Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: seaquen

Bankacılık işlemleri ile ilgili Deneyimlerimi Paylaşmak isitiyorum . Cihaz la gelen internet Explrerle işlem yapamadım.. Firefox un ppc için yaptığı browser de işe yaramadı vede cihazı çook yavaşlattı .. Sonunda Netfront v3.3 ü yükledim tabiki Adobenin sitesinden Flash player 7.0 da yükledim fakat yine de bağlanamadım Netfrontu karıştırırken Menu / Tools /Browser Setting / Helper / External aplplication / Plug-in deki tüm fonksiyonları aktif yaptım Ardından Akbank a bağlanıp işlemlerimi yaptım .... ihtiyacı olan denesin ..... iyi çalışmalar diliyorum

harika bilgi sağol

• Malesef bu bilgi Garanti için gecerli degil
    quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

quote:

Orjinalden alıntı: seaquen

Bankacılık işlemleri ile ilgili Deneyimlerimi Paylaşmak isitiyorum . Cihaz la gelen internet Explrerle işlem yapamadım.. Firefox un ppc için yaptığı browser de işe yaramadı vede cihazı çook yavaşlattı .. Sonunda Netfront v3.3 ü yükledim tabiki Adobenin sitesinden Flash player 7.0 da yükledim fakat yine de bağlanamadım Netfrontu karıştırırken Menu / Tools /Browser Setting / Helper / External aplplication / Plug-in deki tüm fonksiyonları aktif yaptım Ardından Akbank a bağlanıp işlemlerimi yaptım .... ihtiyacı olan denesin ..... iyi çalışmalar diliyorum

harika bilgi sağol

• Merhaba bende sayenizde 6815 kullanıcısıyım.

Fakat hayatımda ilk defa bu tarz bir telefon kullanacağım ve hiç birşey bilmiyorum gerçi kurcaladım baya bişiler örendim ama sizin forumlara baktığımda siz note book gibi kullanıyorsunuz ben daha makineyi N72 kadar bile kullanamıyorum. Cehaletime sığınarak sorularım olucak çok komik olabilir lütfen gülmeyin.

1- Bu alet kapanmıyormu? :p evet çok komik değilmi ben kapatamıorum bataryayı sökmeden kapanmıyor bu sorunmu yoksa benmi kapatamıorum? açma kapama tuşu ile olmuyor?
    2- Bu makineye program ve oyunları nasıl yükleyeceğim? free oyun ve program adresleri varmı?
    3-dün makina çok arıza verdi ve 5-6 kez resetlemek zorunda kaldım mesela tel. görüşmesi yaparken 9 saniyede kesiliodu resetledim düzeldi bu resetler zarar verirmi?
    4- Telle konuşurken ses yankı yapıyor neden acaba?
    5- Beni muhatap alıp yardım edecek kişi veya kurumlara şimdiden çok teşekkür ederim...

Hürmetle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremvekerem -- 5 Ocak 2007; 14:11:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: keremvekerem

Merhaba bende sayenizde 6815 kullanıcısıyım.

Fakat hayatımda ilk defa bu tarz bir telefon kullanacağım ve hiç birşey bilmiyorum gerçi kurcaladım baya bişiler örendim ama sizin forumlara baktığımda siz note book gibi kullanıyorsunuz ben daha makineyi N72 kadar bile kullanamıyorum. Cehaletime sığınarak sorularım olucak çok komik olabilir lütfen gülmeyin.

1- Bu alet kapanmıyormu? :p evet çok komik değilmi ben kapatamıorum bataryayı sökmeden kapanmıyor bu sorunmu yoksa benmi kapatamıorum? açma kapama tuşu ile olmuyor?
    2- Bu makineye program ve oyunları nasıl yükleyeceğim? free oyun ve program adresleri varmı?
    3-dün makina çok arıza verdi ve 5-6 kez resetlemek zorunda kaldım mesela tel. görüşmesi yaparken 9 saniyede kesiliodu resetledim düzeldi bu resetler zarar verirmi?
    5- Beni muhatap alıp yardım edecek kişi veya kurumlara şimdiden çok teşekkür ederim...

Hürmetle...

bize ve kendine büyük bir iyilik yapmak istersen. forumu üşenmeden birinci sayfadan itibaren okuma tavsiye ederim, hatta şiddetle öneririm. 1 ve 2 sorunun cevabı forumda var. buraya yazmadım ki hepsini okumanı istiyorum. senin için telefon hakkındaki bütün cevapları bulucaksın.

