Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emreozel

Simcity 2000 Pocket
    arkadaşlar ben simcity hastasıyım ve oyunu bulunca pocket da anormal mutlu oldum.. direkt sizinle paylamşmak istedim. pc de oynadıgınız simcity 2000 nin aynısı biraz teferruatı az ama kesnlıkle cok zevklı. Tutkunuysanız simcity nin kesinlikle tavsiye ederim..

http://rxxxdshxxe.com/files/9625285/SimCity2000.rar

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

serial kodu rar in icindedir. şifre koymadım bilginize sunarım. iyi oyunlar.

arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. Aynı şekilde Yeni yılınızıda kutlar sağlık ve esenlikler dilerim

teşekkürler emreozel

Seninde ve tüm arkadaşlarında bende Mübaret Kurban Bayramlarını ve yeni yıllarını Kutlarım....

• Tesekkurler signore,

Forumu detaylica okumaya basladim, ve bazi faydali bilgiler ediniyorum. Ancak hp rw 6815 e yükleyebileceimiz program olsun oyun olsun genel olarak bulabilecegimiz bir site var mi?

Herkese iyi bayramlar, iyi yillar...
  • Beni de ekleyin listeye bende hp sahibiyim.Yalnız Bir sorum olacak...
    Sanırım PDA da el yazısını tanıyıp word formatına çeviren program yok.Bu programı nerden temin edebilirm.Serbest elle not almak istiyorum işim için gerekli bir özellik.Cevap yazarsanız sevinirim...
  • Arkadaşlar; konu dışında kalsa bile; konuyla ilgili katkıda bulunan bir çok arkadaşımızın ortak derdidir bu sanırım;

Aramıza Yeni katılan arkadaşlar; Lütfen Öncelikle forumdaki diğer mesajları okuyun.. Bu hem kendi özel hayatından fedakarlıkta bulunarak sorularınızı cevaplamaya çalışan arkadaşların; hem de sizin zaman kaybınızı en aza indirir. Aynı soru daha önce sorulduğu halde zaten bu sorunun cevabı önceki sayfalarda olduğundan cevaplanmayacaktır. Siz de "Benim sorum neden cevaplanmıyor?" diye düşünmezsiniz ve aradığınız cevaba daha erken ulaşmış olursunuz..

Program istekleri ile ilgili çeşitli arkadaşlarımızın kendilerinin derledikleri program linkleri forumda önceki sayfalarda mevcut.
    Ayrıca daha önce yazdığım gibihttp://iphone-forum.org adresinde Windows Mobile 5.0 ve diğer işletim sistemleri için programları bulabilirsiniz.

Lütfen soru sorarken şunu unutmayınız ki buradaki bilgi paylaşımı; günlük hayatın içerisinde kısıtrlı bir zaman diliminde yapılabilmektedir.
    Burada kimse maaşlı çalışan değil ve hayatımızı sürdürmek için farklı aktivitelerde uğraşıyoruz. Racerant ın dediği gibi biz sadece cihazın kullanıcılarıyız; teknik servisi ya da HP satıcısı değiliz. Bu yüzden önemle önceki konuları üşenmeden okumanızı rica ediyorum. Şahsen ben her gün; bir önceki kaldığım yerden okuyarak "acaba benim yapabileceğim; yardımcı olabileceğim bir soru var mı?" diye bakıyorum; eğer siz de forumdaki eski mesajları okuma zahmetine katlanırsanız soracağınız soruların büyük bölümünün cevabını bulacaksınız.

Burada hepimizin amacı aynı; elimizdeki teknolojik ürünü kendimiz için en verimli şekilde kullanmak.

