Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alarm programlarında şöyle bir sorun var mesela saati sabahın körüne kurduk kalktık biraz daha uyumak istiyoruz neden tekrarlamıyor erteleme felan yokmu bunlarda :S
  • Beyler ben Yeni verilen hand note programını indirdim.Fakat yine geçen verdiğim resimdeki hata çıktı.Yine 6KBlık bir zipli dosya.

Nerde yanmlış yapıyorum bu programı nasıl telefona atçam.Beni bilgilendirseniz sevinirim.
  • @_MMORPG_

Dosyanın indirilmesi yarım kalmış olmalı. 12 MB'lık bir rar dosyası olmalı. Bu nedenle dosyayı yeniden indir. Hatta Free Download Manager gibi bir program kullanırsan bundan sonra da problem yaşamazsın.
  • Arkadaşlar merhaba asus forumundada sordum hem abime hem kendime ppc almayı planlıyorum çünkü 3 senedir mpx200 kullanıyoruz wm dan artık ayrılmam imkansız resmen bagımlılık yaptı 2 topice de hızlı bir göz gezdirdim ve asusta edge olmadığını sesinin 6815 e göre az çıktığını; 6815 in kasasında çabuk yıpranma olduğunu ve quad bant olmadığını duydum sanırım birçok arkadaş seçim yaparken araştırdıysa bu 2 telefon arasında kalmıştır peki size nesi çekici geldi ki HP aldınız yani Hp almanızın sebebleri nelerdir kısaca açıklarsanız. Bana çok yardım etmiş olursunuz hiç olmadı hp yi abime asusu kendime alıcam :) ama yinede bilgilerinizi kullanım tecrübelerinizi rica ediyorum
  • Ben daha yeni 6815 aldım.. alırken asus ile ikisinide elime alıp baktım özelliklerini zaten biliyordum. Ama nedense Hp daha ağır bastı .. Ben Hp nin servis anlayışının asusun kine nazaran daha kalitelii olduğunu düşünüyorum ( asususun kötü demiyorum ) ama Hp daha bir kaliteli zaten hp ürünü kullandıysanız bir iki kez servisi ile görüştüyseniz aradaki farkı anlarsınız ben asus unda hp nin servisine işim düştü.. Hp bu açıdan daha iyi.. Özellikleri birbirinden çok farklı olmamakla beraber bir iki artısı ile de Hp öne geçiyor.. En son elinizdeki görüntüsü kalıyorki ben hp ninkini daha hoş buluyorum tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.. Wifi sini bir kaç mağazada felan deneme şansım oldu ... Media Player ın deneme Yüksek kaliteli yabancı tv demoları vardı onları felan izledim gerçekten bu kadar iyi bir performans beklemiyordum bile.. Gayet memnunum.. benden daha bilgili arkadaşlarda vardır ama ben sadece kendi görüşlerimi bilgidirdim.. Her ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun güle güle arızasız hasarsız kullanmanızı dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: trasher

Arkadaşlar merhaba asus forumundada sordum hem abime hem kendime ppc almayı planlıyorum çünkü 3 senedir mpx200 kullanıyoruz wm dan artık ayrılmam imkansız resmen bagımlılık yaptı 2 topice de hızlı bir göz gezdirdim ve asusta edge olmadığını sesinin 6815 e göre az çıktığını; 6815 in kasasında çabuk yıpranma olduğunu ve quad bant olmadığını duydum sanırım birçok arkadaş seçim yaparken araştırdıysa bu 2 telefon arasında kalmıştır peki size nesi çekici geldi ki HP aldınız yani Hp almanızın sebebleri nelerdir kısaca açıklarsanız. Bana çok yardım etmiş olursunuz hiç olmadı hp yi abime asusu kendime alıcam :) ama yinede bilgilerinizi kullanım tecrübelerinizi rica ediyorum

• @trasher,

- Benim için telefonun Quadro band olması işe yarayan bir özellik değil onun için ASUS'da bunun olması asus için bir artı değil.
    - EDGE önemli bir özwllik özellikte artık TRCELL data fiyatını düşürdüğü için kullanılabilir oldu ve her yerde wi-fi olmadığı için standart GPRS'den kat kat hızlı olan bir bağlantı çok işe yarıyor. (özelliklerle SIP phone gibi yazılımlarda kullanacaksanız)
    - Forumda bende gördüm dışı çobuk aşınıyor gibi bir yazı ama bunu sadece bir kişi tahminb olarak yazmış ancak hem diğer kullananlar hemde benim telefonumda böyle bir sorun olmadı. bence bunu çok dikkate almayın. gerçek olma olasılığı çok düşük.

