Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: racerant

Şu topic e yazmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_11215690/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: aVu_silver

arkdaşlar benim de bir sorum var

ben ilk pda yimi alacağım ama p525 mi alıyım yoksa hp mi alıyım ....bu konuda yardım edermisiniz acaba?

teşekkürler..

sagol babo

• merhaba arkadaşlar;pda mızın wap tarayıcısı varmı? ''internet explorer'' denmi arıyoruz?Birde pocket msn e niye giremiyorum?ilk aldığım günlerde giriyordum herhalde ayarlarını bozdum.(msn messenger)wifi için.
  • merhaba arkadaşlar racerant web browser olarak opera mini önermişti onu neredn bulacağımızı söylerse çok iyi olur,teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar bende rw6815 sahibi oldum. Ancak türkçeye çevirmek için ayarlarda mobilareyok ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: saag

merhaba arkadaşlar bende rw6815 sahibi oldum. Ancak türkçeye çevirmek için ayarlarda mobilareyok ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim!!!!!!!!!!!

Yapman gereken tek şey bu forumun ilk üç sayfasını okumak. belki 4 de olabilir. okudum ben diye çıkma hemen; okumamışın belli.. en az 3 sayf konuşuldu bu konu.
  • arkadaşlar en sonunda bende 6815 sahibi oldum. bugün benim doğumgünüm. baktım kimse hediye almıyor. kendim aldım doğumgünümde böyle bir güzel alete sahip olmak çok mutlu etti beni valla. şarj olayı bittikten sonra yarın saat 10.00 sularına aleti kurcalamaya başlıcam..

@racerant; beni de listeye eklersen sevinirim...
  • 12 saat mi şarj edeceğiz? anladığım kadarı ile led yeşile dönünce şarj doluyor yanlış mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaking

12 saat mi şarj edeceğiz? anladığım kadarı ile led yeşile dönünce şarj doluyor yanlış mıyım?

öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve doğum günün kutlu olsun.
    Senden kişisel olarak ricam; forumun ilk 3-4 sayfasını okuman (en azından 3-4 sayfa)...
    ilk etapta aklına takılabilecek sorulardan şarj süresi dahil; temel kullanım soruları, program kurma / kaldırma; hangi programın daha yararlı olacağı ve hangi işleve sahip olduğu; Pc ile senkronizasyon; eski telefonundan rehberi nasıl aktaracağına dair olabilecek sorularının cevapları ve diğer kullanıcıların yaşadıkları sorunlar, ve hiç bir şey olmasa bile ilk mesajdaki listeye girebilmek için racerant a pm atman gerektiği; racerant ın forum başında oturup "bugün kimler 6815 almış acaba? diye konuyu takip etmediği gibi bir çok yararlı bilgiyi burada bulabilirsin :)

iyi kurcalamalar

• teşekkür ederim... 2 gündür forumu baştan beri okuyorum..ancak henüz şarj ile ilgili bir bilgi göremedim. büyük ihtimalle kaçırdım. çünkü bu konuda bir kaç mail hatırlıyordum..
  • racerant kusura bakma amahttp://r@pidshare.com/files/10533988/opera_v8.60_windows_mobile_5.0.zip.html linki açmıyor başka önerin olabilirmi,
  • @drfkar

