Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur. Giriş fiyatı çok iyi ama gönül isterdi ki RAM/ROM oranı biraz daha yüksek olsun.
    Ama esas patlama Atom FLAME ile olacak. 2 Gb Rom, Geforce 3d hızlandırıcı, tv out, 640x480 çözünürlük. İnanılacak gibi değil.
  • merhaba arkadaşlar.bence rw6828 i bekleyin derim.xda atom muadili o model.yakın zamanda rw6818 çıkar.daha sonrada rw6828 gelir.tam olarak bilmiyorum ama sanırım navturk yüklü gelebilir.bence sabredip rw6828 almak daha mantıklı diye düşünüyorum
  • 6828 de bi tek radyo farkı var onun dışında cihaz aynı zaten. 6818 işe yaramaz onda wifi de yok.
    Radyo isterim diyene 6828 , radyoya gerek yok diyenler için 6815.
  • Selam arkadaşlar.6815'i cumartesi Teknosa'dan 1068 YTL ye aldım.Bence bu fiyata bu özellikler baya iyi.Fakat bir sorunum var GPRS kullanamıyorum.Turkcell'i aradım cihaza şu an teknik desteğimiz yok diyorlar .Hp teknik desteği aradım bi kaç ayar yaptırdı ama nafile,yine bağlanamadım oysa GPRS açık .Bide türkçe karakter sorunu var.Türkçe klavye konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Türkçe rom'unun çıkması baya sürer herhalde...
  • Türkçe klavye için Resco Keyboard adlı programı kullanabilirsin.

Gprs ayarları için ise şu adresdeki dosyalardan faydalanabilirsin :

ftp://213.194.123.227/Qtek/S200/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 11 Aralık 2006; 13:30:46 >
  • Klavye için teşekkürler racerant.Ama gprs'de bu ayarları yaptım yine olmadı.Aceba 6815 için farklı ayarlar mı söz konusu.Turkcell'den internete girebilen var mı hiç?
  • Selamlar,

Anlasiliyorki cogunuz Pocket PC konusunda artik uzmanlasmissiniz. Ben ilk Pocekt PC mi almayi dusunuyorum ve HP 6815 i de begendim. Yardim ederseniz cok memnun olurum.. az para degil malum

1- Tus takimi olmamasi ilerde sorun yaratirmi? Dokunmatik ekran omru nedir?

2- Pocket PC almak istememdeki en buyuk iki sebeb outlook 2003 deki kisiler ve emailleri yanimda tasiyabilmek.

2a- Kisilerde 4000 kayit var.. bu sayi telefona sigarmi? sigarsada yavaslama olurmu?

2b-Cok email geliyor..aralarinda da cok virus geliyor tabi.. Benim bitdefender, norton ve zonealarm bile bas edemiyor bazen. telefonda virus isini nasil cozuyorsunuz?

3-ilerde turkce menu yuklebilirmi?

4- Telefonun cokmesi ihtimali nedir?

5- Symbian bir telefonla Pocket PC arasinda birini digerine tercih ettriren en onemli ozellikler nelerdir?

Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.

M.

• mathematics o hangi teknosa?
  • Ankara'da istanbul yolu şaşmazda.Peşin ödemede %10 indirim yaptılar.Hatta ben sorduğumda Ankara'da yoktu İstanbul'dan getirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematics -- 11 Aralık 2006; 16:59:59 >
  • Gallardo101 daha önce bir süre Casper M500 kullandım,şimdide rw6815 kullanıyorum.Bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.

