Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim ve diğer arkadaşların verdiği rapid share linklerinde XXX ler bulunur.
    örnek:http://rxxxdsxxxe.de/falanfilan yazıyorsa xxx yazan yerlere gerekli harfler konularak baştaki domain adi rapid share de ye dönüştürülmesi gerekiyor, bu şekilde linkler çalışacaktır arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: vur

ROM konusundada aydınlatırsanız hiç kafamda soru işareti kalmayacak

ROM: Read Only Memory (Salt Okunur Bellek)
    İçerdiği verilerin üzerine sadece bir kere yazıldığı ve bir daha değiştirilemediği bellek tipi. ROM’lar bilgisayarlarda hiç değişmeyecek ancak sürekli kullanılan bazı programları saklamak için kullanılır. Bilgisayarın yüklenmesini sağlayan ana program gibi... Bir ROM yongası üreticisinden çıktığında içeriği belirlenmiştir. ROM’ların RAM’lardan en önemli farkı, elektrik akımı kesildiğinde RAM’ların sakladıkları bilgileri kaybetmelerine rağmen, ROM’ların etkilenmemeleridir.
  • simcard da saved mesajları göremiyorum birde flash yüklenebiliyormu sevgili ipaq ime:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı

simcard da saved mesajları göremiyorum birde flash yüklenebiliyormu sevgili ipaq ime:)

simcard a bende baktım göremedim :(

flash yukluyebilirsinwww.adobe.com dan mobile flash 7 i indir, ipaq ine :) at cab dosyasını .ipaq inin :) içinden çalıştır (üstünü tıklayarak dosyayı bulup) kurulumu yapacaktır.
  • saolasın:)
  • racerant; bende bugun i-go yu kullanmaya basladim. Tom-tom ile kıyaslarsak bence daha hızlı ve tom-tom un bulamadıgı bazı sokakları daha rahat buldu.

Bluetooth kulaklıklar cogunlukla gecmise donuk versiyonları da kapsayacak sekilde oldukları icin 2.0 alsan bile uyacagi dusuncesindeyim. Ama mutlaka alacagin kulaklıga onceden internetten bakıp 1.2 veya 1.2 compatible olup olmadıgına bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

quote:

Orjinalden alıntı: vur

ROM konusundada aydınlatırsanız hiç kafamda soru işareti kalmayacak

ROM: Read Only Memory (Salt Okunur Bellek)
    İçerdiği verilerin üzerine sadece bir kere yazıldığı ve bir daha değiştirilemediği bellek tipi. ROM’lar bilgisayarlarda hiç değişmeyecek ancak sürekli kullanılan bazı programları saklamak için kullanılır. Bilgisayarın yüklenmesini sağlayan ana program gibi... Bir ROM yongası üreticisinden çıktığında içeriği belirlenmiştir. ROM’ların RAM’lardan en önemli farkı, elektrik akımı kesildiğinde RAM’ların sakladıkları bilgileri kaybetmelerine rağmen, ROM’ların etkilenmemeleridir.

PPC lerde kullanılan ROM ise cihaz driverları; işletim sistemi ve diğer temel programların bulunduğu; PPC nin üzerine kurulan işletim sistemini tanımlar.

• www.hepsiburada.com da hp6815 2gb minisd card ile beraber 699$+KDV ye satılıyor arkadaşlar bilgilerinize.....
  • Arkadaşlar 6815 kullanıcıları için i-go ile ilgili link ve açıklama yapabilirseniz çok sevinirim. Bende bu programı kullanmayı çok istiyorum eminim benim gibi daha çok kişide istiyordur..

quote:

Orjinalden alıntı: orcunakin

racerant; bende bugun i-go yu kullanmaya basladim. Tom-tom ile kıyaslarsak bence daha hızlı ve tom-tom un bulamadıgı bazı sokakları daha rahat buldu.

Bluetooth kulaklıklar cogunlukla gecmise donuk versiyonları da kapsayacak sekilde oldukları icin 2.0 alsan bile uyacagi dusuncesindeyim. Ama mutlaka alacagin kulaklıga onceden internetten bakıp 1.2 veya 1.2 compatible olup olmadıgına bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar Turkcell Gprs/Edge sorununu kendi imkanlarımla çözdüm. Kullanıcı doğrulaması Chap yerine bi şekilde PAP olmuş. Gprs protokollerinide düzenleyince çözüldü.

İşte size I-GO hem Bluetooth GPS modülüyle hemde offline olarak adreslere haritalara bakabileceğiniz navigasyon yazılımı. Yazılım kırılmıştır. Yinede lisans sorunu olan pm atsın. Buraya lisans dosyasını da koyarım gerekirse. İstanbul, Ankara ve Bursa tam detaylı mevcuttur. Ayrıca en detaylı İstanbul ve Ankara haritasının bu olduğu söyleniyor.