link aktif. rapishare kelimesini tamamlayarak linki yazman gerekiyor...
  • cehaletimi bağışlayın ama link açılınca rapishare ana sayfasına gidiyor ilgili sayfadada nereye baksam opera mini ile ilgili birşey yok
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    Bende günlerdir yazdıklarınızı sessiz sedasız takip ediyorum. N serisi bir cep telefonu almayı düşünürken Allah sizi karşıma çıkardı bu yazılanları okuduktan sonra kesinlikle pocket pc phone almak geriktiği kanaatine vardım. ama hala rw6815 mi almalıyım diye soruyorum kendime? şöyleki eten x500 yada 700 ü duymuşşunuzdur. onların piyasaya çıkmasını mı beklemeliyim yoksa hemen gidip bir 6815 sahibi mi olmalıyım karar veremedim. Bu işe bi el atın beaaa. . bir sorum daha olacak tı naçizhane, 6815 in stylus'u neresinde acaba diğer cihazlar gibi üzerinde yeri varmı ben bi türlü göremedim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Bu gün beden bir tane aldım.Güzel cihaz.Şarjda şu anda.
    CD sinde bir back yazılımı için ipaqchoice link veriyordu register ettim cihazı ama yazılımı bulamadım bir de sanal klavyede Trükçe karakter için ne kullanıyorsunuz?
    Yarından sonra biraz ilglenebilirim sanırım.
    Nokia BT gps ilede deniyeceğim navturk vb yi.Bu arada cihazın yapım kalitesi beklediğimden iyi.Boyutlarıda hoşuma gitti ekran vb de iyi.Teknosadan aldım.
    Aslında yeni başlık açsakmı yazlım vb ile ilgili?ipuşları sık sorulan sorular ayarla vb gibi?

Siz E61'i sattınız mı acaba?
  • racerant bugun ebay den bende bırkac sey almak ıcın ıstedım ama payment kısmında takıldım bende yapıkredının hem vısa hemde master kartı var ıkısıylede denedım bu kart uygun degıl baska bır kartla ıslem yapın dıyor. kredı akrtı neden uygun degıldır kı yada sen alısverısını yaparken boyle bır problemle karsılastınmı?
    şimdiden tesekkurler
  • Selamlar,

Bugun epeydir almak istedigim screen protector`u aldim (istedigim tip degildi ama gayet iyi gorunuyor). Adamlar psp icin uretmisler. Bizim ekranlar 2.7 inc olunca oyle her protector olmuyor. Neyse az once yapistirip rahat rahat cihazin trancriber`ini kullanmaya basladim (neydi oyle, ekranda micro cizikler gorunur hale gelmeye baslamisti). Gayet guzel. hatta minicik klavyeden bile guzel bence. Siddetle tavsiye edilir.

Yalniz kucuk bir sorun var. Stylus ele gercekten kucuk geliyor. En kisa surede soyle adam akilli Cross marka kalem stylus lardan almayi dusunuyorum. Kullanan varmi?. Aslinda veri girisinde uc nokta lazer klavye ki nereye sorduysam bulamadim cihazi. Bilen varsa lutfen paylassin. Bu teknoliji harikasi hem blutooth tan calisiyor ve kablo derdi yok hemde bir cakmak buyuklugunde.

IGO gercekten mukemmel bir program ama GPS gercekten sart mi Istanbul icin?. Tamam, belki yurt disinda veya hic bilmedigin bir yerde ok ama isin icinde sik seyahet yok ise gereksiz.

*** Lanet olasi blutooth dongle`ini ve programini kurmama ragmen COM portlarinda ki uyusmazliktan dolayi soyle bir error veriyor benim laptop.
    '' Automatic modem installatin is failed. Please set up again''
    Ne yapmaliyim arkadaslar lutfen yardim.
    HP servisi COM portlarini ayarlamilisin diyor ama yapadim.

*** Gelen cagrilara yes tusuna basdigim anda karsi tarafa giden anlik tuhaf tikirti sesi halen devam ediyor. Kimse bundan bahsetmiyor nedense???

Daha bir cok ufak tefek sorun var ama en iyisi sira ile yazmak.

Bu topic`e emegi gecen herkese tesekkur ederim. Muhtesem ve giderek daha da iyi oluyor.

Herkese iyi geceler, iyi tatiller....

