Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabahtan beri tüm forumu tekrar okudum ama atladım mı ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel
    Arkadaşlar lütfen dikkat
    benim ve diğer arkadaşların verdiği rapid share linklerinde XXX ler bulunur.
    örnek:http://rxxxdsxxxe.de/falanfilan yazıyorsa xxx yazan yerlere gerekli harfler konularak baştaki domain adi rapid share de ye dönüştürülmesi gerekiyor, bu şekilde linkler çalışacaktır arkadaşlar

bizans79 forumu iyice okursan hiç bir sorun olmuyacaktır şimdiye kadar konusu geçen konular hakkında. Link leri indirememe nedeninde gene aynı sayfada yazıyor ama ben iliştirim istedim tekrar dan mesaja..

esas konuma gelince;

racerant bunu sen halledersin gibime geldi ben programlara girdiğimde başlangıç menüsünden iki tane klasör var. games ve oyunlar . ben bu klasörlerden birini iptal etmek istiyorum. oyunları tek klasörde toplamak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Umarım örneğim anlaşılır olmuştur. bir de şöyle sorim. gene başlat programlara girdimmi excel , word ,powerpoint var. Bunları bir office diye klasör açıp içine koymak istiyorum. Bunun hakkında yardımcı olursan sevinirim.

Diğer arkadaşlar ,sizlerde çözümlerinizi mutlaka yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 4 Ocak 2007; 23:00:00 >

• @emreozel

* File explorer a giriyorsun.
    * My Device 'dan Windows klasörüne geçiyorsun.
    * Startmenu klasörüne sonrada Programs klasörüne geç.

Orda Programs menüsündeki tüm kısayollar ve alt dizinleri bulacaksın. Kes, kopyala ve yapıştır yöntemiyle istediğin gibi düzenle.
  • racerant çok sağol okur okumaz denedim. tam istediğim gibi oldu. Office dosyalarını office klasörü açıp içine atıyordum tam "dosyayı taşırsanız çalışmaz " gibi bir şehy söyledi bıraktım. Ama çok sağol işimi halletim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar Turkcell Gprs/Edge sorununu kendi imkanlarımla çözdüm. Kullanıcı doğrulaması Chap yerine bi şekilde PAP olmuş. Gprs protokollerinide düzenleyince çözüldü.

İşte size I-GO hem Bluetooth GPS modülüyle hemde offline olarak adreslere haritalara bakabileceğiniz navigasyon yazılımı. Yazılım kırılmıştır. Yinede lisans sorunu olan pm atsın. Buraya lisans dosyasını da koyarım gerekirse. İstanbul, Ankara ve Bursa tam detaylı mevcuttur. Ayrıca en detaylı İstanbul ve Ankara haritasının bu olduğu söyleniyor.

6815 kullanıcılarına :

http://rxxxxshare.com/files/10231066/wm2005_IGO.rar.html

İlgili Rar dosyasının içindekilerini sd kartınıza igo dizinine atın. Sonrada setup.exe yi çalıştırın. Hepsi bu kadar.

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

Yazılım hem Türkçe çalışıyor hemde Türkçe sesli navigasyon mevcut.

Detaylı erkan görüntüleri :

http://www.i-go.com/en/products/iGO_2006_SD/screenshots.php

racerant bikaç sorum olacak..en önemli ve 1. sorum şu..programı şimdi yükleyeceğim .. ancak kurduğum zaman otomatik olarak gprs e bağlanacak mı? yoksa manuel olarak offline kullanma seçeneği mevcut mu?. ki ben bunu daha çok kullanmak istiyorum
    2. sorum ise programı storage card a attım..yalnız igo dosyasının içinde de Rar'lı dosyalar var.. setup dosyasını çalıştırdıktan sonra bahse konu rar dosyaları açılacak mı?
    3. sorum ise ilacını bulamadım dosya içinde :):):)..pm atabilirsen sevinirim...
    teşekkürler paylaşım için

• Racerant forumu iki kez baştan sona gezdim ama hala şu RİNG gürültü meselesinin cevabını bulamadım.Vaktinizi çalıyorum biliyorum ama en azından bu durumun normal ve/veya anormal bi cevap yazarsan sevinirim.
  • X-PRO for Pocket PC v2.2.2 (Requested by Damage)

Requirements: PocketPc Windows Mobile 2002/2003/SE/WM5 with Internet Connection.
    Overview: Use X-PRO for Pocket PC on GSM/WiFi - Dual Mode devices to roll out VoIP Mobility! WiFi, 3G/UMTS, EV-DO, EV-DV, EDGE and other ubiquitous IP networks will be used to power VoIP Mobility. CounterPath's X-PRO v2.2 is the first choice in 3rd party SIP softphones for the Desktop and is quickly gaining momentum on mobile devices.

