Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64GB flash card çıkmadı daha o bahsettiğin ram olmasın ?
  • ACDSEE MOBILE 1.0
    ACROBAT READER 1.0
    AME
    BATTERYBAR
    BATTERY PACKPRO 2005v5.4
    BATTERY PACPRO CRACK
    CALLs2RECAT
    CLEARVALUE
    DATE CONVERTER
    FAST CLEAN UP
    FLASH PLAYER
    FONIX VOICEDIAL
    GPRSTrafficCOUNTER
    JEYO MOBILE COMPANION1.0.1
    KAPERSKYAnTIVIRUS
    MICROSOFTmBEDDED VISUAL BASIC RUNTIME
    MICROSOFT READER
    MULTI EXLORER3
    NICE START
    POPCKET PAINT
    PCCillin
    PENCIL
    PENCILbOX
    PHONE PROFILES SERIOUSLYV7.1
    PHOTOARTIST
    PHOTOGENICS
    PLATFORM4PLAYER3.0
    POCKETFACELIFT
    POWERPOINT
    pROFIMAILV2.10
    rdCALC2.1.3
    REAL ONE PLAYER
    REGEDITce 2.6
    RESCO EXPLORERV5.13
    RESCO PHOTOVIEWER 5.11
    RESCO PICTURE VIEWER
    skTOOLS FULL VERSION
    SMART FILTER
    SMARTFILTER ARABIC
    spb POCKET PLUS 2.1.5
    spb GPRS MONITOR
    spb POCKETpcPLUS20(full)
    spb POCKETpcPLUSV2.5
    XCPUSCALLER
    xpSTART
    YAHOO MESSENGER

Boyut : 55.8 MB

http://rxxxxxxre.com/files/6372057/PDA_Software.rar

• Herkese merhaba ve paylaşımları için teşekkürler,
    Bende artık oyun-program vs. kurmanın vakti geldi deyip, sizlerin paylaştığı oyunlardan simcity'yi kurmayı deneyeyim dedim ve forum da da yazdığı şekilde laptop'dan exe'yi çalıştırdım ancak laptop'ımın admin'i olmadığım için çalışmadı ve 6815'ime yüklemeyi yapamadım. Yüklemeyi direk 6815 üzerinden yapmanın yolu var mı arkadaşlar?
    Teşekkürler.
  • İşte güzel bir yedekleme programı. Biraz bilgisayardaki Acronis True Image programına benziyor. Sistemin tamamını değil de sadece belirli kısımlarını da geri yükleyebiliyorsunuz. Bu programla ile önceden SD karta yedek almıştım. Fakat cihaz bir türlü wirelesss'e bağlanamıyordu. Sonunda Hard Reset atmak zorunda kaldım. Cihazın SD karta oluşturduğu çalıştırılabilir dosyayı cihaz üzerinden çalıştırdım veeee sonuç; tüm programlar ve contact list geri geldi. Ayrıca wireless ağa da sorunsuz bağlandım.

Program linki:http://r a p i d s h a r e.com/files/10276786/SpbBackupv1.5.0.2421.rar.html

rar şifresi: rw6815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpago -- 5 Ocak 2007; 13:48:15 >
  • oopps sorry...önemli bir detayı kaçırmışım. teşekkürler racerant...
  • hep oyun prgram nereye kadar arkadaşlar video lar güzel oldu. yan yatırınca ekranı tcmpc de harika oluyor. Sizlerlede paylaşım istedim.

Akon feat Eminem - Smack That
    http://rxxxdsxxxe.com/files/10292080/Akon_feat_1_._Eminem_-_Smack_That_-__PocketPC.rar.html
    The Pussycat Dolls Feat. Snoop Dogg - Buttons
    http://rxxxdsxxxe.com/files/10292825/The_Pussycat_Dolls_Feat._Snoop_Dogg_-_Buttons__DVD__PocketPC.rar.html
    Usher - Caught Up
    http://rxxxdsxxxe.com/files/10293951/Usher_-_Caught_Up_PocketPC.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 5 Ocak 2007; 9:58:21 >

• @racerant cevabına istinaden voice command'ı off yaptım ancak sorun çözülmedi. Telefon gelen çagrı zil sesi ring and vibrate'e ayarlı iken bahsettiğim ses geliyor. Zil sesini değiştirdim (hala ring and vibrate ) seçili yine ses var. Daha sonra sadece ring konumunu seçtim sorun çözüldü.

Arkadaşlar Start-settings-sound&notifications-notification sekmesi event Phone incoming call kısmının altındaki ring type:ı vibrate and ring yapıp. Kendinizi bir başka telefondan arayınca acip sesler sizdede oluyor mu ? Cihazın görünmeyen bir saçmalığımı var acaba???

quote:

Orjinalden alıntı: karapara

Arkadaşlar bu soruyu daha öncede sordum forumu baştan sona 3 kez okudum bir cevap lütfen..... Ben hala forumda cevabı bulamadım

quote:

Orjinalden alıntı: karapara

laconf/racerant
    veriğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bir sorum daha var: Son günlerde beni arayan insanlar telefonu açmamı beklerken ring sesine ilave / rahatsız edici sesler duyduklarını belirtiyorlar. Bende check ettim dogru. Aynı problemi yaşayanlar var mı? Nedeni hardware midir? Aslında telefon konuşmaları gayet kaliteli. ama?