1.Tuş takımı bence gereksiz.Çünkü küçücük tuşlara parmaklarımın ucuyla dokunmaya çalışmaktansa kalemin ucuyla ekrana dokunmayı tecih ederim.Kullanım olarak bence fark yok hatta alışınca daha bi güzel oluyo.
    2.Kişiler kaydın telefona sığar.Hatta hafıza kartına atarsın.Yavaşlama ister istemez olur ama şöyle,bilgisayarda bile 4000 kişiyi sıralamasıyla 100 kişiyi sıralaması bir değil.Yada bir kişiyi aradığın zaman süre uzar tabiki.
    3.İlerde türkçe romu çıkacak ama süre belli değil.
    4.telefonun çökme ihtimali şu an kullandığın işletim sisteminin çökme ihtimaliyle aynı.Yani senin kullanımına bağlı.Ama yedeğini aldığın sürece sorun olmaz.
    5.Bence symbianla kıyaslama bile.Baya bildiğin windows var bunda ya daha ne olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematics -- 11 Aralık 2006; 17:21:08 >

• Mathematics, hizli cevabin icin tesekkur ederim. Virus problemi hakkinda ne dusunuyorsun? Outlook 2003 ile sync problemleri oluyor mu?

Birde genel bi soru olacak ama bu cihazi yurdisindan getirirsem nasil kayit yaptirabilirim?Bilgidigim kadariyla kayitsiz cihazlar bir sure sonra bloke oluyor.

Onceki mesajimdaki sorulara diger arkaslardan da cevap vermek isteyenler olursa sevinirim.

M.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gallardo101

Selamlar,

Anlasiliyorki cogunuz Pocket PC konusunda artik uzmanlasmissiniz. Ben ilk Pocekt PC mi almayi dusunuyorum ve HP 6815 i de begendim. Yardim ederseniz cok memnun olurum.. az para degil malum

1- Tus takimi olmamasi ilerde sorun yaratirmi? Dokunmatik ekran omru nedir?

2- Pocket PC almak istememdeki en buyuk iki sebeb outlook 2003 deki kisiler ve emailleri yanimda tasiyabilmek.

2a- Kisilerde 4000 kayit var.. bu sayi telefona sigarmi? sigarsada yavaslama olurmu?

2b-Cok email geliyor..aralarinda da cok virus geliyor tabi.. Benim bitdefender, norton ve zonealarm bile bas edemiyor bazen. telefonda virus isini nasil cozuyorsunuz?

3-ilerde turkce menu yuklebilirmi?

4- Telefonun cokmesi ihtimali nedir?

5- Symbian bir telefonla Pocket PC arasinda birini digerine tercih ettriren en onemli ozellikler nelerdir?

Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.

M.

1-tuş takımını gereksiz buluyorum. belki sürgülü bir klavye olsa fonksiyonel olabilir ama normalde lüzumsuz. piyasadaki PDA'ların %95inde tuştakımı yok. demek ki talep de yok. dokunmatik ekran bozulabilir ama ben kullana kullana bozulan ekran hiç duymadım. başka arızalar nedeniyle bozulmalar olabiliyor (düşürme vs)

2-kişiler telefona sığar, hatta emin olmamakla beraber yavaşlama olacağını da sanmıyorum.

3-Türkçe dil paketi var, onu yükleyebilirsin ama tavsiye etmem çünkü aletin performansını azaltıyor ayrıca çeşitli çalışmama problemleri yapabiliyor. Türkçe rom ise pek ufukta olmayan bir şey. Geçen haftalarda Timur Sırt'ın bu konuyla ilgili bir yazısı vardı.

4-Her zaman çökme olasılığı var, Sık yedek alırsan sorun olmaz, hatta hp'nin yedek programı yedekleri sd cartta tutuyor. dışarda bir çökme olursa 5 dakikada eski haline getirebiliyorsun.

5-Bu tip kıyaslamalardan pek hoşlanmam ama PocketPC Symbian'a göre oldukça oturmuş durumda, yazılım desteği ve çeşitliliği çok daha üstün.

6-PocketPC'ye normal Windows virüsleri bulaşmaz. PocketPC için bugün bir antivirüs yazılımına gerek yok. ama Spam için de yapılabilecek bir şey yok.