• Tamam dostum ne kızıosun klasik Türk insanı işte işin kolayına kaçtım ama ben bu aleti kullanmadan bozucam sanki bana biri msn verebilirmi online soru sormak için rica ediorum
  • quote:

Hürmetle...

emreozel haklı,

ama şu yankılanma konusunundan madem bahsettin bende konuyu biraz açmak istiyorum, telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duyduğunu söylüyor ki bir defaya mahsus değil, hergün defalarca konuştuğum birisi, daha öncede bu konuyu dile getirmiştim ama kimseden ses çıkmadı, böyle bir şikayetle karşı karşıya gelen oldumu merak ediyorum.

• Nav Turk Burada

Istanbul , Ankara ve Bursa dışında yaşayıp Navigasyon ihtiyacı duyan arkadaşlar kullanabilir. Sanırım Nav Turk ün 35 illik sürümü. IGO ve MIO v.3.2 ye göre daha eski bi yazılım ama iş görür.

1. Dosyaları SD karta kopyalayın
    2. Bluetooth GPS modüle bağlanın
    3. Ekranı yan çevirin ( Önemli, yoksa haritaya girdiğiniz zaman soft reset atmanız gerekiyor , çıkamıyorsunuz)
    4. SD\mio136\miomap.exe yi çalıştırın.

Benim modül henüz gelmedi ve deneme fırsatım olmadı ancak forumda bunu kullanan arkadaşlar var.

@ceyhunguler 'e tekrar teşekkürler. Link onun tarafından verildi.

http://rapid*share.com/files/9152083/Mio136.rar.html

• quote:

Tamam dostum ne kızıosun klasik Türk insanı işte işin kolayına kaçtım ama ben bu aleti kullanmadan bozucam sanki bana biri msn verebilirmi online soru sormak için rica ediorum

yok yok kızmadım .. ben en iyisini yazdığımı düşünüyorum. bir çok şeyi öğreniceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

Arkadaslar 6815 ile NAVTURK kullanabilen var mi?
    Nette ve bu forumda NAVTURK'un dosyalari geziniyor, bunlardan kurup da calistiraniniz var mi acaba.
    Sanirim okudugum kadariyla lisans sorunu varmis.

Kullanabilen varsa lutfen cevap versin...
    Teskkurler!

Var.Nadirende olsa kullanıyorum.
    Hem iGo hemde Navturk.
    HP 6815+Nokia GPS alıcısı ile.

Navturk iGo nun yanına bile yaklaşamaz.Navturkü komple uçurucağım herhalde.
    Neyse.

Fotoğraf,doğa,off road severler içinde (yani normalde navigasyon yada harita üzeinden bir şeyler yapamadığınız zamanlardada ) GPS Tuner adlı programı şiddet ile tavsiye ederim.Google eart den haritaları alıp cihaza yükleyip senkronize edebiliyor ve pek çok şey yapabiliyorsunuz.

slm..bu igo yu kullanabilmek için bir gps alıcısı gerekiyormuş ama...nerden kaça bulabilirim?..tabii ki 6815 imle uyumlu?? hadi gps alıcısı buldum bağladım..bunun ücretlendirmesi nasıl oluyor..bilgi verebilir misiniz? syg,

• Arkadaşlar bu haftasonu satın alıyorum Ipaq i. Ancak merk ediyorum en ucuza Istanbul anadolu yakasında nereden satın alabilirim acaba? Benim aldığım en uygun fiyat 1120 YTL oldu şu ana kadar. Bir arkadaş Markom Shop demişti orayada gittim sordum aldığım fiyat yine bu seviyelerdeydi. Daha uygun fiyata Istanbul Anadolu yakasında özellikle Kadıköy veya Üsküdar civarında bulan var mı acaba?
  • GPS modul ebay de kargo dahil 70-80 $ a alabilirsin. Gittigidiyorda 180-200 YTL civarı.

GPS yazılımı bulup bir de GPS modul aldın mı uyduların kullanımı beleş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aker -- 5 Ocak 2007; 15:03:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyros

Arkadaşlar bu haftasonu satın alıyorum Ipaq i. Ancak merk ediyorum en ucuza Istanbul anadolu yakasında nereden satın alabilirim acaba? Benim aldığım en uygun fiyat 1120 YTL oldu şu ana kadar. Bir arkadaş Markom Shop demişti orayada gittim sordum aldığım fiyat yine bu seviyelerdeydi. Daha uygun fiyata Istanbul Anadolu yakasında özellikle Kadıköy veya Üsküdar civarında bulan var mı acaba?

selam..markom shop'tan alan bendim..ve 932 ytl ye 6 taksit aldım..ancak aldığım gün fiyatı yükselttiler...daha sonra aradım sordum..1 günlük kampanyaydı dediler...şu anda sanalmarketim diye biyer var...orda 1.059 du ama..hatta havale ile 995 ti...
  • slm..şimdi baktım...sanalmarketim de 1.068 ytl şu anda ...sevgiler
  • EmreOzel teşekkür ederim sayende bayağı bilgi sahibi oldum ama başına bela aldın :p igoyu yükledim harika bişi ya bizim patronla böle çok yön kavgamız oluodu şimdi olmicak :P ve ama hala oyun bulamadım ya fifa 2007 veya vice city tarzı oyunlar yüklenebiliomu? bu konuda aydınlatırsanız sevinirim sevabınada bi ekşın oyun linki yollarsan teşekkür ederim :p
  • quote:

