Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pr0tech
    1. cihazın kodu: HP rw 6815; 8815 değil. Yanlış bişi almayasın diye diyorum.
    2. divx izlemek için smartmovie programı ve gerekli codecleri mevcut. mp4 için de tcpmp player programını bulabilirsin.
    3. Feedback: Bataryanın ne kadar uzun sürede şarjda kaldığı o kadar uzun süre şarj olduğu anlamına gelmez. Belli bir yerden sonra eski telefonlardaki deşarj işlemi gibi bataryadan adaptöre akım başlar. Çünkü li-ion pillerde pil doluluk oranı %90 seviyesine geldiğinde voltaj yavaş yavaş kesilir.
    4. Yattığın odada tutmamanın sebebi ise sürekli şarjda kalan bataryanın ısınması; patlaması ve yangın riskinin olması.

protech teşekkür ederm bilgi werdiin için. model hakknda yazım yanlışım olmuş kusura bakma. Ayrıca fiyat konusunda ne diyosn, tavsie edebilcein bi site varmı? son olarak teln fazla sarjda kalması pilin ömrünü kısaltır mı? yani en ii werimi nasıl alırım pilden? hiç annamıom kusura bakma

• pr0tech çok güzel açıklamış cevap vermeme gerek kalmamış pil hususu ve feedback için.

Netfront u kuruyorum şimdi. Deneyip haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 30 Aralık 2006; 21:52:31 >
  • Bu gün Teknosadan Hama marka araç şarjı aldım (ipod mp3 player vb vb için) çakmak çıkışına takılan arkası da usb çıkışlı olan.12 ytl.Daha deneyemedim deneyip performansı bildiririm buradan.Uzun yolculuklar için iyi bir çözüm diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Aralık 2006; 2:32:30 >
  • Netfront u denedim. Bankalarda yine aynı yerde çakıldım. Java olan menüler yine çelışmıyor. Microsoft yakında ppc ler için virtual machine desteği çıkarır inşallah.

Bu arada view commander ile çeşitli ip kameralara bağlandım. Gayet hızlı alet. S200 de yığılma oluyodu resmen.
    Ipcam izlemek isteyenler için tavsiye ederim.
  • Acaba aranızda cihazı gprs modem olarak kullanmayı deneyen oldu mu? Ya da nasıl ayarlanacağını bilen var mı?
    Start --> Programs --> Modem Link'i açıyorsun, modemin sürücüsünü cd den bilgisayara kuruyorsun, modemi tanımlama yaptığında tanımlıyor, çevirmeli bağlantı oluşturuyorsun, aranacak numaraya *99***1# (siemenste böyle idi) yazıyorsun, fakat bağlanamıyor.
  • *99# ile deneyin birde. Bu cihazdaki default gprs profilini kullanarak net e çıkmayı sağlar.

Windows Mobile çalışan bir cihazda daha önce denemedim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 30 Aralık 2006; 23:40:56 >
  • yabancı bir sitede bizim cihazın öelliklerinde radyo var, visual radyo yok diyor.Sizde bir inceleyin bakalım.Biz de su radyo olayını aktif edebilsek iyice manyak olacak bu alet.Bence tek eksigi bu.
    site urlsi:http://www.areamobile.de/datenblatt/HP/iPAQ+6815/1014_2.html
    Not. 6815 almak isteyen arkadaşlarwww.sanalmarketim.com u takip etsinler yanında iyi hediyeler veriyo aynı fiyata(webcam,mp3 player gibi)

• quote:

Orjinalden alıntı: alperen89
    protech teşekkür ederm bilgi werdiin için. model hakknda yazım yanlışım olmuş kusura bakma. Ayrıca fiyat konusunda ne diyosn, tavsie edebilcein bi site varmı? son olarak teln fazla sarjda kalması pilin ömrünü kısaltır mı? yani en ii werimi nasıl alırım pilden? hiç annamıom kusura bakma

quote:

Orjinalden alıntı: alperen89
    abi şimdi ben bu hp 8815i hem tasarım olarak hem özellik olarak beendim. alla kısmet ederse ilk pocket pcm olcak. ama merak ettiim bişiler war ben pcde dewamlı divx izlerim msne girerm mp3 dinnerm yptklarım bu 3 şeyle sınırlı. divx hadi geçtm özellikle mp4 izlemenn bi yolu warmı bu aletle codec fln bulunur mu? bi de en uygun nereden alabilirim? bugün kangurumda gördm 1.185 lira ama 100 lira hed çeki 12 takst te yapıolar... bu sorularımı cewaplandırırsanız sewinirim. teşekkürler...

