Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar siteye sırf bu bölüm için üye oldum benim pda lar hakkındaki görüşlerimi kesinlikle değiştirdiniz bundan sonra alacağım ilk model pda serisinden olacak şu anki tel k750 en kısa zamanada pda olur inş :D hepinize teşekkürler...:):):)
  • Arkadaşlar daha önce sorduğum şu 3 sorunun cevabı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
    SORU1) Arkadaşlar Settings-System-Certificates altında ROOT sekmesine basınca GTE Cyber Trust Root'un expires date'i: 24.02.2006 olarak görünüyor. Bu Sertifikanın süresi ben cihazı almadan bitmiş. Sizde de aynı mı? Bu sertifika ne işe yarar? Bu durum önemli mi?

SORU 2) @RACERANT cevabına istinaden voice command'ı off yaptım ancak sorun çözülmedi. Telefon gelen çagrı zil sesi ring and vibrate'e ayarlı iken beni arayan kişiler ring sesine ilave apuk sesler duyuyoruz diyorlardı. Zil sesini değiştirdim (hala ring and vibrate ) seçili yine ses var. Daha sonra sadece ring konumunu seçtim sorun çözüldü.

Arkadaşlar Start-settings-sound¬ifications-notification sekmesi event Phone incoming call kısmının altındaki ring type:ı vibrate and ring yapıp. Kendinizi bir başka telefondan arayınca acip sesler sizdede oluyor mu ? Cihazın görünmeyen bir saçmalığımı var acaba???

SORU3) Magic button programını kurdum. Gayet kullanışlı ama ppc wifi'yi otomatik olarak açıp bağlanıyor. Wifi Off yapıyorum hemen tekrar on yapıp bağlanıyor. Programı remove ettim sorun çözüldü. Bu magic button programının özelliği mi? Bundan dolayı kaldırmak zorunda kaldım programı. Buna benzer tek tuşla çalışan programları kapatabileceğimiz bir program önerir misiniz? Programı indirdiğim yerwww.trancreative.com/mb.aspx

• Çok çok hoş bir program buldum üstelik %100 freeware (malum hard reset sonrası biraz zamanım oldu ,) )

HUBDOG için buraya tıklayın.

Podcast
    Rss reader
    Blog portalı (ve gönderi)
    Favorilerin anında paylaşımı
    Kısaca audio,video,rss,media vb portal yazılımı çok hoş ;)

Play, find, share, publish and discover fresh infotainment & entertainment content across unlimited media channels fit to your mobile device.

HubDog lets you aggregate Media, Podcast, Vidcast channels directly to your Windows Mobile Pocket PC. Hubdog combines a streamlined RSS reader, podcast player, a unique search engine, and channels that can be shared among community members and synced with Internet Explorer and Firefox desktop web browsers.

Features:
    FETCH
    Fetch your favorite web media and bring it to your Pocket PC, access content online and offline wherever you are, everywhere you go ! Generate Topic Watch channels from specific keywords via Google News, Flickr, Webjay, Fotolia, Blinkx and many other digital content catalogues embedded within Hubdog?s unique mobile media search engine.
    SHARE
    Share your public channels with every member of the Hubdog community, browse and subscribe to other member?s channels, browse channels by tag, discover suggested content, latest channel entries and most popular community channels.
    PLAY
    Gain access to a constantly expanding free mobile content community where you can combine your favorite Podcasts, Blogs, Videos, Image, Music and Text feeds in as many mobile channels as you can imagine.

• Thunderhawk 2 web browser kurdum sonra silmeye çalıştım ama bazı parçaları kaldı ve silemiyorum.
    Başka bir prg tarafınan kullanılıyor diyor.Ama kullanımlara baktığımda çalışan bir prg ve çalışan bir gözükmüyor prgoramları silmek için bildiğiniz bir prg programı varmı acaba.(Bu jpg olarak başlat menüsünde duruyor)

Bu arada bu konuya yardım eden herekeze çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: secure

Thunderhawk 2 web browser kurdum sonra silmeye çalıştım ama bazı parçaları kaldı ve silemiyorum.
    Başka bir prg tarafınan kullanılıyor diyor.Ama kullanımlara baktığımda çalışan bir prg ve çalışan bir gözükmüyor prgoramları silmek için bildiğiniz bir prg programı varmı acaba.(Bu jpg olarak başlat menüsünde duruyor)

Bu arada bu konuya yardım eden herekeze çok teşekkür ederim.

Program belki arka planda calismaya devam ediyordur, task manager dan kontrol edip kapatabilirsin.
  • Yok onada baktım ama malesef bi türlü beceremedim.Bütün prg kapattım hatta işin ilginç tarafı o silinmiyen resim dosyasını bilgisayardan bile kaldıramadım ismini dğiştiremedim kopyalıyamadım sinir etti beni.
  • Arkadaşlar aklınızda olsun.
    Password kredi kartı vb gibi bilgileri saklamak istiyorsanız bir yazılımda dikkat etmeniz gereken 2 husus var.

1- Alıcağınız yazılımda mutlaka : 256-bit Blowfish encryption özelliği / opsiyonu olsun
    2- Gerçekten iyi bir şifre ile koruyun.Harf ve rakamlardan oluşsun.

Ben bu konuda en iyilerden birisi olan SplashID yi kullanıyorum ve çok memnunum. (Asla bu tipte bir yazılımın crack versiyonunu kullanmayın)

SplashID yi yakından incelemek isteyen buraya tıklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 8 Ocak 2007; 4:23:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Çok çok hoş bir program buldum üstelik %100 freeware (malum hard reset sonrası biraz zamanım oldu ,) )

HUBDOG için buraya tıklayın.