• Arkadaşlar bende 6815 almaya karar verdim ve yaklaşık 3-4 gündür forumu takip ediyor ve baştan sona yazdıklarınızın hepsini okudum. Ve bu makina baya ayrıntılı ve zahmetli bir makina olduğu kanaatine vardım türkçeye çevrilmesi olsun gerekse telefon özelliğinin randımanlı kullanılabilmesi için gerekli program yüklemeleri olsun vs.... Bu yüzden final sınavlarımdan sonra almaya karar verdim makinayı:D Hem belki 1 ay sonra fiyatlarda bir düşme olurmu bilmiyorum.
    Bu makinada en çok korkutan şey telefon özelliğinin kullanımı randımanlı olmayışı. Mesaj yazarken her seferin kalemi eline alıp tık tık yazmak biraz garip geliyor:D telefon rehberine ekrandan girmek filan etrafta çok göze batar insan yawww :)
    Daha elime hayatımda hiç pda almadığımdan bir çekimserlik var içimde.
    Ama bu konu gerçekten bilgilendirme konusunda baya ileri düzeye ulaştı. Tartışılan konular 6815 i ilgilendirdiği gibi diğer makinalarıda ilgilendiren sorunlar mevcut ve çözümleride haliyle bu konuda mevcut. Bence artık bu bilgileri düzenleyin. Bunu yaparsanız süper olur gerçekten. Birçok püf nokta okudum konunun başından beri ama hepsinide ezberlemedim acıkcası makinayı aldıktan sonra ben veya yeni makina alan arkadaşların konuda sorunlarına çözüm bulmak için 19 sayfayı okumadan soru sormaları gayet normal çünkü ben 3 sayfa okuduğum zamn sürekli gözlerim kıpkırmızı olıyor:D

Son olarak birde sorum olcak arkadaşlar pda ile mesela Youtube sitesine girip ordaki videoları wifi olan bir ortamda izlenebiliyormu? Bunu cok merak ediyorum lütfen cevap yazarsanız cok sevinirim....

Bu forumda bu konuda emeği geçen herkeze teşekkur ediyorum saygılarım.......

• quote:

Orjinalden alıntı: oeski

Yalniz kucuk bir sorun var. Stylus ele gercekten kucuk geliyor. En kisa surede soyle adam akilli Cross marka kalem stylus lardan almayi dusunuyorum. Kullanan varmi?. Aslinda veri girisinde uc nokta lazer klavye ki nereye sorduysam bulamadim cihazi. Bilen varsa lutfen paylassin. Bu teknoliji harikasi hem blutooth tan calisiyor ve kablo derdi yok hemde bir cakmak buyuklugunde.

ebay de görmüştüm sanırım Bluetooth klavyeyi linki de:

http://cgi.ebay.com/i-Tech-Bluetooth-Virtual-Keyboard-4-PDA-Blackberry-Palm_W0QQitemZ170067074257QQihZ007QQcategoryZ48676QQrdZ1QQcmdZViewItem

110$ civarında gidiyor bu arttırmada.

• quote:

Orjinalden alıntı: Power7Gear

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Bu gün beden bir tane aldım.Güzel cihaz.Şarjda şu anda.
    CD sinde bir back yazılımı için ipaqchoice link veriyordu register ettim cihazı ama yazılımı bulamadım bir de sanal klavyede Trükçe karakter için ne kullanıyorsunuz?
    Yarından sonra biraz ilglenebilirim sanırım.
    Nokia BT gps ilede deniyeceğim navturk vb yi.Bu arada cihazın yapım kalitesi beklediğimden iyi.Boyutlarıda hoşuma gitti ekran vb de iyi.Teknosadan aldım.
    Aslında yeni başlık açsakmı yazlım vb ile ilgili?ipuşları sık sorulan sorular ayarla vb gibi?

Siz E61'i sattınız mı acaba?

Yok satmadım ama satıcağım sanırım.(P990 ınada satıcağım HP 6515 ide.)hem fazla cihaz oldu elimde hem de gereksiz harcama(ki ben genelde bir şeyi alır uzun süreli kullanırım) D900 ile 6815 kalsın elimde diye bir düşünce aldı beni ama ileride yeni E90 (Communicator) çıkarsa ne yaparım bilemiyorum

• Hocam bilip bilmediğinize özellikle de Ebay'de kredi kartını vermeyin. Hemen herkes paypal kabul ediyor. Paypal'in sitesine gidip uye olun. kartindan 1.5 rolar gibi birşey çekiyorlar onu da ilk harcamandan dusuyorlar. Kredi kartından hizli ve daha guvenli. ama isinizi garantiye alin oraya da bir sanal kartla uye olun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafomerkezi -- 7 Ocak 2007; 1:31:55 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.