Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buna karşılık bende harika bir oyun hediye ediyorum öncelikle TheCal sonra diğer arkadaşlara :)

ARVALE
     HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

http://rxxxdsxxxe.com/files/7042736/ArvaleST_1.0.1_Full.rar.html (8.18mb)
    .rar i indirip klasöre açtıktan sonra kurulumu yapın arkadaşlar. Direkt maceraya başlayın.

Arvale nin 2 side var. Onla tanışma şerefine Nail olamadım. Bunu bir bitirim istiyorum..

• Artık bende bir 6815 sahibi oldum arkadaşlar ve ilk olarak bir cafede forumumuza girdim şimdilik çok memnunum kullandıkça bende sizlerle bildiklerimi paylaşacağım.. herkese çok teşekkür ederim şimdi biraz kurcalama vakti
  • Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Bugünlerde ASUS P25 veya hp 6815 alma arasında kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.

Şimdiden teşekkürler.
  • s700i olan telefonumdan tel numaralarını nasıl Hp 6815 e atıcam bunu yapan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba tel defterinden tüm numaraları gönderi denedim fakat 6815 data failed hatası verdi ve almadı bilgileri ??? Tel numaralarımı nasıl aktaracağımı bilen arkadaş varmı acaba. Ayrıca desktop bilgisayarımda da bluetooth var ve outlooktan göndermeyi denedim onları da almadı...

Senkronizasyonda eğer tümünü gönder dersem data yı tanımıyor fakat teker teker seçim yaparak gönderirsem Hp 6815 contac liste ekliyor... teker teker yapacağız artık .. mutlaka bir prgram vardır ama daha yeniyiz nede olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 1 Ocak 2007; 23:19:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abnoyan

Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Bugünlerde ASUS P25 veya hp 6815 alma arasında kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.

Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım ben bugün bir 6815 aldım ve gayet memnunum ikisinin de birbirinden farklı bir özelliği yok aslında ama görüntü olarak dersen ben 6815 derim daha bir güzel duruyor. bugün vatan computerda alırken elime alıp bir baktım asusa da imate de vs diğer makinelerede ama en güzeli yine 6815 ti şuan hala kurcalıyorum.. ben menumun tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ... servis olayında da Hp daha iyi olacağını düşünüyorum Asus kötü demiyorum ama Hp nin servis anlayışı biraz daha kaliteli bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

s700i olan telefonumdan tel numaralarını nasıl Hp 6815 e atıcam bunu yapan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba tel defterinden tüm numaraları gönderi denedim fakat 6815 data failed hatası verdi ve almadı bilgileri ??? Tel numaralarımı nasıl aktaracağımı bilen arkadaş varmı acaba. Ayrıca desktop bilgisayarımda da bluetooth var ve outlooktan göndermeyi denedim onları da almadı...

Senkronizasyonda eğer tümünü gönder dersem data yı tanımıyor fakat teker teker seçim yaparak gönderirsem Hp 6815 contac liste ekliyor... teker teker yapacağız artık .. mutlaka bir prgram vardır ama daha yeniyiz nede olsa...

sony ericcson pc suite programı ile rehberini outlook a kopyala daha sonra HP ile gelen active sync yazılımıyla 6815 ine at.
    S700 den kişileri kopyalarken data kablosu isteyebilir. Bluetooth ile yapmamıştım hiç ama BT ile de olabilir. (S700 - outlook)

• s700i Bt ile sorunsuz pc ye gönderdi pc den de outlook ta toplu olarak seçtim göndermeyi denedim 6815 e olmadı aynısı s700i den denedim yine olmadı .. Ama pc de outlookta teker teker seçerek direk 6815 alıyor bt ile o şekilde atıyorum çok fazla bi iş tutmuyor arka arkaya gönderip toplu olarak 6815 save all yapıyorum çok sorun değil...

quote:

