Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat! : Daha önce çeşitli forumlarda bu program ile ilgili WM5 kullanıcılarının şikayetlerini okumuştum! Kilitlenme hard reset vb gibi durumlara yol açtığını söylüyorlardı.Bu gün unutup bir deneyeyim dedim.
    Program bir rss reader olan Egress SAKIN install etmeyin!
    Şu anda hard reset yapmak zorunda kaldım 6815e.
    Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 7 Ocak 2007; 3:31:22 >
  • Bu arada miniSD yi pc nizde kart okuyucu ile fat formatinda formatlayabilirsiniz (ben 2gb kullniyorum) daha buyukleri icin fat 32.
  • Selamlar,

Bende sizin gibiydim yaklaşık 2-3 hafta kadar önce. Tek farkım ben P910 veya P990 düşünüyordum çünkü iş için kullanacaktım.

İş için kullanacakken zaten N serisi telefon biraz zayıf kalıyor ihtiyaçlarımı düşününce. P910 sıfırı yoktu. Nokia E61 in kopyala yapıştır yeteneği yoktu. P990 ın sıfırı ise pahalı idi. Ben birazda çevremdeki arkadaşlarım sayesinde pocket pc leri araştırmaya başladım. İş yerimde bir arkadaşımda Casper M600 kullanıyordu, GSM şebekesinde hiçbir sorun olmadığını duyunca ve buradaki yazıları okuyunca HP de karar kıldım. Dün satın aldım HP mi ve P990 dan daha parasını hakeden ondan daha ufak (çok büyük ihtimalle sizin almayı düşündüğünüz N serisinden de ufak :) ) ve daha becerikli bir aletle karşılaştım. Bu arada ilk defa PDA kullanan birisi olarak alete bayıldım. Kullanım özellikle windows kullanan birisi için korkunç kolay. Kesinlikle ilk PDA bozar mıyım eder miyim becerebilir miyim diye düşünmeyin. Dün alete cidden yüklendim program kurdum kaldırdım bir ara bana mısın demedi. Bir ara şu an 31MB boş gözüken belleği 20mb ye kadar düşürdüm yinede bence yeterince hızlı idi. Sadece neden 20 gözüküyor ben 30 isterem diyip soft reset yaptım buda benim keyfimden yani :)

Diğer aletleri beklemekle RW6815 almak sizin ihtiyacınıza bağlı olan birşey. O aletler sizin ihtiyaçlarınıza daha iyi yanıt verecekse ve aceleniz yoksa bekleyin tabii. Ama aceleniz varsa ve RW6815 te yeterli ise zaten beklemeye gerek yok.

RW6815 in sağ üst köşesinde stylus un içine girdiği bir yer var bu arada

• Gunaydin,

Dun gece cihazin tum ozelliklerini kapadim. Sarj %68 deydi. Sabah saat 11:00 itibari ile actigimda %34'e dusmustu. Biliyorumki gece en fazla %3 veya %4 luk pil harciyor. Nasil olurda %35 gider anlamiyorum.
  • Arkadaslar bu durumu su sekilde aciklayabilirim, benim eski ipaq h2210 da vardi ve bu cihazdada basima geldi, bilgisayara baglayip senkronize ettikten sonra activeSync acik kaliyor bilgisayarla baglanti isiniz bittikten sonra settings/system/memory/running programs' a girip activesync i sonlandirmak gerekiyor yoksa arada bir kendi kendine cihaz aciliyor dogal olarak acilinca ekran ve ekranin isigi bir muddet yaniyor pil cabuk bitiyor bende cihazi aldiktan 2-3 gun sonra sabah kalktigimda cihazi acik buldum ve pil tukenmek uzereydi yani sebeplerden biri bu olabilir..ama tabiki baska sebeplerde olabilir...

quote:

Orjinalden alıntı: oeski

Gunaydin,

Dun gece cihazin tum ozelliklerini kapadim. Sarj %68 deydi. Sabah saat 11:00 itibari ile actigimda %34'e dusmustu. Biliyorumki gece en fazla %3 veya %4 luk pil harciyor. Nasil olurda %35 gider anlamiyorum.

• Herkese günaydın.. bir sorum olacak.... sim kartımı 6815'e taktığımda sim kartın içerisindeki tüm kayıtlı numaraları göremiyorum. manuel ile arayacağım numarayı yazdığımda sim kartta kayıtlı olan isimi aradığımı ekranda görebiliyorum. sim kartı incelediğimde 193 adet kayıt olduğunu yazıyor. neden kayıtlı olan noların hepsini göremiyorum?
  • @protech: Tesekkurler verdigin bilgi icin. Peki Turkiyede rastlayan var mi?

@ The Cal: Haklisin belkide programlar tamamen kapanmiyordur. Thanx.
  • pyros verdiğin bilgiler ve ilgilendiğin için teşşekkür ederim. ben de daha önce hiç pda kullamadığım için bazen tuhaf sorular sorubiliyorum işte. cahilliğin gözü kör olsun!. Benim x500 üzerinde durmamın tek sebebi üzerinde gps de bulunması ancak daha satış fiyatının bile belli olmaması düşündürüyor. türkiyeye uçuk bir fiyattan giricek olursa beklememin bir anlamı kalmayacak. bir kaç sorum daha olacak, bu mesaj olayında gelen ve giden bütün mesajlarımızı hafızda tutabiliyoruz değilmi. yani gönderdiği mesajları otomatik siliyormu yoksa saklıyormu. bir diğer soru. Bir çok program paylaşımı oluyor günlerdir burda peki 2gblık bir hafıza ihtiyacları karşılamaya yeterli geriyor mu? bir programın hafızada kapladığı alan ne kadar? Hafızasının maksimum değeri neymiş forum da net bir cevap bulamadım.
    kolay gele...