Arkadaşlar yazılımla ilgili detaylar pdf de
    http://rxxxdsxxxe.de/files/35643734/X-Pro_Softphone_for_Pocket_PC_2.2.2.rar

voip le ilgilenen arkadaşların fazlasıyla işine yarıyacaktır. Deneme şansım olsa direkt denemek isterdim bu programı.. deneyip de sonuçları yazarsanız işinize yararsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

quote:

Arkadaşlar Turkcell Gprs/Edge sorununu kendi imkanlarımla çözdüm. Kullanıcı doğrulaması Chap yerine bi şekilde PAP olmuş. Gprs protokollerinide düzenleyince çözüldü.

İşte size I-GO hem Bluetooth GPS modülüyle hemde offline olarak adreslere haritalara bakabileceğiniz navigasyon yazılımı. Yazılım kırılmıştır. Yinede lisans sorunu olan pm atsın. Buraya lisans dosyasını da koyarım gerekirse. İstanbul, Ankara ve Bursa tam detaylı mevcuttur. Ayrıca en detaylı İstanbul ve Ankara haritasının bu olduğu söyleniyor.

6815 kullanıcılarına :

http://rxxxxshare.com/files/10231066/wm2005_IGO.rar.html

İlgili Rar dosyasının içindekilerini sd kartınıza igo dizinine atın. Sonrada setup.exe yi çalıştırın. Hepsi bu kadar.

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

Yazılım hem Türkçe çalışıyor hemde Türkçe sesli navigasyon mevcut.

Detaylı erkan görüntüleri :

http://www.i-go.com/en/products/iGO_2006_SD/screenshots.php

racerant bikaç sorum olacak..en önemli ve 1. sorum şu..programı şimdi yükleyeceğim .. ancak kurduğum zaman otomatik olarak gprs e bağlanacak mı? yoksa manuel olarak offline kullanma seçeneği mevcut mu?. ki ben bunu daha çok kullanmak istiyorum
    2. sorum ise programı storage card a attım..yalnız igo dosyasının içinde de Rar'lı dosyalar var.. setup dosyasını çalıştırdıktan sonra bahse konu rar dosyaları açılacak mı?
    3. sorum ise ilacını bulamadım dosya içinde :):):)..pm atabilirsen sevinirim...
    teşekkürler paylaşım için

@ Bluesoul; bu yazılım gprs e bağlanmaz; interneti kullanmaz. Eğer ayrı olarak Bluetooth bir GPS cihazın varsa; GPS i kullanabilirsin.Aksi taktirde sadece haritaları incelersin offline olarak. gördüğün rar dosyaları .cab uzantılı dosyalardır ve tüm yapman gereken igoWM2005 klasörünü veya içindekileri ayrı ayrı olarak memory kartına atman. daha sonra kendi kendine kurulacak. extra ilacı yok program zaten dezenfekte edilmiş :)

@ Racerant:
    Racerant; Tapıyorum sana :) bu arada bende 12 yıl kadar antalyadaydım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0tech -- 4 Ocak 2007; 23:25:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: karapara

Racerant forumu iki kez baştan sona gezdim ama hala şu RİNG gürültü meselesinin cevabını bulamadım.Vaktinizi çalıyorum biliyorum ama en azından bu durumun normal ve/veya anormal bi cevap yazarsan sevinirim.

Sanki bende öyle şeyler hatırlıyorum fakat forumda.. benim hiç bir yorumum yok açıkcası. siz 2 kere taradım dediniz forumu :( olsa görürdünüz. yada bizler hatırlar ya da çağre üretebilirdik. tek aklıma gelen ses kayıt programı falan kurdunuzmu ya da kullandıgınız software lerden kaynaklanıyor olabilir..
  • racerant var dedi ama heralde ben göremiyorum belkide atlıyorum .(Bu soruyu daha öncede sormuştum zira) . Bir sürü software kurdum onlardan olur mu acaba bilemiyorum. HARD reset atmayada gönlüm el vermiyor?programlar uçacak
  • racerant dediyse bir kez daha göz atmalısın. biraz fazla sayfa olmaya başladı ama program silip kurmaktan iyidir heralde
    bende hatırlıyorum ama emin değilim. racerant var dedikten sonra daha bi emin oldum var sanırım sen bir kere daha bak karapara
  • rar ı açtım..zaten igo diye bir klasör açtı..setup ı çalıştırdım ve program kuruldu..harika bişeye benziyor..zira daha inceleyemedim de :):)
    teşekkür ederim
  • quote:

@yalnizlik007

Exe dosyaları pc nizden çalıştıracaksınız. Bu sırada cihazınız usb kablosu ile pc ye bağlı olacak. Pc den çalıştırdığınız exe kurulumu cihazınıza atar ve onay ister. Sonraki aşamada cihazdan kuruluma devam edersiniz.