6815 kullanıcılarına :

http://rxxxxshare.com/files/10231066/wm2005_IGO.rar.html

İlgili Rar dosyasının içindekilerini sd kartınıza igo dizinine atın. Sonrada setup.exe yi çalıştırın. Hepsi bu kadar.

Yazılım hem Türkçe çalışıyor hemde Türkçe sesli navigasyon mevcut.

Detaylı erkan görüntüleri :

http://www.i-go.com/en/products/iGO_2006_SD/screenshots.php

@ Racerant; teşekkürler dostum. Baya işe yarayacak. Bende bunun izmir ve antalya map lerini bulayım bari :)

• Bu yazılım bu sene navturk tarafından piyasaya sürülecek Navturk pda versiyonunun program altyapısı ile bu aynı. Bu yazılım Mio ile de aynı.

Ben Antalya'da yaşıyorum. Bari İstanbul ve Ankara'dakiler tadını çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 4 Ocak 2007; 22:30:50 >
  • Turkcell in bu cihaza destek vermedikleri kuyruklu yalan. Hatta yurt dışından o2 atom getirdik. Kendileri gelip tüm ayarları yaptılar. Arkadaş bozdu ikinci defa yaptılar. Yanlız bu dediğim arkadaş turkcell in iyi müşterisi yani telefon faturaları bol sıfırlı.
    Saygılar,

quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

racerant dostum Turkcell in bizim cihazlarımıza destek vermemesi üzücü acaba herbirimiz bir dilek maili atsak yada arasak bir faydası olurmu acaaba, Turkcell için çok zor olmasa gerek bir cihaza daha destek vermeleri ?

quote:

Valla kimse 2 gündür cevap vermediği için kızdım. Kimse bırak makulunu kaale bile almadı.

Turkcell müşteri hizmetlerinin size söyleyeceğini burdan yazayımda boşuna aramayın. "O CİHAZA DESTEĞİMİZ YOKTUR".

Netfront yükledikten soonra cihaz internet uygulamalarında sorun çıkarmaya başladı. Merak ettiğim sorun ortak mı yoksa benim cihazdamı sorun var. O kadar şey yükledim şimdi hard reset atmak zoruma gidiyor.

Bu topic de GPRS ayarlanrının nasıl yapılacağını ilk anlatan da bendim.

• Teşekkürler usta çok iyi oldu bu indiriyorum hemen...

quote:

Arkadaşlar Turkcell Gprs/Edge sorununu kendi imkanlarımla çözdüm. Kullanıcı doğrulaması Chap yerine bi şekilde PAP olmuş. Gprs protokollerinide düzenleyince çözüldü.
  • Herkese merhabalar,

Forumda birçok faydali program buldum. Ancak hicbirini indiremiyorum. Yardim ederseniz cok memnun olurum.
  • @kadircakir

Bendemi yalan söylüyorum şimdi ? kendi imkanlarımla çözdüm. Turkcell dekiler bırakın destek vermeyi Dns sunucusundan bihaber. Ip den web siteleri geliyorsa sorun yoktur diyorlar. Henüz Dns sunucusunun ne işe yaradığını bilmiyorlar.
  • Öyle birşey demek istemedim. Yanlış anlamayın beni. Sadece demek istediğim eğer faturalarını bol sıfırlı ise hizmeti o zaman görün.

quote:

@kadircakir

Bendemi yalan söylüyorum şimdi ? kendi imkanlarımla çözdüm. Turkcell dekiler bırakın destek vermeyi Dns sunucusundan bihaber. Ip den web siteleri geliyorsa sorun yoktur diyorlar. Henüz Dns sunucusunun ne işe yaradığını bilmiyorlar.
  • Arkadaşlar beni GSM'le arayan arkadaşlar telefon zil sesini dinlerken aniden garip sesler duyduklarını söylüyorlar. Benzer bir durum yaşayan,şikayet alan var mı? Birde Önerilen PROGRAMLARI ilk sayfaya entegre etsek nasıl olur?
  • Arkadaslar, sorunu cözdüm, indirmede herhangi bir sorun yok.

herkese selamlar,
  • Selamlar herkese,

Henüz ipaq imi almamış olmama rağmen nette bakınıyorum neler var neler yok diye. Geçenlerde DOS emulatörü (amanın eski dos oyunlarımızı oynayabilir miyiz yani :) ) ve dahası playstation emülatörü (sanırım adı fpsece idi) buldum. Bunları hiç deneyen oldu mu gerçekten dos veya playstation oyunlarını oynayabilme şansımız var mı?
  • Cevabı verilmişti önceki sayfalarda.

quote:

Orjinalden alıntı: karapara

Arkadaşlar beni GSM'le arayan arkadaşlar telefon zil sesini dinlerken aniden garip sesler duyduklarını söylüyorlar. Benzer bir durum yaşayan,şikayet alan var mı? Birde Önerilen PROGRAMLARI ilk sayfaya entegre etsek nasıl olur?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.