Konu dışında kalan bu mesajı; Kurban Bayramınızı ve Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlayarak bitiriyorum.
    Bize Amiga500 den beri eşlik eden teknolojiye; ve her türlü bağlanılabilirlik seçeneğini avucumuzun içerisine koyan teknoloji geliştiricilerine de ayrıyeten teşekkür ediyorum. Yaşasın Hayat; Yaşasın Teknoloji

NOT: Mesaj kirliliği için özür dilerim ancak gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaş forum içerisinde okumak bir yana; arama bile yapmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: _MMORPG_

Beni de ekleyin listeye bende hp sahibiyim.Yalnız Bir sorum olacak...
    Sanırım PDA da el yazısını tanıyıp word formatına çeviren program yok.Bu programı nerden temin edebilirm.Serbest elle not almak istiyorum işim için gerekli bir özellik.Cevap yazarsanız sevinirim...

PDA da el yazısı ile giriş yapabilirsin. Altta klavye işareti olan yerde harf tanıyıcı - letter recognizer - yazan seçeneği seçmen yeterli.
    Bunu word mobile altında yaparsan word olarak kaydedecektir. Ancak dikkat etmen gereken bir şey harfleri oluşturmak için belirli hareketler yapman gerekecektir. Örneğin F yaparken T harfi çıkabilir. Ya da Başlat - Programlar - Notlar seçeneği ile; serbest el ile not tutabilirsin. Ancak bu word formatında olmayacak .pwi adlı farklı bir formatta olacaktır.

• Öncelikle pr0tech'in söylediklerinin altına imzamı atarım.

@_MMORPGH_

Senin programın PhatPad 4.0

Adresi http://www.phatware.com/phatpad/

Ben lisanslı kullanıcısıyım. Herkese bu programı tavsiye ederim. Muhteşem özellikleri var. Bana eski Accompli'deki not alma kolaylığımı 6 sene sonra geri getirdi.
  • Beyler ben PDA nın note özelliğine baktım.Hiç güzel değil algılamıyor onu be toplantıda yazana kadar toplantı biter.Bi program önerin lütfen.
    Ayrıca arkadaşımızın verdiği program sanırım paralı, ücretsiz olursa sevinirim.

Ayrıca yazıların büyüklüğünü ayarlamak gibi bir şansım var mı?(Menüdeki yazıları,arayan kişinin adını gibi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MMORPG_

Beyler ben PDA nın note özelliğine baktım.Hiç güzel değil algılamıyor onu be toplantıda yazana kadar toplantı biter.Bi program önerin lütfen.
    Ayrıca arkadaşımızın verdiği program sanırım paralı, ücretsiz olursa sevinirim.

Ayrıca yazıların büyüklüğünü ayarlamak gibi bir şansım var mı?(Menüdeki yazıları,arayan kişinin adını gibi)

Not özelliği için bir şey diyemeyeceğim; ancak yazı boyutlarını Başlat -- Ayarlar -- sistem (altta ikinci sekme) -- Ekran menüsünden en alttaki son sekmeyi kullanarak arttırabilirsin. Bu sekme türkçe yama yüklenmiş sistemde Metin Boyutu olarak geçiyor. Orjinal versiyonda ne olarak geçiyor emin değilim. Eğer işini görecek bir program bulursan lütfen bizi de haberdar et.

İyi Yıllar

• maumau 2.31

Çok zevkli Pisi 7 li .. Symbian varken deli gibi oynardım bu oyunu. PPC için bulduğuma çok sevindim.

Umarım sizde beğenirsiniz.

http://rxxxdsxxxe.com/files/4634610/MauMau_PPC_PocketLand_2_31.zip

Arkadaşlar zip i indirip pc nize "maumau_ppc_pocket" klasörünü açtıktan sonra maumausetup ı çalıştırın. Pocket Pc nize kurulumu tamamlayıp.
    pc nizdeki "maumau_ppc_pocket" klasöründen cr-ma211 yi çalıştırın.. 5-6 defa klavyeden tuşlara bastıktan sonra c tuşuna basmanızı isteyecek klavyeden. Orayıda geçtiğinizde ID numarası isteyecek. Ppc nize kurduğunuz maumau yu çalıştırıp registera girin. ID niz çıkıcak (ppc sahibi veya ingilizce kullananlar da owner olan kişi ) ID yi PC nizde açık olan dos ekranına yazıp ŞİFREnizi alabilirsiniz.