Kusura bakmayın konu dışı olacak ama dayanamadım.

@Alperen
    Bu nasıl Türkçe ?
    Msn'de istediğiniz gibi yazın ama, forumlarda biraz daha özenli olalım lütfen.
    Türkçe'yi katletmişsiniz; ben böyle yanlış yazmaya kalksam, düzgün yazmaktan daha fazla vakit harcarım.

• @signore

Valla konu dışı ama bence güzel bir yere değinmişsin. Okudumda bi felaket. Arada Türkçe olan tektük kelime var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 31 Aralık 2006; 0:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore
    @Alperen
    Bu nasıl Türkçe ?
    Msn'de istediğiniz gibi yazın ama, forumlarda biraz daha özenli olalım lütfen.
    Türkçe'yi katletmişsiniz; ben böyle yanlış yazmaya kalksam, düzgün yazmaktan daha fazla vakit harcarım.

+1
  • aslında pek aktif edileceğini sanmıyorum.ama edilebilirmi orasınıda bilemiyorum.o sitede yanlış yazmış olabilirler.radyo yok.6828 modelinde var radyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: panoromeo

yabancı bir sitede bizim cihazın öelliklerinde radyo var, visual radyo yok diyor.Sizde bir inceleyin bakalım.Biz de su radyo olayını aktif edebilsek iyice manyak olacak bu alet.Bence tek eksigi bu.
    site urlsi:http://www.areamobile.de/datenblatt/HP/iPAQ+6815/1014_2.html
    Not. 6815 almak isteyen arkadaşlarwww.sanalmarketim.com u takip etsinler yanında iyi hediyeler veriyo aynı fiyata(webcam,mp3 player gibi)

• Merhaba Arkadaslar,

Dün teknosa dan hp rw 6815 aldim. Ve ancak bugün yeteri kadar inceleyebildim. 0ki sorunum var.

1- Ekranda bir adet ölü-sıkışmış piksel bulunuyor.
    2- Cihazi tamamen kapatamiyorum. Açma-kapama dümesine basili tutuyorum, herhangi bir sey olmuyor. Dügmesi biraktigim zaman ise ekran kapaniyor. Dügmeye tekrar bastigim zaman ise ekran hemen aciliyor. Ve eger telefonu kapatmamissam biri aradigi zaman tel caliyor.

Bu iki konuda yorum ve görüslerinizi belitirseniz sevinirim. HP degisiklik yapiyormu?, veya hangi yolu izlemeliyim???
    Simdiden tesekkürler...,
  • arkadaşlar belki konunun dışında olacak ama hepimiz bu cihazlarla ilgileniyoruz belki bilirsiniz diye soracağım.bu kadıköyde vişne sokak da bir yer varmış bu aletlerden satan.telefonunu veya ismini bilen varmı.veya alışveriş yapan.?
  • açma kapatma düğmesine bastığın zaman sadece cihazın ekranını kapatmış oluyorsun.telefon geldiğinde cihaz çalacaktır.ama ben telefonumu komple kapatmak istiyorum dersen üstteki sinyal simgesine tıklayıp telefonözelliğini kapatabilirsin..o zaman sadece diğer telefonundaki menüler aktif olacak.telefonunla arama yapamayacak ve alamayacaksın.sanırım isteğin bu
    quote:

Orjinalden alıntı: bizans79

Merhaba Arkadaslar,

Dün teknosa dan hp rw 6815 aldim. Ve ancak bugün yeteri kadar inceleyebildim. 0ki sorunum var.

1- Ekranda bir adet ölü-sıkışmış piksel bulunuyor.
    2- Cihazi tamamen kapatamiyorum. Açma-kapama dümesine basili tutuyorum, herhangi bir sey olmuyor. Dügmesi biraktigim zaman ise ekran kapaniyor. Dügmeye tekrar bastigim zaman ise ekran hemen aciliyor. Ve eger telefonu kapatmamissam biri aradigi zaman tel caliyor.

