Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinyal barlarında E harfi yok hocam sınyal barının yanında ıkon olarak var ve bır turlu sılemedım baglantılarıda kontrol ettıgımde de gozuken bır baglandı uyarı yok baska bır yerde ama msn ye gırdıgımde mesela dırekt gırıyor ve baglantıları kontrol edıyorum hıc bır yerde wireless veya gprs de yazmıyor makınayı resetleme gıbı durum varmı acaba fabrıka ayarlarına donmek ıcın ne yapmamız lazım ılgılendıgın ıcın sımdıden tsk ederım
  • Dün Teknosa' da baktım. Bu cihazı 824YTL ye satıyorlardı. Fiyatı gayet iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Dün Teknosa' da baktım. Bu cihazı 824YTL ye satıyorlardı. Fiyatı gayet iyi.

hp 6815 mi 824 ytl?
  • hocam o 824 Dolar dır.sen yanlış bakmışsın yada sana öyle gelmiş.
  • dün teknosa dergisi almak için girdim kozyatağı carrefour teknosaya 1.174ytl idi fiyatı.

699$ X 1.18 (kdv) = 824,82 $ çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 2 Ocak 2007; 13:02:15 >
  • BEN TEKNOSADAN ALDIM 824 DOLAR'A SATIYORLAR
  • Arkadaslar,

Forumdaki paylasimlar gercekten cok faydali eminim herkes ihtiyaci olan yazilimlara ulasiyor herkese cok tesekkurler.

Bilmiyorum aranizda dalis sporu ile ilgilenenler varmi? bende dalisla ilgili pocket pc uzerinde calistirabilecegim bir logbook ariyorum, ben bir tane buldum ama satin almak gerekiyor ve oldukca pahali sanirim 39 usd civarinda.. bu konuda alternatif yazilim bulanlar varmi varsa bana msj atarsa sevinirim.. simdiden tesekkurler...

http://www.reef-log.com/rl_pda.htm
  • ARKADAŞLAR BENDE ALDIM BENİDE LİSTENİZE EKLERSENİZ SEVİNİRİM. :)
  • beyler exe dosyaları nasıl pda e install edeceğim halen hiç birşey yüklüyemedim deliricem yaw.. lütfen yardım
  • Sosyetys : yukardaki tek basina E harfi ise sorun yok o yalnizca EDGE destekleyen bir baz istasyonuna yakin oldugunu gosteriyor ancak onun yanindaki cekim gucunu gosteren sinyale bitisik kucuk bir E harfi var ise ozaman baglisin demektir eger oyleyse E ye tiklayip disconnect yaparsan baglanti kesilir...

quote:

Orjinalden alıntı: sosyetys

oncelikle acıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.Bende rw 6815 kullanıcısı olarak bir sorunum ekranın üstünde E yani edge işaretini bir türlü kaldıramıyorum devamlı netemı bağlıyım ve bunu kaldırmam için yapmam nedir gpsr faturamı yükselticek sanırım yardımcı olursanız sevinirim.
  • cihazi pc ne bagladiktan sonra exe dosyasini pc uzerinde calistiriyorsun o gidip kuruyor cihaza kuruyor zaten..

quote:

Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı

beyler exe dosyaları nasıl pda e install edeceğim halen hiç birşey yüklüyemedim deliricem yaw.. lütfen yardım
  • okidir, tşk ederim
    arkadaşlar son bir sorum program ekle kaldır diye birşey var mı? yüklediğim bir programı nasıl kaldırabilirim?
  • evet start, settings, system, remove programs...

quote:

Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı

okidir, tşk ederim
    arkadaşlar son bir sorum program ekle kaldır diye birşey var mı? yüklediğim bir programı nasıl kaldırabilirim?
  • Yanlış görmüşüm.
  • açlışa4 rakamlı bir passwd koymuştum sonra bir program yükledikten sonra harflerle passwd koymuştum. şimdi bana passwrd soruyo ama rakamlar geliyor? makinaya hard reset mi atıcam:)
  • merhaba,
    ilk aldığım günden beri kablosuz bağlantılarla ilgili sorun yaşıyorum. Daha önce soruma yanıt yazılmıştı ama yinede çözüm bulamadım. Sadece ofisimdeki modeme bağlanabildim ama o da çok stabil değildi. Skype den çok kesik kesik konuştum. Belki bu skype den kaynaklanıyor olabilir. ama zannetmiyorum kullanan arkadaşlar bana bilgi verirse çok memenun olurum.
    Evdeki modem de hiç bağlanamadı. Bu arada ikisi de aynı modemler bu arada. Aynı pda den arkadaşımda aldı o sorunsuz başlanıyor.

bu arada bugün ayarları ile oynarken bağlantılarda kablosuz seçeneği komple kayboldu. bunu tekrar eklemeyi nasıl yapabilirim?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • çok amatörce olucak amaaa HARD RESET denedinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurdalfga

merhaba,
    ilk aldığım günden beri kablosuz bağlantılarla ilgili sorun yaşıyorum. Daha önce soruma yanıt yazılmıştı ama yinede çözüm bulamadım. Sadece ofisimdeki modeme bağlanabildim ama o da çok stabil değildi. Skype den çok kesik kesik konuştum. Belki bu skype den kaynaklanıyor olabilir. ama zannetmiyorum kullanan arkadaşlar bana bilgi verirse çok memenun olurum.
    Evdeki modem de hiç bağlanamadı. Bu arada ikisi de aynı modemler bu arada. Aynı pda den arkadaşımda aldı o sorunsuz başlanıyor.

bu arada bugün ayarları ile oynarken bağlantılarda kablosuz seçeneği komple kayboldu. bunu tekrar eklemeyi nasıl yapabilirim?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hp 6815 sadece Wi-Fi 802.11b standartini destekliyor. Bu yuzden baglanmak istediginiz modemin ayarlarindan bunun aktif olup olmadigini kontrol edin. bazi modemlerde WLAN: ONLY G / ONLY B / B+G gibi secenekler vardir. sizin B+G yi secmeniz uygun olacaktir.

• hard resetle olayı halletim:) arkadaşlar arayan kişiye göre block koyabileceğimiz bir yazılım var mı? varsa nerden bulabilirim?
  • Soru sormadan konuda arama yapınız.

Call Blocker programı olarak verilmişti.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.