Orjinalden alıntı: pr0tech

quote:

s700i olan telefonumdan tel numaralarını nasıl Hp 6815 e atıcam bunu yapan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba tel defterinden tüm numaraları gönderi denedim fakat 6815 data failed hatası verdi ve almadı bilgileri ??? Tel numaralarımı nasıl aktaracağımı bilen arkadaş varmı acaba. Ayrıca desktop bilgisayarımda da bluetooth var ve outlooktan göndermeyi denedim onları da almadı...

sony ericcson pc suite programı ile rehberini outlook a kopyala daha sonra HP ile gelen active sync yazılımıyla 6815 ine at.
    S700 den kişileri kopyalarken data kablosu isteyebilir. Bluetooth ile yapmamıştım hiç ama BT ile de olabilir. (S700 - outlook)

• quote:

s700i Bt ile sorunsuz pc ye gönderdi pc den de outlook ta toplu olarak seçtim göndermeyi denedim 6815 e olmadı aynısı s700i den denedim yine olmadı .. Ama pc de outlookta teker teker seçerek direk 6815 alıyor bt ile o şekilde atıyorum çok fazla bi iş tutmuyor arka arkaya gönderip toplu olarak 6815 save all yapıyorum çok sorun değil...

quote:

Orjinalden alıntı: pr0tech

quote:

ActiveSync ile senkronize edilecek bölümleri seçerek hepsini tek seferde atabilirsin. ben öyle yapmıştım.
    Şu anda her bilgisayara bağlayışımda outlook u kontrol edip gelen yeni mailleri ve eklenen yeni kişileri transfer ediyor.
    Tam olarak hatırlamıyorum nereden olduğunu ancak activesync üzerinden yapilior.

• Teşekkür ederim.. şimdi sıra geldi teli türkçeleştirmeye çünkü tel defterindeki türkçe karakterleri felan göstermiyor... Biraz yükleme yapalım bakalım tabii forum sayesinde... Herkese teşekkürler..

ActiveSync ile senkronize edilecek bölümleri seçerek hepsini tek seferde atabilirsin. ben öyle yapmıştım.
    Şu anda her bilgisayara bağlayışımda outlook u kontrol edip gelen yeni mailleri ve eklenen yeni kişileri transfer ediyor.
    Tam olarak hatırlamıyorum nereden olduğunu ancak activesync üzerinden yapilior.
  • Activesync tools menüsünden optionsa girilecek. Açılan pencereden ise advanced tıklanacak. Ordan nerden nereye yazacağınızı belirleyeilirsiniz.

Ben ingilizce windows kullanıyorum ama türkçe karakterlerde sorunum yok. Bence sizdeki farklı bir sorun. Contact larınızı editleyip tekrar girmeyi deneyin. Düzgün olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 1 Ocak 2007; 23:56:19 >
  • arkadaşlar ürün ile ilgili bazı sorunlarımın cevabını verebilirseniz sevinirim

hafıza kartına yükledigim program exelerini çalıştırdıgım zaman bu gecerli bir pocker pc uygulamasi degil diye hata veriyor ama yükledigim bütün programlar pocker pcler için yazılmış olanlardı

ikincisi video dosyalarını henüz acamadım , mpg mpeg avi wma gibi önce uygulamayı acın sonra yükleyin

gibi bir uyari veriyor ama pocker pc media player da oyle bir dosyayı görmüyor !!!!

nasıl cözebilirim bu sorunları sadece ben yaşıyorum sanırım
  • Evet bu avi sorunu bende de var. TCPMP ile üstesinden gelebildim ancak smartmovie de codecleri yüklememe rağmen sorun yaratıyor. Avi leri okumuyor.
    TCPMP yi ise sadece deneme amaçlı kurdum ancak gayet başarılı. En azından smartmovie nin oynatamadığı birkaç videoyu sorunsuz oynattı. Daha fazlasını da denemedim.
  • @yalnizlik007

Exe dosyaları pc nizden çalıştıracaksınız. Bu sırada cihazınız usb kablosu ile pc ye bağlı olacak. Pc den çalıştırdığınız exe kurulumu cihazınıza atar ve onay ister. Sonraki aşamada cihazdan kuruluma devam edersiniz.