• selam...dün aldığım cihazı nihayet bugün kurcalamaya başladım... bir şey dikkati mi çekti. cihazı ilk alan msb2005'in başına gelmişti. salında tam olarak aynı durumla karşı karşıya değilim. bendeki durum şu; cihaz standby modundayken cihazı stylusla veya herhangi bir düğmeye basmak sureti ile açamıyorum. on\off düğmesi ile problemsiz açılıyor. çağrı geldiğinde de problemsiz açılıyor ve görüşme yappabiliyorum. yaşadığım bu durum normal mi? diğer kullanıcı arkadaşlarıma sormak istedim. acil yorumlarınız bekliyorum..selamlar....
  • ARKADAŞLAR
    daha önceden verilen aldığım programlarda opera8_0 diye bir program var .Bu maşhur opere minimi? Ayrıca bu klasörü açınca ne exe nede cab adlı herhangi bir dosya yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeski

@protech: Tesekkurler verdigin bilgi icin. Peki Turkiyede rastlayan var mi?

@ The Cal: Haklisin belkide programlar tamamen kapanmiyordur. Thanx.

gittigidiyorda tam olarak istediğin olmamakla birlikte; PDA ile bluetooth dan iletişime geçip katlanarak cebe giren klavyelerden var. ürün linkleri:

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=bluetooth+klavye&search_type=detail

fiyatlar 105 - 120 arasında değişiyor.

• Selamlar arkadaşlar,

Elinde resco photo viewer olan var mı? Forumda arama yaptırdım bulamadım. Yalnız full sürümünü arıyorum Nette hep trial versiyonları bulabildim.

Veya Resco yerine önerebileceğiniz resim göstermede özellikle çoklu tiff sayfalarını gösterebilen program var mı
  • belirttiğim konu ile ilgili yorumda bulunacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaking

belirttiğim konu ile ilgili yorumda bulunacak arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

Sorununuzun cevabı zaten forumda verilmişti.

Neyse ben şimdi hiç linki aramakla uğraçmıyarak size cevabı vereyim. Evet durum son derece normal ve bendede öyle bundanda son derece memnunum otomatik tuş kilidi gibi oluyor bir nebze

Eğer bu durumdan şikayetçi iseniz:

Start>Settings>Personal tabında buttons>lock tabında: when device in standby disable all buttons except power button yanındaki tiki kaldırın.

iyi kurcalamalar

• @Seaking

Yaşadığın durum normal. Fazla enerji harcamaması için stand-by moduna geçiyor. Ayarlar -> Sistem-> Güç altındaki Gelişmiş sekmesinde sürelerini ayarlayabilirsin.

@Pyros

http://rxxxxshare.com/files/10633821/rescophoto6final.zip

@drfkar

Doğrudur. O meşhur opera. Racerant'ın verdiği linkte stabil 8.60'ı var. İndir ve Racerant'a teşekkürü ihmal etme.

@troubleshooterr

Bütün mesajları sen silene dek saklar. Silinmişleri bile. Programlar 20 KB ile 20 MB arasında değişen boyutlarda. Benimkinde yaklaşık 100-120 program kurulu ve takriben 600MB civarı bir alan kaplıyorlar. MP3 ve videoları da düşünürsen tek bir 2GB yetecektir diye düşünüyorum. Bende biri 2GB öbürü 4GB iki kart var. İkisiyle de gayet güzel çalışıyor. Programlarım karta kurulu. Bu nedenle kart okuyucuda "program files" klasörünü diğerine kopyaladım. Böylece ikiside problemsiz şekilde programları çalıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hae -- 7 Ocak 2007; 15:06:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pyros

Selamlar arkadaşlar,

Elinde resco photo viewer olan var mı? Forumda arama yaptırdım bulamadım. Yalnız full sürümünü arıyorum Nette hep trial versiyonları bulabildim.

Veya Resco yerine önerebileceğiniz resim göstermede özellikle çoklu tiff sayfalarını gösterebilen program var mı

Arkadaşlar PocketXnView programını yükledim. Program freeware yalnız çoklu tiff sayfalarında sadece ilk sayfayı gösteriyor diğerlerini göstermiyor. Halen Resco photo viewer ın full versiyonunu arıyorum, bulursam buraya da ekleyeceğim
  • ilk 6-7 sayfa içinde toplam50-55 mb lık bir dosya içeren bir link var onun içinde bulabilirsin
  • arkadaşlar merhaba...
    6815 imi bilgisayara aactivesync ile bağladım..
    ancak 6815'ten internete giremiyorum...sebebini bilen var mı?.
    driver falan mı yüklemem lazım yoksa 6815 in içinden bir ayar mı yapmam lazım?
    tşk
  • Batterystatus 1.04 beta 1 ( freeware )

http://rxxxdsxxxe.com/files/10621866/BatteryStatusPlus.1.04.beta1.zip.html] 62kb sadece

Bataryasıyla çok ilgilenen arkaşlara göre ufak yormayan hatta hisssettirmeyen bir program..

• UYARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER RACERANT VE VİBRACİNG E SONSUZ TEŞEKKÜRLER ,HER ŞEY İÇİN .
    ANCAK BEN O LİNKİ YÜKLEDİĞİM HALDE İÇİNDE EXE YADA CAB DOSYASI BULAMADIM ,BU NEDENLE ÇALIŞTIRAMIYORUM ÖNERİLERİNİZ NELERDİR
    quote:

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.