Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef çalışmıyor. bu programa çok ihtiyacım var hatta benim için en önemli program şu anda.. arayana göre block koyabileceğim bir program bulabilirsem haber veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

quote:

Orjinalden alıntı: vur

bluetooth lu gps almak istiyorum en uygun ebay dan mı alabilirim

ebay de ben 90$ dı yanlış hatırlamıyorsam, turkıyedede 160-180ytl dıyorlar . hemen hemen aynı para esasında arada fark var ama ne bilim ebay den almak falan .. fakat ebay deki solar dı sanırım.

bir arkadaş çok güzel fikir üretmişti toplanıp alalım. Bence 5-6 kişi olalım bir kişi halletsin yazışmaları alalım uygun fiyata ebay den. ben varım gps almaya her ne kadar tam nasıl kullanıcağımı bilmesemde öğrenirim :)) bir fikir üretelim bu konuda.

ilkaysvl yerinde olsam ebay olayına girmezdim, gittigidiyor.com dan alırdım. ama msn de konuşalım gene.

güncelleme

arkadaşlar 10.sayfada dana önceden tanıtttığım Worms World Party linkinde kırılma olmuş.Download edilemiyor yeni linkini verim istedim..

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

http://rxxxdsxxxe.com/files/10334120/worms.world.party.v1.0.4.arm.ppc.retail-cscpda.rar

evet; o arkadaş bendim toplanalım alalım ben yazışmaları hallederim diyen. Foruma mesaj olarak 2-3 kişiden cevap geldi bunları bunları istiyorum ben diye. 4-5 . sayfadan itibaren gelen arkadaşların çoğu da okumadan geçtikleri için bu olaydan habersiz kaldılar. Bende kendime getirtiyorum. Bu ürün gelirse aynı satıcıdan alışverişin devamını yaparız bu bir test ürünü olsun da. Ancak kısa zamanda 10 larca kişiye ürün gelebileceğini sanmıyorum şahsen.

ki; forumun yeni mesajlarını okudukça gördüm ki racerant beni ve diğer arkadaşları bekleyemeden almış bile :)
    @ Racerant; güle güle kullan dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0tech -- 6 Ocak 2007; 12:51:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pr0tech

evet; o arkadaş bendim toplanalım alalım ben yazışmaları hallederim diyen. Foruma mesaj olarak 2-3 kişiden cevap geldi bunları bunları istiyorum ben diye. 4-5 . sayfadan itibaren gelen arkadaşların çoğu da okumadan geçtikleri için bu olaydan habersiz kaldılar. Bende kendime getirtiyorum. Bu ürün gelirse aynı satıcıdan alışverişin devamını yaparız bu bir test ürünü olsun da. Ancak kısa zamanda 10 larca kişiye ürün gelebileceğini sanmıyorum şahsen.

en iyisi protech senin tecrübeni beklemek..
  • Gelir gelir acaip hızlı çalışıyorlar. Malum Çin de insan gücü çok.

Ben toplu alım olayına girmem şahsen adet çoğalınca gümrüuk de sorun çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 12:56:35 >
  • şöyle bir durum var; forumda "haydi ben GPS aliyorum var mı isteyen? dediğim zaman en az 10 kişi çıkacaktır. Ancak ürünleri elime almadan ben insanlardan para talep etmem. Şu an için ise; 10 adet GPS alıcıya tane başı ortalama 40 $ dan 400 $; + ortalama 20$ kargo dan 200 $ koyabilecek durumda değilim. (ah eski günler. 1 yıl önce olsa yığmıştım foruma GPS leri allah çarpsın) hal böyleyken ancak başka bir başlık altında - burada konu dışı bulunmasın diye - eBay den alışveriş ile ilgili yaşadıklarımı paylaşabilirim. Eminim ki racerant dahil diğer deneyen arkadaşlar da kendi deneyimlerini anlatmaktan çekinmezler.

Bu arada bir süre yokum uyumam lazım; PM veya forum mesajlarına cevap veremeyebilirim.
    Herkese iyi çalışmalar
  • bırakın 10 tanesini 5 tanesini aynı anda getirtin helal olsun size derim. Hayatta gelmez . 1 tane hediye sorun değil. Ama hele 10 tane Gps receiver hayatta geçmez.