Podcast
    Rss reader
    Blog portalı (ve gönderi)
    Favorilerin anında paylaşımı
    Kısaca audio,video,rss,media vb portal yazılımı çok hoş ;)

Play, find, share, publish and discover fresh infotainment & entertainment content across unlimited media channels fit to your mobile device.

HubDog lets you aggregate Media, Podcast, Vidcast channels directly to your Windows Mobile Pocket PC. Hubdog combines a streamlined RSS reader, podcast player, a unique search engine, and channels that can be shared among community members and synced with Internet Explorer and Firefox desktop web browsers.

Features:
    FETCH
    Fetch your favorite web media and bring it to your Pocket PC, access content online and offline wherever you are, everywhere you go ! Generate Topic Watch channels from specific keywords via Google News, Flickr, Webjay, Fotolia, Blinkx and many other digital content catalogues embedded within Hubdog?s unique mobile media search engine.
    SHARE
    Share your public channels with every member of the Hubdog community, browse and subscribe to other member?s channels, browse channels by tag, discover suggested content, latest channel entries and most popular community channels.
    PLAY
    Gain access to a constantly expanding free mobile content community where you can combine your favorite Podcasts, Blogs, Videos, Image, Music and Text feeds in as many mobile channels as you can imagine.

@karapara

bahsettiğin şekilge ring ana vibrate şeklinde ayar yaptım ve kendimi aradım. herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. bilgine...

• @recarant;

beni de listeye eklermisin. pm atmıştım sana. heralde yoğunluktan dolay göremedin. teşekkürler.
  • arkaşadaşlar outlook ayarlarımı yapacaktım..ancak outlookk programnı göremedim. yüklü gelmiyor mu?
  • çektiğim resimleri istrediğim klasöre direk kopyalayamazmıyım vede kısayolu felan yokmu bunun
  • @Seaking

Outlook mesaj sisteminin kendisi. Mesajlara girince Sağ altta menü'den git içinden e-mail'e geçebilirsin. Seçenekler altında Hesaplar bölümünden yeni hesap'a tıklayarak e-posta hesabını -ya da hesaplarını- tanımlayabilirsin.

@Karapara

1) Sertifikanın önemi yok. Bazı sertifikaların sadece zamanında alınmış olması bile yeterlidir.
    2) Titreşim motoru problemin kaynağı. Osiloskopla baktım, herhangi bir konuyla alakalı devreye aldığınızda çalıştıktan sonra bazen elektrik paraziti yaratabiliyor. Yazılımsal olduğunu zannediyorum.
    3) Evet problemli bir program, kesinlikle yüklemeyin. Netfront ya da Opera varsa kesinlikle wi-fi ile oynuyor. Kaçının.
  • @Vur

Kastettiğin fotoğrafları doğrudan başka klasöre kaydetmekse fotoğraf makinasında soldan üçüncü buton ayarlara götürüyor. Burada Dosya sekmesinde nereye kaydetmek istediğini seçebilirsin. Çekilmişleri taşımak içinse dosya gezgininden yararlanabilirsin.
  • @hae

email ayarlarımı yaptım.her şey güzel. ancak birşey sormak istiyroum. her zaman ki gibi email ayarlarını pop-3 olarak yaptım..outlook inbox'ta gelen maillerimi göremiyorum. pop3 inboxta görüyorum. pop3 ile outlook klasörü arasına bir ilişkilendirme yok mu;?
  • @seaking

Merhaba, outlook e-mail klasörü senkranizasyonla kullanılıyor bu senkranizasyon ya pcye bağlanyınca ActiveSync ile yada direk cihazdan exchange server'a bağlanarak yapılabilir.

tanımladığın pop3 (pop3 aslında setup sırasında sorulan posta kutusu adı örğneğin bende o isim Mehmet) outlook'dan bağımsız ayrı bir email hesabı olarak tanımlı makinada.
  • @Seaking

Bu işi sağlayan Activesync. Kullanmanıza rağmen eşitleyemiyorsanız aletinizi Activesync'e yanlış tanımlamışsınız demektir. Activesync içindeki menülerden Dosya => Mobil Aygıtı Sil seçeneği ile aygıtınızı silin. Sonra USB kablosunu söküp takıp Activesync'e yeniden tanıtın. Bu sefer postaları tiklemeyi unutmayın.

Bu işlem PC'deki Outlook'ta bulunan mailleri 6815'e taşımak içindir. Unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hae -- 8 Ocak 2007; 10:47:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

arkadaşlar merhaba...
    6815 imi bilgisayara aactivesync ile bağladım..
    ancak 6815'ten internete giremiyorum...sebebini bilen var mı?.
    driver falan mı yüklemem lazım yoksa 6815 in içinden bir ayar mı yapmam lazım?
    tşk

soruma halen cevap bulabilecek kimse yok muuu :(:(
  • gelen emailleri görüntüleyebiliyorum ama inboz'ta belli bir süre sonra göremiyorum..yardım lütfen....
  • bilgiler için sağolun arkadaşlar ...activesync programını kurmadım...pop3 ayarlarını yaptım...problem yok ancak gelen mailleri görüntüledikten sonra bir daha erişemiyorum.
  • mobilera türkçeleştirme aktivasyonunu yapamadım hala 10 gün kaldı :( yardım silip yenidenmi yükleyecem ürün kodu felan diyor nerden bulacam ürün kodunu?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.