorum hiçbir cihazdannn..

ya çok ilginç hp destek hattını aramalısın bence artık. servisi bile olabilir yakında bildiğin yer varsa.. Ben takır takır gönderip alıyorum.

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim....Kendi kendime kurcalarken çözdüm olayı.....sadece bluetooth u değil aynı zamanda receive all incoming beams'i de açmak gerekiyormuş dosya alabilmek içinn.....kurcalarken buldum..bundan sonra benim gibi sorun yaşayanların umarım işine yarar...ilginiz için teşekkürler....şimdi sadece tcpmp divx izleme programıyla sorunum kaldı...programı açıp kapatmak istediğimde ekran bembeyaz oluyr ve pili çıkartmak zorunda kalıyorum..daha önce yazmıştım ama..sorunumun halen devam ettiğini belirtmek istedim...teşekkürler herkese :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vur

şimdi hard reset atsak simdeki kayıtlardamı gidiyor

sim e kadar atmıyor formatı :)

ne bileyim sağı solu belli olmaz ilk defa kullanıyorum atarmı atar
  • meeemos yaaa ne yapıyoruz bizzz sen outlook la senkron etsene kişi listeni.. O zaman sorun kalmayacaktır. Bir şekilde backup almış olursun. ben genede bakıyorum su an yabancı sitelerden program bulabilirmiyim diye. Ama senkron edince telefon defterini direkt geciriyor bilgisayardaki outlook a..

formattan sonra senkronu tekrar yapıp olayı çözersin gibime geliyor ;)

bluesoul o problem yazılımsal problem olsa gerek. üşenmezsen kaldırıp bir daha kur bakalım programı. ipaQ deki butun calısan programları durdurup yeniden kur. bende tcmp var fakat sorun yok dediğin gibi.
  • emre sen diyince baktım zaten outlooka almıs listeyi :)))) saolasın :D o indirdiğim programları tekrar yukleyebilirim deilmi? öyle olması gerek yasık olmasın hp puanlarımıza :(((
  • XML Contacts Backup v1.0 (Freeware)

http://rxxxsxxxe.com/files/9711696/xmlContactsBackup_www.CellPDA.tk.zip

Denemedim yanlız arkadaşlar.. meeemos işini halledecektir bu.

kolay gelsin

arkadaşlar bu programı deneyen arkadaslar oldu vee çalıştıramadı bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 4 Ocak 2007; 17:24:51 >

• o yüklediğin programları tekrar indiremezsin anladığım kadarıyla..
    ama ihityacın olan programları bana yazarsan sana full verisyonları için yardımcı olurum.

msn: rippde_by@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: meeemos

emre sen diyince baktım zaten outlooka almıs listeyi :)))) saolasın :D o indirdiğim programları tekrar yukleyebilirim deilmi? öyle olması gerek yasık olmasın hp puanlarımıza :(((

outlookla olmuo cunku outlooku cihaza göre senk. edio yani cihazda silinen kontakları outlookta da silio yolladığın programa bakıcam şimdi saolasın :)
  • ipaq download agenttan tekrar indierbiliorum bi oyunu kaldırdım tekrar yukluorum şimdi çalışıor :)

quote:

o yüklediğin programları tekrar indiremezsin anladığım kadarıyla..
    ama ihityacın olan programları bana yazarsan sana full verisyonları için yardımcı olurum.

msn: rippde_by@hotmail.com
  • meeemos sen cihazı formatladıktan sonra cihaz otomatik olarak alıcak active sync geçmişide başa dönmüş olucak. sen benim verdiğim programla yedek almayı dene ama mutlaka format dan sorna outlook daki telefonun alıcak. EMİNİM
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.