Anında sizden Sanayi Bakanlığından garanti belgesi türkçe kitapçık vs vs vs yapmanızı isteyecekler

Hele CE sertifikası yoksa gümrükten almayın daha iyi. Bence 1 er 1 er getirtsin herkes kendisine.

Ebaydan normal zamanlarda 100 euro luk bayram ve özel günlerde ise 300 euro ya kadar 1 adet olmak üzere hediye kapsamında malzeme alabilirsiniz. Daha fazlası gelmiyormu ? evet geliyor ancak şansa kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 21:24:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

bırakın 10 tanesini 5 tanesini aynı anda getirtin helal olsun size derim. Hayatta gelmez ben gümrükle çok içli dışlıyım mevzuatlarını da biliyorum. 1 tane hediye sorun değil. Ama hele 10 tane Gps receiver hayatta geçmez.

Anında sizden Sanayi Bakanlığından garanti belgesi türkçe kitapçık vs vs vs yapmanızı isteyecekler

Hele CE sertifikası yoksa gümrükten almayın daha iyi. Bence 1 er 1 er getirtsin herkes kendisine.

Ebaydan normal zamanlarda 100 euro luk bayram ve özel günlerde ise 300 euro ya kadar 1 adet olmak üzere hediye kapsamında malzeme alabilirsiniz. Daha fazlası gelmiyormu ? evet geliyor ancak şansa kalır.

Yanlış anlama; ben de bunları biliyorum; oto müzik tesisatını ingiltereden getirttim parça parça en büyük parçaları da yılbaşında geçirdim gümrükten. Bass ve amplifikatör ü. Benim kastettiğim şey herkesin kendi adına gönderilmesi ancak ebay e ödeme yapanın daha önceden tecrübeli olan biri olmasıydı. Daha önce bir iki kez denedim forumda ama kimse ilgilenmedi bir sen cevap atmıştın solar BT gps alıcı screen protector yedek stylus ve yedek pil istiyorum diye; sende almışsın zaten. Sanırım bundan sonra kendime alıp tavsiye / yorum yazacağım elimden geldiğince; dilim döndüğünce. Bu arada 6815 in yedek parçaları 1 aydır ebay de var, ben ebayden almayı düşünmüştüm 6815 i o arada bakmıştım ama henüz yedek pili bulamadım :)

yatiom ben :)

• Lion Battery ye bak 1600/2000/3000mah pil mevcut malum O2 Atom XDA dan dolayı.

Oto muzik tesisatı demek paraların nereye gittiği belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 13:26:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı

malesef çalışmıyor. bu programa çok ihtiyacım var hatta benim için en önemli program şu anda.. arayana göre block koyabileceğim bir program bulabilirsem haber veririm

call block 1.6 bir dene..
    http://www.orbitfiles.com/download/id1113514436
    call block 1.1 bir de bunu dene
    http://rxxxdsxxxe.com/files/4577552/WISH.Solutions.Call.Block.v1.01.Serial.Crack-hdf.rar.html
    call block 1.4
    http://rxxxdsxxxe.com/files/5663146/d-000wi1.zip.html

• herkese merhabalar..Arkadaşlar benim iPAQ rw6815'i Dubai'den getirtme şansım var şuan..fiyatların orda düşük olduğunu duydum..bileniniz var mı gerçekten uygun mudur fiyatlar ve haliyle alınan cihaz garantisiz olacağı için değer mi sizce buna..içinize aynı şekilde alan varsa görüşlerinizi bildirir misiniz bana lütfen..
  • Dubai de gümrük olmadığı için ucuz doğru ancak şöyle bir durum var Dubai den alınan ürünleri Türkiyede teknik servislere sokmuyorlar. Parasıyla dahi yapmıyorlar. Ancak tanıdık rica minnet filan. Dubai EMEA garanti kapsamı dışı. Pda lar nazik cihazlar garantisiz kullanmanızı önermem.

EMEA garanti kapsamında olan avrupa ülkelerinden alırsanız sorun yok. (Europe, the Middle East and Africa)

Bu konuda Dubaiden alınan Toshiba bir cihaz ile ilgili tatsız tecrübelerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 13:53:16 >
  • Racerant arkadaşım henüz bluetooth receiver ım yok ama yakında bir tane gelecek sanırım.

