Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben huğlu .6815 li olduğumu hala göremiyorum RACERANT
  • quote:

Orjinalden alıntı: huğlu

ben huğlu .6815 li olduğumu hala göremiyorum RACERANT

PM attıysan ekleyecektir yakında...
  • 6815 için aktivasyon kodunu bulamayınca nete bakayım dedim mail atmayı önöermişsiniz aldığım yere de sorabilirim ama mail atayım bakalım teşekkürler bilgi için
  • msn messenger oturumunu (pocket msn )niye açılmıyor.(wifi den)ayarları bozulmuş olabilirmi?nasıl düzeltebilirim?
  • Merhaba Arkadaşlar;

Benide listeye ekleyin zira arık benim de bir RW6815'im var. Ancak bi sorum da var aynı zamanda :) Mobilera için istenen "ürün kodu" ne menem bişeydir, nerede yazar bi türlü bulamadım. Kitapçıklara baktım ama yok. Ürün satılırken verilen diyor ama bana öyle bişi veren olmadı. Sanırım kitapçıklardan birinde bi yerlerdedir ama bulamadım, varmıdır yardımcı olabilecek bir arkadaş?
  • hocam kod için mobilera ya mail atıyorsun. sana kodu gönderiyorlar. konu da biryerlerde mail adresi geçiyordur sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: MyMOTO

Merhaba Arkadaşlar;

Benide listeye ekleyin zira arık benim de bir RW6815'im var. Ancak bi sorum da var aynı zamanda :) Mobilera için istenen "ürün kodu" ne menem bişeydir, nerede yazar bi türlü bulamadım. Kitapçıklara baktım ama yok. Ürün satılırken verilen diyor ama bana öyle bişi veren olmadı. Sanırım kitapçıklardan birinde bi yerlerdedir ama bulamadım, varmıdır yardımcı olabilecek bir arkadaş?
  • Ok. Teşekkür ederim :)
  • Forumu dolaştım ama şu soruların yanıtını bulamadım arkadaşlar, yardımcı olabilirmisiniz?

1- GPRS üzerinden internete bağlandığımda E harfi şebeke sinyalininüzerine çıkıyor. Bu EDGE kullanarak bağlandığımı gösteriyor sanırım ama ben GPRS kullandığımı düşünüyorum veya öyle istiyorum, kullanılan protokol farklı. Bu konuda bir ayrım varmıdır yoksa GPRS üzerinden bağlanmak demek EDGE olan cihazlarda direkt EDGE üzerinden bağlanmak demekmidir? Yani bu protokoller ayrı şeylermidir. Ayrı ise neden otomatik olarak cihaz EDGE'ye yöneliyor?

2- Wi-fi hususunda; bende kullanılamaz diye bir ibare çıkıyor açtığımda. Bu etrafta bir wi-fi ağı olmadığından mı yoksa ayar probleminden mi kaynaklanıyor. Yani ağ olmadığı durumlarda verdiği mesaj bumudur? Ayrıca wi-fi için yapılması gereken ayarlar nelerdir?

Yardımlar için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar programları begenmenize sevindim araştırdıkca gayet hoş programları görmeye başladım ve bulduklarımıda burada paylaşacagim , bütün hp ipaq 6815 sahipleri ayrıcalıklı insanlardir

Resco Photo Viewer for Pocket PC (v6.00) (resim görüntüleme için)

