Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler. hp 6815 i bende almış bulunuyorum. güzel cihaz. yanlız bir kaç sorum var cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
    bende p990i de var. onun hafıza kartına atmış olduğum melodileri rehberdeki isimlere tek tek atıp her arayanda farklı melodi çaldırıyorum. bu melodileri telefonun hafızasına almıyor. fakat hp6815 de bunu beceremedim. hatta melodisi berbat bir tane normal müzik attım hafıza kartına düzgün çalsın diye fakat melodiyi hemen telefonun hafızasına aldı. yani rehberdeki herkese ayrı melodi atmaya çalışsam bunların hepsini telefon hafızasına mı alır bunu sormak istiyordum.
    bir sorum daha var.
    excel dosyalarını direk içine atamadım. hafıza kartına atmak istedim olmadı. senkronize işlemlerinde dosya transferi vasıtasıyla yapabildim ama oda onu telefon hafızasına aldı. bu konudada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    şimdiden cevaplar için teşekkürler.
  • Senide yazalım ilk sayfadaki listeye

1) bildiğim kadarıyla birine melodi atadığın zaman diğer pda larda da bunu telefon hafızasına atıyor. Emin değilim.

2) Activesync programını yükledikten sonra cihazının usbden bağlı olduğunu görüyorsan dosya atabilirsin. Bilgisayarımdan girdiğin zaman cihazını Mobil Device simgesiyle görürsün. Önce cihazın root una erişmiş olursun. Dizinler arasında Storage Card diye bir dizin olur. O sd kartının link idir aslında. O dizine attığın herşey sd kartına atılmış oluyor.
  • Benim'de size bir sorum olucak.Üç gün önce karar verdiğim Q-Tek S200 pda'mı alıcaktımki,dün Hp çıkarttığı HP IPAQ 6815 yeni ürününü gördüm ve bir ikilem arasında kaldım.İkiside aynı fiyat bir çok özelliği aynı gözüme ilişen en büyük faktör HP IPAQ 6815 in işlemci hızı 416 mhz Q-TEK S200 ise 200 mhz bundan dolayı kafamda soru işaretleri oluştu neden daha yüksek işlemcili bir Pda almak varken aynı paraya daha düşüğünü alıyım.Acaba bilmediğim bir şeymi var diye size soriyim dedim.

Marka ve model fanatikliğim yoktur yorumlarında lütfen marka fanatikliği yapılmadan yapılmasını rica ederim
    Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Qtek de iyi cihaz ama bu senin cihaza ne kadar yükleneceğin ile ilgili. Ben kendimi biliyorum bilgi işlemci olduğum için tıkabasa doldurcam aleti. E haliyle 200 mhz de birtakım yavaşlamalar olacak. Özellikle sürekli memory de aktif çalışan programlar.

Mesela ben mutlaka view commander kullanıcam ip kameraları izlemek için. S200 de acaip yığılıyor. Ondan dolayı s200 tercih etmedim. Birde Kullanıcıya kalan RAM/ROM değerleri HP de daha iyi.

Fiyat neden aynı söyleyeyim. HP 6815 için hiçbir arge yapmadı. Cihazı Quanta şirketi Atom xda olarak üretiyordu zaten. 3-5 makyaj ve güncelleme ile HP 6828/6818/6815 olarak piyasaya sürdüler. Hatta atomda olan birçok sorunu feedback yaptılar ve giderdiler.

Önemli olan marka değil benim için fiyat performans oranıdır.

S200 de artılar var wi-fi si 802.11 B/G yani 54 megabit ve Bluethooth V2 var
    Hp de wi-fi 802.11b var ve bluetooth V1.2

Ama işlevsel olarak pda için bunlar çok önemli dezavantajlar değil. Ama fiyat da etken.

