Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6815 te şarj süresi nedir arkadaşlar.. Bugün aldım ve pil zayıf uyarısı alıyorum şuan?? kaç saat şarjda tutayım.
  • PocketMusic Player Bundle v4.3.4

http://rxxxdsxxxe.de/files/34277514/PocketMusic_Player_Bundle_v4.3.4.rar.html (2.7mb)
    Arkadaşlar craxk içindedir eger craxk işinizi görmezse FP30-115946-0A9FE6 , FP30-115966-0AA034 , FP30-113363-0A366E bunları deneyin. Olmazsa arkadaşlar msn adresim: rippde_by@hotmail.com

Güle güle kullanın ne diyim

• evet tşkler bu forumda bilgiye ulşmak güzel

bir kaç program linkide ben yazayım artık

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

[simage]

yüklemek için tıkla

Resco Sokoban v2.10 + Sokoban Extras v2.50

yüklemek için tıkla

Deluxe Theme Pack - 500 den fazla tema

yüklemek için tıklayın

MASPware HandNotes V1.5

yüklemek için tıkla

Digital Hair Style v9.0

yüklemek için tıklayın

boşluklara ne yazilicagini biliyordur tabi herkes

• yalnizlik007 pocket theme organizer harika oldu. süper :)

bende bir program daha veriyorum.

CNetX HandyZIP v1.91b
    Winzip in yaptıklarını yapıyor PPC dee..

http://rxxxdsxxxe.com/files/9723024/HandyZIP_1.91b.rar (420kb)
    aktivasyon kodu .rar in içindedir arkadaşlar..

bu sondu :) bu günlük

• Arkadaşlar sizlerin sayesinde PDA yı keşfediyorum. Gerçi 6815 im yok ama izninizle faydalanıyorum:))

Bir de sorum olacak. Age of empires oyununu bilgisayarıma indirdim, pdayı ekledim. setup dosyasını tıkladım fakat bilgisayar installshield hatası veriyor. Daha sonra oyun programını zip haliyle direkt olarak PDA ya yolladım, pda nın içinde açmak istedim dosyayı ama açmadı. Sorun nedir?
  • Beyler ben MASPware HandNotes V1.5 i yüklemek istedim.Zipli dosyayı yükledim.Fakat extract için dosyayı açmaya çalıştığımda şu hata çıktı.NE yapıcam...

• Buraya girmeyeli bayağı bi paylaşım forumu olmuş sonunda duydular beni:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MMORPG_

Beyler ben MASPware HandNotes V1.5 i yüklemek istedim.Zipli dosyayı yükledim.Fakat extract için dosyayı açmaya çalıştığımda şu hata çıktı.NE yapıcam...

dostum o dosyanın boyutu sende 6kb. görünüyor. Dosya 2.6 MB. bir şekilde download kırılmış.
    Tekrar download yapman gerekiyor. Farklı bir isimde çekmeyi dene zira cache den gelebilir.

• oncelikle acıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.Bende rw 6815 kullanıcısı olarak bir sorunum ekranın üstünde E yani edge işaretini bir türlü kaldıramıyorum devamlı netemı bağlıyım ve bunu kaldırmam için yapmam nedir gpsr faturamı yükselticek sanırım yardımcı olursanız sevinirim.
  • @ Racerant DivX encoder süper oldu :)

@Yalnizlik007; theme organizer ve handynotes için teşekkürler :) Diğer tema ve program paylaşımarı için de teşekkürler henüz deneyemedim ve görünüşe göre bi süre daha deneyemeyeceğim :(
  • Arkadaslar,

Gecen gun cihaza hard reset atmak zorunda kaldim. Neyse tum programlari oturup teker teker kurdum.

Ilk sorum, bu gibi durumlar icin ayni XP deki gibi recovery wizard programlari mevcut mu?. XP de herhangi br sorun oldugunda " recovery to earlier time" yapip laptop`u sorundan onceki haline alabiliyordum. Gercekten cok kolay oluyor.

Diger bir konu gercekten moralimi bozdu. Hard reset attiktan sonra cihazi sarj`a biraktim (2.5 saat te sifirdan - full charge oluyor). Daha once bazi arkadaslarinda basina gelmis. Sarj olma led`i yesile donmedi ama ekrandan baktigimda 100 % gosteriyordu. Umarim duzelir.

Gece yatarken GSM`i kapatiyorum. Ilk aldigimda kapatmamistim ve 12 saat icinde toplam 35% sarji gitmisti. Dun aksam her zamanki gibi her sey kapaliydi. ama pil seviyesi sabah kontrol ettim ve 61%` e inmisti. Bu nasil is?. Yoksa hard resetten sonra cihaza bir seyler mi oldu?.

Yorumlarinizi bekliyorum..
  • http://rxxxdsxxxe.com/files/9723024/HandyZIP_1.91b.rar

aradaşlar bende ipaq 6815 aldım, program indiricem gönderdiğiniz linklere i görüntülemiyorum? nedendir acep?
  • slm ben cihazı daha yeni aldım ama bir türlü açamıyorum neden acaba..... anlayamadım bir türlü....

ekranda tap the screen to set up your windows mobilr-based device yazıyor.

ve alttada unlock yazıyor. Pcme bağladığımda pc den ipaq'ın içini görebiliyorum ama bir türlü açamıyorum nedenini bilen varmı yada ilk aldığınızda nasıl açtınız aleti çıldırmak üzereyim yahuuuu

Bir yardımcı olun şu garibe ne olurrr
  • Orneta Reader Mobile v2.1.1

The Award Winning Reader Mobile, by Orneta is an indispensable viewer of any Adobe Portable Document Format (PDF) or Text (.txt) document directly from your Windows Mobile-based device. Employing a revolutionary feature to make Adobe PDF documents readable on small screen devices, Reader Mobile re-formats the PDF document to fit the size of your devices screen.

http://rxxxdsxxxe.com/files/7280660/Orneta_1_.Reader.Mobile.v2.1.1.XScale.WM2003.WM5.Cracked-SyMPDA.rar.html

Düzelteme
    ben memnun kalmadim arkadaşlar. daha iyi bir pdf okuyucusu bilen varsa paylaşırsasevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 2 Ocak 2007; 12:52:54 >

• ok anladım:)
  • xxx lerin yerine gerekli harfleri koymalisin :)
  • su E harfini nasıl cozebilirim suan gprsden devamlı baglımıyım acaba yardım olabilecek kımse varmı???? bır turlu cozemedım
  • yaaa arkadaşlar ne olur en azından ilk aldığınızda ne yaptınız? simkartı takınca çalıştımı ipoq?
    unlock yazıyor alette yahu bu sizde oldumu?
    yoksa benimki kilitlimi? türk telekom onayı alınmamışmı nedir anlamadım?
    eğer böyle bir sorun varsa teknosaya geri götürelim aleti?
  • ben simcard ı taktım çalıştı. unlock dediğine göre şifre istiyo pincode unu bi dene olmaz ise bilemiyorum?
  • hocam devamlı edge e bağılysan telefon sinyal barlarının üzerinde görüyorsun gprs e bağlasın. o simgeye tıkla ve gprs session ı iptal et. küçük paketler alıp veriyosundur o yüzden ücretlendirilir.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.