Versiyon: 6.00 6 aralık, 2006 tarihli güncel

destekledigi formatlar:
    Video formats: MPEG I
    Camera formats: JPEG, PNG, TIFF
    Presentations: MS PowerPoint (converted by Desktop Album Generator)
    Other formats: BMP, CFX, PSD, PCX, GIF, RAB, RAW, PGM, PPM

yüklemek içinhttp://rxxxdsxxre.com/files/9928992/rescophoto6final.zip.html

Microsoft Voice Command 1.6 US-WM5 PPC( microsoft sesle kontrol programı :D)

arkadaşlar güzel program ama ben bir türlü ilk hareketi başlatamadim ingilizcemden olabilirim

cünkü USA için geliştirilmiş sürümü , ingilizce komut vermek kolay degil pek birde konuşmalar için 9 inc

uzakta tutmalıymışız pocket pc i yani 22 cm felan ediyor , kurduktan sonra voice command tuşuna basıp help

demek gerekiyor sonrasi kendinden geliyormuş

yüklemek için http://rxxxdsxxxe.com/files/9930588/MS_VCMD_1.6_PPC.rar.html

Windows Live Messenger (Pocket pc için)

yüklemek için

http://rxxxxshxxe.com/files/9931773/Windows_Live_Messenger__Pocket_PC_.rar.html

• Soft reset atınca kablosuz seçenekleri tekrar geldi.

Diğer modem ayarlarını ofise gider gitmez deneyeceğim.

Son çare de hard resete yapacağim. Herşeyi kurmuş olduğum için en son onu yapmak istiyorum. Belki HP teknik destek servisine de ulaşısam onlara da sorarım.

Ayrıca bir sorm daha olacak. Normal evde laptopla 10 tane wireless hat bulurken pda de 2 tane buluyor aynı noktada. Çekiş gücünden mi kaynaklanıyor acaba bu fark.

cevaplar için şimdiden teşekkürler

gürdal

quote:

Orjinalden alıntı: gurdalfga

merhaba,
    ilk aldığım günden beri kablosuz bağlantılarla ilgili sorun yaşıyorum. Daha önce soruma yanıt yazılmıştı ama yinede çözüm bulamadım. Sadece ofisimdeki modeme bağlanabildim ama o da çok stabil değildi. Skype den çok kesik kesik konuştum. Belki bu skype den kaynaklanıyor olabilir. ama zannetmiyorum kullanan arkadaşlar bana bilgi verirse çok memenun olurum.
    Evdeki modem de hiç bağlanamadı. Bu arada ikisi de aynı modemler bu arada. Aynı pda den arkadaşımda aldı o sorunsuz başlanıyor.

bu arada bugün ayarları ile oynarken bağlantılarda kablosuz seçeneği komple kayboldu. bunu tekrar eklemeyi nasıl yapabilirim?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Benim Sorularıma yanıt verecek kimse yokmu :(
  • @ MyMOTO

Öncelikle hoşgeldin

* Evet, o işaret EDGE üzerinden bağlanıyorsun demek. GPRS'in hızlı versiyonu, yani sistem aynı hız farklı diyerek özetleyeyim sana EDGE'i. Her baz istasyonu bunu desteklemiyor. Bu olanağın olduğu yerlerde, doğal olarak 6815 bu bağlantı tipini kullanıyor. Fiyatlandırması zaten GPRS ile aynı yani kilobayt başına para.

* Valla o mesaja bende hiç rastlamadım (Wi-fi olmayan hiç bir yerde bulunmadığımdan olabilir). O yüzden sana önerilerim sınırlı. Wi-fi ayarlarını kontrol et. Tabii öncelikle Wi-fi açık mı kapalı mı ona bak ;)
  • VITO Sketch Artist v2.6.1

polislerin eşgal belirleme yazılımından pek bir farkı yok 1000 den fazla imaj içeriyor

yüklemek için :

http://rxxxdsxxxre.com/files/3675339/Vito_Sketch_Artists_v2.6.1.rar.html

IBE Chess v1.0.0.0724 Satranç

bilgisayara karşi yada gerçek kişilerle (internet üzerinden)

yüklemek için:

http://www.sendspace.com/file/e5cxjm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizlik007 -- 2 Ocak 2007; 22:57:11 >

• Elimdeki filmleri divx yapıp 6815 te izlicem fakat çözünürlük olarak ne ayarlamam gerekiyor ekran boyutu olarak ne seçmeliyim ve uzantı .divx olsada forumda verilen video prg. bu uzantıyı açabiliyorlar mı?
  • Beyler yine bir sorum olcak..Telefon çaldığı zamam arayan kişinin numarasını ingilizce olarak bir kadın söylüyor.Bu özelliği nasıl kapatabiliriz??