bunlar sizin kafanızdaki sorulara cevaplardı. Ben HP'yi seçerken

1. tüm reviewlarda yazdığı gibi ASUS'ın pili az dayanıyor ama HP'ninki uzun dayanıyor. bu önemli bir özellik.
    2. HP'de EDGE var.
    3. Daha hafif
    4. HP'nin desteği bence asusdan daha iyi bu tip cihazlarda sorun çıkma olasılığı var onun işin destek önemli
    5. HP 6815 XDA Atom'un elden geçirilmiş versiyonu. Yani bu cihazda bir çok hata daha piyasaya çıkmadan düzeltilmiş durumda. (Unutmayın HP 6815 için daha update çıkmadı ama asus için artıları eksileri konuşuluyor. Yazılım güncellemesiyle çözülebilecek düzeltmeler dışında birde donanım hatası çıkarsa bunu düzeltmek daha zor.)
    6. birkez sesi düşük bir telefon kullanmıştım gerçekten çok zor oluyor enon lanet edip başka telefon alıyorsun. Asus'ta ses düşük söylentisi bile uzak durmam için yeterli gelmişti bana

sonuç olarak asusta beğendiğim tuş takımından vazgeçip, daha uzun pil ömrü, daha iyi destek, daha hızı internet bağlantısı (EDGE), hataları temizlenmiş bir yazılım ve donanım seti ve konuşurken karşıdakinin sesini duyabildiğim bir telefon olduğunu düşünerek HP aldım. (ama bunlar benim önceliklerim.)

• herkese selam..uzun bir süredir forumu takip ediyorum. gördüğüm kadarı ile rw6815 alan arkadaşların sayısı bayağı artmış. bende alacağım. Teknosa 1 gb'lık minsd kart hediye ediyordu. ancak az önce internet sitesine baktım. hediye vermiyorlar gibi görünüyor. kangurum 100 ytl çek veriyor. sizce alınacak en avantajlı ve en güvenilir yer neresi? bir an önce rw 6815'ime kavuşmak istiyorum...şimdiden teşekkürler....
  • Ben flashget i kullanıyorum.Hep 6Kb olrak indiriyor.Söylediğin programla denicem.Bakalım ne olacak?=)
    Teşşekkürler...
  • Pocket Earth v3.4

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

Google earth gibi düşünüp kurdum fakat yakınlaşma yok. Dünya üzerindeki butün şehirler var diyebilirim. koordinatları , saatleri, gündüz gece farkları, sıcaklık ve bir çok detayı veriyor sectiginiz sehir üzerinde. Features

http://rxxxdsxxxe.com/files/2502356/Pocket_Earth.3.4.full-maps.PPC.rar
    craxk: QQMH-4AEA-SKIZ-FB6W

Features: Tüm yaptıkları burda
    Display city's time, date and next DST transition
    Display Sunrise/Sunset times for any city
    Distinct twilight modes: civil, nautical and astronomical
    Locate any city by name
    Animated rotation to located city
    Automatic update of Earth's shadow
    Automatic pseudo rotation of Earth
    Extended color selection
    Suspend mode
    Interactive 3D Earth rotation
    Colorful Physical, Political and other maps
    Dual mapping channels with several overlay modes
    Dynamic multi-point visual distance measurement tool
    Distances in kilometers, miles and nautical miles
    Coarse and fine zoom controls
    Zoom to selection
    10, 15 or 30 degree lat/lon grid lines
    Spherical and planar views
    Sun spot and Earth shadow in real time
    Special Day/Night overlay mode
    Sun''s azimuth and elevation at any point on earth in real time
    Snap any point on earth to nearest known city
    User defined snap radius
    Lat/lon and antipode information at any point on earth
    Tropical and Polar circles
    Texture brightness control
    Texture smoothing
    User defined Route files (for ex. Historical Routes etc.)
    Improved graphics
    Support for multiple Skins and Fonts
    Search by City Population
    Moon phase, rise/set, elevation and azimuth
    Real-time Weather for select cities with Auto-update
    GPS Support (NMEA-0183 standard)
    Additonal weather information (Wind speed, Visibility, Relative Humidity, Dew Point etc.)
    An updated and Fully Editable 36,000+ city database
    Speed improvements
    Landscape mode
    VGA mode support
    Large icons and fonts for VGA mode

• bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu? teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaking

bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu? teşekkürler...

teknosanın kampanyası aralık 2006 diye geçiyodu fakat henuz anasayfalarında link varhttp://www.teknosa.com.tr/web/b2c/WEB_KAMPANYA_ARALIK_2006 kampanyaya giden heralde devam kampanya..
    gördün açıkcası bizim yapıcağımızı sende yapabilirsin. Yani siteeri geziceksin fiyatlara bakıcaksın. En uygun veren yerden alıcaksın. Yada şartları senin için en uygun olan yerden alıcaksın.
    Fiyat her yerde aynı 699$ sen yanında verilenlere ya da ödeme şartlarına (kredi kartına) en uygun olanı seçiceksin.

• Spb Pocket Plus 3.0

http://www.4shared.com/file/2104044/9b486be1/spbpocketplus3_setup.html
    serial; 36351256

programı kurduktan sonra büyük bir yavaşlama yaşadım. Biranda butun her seyı kendı kendine ipaq calıştırmaya başladı. Sanırım problem olsa gerek benim cihazımda programla ilgili. DİREKT KALDIRDIM BİLGİNİZE.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 3 Ocak 2007; 16:35:08 >

• Ne işe yarayacak bu program?(Pocket Earth)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 3 Ocak 2007; 15:47:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ne işe yarayacak bu program?(Pocket Earth)

35.000 şehir hakkında bilgi veriyor. saat ,sıcaklık , koordinat , mesafe farkı vsss gibi bir çok bilgiyi sunuyor program. Features da detaylarının bir kısmı ingilizce olarak yazıyor.
  • Bluetooh sorunum var...arkadaşlar bluetoothu aktifleştiriyorum...arkadaşıma dosya gönderiyorum..ancak ondan dosya alamıyorum..eşleştirme yaptım...hatta "make my device discoverable" yi de kaldırdım..yani alet görünüyor...ben dosya gönderdiğim halde karşı taraf beni göremiyor...bluetooth falan açık...sorun ne olabilir acaba?...tşk
  • Ben cihazı şarja taktıktran sonra yeşile dönmesi gereken ışık hiç yeşile dönmüyor. Alet salak gibi hep %99 gösteriyor. Aleti şarjdan çeker çekmez %100 oluyor sonra tekrar 99 oluyor(Bu olay 1 sn çinde gerçekleşiyor). Kullanım kılavuzu alet şarjı tamamlarsa Yeşil ışık devamlı yanar ibaresi var. YEŞİL IŞIK LEDI sağlam zira SIM takılı iken yanıp sönüyor. ??Bu olaya ondan kafayı taktım bataryamı arızalı cihaz mı?
  • NetFront v3.3 for Pocket PC

Yüksek performanslı web tarayıcı (web browser) Bir çok özelliği bünyesinde bulunduruyor.

http://www.4shared.com/file/2310210/1d1c903f/nf33.html
    serial içinde arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 3 Ocak 2007; 17:45:34 >

• @ axxis; make my device discoverable işareti cihazının görünebilir olmasını sağlar. o işaret tikli olmalı görünebilmen için.

@ karapara; bu sorunun cevabı daha önceden verilmişti. 3-4 sayfa önceden başlayarak okursan görebilirsin. ikisinde de bir sorun yok.
  • Arkadaşlar selam voice command ı nasıl çalıştırıcam ya? programı yükledim ama bi türlü setting leri yapamadım .. çalıştıran var mı?
  • Ayni durum benim cihazdada soz konusu, bugune kadar 5 defa sarj ettim ve son sarj ettigimde aynen senin anlattigin gibi oldu bi sorun var ama bir tekrar denemek icin su anda sarjin bitmesini bekliyorum birkez daha sarj edecegim yine ayni sekilde olursa bir servise goturecegim...

quote:

Orjinalden alıntı: karapara

Ben cihazı şarja taktıktran sonra yeşile dönmesi gereken ışık hiç yeşile dönmüyor. Alet salak gibi hep %99 gösteriyor. Aleti şarjdan çeker çekmez %100 oluyor sonra tekrar 99 oluyor(Bu olay 1 sn çinde gerçekleşiyor). Kullanım kılavuzu alet şarjı tamamlarsa Yeşil ışık devamlı yanar ibaresi var. YEŞİL IŞIK LEDI sağlam zira SIM takılı iken yanıp sönüyor. ??Bu olaya ondan kafayı taktım bataryamı arızalı cihaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.