iyi oyunlar

• arkadaslar bi aksilik olmazsa bende bugun 6828 ime kavusacagim, fiyati yaklasik 550 dolar civarinda... sabirsizlikla beklikyrum onunla yanliz kalacagimiz ani :)
    gorusmlerimi burdan bildirecegim sizlere... bu arada alet hakkinda deneyimli olupta bana yardim edebilecek olursa sevinirim...

msn : ardasivrikaya@hotmail.com
  • Arkadaslar oncelikle herkese iyi seneler ve iyi bayramlar dilerim,
    cihazi aldiktan 20 gun sonra ilk defa soyle bir problemle karsilastim daha once 5-6 defa sarj ettigim cihaz %100 sarj gosterip tepedeki isik turuncudan yesile donuyordu, ancak dun ise %99 gelip takildi ve yesil isiga donusmedi, sarji normal adaptorle prizden yapiyordum PC den degil, sizlerde boyle bir problemle karsilastinizmi? bu pil problemimidir yoksa cihaz yada yazilimsal bir problemmidir? ama cihaz yada yazilimsal olsa daha oncede boyle olmasini beklerdim sonradan olmasi enteresan..
  • Olmaz 6828 klasman dışı kabul edemeyiz

Bu arada emreozel oyunlar çok güzel sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: feng_shui

arkadaslar bi aksilik olmazsa bende bugun 6828 ime kavusacagim, fiyati yaklasik 550 dolar civarinda... sabirsizlikla beklikyrum onunla yanliz kalacagimiz ani :)
    gorusmlerimi burdan bildirecegim sizlere... bu arada alet hakkinda deneyimli olupta bana yardim edebilecek olursa sevinirim...

msn : ardasivrikaya@hotmail.com
  • Bahsettiğin sorun bende de olmuştu bir kez. Hatta birde şöyle bir sorun olmuştu bikaç gün sürekli %70 lerde hep pc ye bağladığımda usb den otomatik şarj etmiştim. Hep %75 gibi oluyordu sonra ben şarj ediyordum. Aslında program kuruyodum. O gün pilim bir günde hiçbişi yapmamama rağmen hızlıca tükendi.

Sonra pil iyice boşaldıktan sonra şebeke den şarj ettim. Bikaç gün boyuncada bitmeden şarja koymadım. Tam bitirip hep öyle şarj ettim sonra kendine geldi. Bidaha da sorun çıkmadı. Bence güç özelliklerinden usb şarj ı kaldırın. Pc ye her taktığınızda zırt pırt şarja başlıyor. Bu da pilin performansını düşürüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: TheCAL

Arkadaslar oncelikle herkese iyi seneler ve iyi bayramlar dilerim,
    cihazi aldiktan 20 gun sonra ilk defa soyle bir problemle karsilastim daha once 5-6 defa sarj ettigim cihaz %100 sarj gosterip tepedeki isik turuncudan yesile donuyordu, ancak dun ise %99 gelip takildi ve yesil isiga donusmedi, sarji normal adaptorle prizden yapiyordum PC den degil, sizlerde boyle bir problemle karsilastinizmi? bu pil problemimidir yoksa cihaz yada yazilimsal bir problemmidir? ama cihaz yada yazilimsal olsa daha oncede boyle olmasini beklerdim sonradan olmasi enteresan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 1 Ocak 2007; 13:08:16 >

• Arkadaşlar bende alıcam bu aleti en uygun fiyata nerden alabilirim? ocak da almanyaya gidicem ordan alsam daha ucuza gelir mi? yardımcı olursanınz sevinirim.
  • Tesekkurederim racerant iyice pil bosalana kadar bir tekrar deneyip oyle sarj edeyim bakalim duzelecekmi...