Bol multimedia takılacaklar için 400 ve üstü işlemciler daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 13 Aralık 2006; 20:20:26 >

• Fujitsu-siemens'in T830 modeliyle arada kaldım sizce hangisi?
  • Siemens le işim olmaz hele Fujitsu ile hiç olmaz
  • Ben aşırı yüklenmiyeceğim için benim için S 200 ideal diyebiliriz o zaman.Siyah olması'da cezbediyo beni
    Cevabın için teşekkürler.
  • Dedimya eğer fazla yüklenmicem, çok kurcalamam standart geldiği gibi kullanırım diyosan mesele yok. Kaliteli bir cihaz S200.
  • arkadaşlar herkese selam.
    yurtdışından bi tanıdığa jasjam ısmarladım.
    tek cihaz olduğu için pasaport ile gümrük girişinde kayıt işlemini halledecek.

yanlız kafama takıldı.
    yurdışı garantisiz Jasjam mi yoksa TR garantili hp 6815 yada asus P525 mi?

tabi bence Jasjam TRdeki cihazlardan çok üstün gözüküyor,ama birde sizin fikrinizi almak istedim.

teşekkürler.
  • Walla insan garantinin önemini cihaz arızalanınca anlıyo.Ben Hp rw6815 al derim.Sonuçta marka takıntım yok ama hp den çok ürün aldım hep arkasında oldular şimdiye kadar.Garanti önemli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

arkadaşlar herkese selam.

yanlız kafama takıldı.

tabi bence Jasjam TRdeki cihazlardan çok üstün gözüküyor,ama birde sizin fikrinizi almak istedim.

teşekkürler.

en az teknoloji kadar önemli bir konu garanti. bu aletler çeşitli sebeplerle bozulmaya çok müsait. türkiye'de satışları yaygınlaşmışken de bence garantilisini alman daha iyi olur.
  • +1 bastaki sayfalarda okuyabilirsin bu aleti ilk alan ve hayrını göremeden geri gonderen ben yerine sıfır yenisini alan ben nasıl oldu dersin? elbette garantisi sayesinde garanti cok önemli...

quote:

Orjinalden alıntı: laconf

quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

arkadaşlar herkese selam.

yanlız kafama takıldı.

teşekkürler.

en az teknoloji kadar önemli bir konu garanti. bu aletler çeşitli sebeplerle bozulmaya çok müsait. türkiye'de satışları yaygınlaşmışken de bence garantilisini alman daha iyi olur.

• iki cihazinda islemcilerinin modelleri farkli..karsilastirmada hata yapiyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rad

iki cihazinda islemcilerinin modelleri farkli..karsilastirmada hata yapiyorsunuz

mimari farklı olabilir ama performans kıyaslamasına engel bir durum değil bu, çoğu kişi "s200'ün işlemcisi çift çekirdekli o nedenle 400 MHz tek çekirdek performansını yakalıyor" gibi eksik bilgili bir fikre sahip. s200'ün işlemcisi OMAP 850, çift çekirdekli ancak bu işlemcilerden sadece biri PocketPC'ye bakıyor, diğeri de ses ve GSM'e bakıyor. o nedenle performans açısından 200 Mhz < 400 MHz gibi bir sonuca geliyoruz. qtek s200 kötü bir cihaz değil, ancak çift çekirdek vs türünden tanıtımlar bir tür pazarlama taktiği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laconf

quote:

iki cihazinda islemcilerinin modelleri farkli..karsilastirmada hata yapiyorsunuz

mimari farklı olabilir ama performans kıyaslamasına engel bir durum değil bu, çoğu kişi "s200'ün işlemcisi çift çekirdekli o nedenle 400 MHz tek çekirdek performansını yakalıyor" gibi eksik bilgili bir fikre sahip. s200'ün işlemcisi OMAP 850, çift çekirdekli ancak bu işlemcilerden sadece biri PocketPC'ye bakıyor, diğeri de ses ve GSM'e bakıyor. o nedenle performans açısından 200 Mhz < 400 MHz gibi bir sonuca geliyoruz. qtek s200 kötü bir cihaz değil, ancak çift çekirdek vs türünden tanıtımlar bir tür pazarlama taktiği.

merhaba

peki sonoma ile core duo islemciyi kiyaslerken frekansa bakmak yeterli mi? yani orda da ">" yada "<" hersey mi?
    yada farkli mimariye sahip amd ile intel islemcide frekansa bakarak mi karar veriyorsunuz?
    birde cift islemcide hangi islemcinin neyi yaptigina dair yazdiklariniza kaynak gosterebilirsiniz?

tesekkurler

• İyide kimse işlemci yada cihaz karşılaması yapmadıki ?????