Bu iki konuda yorum ve görüslerinizi belitirseniz sevinirim. HP degisiklik yapiyormu?, veya hangi yolu izlemeliyim???
    Simdiden tesekkürler...,

• Tesekkurler conjure.

bir sorum daha olacak. Cihazi tamamen kapatmanin bir yolu yok mu? programs içerisinde self test adinda bir program var e bunu calistirmak istedigimde restart yapman gerekiyor diyor. bu konuda yardim ederseniz memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizans79
    bir sorum daha olacak. Cihazi tamamen kapatmanin bir yolu yok mu? programs içerisinde self test adinda bir program var e bunu calistirmak istedigimde restart yapman gerekiyor diyor. bu konuda yardim ederseniz memnun olurum.

Eğer cihazınızdan daha yüksek verim almak istiyorsanız, bence forumdaki tüm sayfaları dikkatlice okuyun, gözden kaçırdığınız birşeyler kalmasın.

Bunu neden söylüyorum ?
    Cihazın nasıl kapatılabileceğini sormuşsunuz. Birçok yerde bu sorunun sorulduğunu ve cevabının verildiğini hatırlıyorum.
    Nasıl o bilgiyi henüz okumadıysanız, muhtemelen diğer birçok yararlı bilgiyi de okumadınız.

Böyle tekil soru sorarak, sadece aklınıza gelen sorulara cevap bulursunuz; konuları dikkatlice okuyarak ise binlerce insanın aklına gelen soruların cevaplarını da öğrenirsiniz.

Asıl sorunuza gelince, bu cihazı kapatmanın bir yolu yok.
    Üstteki düğmeye basınca Stand-by konumuna geçiyor ve hemen hemen kapanmış gibi az pil tüketiyor.
    Tekrar cihazı çalıştırmak için üstteki düğmeye bir kere basmanız yeterli; cihaz anında açılıyor.
    Tam menüsünü hatırlamadığım bir seçenek ile, cihazı stand-by konumundayken başlatmayı diğer tüm tuşlarla da yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 31 Aralık 2006; 11:39:45 >

• arkadaşlar 6815 'i en ucuz nerde bulabilirim, geçende bi mail gelmişti 599$+kdv diye bulamıyorum şimdi :(
  • Simcity 2000 Pocket
    arkadaşlar ben simcity hastasıyım ve oyunu bulunca pocket da anormal mutlu oldum.. direkt sizinle paylamşmak istedim. pc de oynadıgınız simcity 2000 nin aynısı biraz teferruatı az ama kesnlıkle cok zevklı. Tutkunuysanız simcity nin kesinlikle tavsiye ederim..

http://rxxxdshxxe.com/files/9625285/SimCity2000.rar

serial kodu rar in icindedir. şifre koymadım bilginize sunarım. iyi oyunlar.

arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. Aynı şekilde Yeni yılınızıda kutlar sağlık ve esenlikler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 31 Aralık 2006; 12:05:44 >

• http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=ETUC403HEW07

yukarıda verdıgım linkteydi 599$ ama değişti rakam.. 699$ olup yanına hedıyler kondu. (webcam+mp3player falan)
  • Yardımın için teşekkürler yüzbaşı racerant,

1. Start --> Programs --> Modem Link'i aç,
    2. Modemin sürücüsünü cd den bilgisayara kur,
    3. Çevirmeli bağlantı oluştur, aranacak numaraya *99# yaz, ve bilgisayarın internete bağlanıyor.

Yalnız bir kaç hususa dikkat etmek gerekiyor. EDGE bağlantısı varsa hiç farkında olmadan mb'lar seviyesindeki veriyi indiriveriyorsun. Ayrıca telsim gprs ile bağlanırken modem ayarlarından ek başlatma komutu ile telsim'in APN adını girmek gerekiyor. (bu arada telsim gprs 50 ytl/ay sınırsız bağlantı.)

Şöyle bir sorunum daha var: Cihaz üzerinde 9600 CSD modem var. Bu demek oluyor ki ben bilgisayarımdan cihaz vasıtasıyla faks da gönderebilirim. Ancak cihaz üzerinden modem link'i açtıktan sonra ve faks cihazı olarak 6815'i seçtiğimde cihaz göndermiyor. (gsm cihazımda bu şekilde gönderebiliyorum.) Bu bana PPC üzerinde bazı ayarlar yapmam gerektiği düşündürdü. Ama nasıl? Bilgisi veya fikri olanların yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpago -- 31 Aralık 2006; 12:15:05 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.