Fakat senin verdiğin Igo haritasını yükleedim, istanbul için mükemmel. Fakat verdiğin haritalarda Tr haritası yok, şimdiden hazırlık yapmak açısından bize bir TR haritası bulabilir misin? Yada bir önerin olabilir mi? 30 sayfalık diğer sitede tomtom için bir TR haritası var ilk sayfasında 165 mb lık ve Tomtom versiyon 5 içinmiş, ne demekse sanırım önce tomtom versiyon 5 yüklenecek daha sonra da mabler için bu 165 mb lık ikinci dosya...

fakat bu 2 dosya 165 mb lık olanın download adresi hemenpaylxs ve bu site geçici olarak hizmet dışı..

Yani asıl amacım şudur, mesala İstanbuldan çıktık yola, antalyaya geliyoruz, bize kesintsiz en azından ana yollar, ilçe ve iller arası bir harita lazım ama Tüm Türkiyeyi kapsayan , ne yapmamız lazım?

Kolay gelsin...

not: Bu sorular aynı zamanda vibracing arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 6 Ocak 2007; 14:45:53 >

• pr0tech ben parasını peşin vermeye hazırım sana. Yapmak istediğinide çok iyi anladım. eğer yapılacaksa boyle bır sey ben varım..

detaylı konuşmak istiyorum bu konuyu msn adresim ; rippde_by@hotmail.com
  • teşekkürler emreözel
  • Dostum Mio, I-GO ve Tomtom da bu bahsetiğin şeyi yapamıyosun malesef. Elimde olsydı haritalarını gönderiridim ancak yok. Bulabilen birisi varsa paylaşsın. Detay olarak Türkiye genelini düşünürsen @ceyhungüler in verdiği navturk u kullanacaksın.
  • gümüşkayakçı ne demek..
    çalışanı bizimlede paylaşırsan daha çok sevinirim..
  • Selamlar herkese,

Bende bugün itibarıyla RW6815 lilerin arasındayım

Kutuyu açtım pilini taktım hiç sim kart takmadan makineyi açmadan direkt şarja taktım. Hele şarj olsun başlıyacağım kurcalamaya yavruyu
    Yalnız HP yi kınıyorum kullanım kılavuzunda hiç bi halt anlatmamış doğru dürüst, nasıl program yüklenir filan hiçbişi yazmıyor. Sanırım biraz kurcalayarak birazda sizler yardımıyla herşeyi çözeceğim

İlk sorum geliyor (lütfen daha açıp kurcalamadığımı hesaba katın) illede Active Sync filan yüklemek gerekiyor mu dosya alış verişi ve modem olarak kullanmak gerekirken? Peki program kurarken neler yapmak gerekiyor? Bunun için kendi bilgisayarıma bir program kurmam lazım mı? Son olarakta ipaqchoice dan programlar indireceğim bunu illede direkt ipaq e mi kurmak zorundayım, kendi bilgisayarıma download edip cd ye yazamaz mıyım?

Şimdiden teşekkürler

• Hayırlı olsun.

* Activesyn kullanmadan kurulumların cab hallerini card reader ile sd kartına atıp o şekilde kurabilirsin.

* Cihazın modemini kullanmak için illa activesync e gerek yok. Bluetooth üzerinden 6815 in modemini kullanarak pc den nete girebilirsin. Lazım olurmu bilmem ama. Bu arada hp modem driverları pc de kurulu olacak tabi.

*ipaq choice den ben henüz birşey almadım. Vipracing tecrübelerini paylaşabilir.

Yinede bence activesync kullan contact larını da yedeklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 16:15:23 >
  • arkdaşlar benim de bir sorum var

ben ilk pda yimi alacağım ama p525 mi alıyım yoksa hp mi alıyım ....bu konuda yardım edermisiniz acaba?

teşekkürler..
  • Şu topic e yazmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_11215690/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: aVu_silver

arkdaşlar benim de bir sorum var

ben ilk pda yimi alacağım ama p525 mi alıyım yoksa hp mi alıyım ....bu konuda yardım edermisiniz acaba?

teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.