Şimdi Ara

HP Isınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç gün önce yeni bir bilgisayar aldım. Çok iyi özelliklere sahip bir bilgisayar. 16 GB ram ve i7 işlemciye sahip çok güzel bir bilgisayar. Bunu oyun için aldım. Fakat ısınma yapıyor diye korkuyorum. Bilgisayarı masaya koyuyorum masa ateş gibi yanıyor. Bana bilgisayar soğutucusundan başka ne önerebilirsiniz. Lütfen konu hakkında gerçekten bilgisi olan arkadaşlar cevaplasın şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Bir de bilgisayarın ısınmasının ne gibi zararları olur bu konu hakkında da yardımcı olursanız sevinirim.
  • hp lerin çoğunda tek bakır ısı borusu olduğu için üst kısım plastik olduğu için ısınması normal bu durumda yapacak birşey yok laptop soğutucusu kullanabılırsınız fakat cok fayda edeceğini sanmıyorum.İşlemciyide kısıtlayabilirsiinz.
  • İşlemciyi nasıl kısıtlayacağım? Kısıtlarsam bunun oyunlara yansıması olur mu? Bu konu hakkında biraz geniş kapsamlı bilgi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbaba44

İşlemciyi nasıl kısıtlayacağım? Kısıtlarsam bunun oyunlara yansıması olur mu? Bu konu hakkında biraz geniş kapsamlı bilgi alabilir miyim?

sağ allta batarya simgesi>güç seceneklerı>yuksek performans plan ayarları tıkla>gelişmiş plan ayarları >işlemci güç yonetımı>en dusuk ıslemcı prizde iken %50 en yukseği ise 75 dusur tmdır.
  • Anladım yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    en yüksek işlemcii ayarlarını değiştirirsek %100den aşağı çekersek birşey olur mu acaba..
    oyunlarda felan nasıl olur??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşırı yakıt tüketimi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • drsake kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda %70 seviyesine çekin performans düşmez ama ısınma düşer
  • 16gb sürümünden bahsediyorsun, pcnin tam modelini yazarmısın, birde oynadığın oyunu ( ısınıyor dediğin ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 17 Eylül 2013; 17:16:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.