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Bahsettiğin sorun bende de olmuştu bir kez. Hatta birde şöyle bir sorun olmuştu bikaç gün sürekli %70 lerde hep pc ye bağladığımda usb den otomatik şarj etmiştim. Hep %75 gibi oluyordu sonra ben şarj ediyordum. Aslında program kuruyodum. O gün pilim bir günde hiçbişi yapmamama rağmen hızlıca tükendi.

Sonra pil iyice boşaldıktan sonra şebeke den şarj ettim. Bikaç gün boyuncada bitmeden şarja koymadım. Tam bitirip hep öyle şarj ettim sonra kendine geldi. Bidaha da sorun çıkmadı. Bence güç özelliklerinden usb şarj ı kaldırın. Pc ye her taktığınızda zırt pırt şarja başlıyor. Bu da pilin performansını düşürüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: TheCAL

Arkadaslar oncelikle herkese iyi seneler ve iyi bayramlar dilerim,

• Arkadaşlar sadece bilgi olsun diye yazıyorum.

Bir süredir ekranı Nette veya diğer yazılımlarda kullanmak için tek tıklama ile nasıl ceviririz diye çeşitli yazılımlar filan arıyordum. Halbuki çözüm elimin altındaymış.

Start > Settings > Buttons

dan kullanmadığım Voice Command butonunu <Rotate Screen> yapıp ok dedikten sonra sol tarafta bulunan ses kısma butonuna 2 sn basılı tuttuk mu tamamdır...

Tek butona basarak ekranı cevirebiliyoruz
  • Arkadaslar,
    Belki baslarda bahsedilmis olabilir ama dikkatimi cekmedi, sesle arama yapmak icin nasil ses kaydı yapıp arama yapmak istedigimizde sesli konutu nasil veriyoruz bir turlu beceremedim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • Game Pack
    13 tane oyun arkadaşlar (68mb)

age of empires v1.25

City pipe

Bu oyunu gameboy da çook eskiden oynardım. Su borularını doğru yerleştirip suyu taşıyorsunuz. Zevklidir.

GTSRacing

4000ad

haunted planet

pocketbowling v2.3

raging thunder

Red Sector

http://rxxxdsxxxe.com/files/9523804/gamepack_13games.rar

Arkaşlar benim bir sorum olucak;
    .Cab dosyalarını nasıl yükliyicem. İndirdigim bir çok sey .Cab dosyası çıkıyor ne yapmam gerektiği hakkında kısa bilgi verirseniz sevinirim..
    Önceki yazılarda göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 1 Ocak 2007; 21:04:57 >

• Güzel fikir.

quote:

Orjinalden alıntı: aker

Arkadaşlar sadece bilgi olsun diye yazıyorum.

Bir süredir ekranı Nette veya diğer yazılımlarda kullanmak için tek tıklama ile nasıl ceviririz diye çeşitli yazılımlar filan arıyordum. Halbuki çözüm elimin altındaymış.

Start > Settings > Buttons

dan kullanmadığım Voice Command butonunu <Rotate Screen> yapıp ok dedikten sonra sol tarafta bulunan ses kısma butonuna 2 sn basılı tuttuk mu tamamdır...

Tek butona basarak ekranı cevirebiliyoruz

• cab dosyalarini aynen kopyaliyorsun cihazin storage card uzerine sonra cihazin uzerinde cab dosyasinin uzerine tikladiginda install etmeye baslar zaten...

quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

Game Pack
    13 tane oyun arkadaşlar (68mb)

age of empires v1.25
    />

City pipe

Bu oyunu gameboy da çook eskiden oynardım. Su borularını doğru yerleştirip suyu taşıyorsunuz. Zevklidir.

GTSRacing
    />

4000ad

haunted planet

pocketbowling v2.3

raging thunder

Red Sector
    />

http://rxxxdsxxxe.com/files/9523804/gamepack_13games.rar

Arkaşlar benim bir sorum olucak;
    .Cab dosyalarını nasıl yükliyicem. İndirdigim bir çok sey .Cab dosyası çıkıyor ne yapmam gerektiği hakkında kısa bilgi verirseniz sevinirim..
    Önceki yazılarda göremedim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.