• keşek hp den birileri de bu formu okusa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

Arkadaslar 6815 ile NAVTURK kullanabilen var mi?
    Nette ve bu forumda NAVTURK'un dosyalari geziniyor, bunlardan kurup da calistiraniniz var mi acaba.
    Sanirim okudugum kadariyla lisans sorunu varmis.

Kullanabilen varsa lutfen cevap versin...
    Teskkurler!

Var.Nadirende olsa kullanıyorum.
    Hem iGo hemde Navturk.
    HP 6815+Nokia GPS alıcısı ile.

Navturk iGo nun yanına bile yaklaşamaz.Navturkü komple uçurucağım herhalde.
    Neyse.

Fotoğraf,doğa,off road severler içinde (yani normalde navigasyon yada harita üzeinden bir şeyler yapamadığınız zamanlardada ) GPS Tuner adlı programı şiddet ile tavsiye ederim.Google eart den haritaları alıp cihaza yükleyip senkronize edebiliyor ve pek çok şey yapabiliyorsunuz.

Vipracing cevabın için çok saol.

iGo'nun haritaları Navturk kadar ayrıntılı mı acaba? Navturk lisans istiyor, lisans problemini nasıl çözdün? Netteki hangi versiyonu yükledin?
    Kurulumunu senin yaptığın gibi anlatırsan çok sevinirim..
    Tesekkurler şimdiden..

• Valla onu bunu bilmiyorumda sanırım Türkiyede Hp 6815 ile ilgili bulunabilecek en detaylı bilgi deposu burada. Topic çok iyi çalışıyor. Arkadaşların da katkılarıyla sağolsunlar. Yalnız bırakmıyorlar beni.

quote:

Orjinalden alıntı: hakankalender

keşek hp den birileri de bu formu okusa

@karapara
    Dediklerini deneyeceğim

@ilkaysvl
    Güzel paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 5 Ocak 2007; 11:01:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakankalender

keşek hp den birileri de bu formu okusa

belki hp bile bu kadar detayını bilmiyordur cihazın,
  • Tekrar merhaba,
    Birde ben contacts'ımı backup programı kullanmadan kopyalayabilirmiyim diye kurcaladım, file explorer'la windows'un içine vs. girdim ama bir türlü contacts'ın kopyasını nasıl alırım bulamadım. Bilen varsa yolunu söylerse sevinirim. Teşekkürler...
  • 6815 de MMS ayarlari ni Turkcell MMS olarak sectim.
    Yapilandirmam su sekilde;

Server name : Turkcell MMS
    Gateway : 212.252.169.217
    Port number :9201
    Server Adress:http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
    Connect via :Turkcell MMS Settings
    WAP version : WAP 2.0

bu ayarlarla MMS mesaj gonderemiyorum.

6815 de MMS gonderebilen arkadaslar yardim edebilirmisiniz.

Tesekkurler.
  • Magic button programını kurdum. Gayet kullanışlı ama ppc wifi'yi otomatik olarak açıp bağlanıyor. Wifi Off yapıyorum hemen tekrar on yapıp bağlanıyor. Programı remove ettim sorun çözüldü. Bu magic button programının özelliği mi? Bundan dolayı kaldırmak zorunda kaldım programı. Buna benzer tek tuşla çalışan programları kapatabileceğimiz bir program önerir misiniz? Programı indirdiğim yerwww.trancreative.com/mb.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapara -- 5 Ocak 2007; 12:01:50 >
  • Radio Programı ...

Denedim cok guzel calisiyor internet baglantisindan icinde kayitli bir cok radyodan tarziniza gore secim yapip dinleyebilirsiniz..

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

Not: icindeki Radio_p.ARM.cab dosyasindan kurulum yapacaksiniz..

http://www.sendspace.com/file/6zk8hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 5 Ocak 2007; 12:39:56 >

• Herkese selamlar. 6815'imi cumartesi aldım ama forumu bugün keşfettim. hemen üye oldum. 5-6 yıldır windows CE (galiba artık böyle de denmiyor) kullanmıyorum. bu yuzden aptal, cahil cuhela sorularim olursa, simdiden affedin.
  • POCKET RINGO MOBILE

Gelen arama zil sesleri ve mesaj seslerini istediğiniz gibi kolayca ayarlayabileceğiniz bir program.

Tarafımdan Denenmiştir.

http://www.sendspace.com/file/q241ge
  • HP dekilerinin bu kadar ayrıntılı incelediğini sanmıyorum. Yinede insanların beklentileri şikayetleri konusunda bilgi edinebilecekleri daha iyi bir yer olduğunu sanmıyorum.
  • Bankacılık işlemleri ile ilgili Deneyimlerimi Paylaşmak isitiyorum . Cihaz la gelen internet Explrerle işlem yapamadım.. Firefox un ppc için yaptığı browser de işe yaramadı vede cihazı çook yavaşlattı .. Sonunda Netfront v3.3 ü yükledim tabiki Adobenin sitesinden Flash player 7.0 da yükledim fakat yine de bağlanamadım Netfrontu karıştırırken Menu / Tools /Browser Setting / Helper / External aplplication / Plug-in deki tüm fonksiyonları aktif yaptım Ardından Akbank a bağlanıp işlemlerimi yaptım .... ihtiyacı olan denesin ..... iyi çalışmalar diliyorum
  • @Karapara: Telefon modunda ben yes tuşuna bastığım anda karşı taraf çok tuhaf bir ses duyduğunu iddia ediyordu. Denedim ve gerçekten doğru. HP teknik servisini aradım. Gun içinde yanıt vereceklerini söylediler. Bakalım ne söyleyecekler?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.