• Benden güzel açıkladın walla ellerine sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematics -- 11 Aralık 2006; 18:24:17 >
  • herkese selam ve bilgi veren herkese cok tesekkurler..
    şimdi urunu teknosadan telefon ile esipariş edersek fiyat dahamı ucuz yada yanında 1gb memory card mı hediyeli..
    cunki netten bakınca, telefonla siparişte avantaj var gibi bir şey goremedim..

teknosa ile konustum telefon yada netten 1mılyar uzerı alısverıste, sadece onlıne alısverısler ıcın 100 mılyonluk hedıye cekı verıyor
    hepsiburda ve teknosa fıyatı aynı 699 $ +kdv teknosanı +100 mılyonluk hedıye cekı avantajı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoKeR PL -- 12 Aralık 2006; 13:33:11 >
  • eger yogun araba kullanan biriyseniz,tuş takımı olmadan konuşmak gerçekten zor oluyor.araç kitleri var ama o da ayrı bir masraf.basit ve ufak bir telefon ve gsm siz iyi bir pda çözüm olabilir,devamlı araç kullananlar için.
  • arkadaslar verdiginiz cevaplara tesekkur ederim. Lakin ben bir sonraki habere kadar sizi satmis bulunuyorum dun gece bi cilginlik yapip hepsiburada dan 717 YTL ye asus P525 aldim. Surec hala devam ediyor ama olursa acayip olucak. heyecanla bekliyorum gelismeleri.. gonlum Hp den yanaydi hatta Asus u hic gormedim bile... fiyata kanip aldim... bakalim nolacak.
  • Ben de dün akşam Asus 525 aldım hepsiburadadan ama 1000 ytl ye satıcam nasip olursa.

Aynı zamanda HP6815 in de siparişini verdim.www.teknosa.com dan aldım.

HP RW6815 12 ay vadeli 1180 YTL KDV DAHİL

1 GB mini SD + 100 ytl hediye çeki + samsonite sırt çantası
  • valla al benden de o kadar hocam...napcaz simdi her iki topige de yazariz artik
    seni de iptal edermisiniz diye aradilar mi? olmaz dedim tabi...galiba anlasmaya calisacaklar fiyatta oyle anladim ben email falan gondereceklermis konuyla ilgili siparis verenlere...ama galiba bu is olacak daha dune kadar bir tane simdi iki
    yani carsidan aldim bir tane eve geldim iki tane gibi oldu...

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Ben de dün akşam Asus 525 aldım hepsiburadadan ama 1000 ytl ye satıcam nasip olursa.

Aynı zamanda HP6815 in de siparişini verdim.www.teknosa.com dan aldım.

HP RW6815 12 ay vadeli 1180 YTL KDV DAHİL

1 GB mini SD + 100 ytl hediye çeki + samsonite sırt çantası

• Cihazı alanlar pm atsın 1. sayfadaki listeye ekleyelim.
  • arkadaslar, aleti ilk alan olarak (galiba oyle) kendi durumumla ve aletle ilgili update vereyim dedim...

1. daha once sorunlu olarak gelen 6818 iwww.deveyuku.com a geri gonderdim

2. cok ilgilendiler, aradilar, mesajlarima hemen geri donduler, aleti hp ye kendileri gonderip hata raporu alip sifir bir hp alip bana gonderdiler, bundan iyisi can sagligi bence

3. bugun itibariyle yeni sifir kutusunda geldi aldim sarj ettim kurcaladim biraz

4. ozellikle wireless modunu actim hemen adslimi buldu connect dedim hicbirsey yapmadan kendi kendine baglandi harika daha ne olsun, ozellikler her wireless platforma boyle baglanirsa harika

5.gsm de karsi tarafin sesi cok net geliyor ancak bizim sesimiz karsiya galiba biraz derinden gidiyor beki de yaniliyorum tekrar bakicam buna, arama cekim gucu falan cok iyi

6.toplam 116.72mb storage memory 51.90mb program memory var

simdilik bu kadar...satin aldigim web sitesi olanwww.deveyuku.com u herkese tavsiye ederim, bizzat denemis oldum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.