@pr0tech

Ben tcpmp nin unofficial 0.81 versiyonunu kullanıyorum. Tüm codec ler üzerinde hazır kurulu geliyor. Altyazı desteğide var.

http://rxxxxshare.com/files/9808757/Tcpmp.cab.html

Video ları convert etmek içinse pocketdivxencoder kullanıyorum.

http://divx.ppccool.com/

İkiside ücretsiz yazılımlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 2 Ocak 2007; 0:10:33 >

• Beyler benim bir sorum daha olcak=)Ayrıca beni de listeye eklersenizs sevinirim..Sorum şu:

Ben kayıtlı olan fotolardan bir arka plan oluşturdum.Fakat yazıları okuyamadım çok karışık oldu.Eski haline getirmek istedim.Ancak ilk orjinal halindeki mavi arka planı bulamadım bir türlü.Nerden bulabilirim?

Birde titreşim özelliği nerden ayarlanıyor?Bunun da cevabını söylerseniz sevinirim.

Teşekkürler...
  • süperrr racerant ikiside ilaç gibi geldi.

msn adresim arkadaşlar : rippde_by@hotmail.com
  • theCal ve emreozel e paylaşımları için teşekkür ederiz.

Giderek büyümek güzel bişey.

Herkeze iyi forumlar
  • 1- Windows temasını eski haline getirmek için Start/Settings/Today ekranından windows default olanı seçin.

2- Hem zil hemde titreşim istiyorsanız Start/settings/Phone menüsünden ring and vibrate i seçebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: _MMORPG_

Beyler benim bir sorum daha olcak=)Ayrıca beni de listeye eklersenizs sevinirim..Sorum şu:

Ben kayıtlı olan fotolardan bir arka plan oluşturdum.Fakat yazıları okuyamadım çok karışık oldu.Eski haline getirmek istedim.Ancak ilk orjinal halindeki mavi arka planı bulamadım bir türlü.Nerden bulabilirim?

Birde titreşim özelliği nerden ayarlanıyor?Bunun da cevabını söylerseniz sevinirim.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 2 Ocak 2007; 0:42:09 >
  • Media Player 10 için Skin

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

http://www.sendspace.com/file/29oit8?e=10

arkaşlar zip i indirdikten sonra. içinden "Orange Glass QVGA" klasörünü pocket pc nizin "\Program Files\Windows Media Player" klasörüne kopyalayın. Bu klasör boş olucaktır dikkatinizi dagıtmasın. (önceden skin yüklemeyen arkadaşlar için diyorum) Ardından Windows Media Player ı çalıştırın Pocket PC den.
    Menü > Seçenekler > Desenler yolunu izleyin bulucaksınız skin i orda. :) (ingilizce kullananlar için Menu > Options... > Skins) :)
    bu kadar :)

güle güle kullanın

• Ben cihazı aldı alalı hiç media player kullanmadım. Video için TCPMP, MP3 içise Pocket Music kullanıyorum. Winamp ın ppc versiyonu.

Aslında TCPMP hepsini hallediyor ama pocket music daha güzel ses kalitesi açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 2 Ocak 2007; 0:55:12 >
  • True Toolbar 2.5

http://www.4shared.com/file/2163495/4c7f40ff/truetoolbar_25.html (crack dosyası içinde)

Programla resimlerde gördüğünüz sağ alt kısıma kısayollar oluşturabilirsiniz. Aynı WiNxp deki hızlı başlat menüsü gibi.. Bir çok şeyi ekleyip tek tıklama ile çalıştırabilirsiniz.. True Toolbar 2.7 versiyon u da şu sıralar mevcut fakat cracklisini bulamadım bilginize :)

Umarım işinize yarar güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.