Bir de ben not almak için verilen programı hala açamadım.Adım adım söyleyip yardımcı olursanız sevinirim...
  • 2 gündür Turkcell Gprs yada Edge'den ne web sitesi ne msn açabiliyorum. Data gelmiyor. Deneyen oldumu ?

@yalnızlık007
    Paylaşımlar güzel. Ancak Msn Live Beta da şöyle bir durum var. Live yükledikten ve messenger a login olduktan sonra msn kişiler listesini Contacts bölümüne yüklüyor. Bu durum can sıkıcı olabilir.

@MyMOTO
    O an bağlı bulunduğunuz baz istasyon Edge destekli ise E harfi, normal bir baz istasyonu ise G harfi (GPRS) çıkar. Bu özellik kapatılamaz.

@gurdalfga
    Laptop'lardaki wifi kartına bağlı epey uzun antenler vardır. Hatta bazı laptop modellerinde bu anten kabloları lcd panel çevresindeki çerçeveye kadar gelir. Bu sebepten antenleri daha güçlüdür. Malum ppc ler küçük yapıları nedeniyle çok teferruatlı antenleri olmuyor.

@ilkaysvl
    320X240 çözünürlük bizim cihazlar için uygun olanlardır. Divx olan uzantıyı avi olarak değiştirin garanti olsun. Zira codec ler aynı ondan dolayı sorun çıkmaz.

@_MMORPG_
    Start/Settings den vocie command a girip disable edersen o konuşan hatunun sesini duymassın. Ancak voice command da çalışmaz.

Bazı arkadaşlar halen anlamamakda ısrar ediyor. Burda vardiyalı ve maaşla çalışan yeni 6815 alanları listeye ekleyen bir operatör yok malesef. Ha maaş bağlayacak biri varsa oturayım sabahtan akşama kadar kontrol edeyim kimler yeni cihaz almış ve ekleyeyim. PM lütfen !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 3 Ocak 2007; 0:00:52 >

• Divx olayı için Teşekkür ederim racerant ... Ayrıca bende dünden beri gprs ile bağlanamadım doğrudur bir sorun mu var acaba???

6815 le internetten Tv izleyebiliyormuyuz Atv nin felan sayfasına giriyorum canlı yayına giriyorum hiçbirşey olmuyor bişi gözükmüyor nedeni ne olabilir acaba??

quote:

Orjinalden alıntı: racerant
    @ilkaysvl
    320X240 çözünürlük bizim cihazlar için uygun olanlardır. Divx olan uzantıyı avi olarak değiştirin garanti olsun. Zira codec ler aynı ondan dolayı sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 3 Ocak 2007; 0:12:35 >
  • Sizlere kendi kullandığım Phadnote programının cracklisini bulup yükledim. El yazısını texte çeviriyor, 6815'in ana sayfasında thumbnail halinde notlarınızı gösteriyor, animasyon bile yapıyor. Muhakkak deneyin. İlacı içinde ;)

http://rxxxdsxxxe.com/files/9955477/PhatNotes_Pro_4.7.2_build_4.399.0925.rar

Malum sitede

• PocketAlarm for PocketPC v2.14

http://rxxxdsxxxe.com/files/9841855/Pocket_Alarm_v2.14.rar
    craxks:http://rxxxdsxxxe.com/files/6954019/PocketAlarm.rar

kendi ayarlıyacağınız aylık ,haftalık, günlük alarmları MP3, OGG, WAV formatları ile kullanabilirsiniz.Alarm notları tutabilir, masaustunde görüntüyebilirsiniz.. Denemekte fayda var..

güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.