@pr0tech

Ben tcpmp nin unofficial 0.81 versiyonunu kullanıyorum. Tüm codec ler üzerinde hazır kurulu geliyor. Altyazı desteğide var.

http://rxxxxshare.com/files/9808757/Tcpmp.cab.html

Video ları convert etmek içinse pocketdivxencoder kullanıyorum.

http://divx.ppccool.com/

İkiside ücretsiz yazılımlardır.

TCPMP'yi ilk yüklediğimde PocketDivxEncoder ile küçülttüğüm (320x240) ve diğer orjinal boyut kısa videoları gösteremedi; ses vardı ama görüntü hiçbir dosya tipinde olmadı (denediklerim:3gp, avi, mov, mpeg, mpg, wmv).

Daha sonra başka bazı sebeplerden ötürüde (Contact'ları silmek) bi hard-reset atmak gerekti. Daha sonra kurduğumda sanki başka bi program geldi ve tüm bu dosyaları sorunsuz (mov'lar biraz yavaş ve kesintili) çalıştırmya başladı.

Benzer sorunları olan arkadaşların bilgilerine.

Biz bu aleti biraz fazla resetlemek zorunda mı kalıcaz yoksa öğrenme evresindeyiz bunlar normal mi bilemiyorum.

Saygılar

• Arkadaslar 6815 ile NAVTURK kullanabilen var mi?
    Nette ve bu forumda NAVTURK'un dosyalari geziniyor, bunlardan kurup da calistiraniniz var mi acaba.
    Sanirim okudugum kadariyla lisans sorunu varmis.

Kullanabilen varsa lutfen cevap versin...
    Teskkurler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

Arkadaslar 6815 ile NAVTURK kullanabilen var mi?
    Nette ve bu forumda NAVTURK'un dosyalari geziniyor, bunlardan kurup da calistiraniniz var mi acaba.
    Sanirim okudugum kadariyla lisans sorunu varmis.

Kullanabilen varsa lutfen cevap versin...
    Teskkurler!

Var.Nadirende olsa kullanıyorum.
    Hem iGo hemde Navturk.
    HP 6815+Nokia GPS alıcısı ile.

Navturk iGo nun yanına bile yaklaşamaz.Navturkü komple uçurucağım herhalde.
    Neyse.

Fotoğraf,doğa,off road severler içinde (yani normalde navigasyon yada harita üzeinden bir şeyler yapamadığınız zamanlardada ) GPS Tuner adlı programı şiddet ile tavsiye ederim.Google eart den haritaları alıp cihaza yükleyip senkronize edebiliyor ve pek çok şey yapabiliyorsunuz.
  • rw 6815'in hafızası max. minisd ile ne kadar yükseltilebilir?
  • @karapara
    Telefon çalarken gelen sesler voice command dan kaynaklanıyor. Start/settings den voice command ı disable edip dene.

@bugday
    TCPMP bazen ilk açtığınızda normal modda iken sadece sesi verir görüntüyü vermez. Bu programın bir bug ıdır. Tam ekran yaptığınızda hem görüntü hemde ses gayet güzel çalışır. ilk çalıştırmalarda yapabiliyor. Bir kere tam ekran yapın birdaha yapmıyor. Çok sorun değil. Zaten codec leri sebebiyle pek de alternatifi yok tcpmp nin.

@seaking
    Resmi olarak 2gb ta kadar mini sd kullanabilirsiniz.

Evet cihazı ilk aldığımda o kadar çok yükleyip silmiştimki sonrasında hard reset atmak zorunda kalmıştım. Bu gayet normal.

NOT : Türkiyede faal satışı yapılan ve hatta geliştirilen yazılımların (navturk gibi) hem etik olarak hem hukuki olarak paylaşımını yapmıyorum. Bu konuda pm atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 5 Ocak 2007; 9:03:30 >
  • racerant teşekkürler
  • @racerant

ASUS P525 bildiğim kadarı ile 64 GB'a kadar yükseltilebiliyor. her iki cihazı kullanan biri olarak uzun dönemde rw 6815 için bir dezavantaj olabilir mi?

teşekkürler...
  • Arkadaşlar Settings-System-Certificates altında ROOT sekmesine basınca GTE Cyber Trust Root'un expires date'i: 24.02.2006 olarak görünüyor. Bu Sertifikanın süresi ben cihazı almadan bitmiş. Sizde de aynı mı? Bu sertifika ne işe yarar? Bu durum önemli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapara -- 5 Ocak 2007; 9:19:28 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.