Sadece iki cihaz arasında tercihe ve kullanım amacına göre seçim yapılması gerektiği konusunda bilgi veriyoruz.
    Ağzımdan ne zaman S200 lafı çıksa birileri işlemciyle ilgili bişiler anlatıyor deli olmamak işten değil !

Bilmiyordum işlemcilerinin farklı olduğunu sağol valla

quote:

Frekansdan bahseden yok ! çiftçekirdek muhabbetinin Windows Mobile 5 taraından ne kadar verimli kullanıldığı konusunda bile halen bilgi yok .

Ayrıca arkadaşım TI OMAP işlemcinin datasheet ini istersen en detay ayrıntısına kadar göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 14 Aralık 2006; 12:32:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: racerant

İyide kimse işlemci yada cihaz karşılaması yapmadıki ?????

Sadece iki cihaz arasında tercihe ve kullanım amacına göre seçim yapılması gerektiği konusunda bilgi veriyoruz.
    Ağzımdan ne zaman S200 lafı çıksa birileri işlemciyle ilgili bişiler anlatıyor deli olmamak işten değil !

Bilmiyordum işlemcilerinin farklı olduğunu sağol valla

quote:

Frekansdan bahseden yok ! çiftçekirdek muhabbetinin Windows Mobile 5 taraından ne kadar verimli kullanıldığı konusunda bile halen bilgi yok .

Ayrıca arkadaşım TI OMAP işlemcinin datasheet ini istersen en detay ayrıntısına kadar göndereyim.

sinirlenmene gerek yok arkadasim.yukarda "fazla yuklenmiceksen s200 tercih edebilirsin" demissin...burdan hangi anlam cikiyor merak ettim?bunu yazarken hangi verilere dayanarak yazdiniz?

bende her iki cihazdan da yok.ben 624 mhz islemcili ayri bir pda kullaniyorum.

amacim insanlarin yanlis yonlendirilmesine mani olmak ve bilmedigim birsey varsa ogrenmek...

• O zaman en basidinden o elindeki o cihaza View Commander yükle bide bi S200 le dene.

İstersen sana buraya bir video review yapayım ha ? ikisinde de aynı koşullarda nasıl performans çıktığını göstereyim ?

Ayrıca neyi tartışıyoruzki ? Sen istediğini düşünmekte özgürsün. Ben kendi fikirlerimi söylüyorum. Eğer insanları aydınlatmak istiyorsan bi konu başlığı aç orda aydınlat. Burda bir 6815 modeli ile ilgili yorum yapıyoruz. S200 ile ilgili de son derece objektif yorum yaptım. Anlayabilecek olgunluktaysan.

Ayrıca tüm yabancı kaynakları araştırabilirsin. TI OMAP işlemcinin mutlimedia performansında hep kötü not vermişler. Bide onlardan delil belge vs iste bakalım. Benchmarkları ortada zaten.

Kimse S200 için kötü demedi kaliteli bir cihaz zaten. Ancak multimedia tarafı güçlü değil. Biraz muhafazakar diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 14 Aralık 2006; 13:12:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

O zaman en basidinden o elindeki o cihaza View Commander yükle bide bi S200 bul buluştur. Bide onla dene.

İstersen sana buraya bir video review yapayım ha ? ikisinde de aynı koşullarda nasıl performans çıktığını göstereyim ?

Ayrıca neyi tartışıyoruzki ? Sen istediğini düşünmekte özgürsün. Ben kendi fikirlerimi söylüyorum. Eğer insanları aydınlatmak istiyorsan bi konu başlığı aç orda aydınlat. Burda bir 6815 modeli ile ilgili yorum yapıyoruz. S200 ile ilgili de son derece objektif yorum yaptım. Anlayabilecek olgunluktaysan.

ben anlayabilecek olgunluktayim ama sanirim siz tartisabilecek yada birseyler anlatabilecek olgunlukta degilsiniz...
  • Arkadaslar konu nerelere gitmis yaw. Netice noold yani simdi yeni kullanıcılarımız yok mu bu cihaz hakkında dewneyimlerini aktarıp bizi aydınlatacak. Ban cok begendim ve becerebilirsem almayı düşünüyorum. Burdaki arkadaşların da fikirlerine güveniyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.