EmreOzel teşekkür ederim sayende bayağı bilgi sahibi oldum ama başına bela aldın :p igoyu yükledim harika bişi ya bizim patronla böle çok yön kavgamız oluodu şimdi olmicak :P ve ama hala oyun bulamadım ya fifa 2007 veya vice city tarzı oyunlar yüklenebiliomu? bu konuda aydınlatırsanız sevinirim sevabınada bi ekşın oyun linki yollarsan teşekkür ederim :p

he bide unutmadan hemen editliim tel çalarken ecnebi bi kadın bişiler sülüo ne dediğini anlamıom ama kötü bişiler sülemesinden korkuom onu nasıl yoketcez heralde telefonun çalıo falan dio ama istemiom sora benimki kim bu kız falan der hiç yoktan mevzu çıkmasın malum kız milleti
  • cevaı ön sayfalard var ama... Setings---Voice command'ı tıkla--- ENABLE sekmesi boş olsun.

quote:

quote:

EmreOzel teşekkür ederim sayende bayağı bilgi sahibi oldum ama başına bela aldın :p igoyu yükledim harika bişi ya bizim patronla böle çok yön kavgamız oluodu şimdi olmicak :P ve ama hala oyun bulamadım ya fifa 2007 veya vice city tarzı oyunlar yüklenebiliomu? bu konuda aydınlatırsanız sevinirim sevabınada bi ekşın oyun linki yollarsan teşekkür ederim :p

he bide unutmadan hemen editliim tel çalarken ecnebi bi kadın bişiler sülüo ne dediğini anlamıom ama kötü bişiler sülemesinden korkuom onu nasıl yoketcez heralde telefonun çalıo falan dio ama istemiom sora benimki kim bu kız falan der hiç yoktan mevzu çıkmasın malum kız milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapara -- 5 Ocak 2007; 16:03:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: badcrow

quote:

Orjinalden alıntı: magnificent_kng

quote:

Orjinalden alıntı: panoromeo

Ekran ısıgını kısınca bazen titreme bendede oluyor.
    Ben turkçeleştirmeyi yaptım ama aktivasyon veya kod falan istemedi bunun belli bi süresimi var?
    Belli bir saat kullanımdan sonramı isteyecek?Şu an herşey normal.

şuanda 30 günlük kulanım süresi var
    başlat\ayarlar\sistem\mobilera seçersen orada aktivasyon var ok

selam arkadaşlar turkceleştirme pacetini kurmadan önce tarihi 2009 alın sonra kurun kurlum bittikten sonra cihaz acılıp kapancak ve tarihi tekrar duzeltin 2006 alın ondan sonra kalan gune bakın yeterli 4294918712 gun kaldı yazıyor :)

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

abicim cehaletime verin ama bu ne bizim 6815in evrimli halimi bu masa üstü nasıl bu hale getirilio ve bunları yaptıktan sora zeki mürende bizi görecekmi?

(karapara bu arada sorunumu çözdüm sanada tenkyu ama benim alet türkçe :)

• Ilauncher programı ile bu hale gelebiliyor.

Diğer sorunun cevabı ise evet yaşasaydı görürdü
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Ilauncher programı ile bu hale gelebiliyor.

Diğer sorunun cevabı ise evet yaşasaydı görürdü

oooo racerant hocam özel mesajlarımıza cevap alamıoruz (sanki 40 yıllık dostmuşuz) :p
    Üstad senden öğreneceğimiz çok şey var sen futbolun pele'si müziğin bırayn edımsı sinemanın naylon brandosu gibisin...
    hocam wireles bağlanamıorum 1-2 bağlantı yaptım ama kendi wirelesıma bağlanamıom AIRTIES :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathaner

quote:

Hürmetle...

emreozel haklı,

ama şu yankılanma konusunundan madem bahsettin bende konuyu biraz açmak istiyorum, telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duyduğunu söylüyor ki bir defaya mahsus değil, hergün defalarca konuştuğum birisi, daha öncede bu konuyu dile getirmiştim ama kimseden ses çıkmadı, böyle bir şikayetle karşı karşıya gelen oldumu merak ediyorum.

bende bu konuyu merak ediyorum...diğer kullanıcılarda herhangi bir yankılanma sorunu var mı? arayan kişilerde bir yankılanma sorununu kastettim.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.