Şimdi Ara

[HP] İşlemci değişti kapanma sorunu devam ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda fanın hızla çalışması ve buna da bağlı olarak oyun oynarken bilgisayarın kapanması sorunu vardı. servise gönderdim geldi işlemcisini değiştirmişler. Sorun biraz düzelmiş. Örneğin fifa oynadım bi süre sıkıntı olmadı ama mafia2 deneyim bir de dedim. Oyunu oynarken 2 dk sonra bilg. yine kapandı yani sorun tam olarak çözülememiş. İşletim sistemi olarak vista yüklemiş servis, bundan kaynaklanabilir mi dedim ama pek sanmıyorum. Sorun tam olarak ne olabilir ve çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsim -- 9 Aralık 2010; 10:25:23 >

• Tekrar gönder. Sorunun devam ettiğini söyle. Büyük ihtimal o zaman anakartı da değiştirirler. Tüketici haklarına göre 3 kez servisten gelen ürün tekrar aynı hatayı gösterirse ürün iadesini isteyebiliyorsunuz
  • Evet, anakartı değiştirecekler bu sefer. Ve sorunun kalmayacak. Bende de aynısı oldu, yani ilk seferde tabii, anakartı değiştirdiler.
  • tamam tekrar göndereyim o zaman. Peki açıklamama ne yazmamı tavsiye edersiniz?
  • Şu tarihte gönderdiğim şu ürün kodlu bilgisayarım şu nedenle arızalanmıştı. Bilgisayarı servise gönderip tekrar aldıktan şu kadar gün sonra aynı sorunla tekrar karşılaştım. Arızanın tekrar giderilmesini rica ederim
  • tamam. çok tşk ederim ilgilendiğiniz için. kolay gelsin...
  • tekrar aynı sorun olursa değişim talebinde bulun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

tekrar aynı sorun olursa değişim talebinde bulun.

Değişim talebinde bulunun fakat değiştireceklerini sanmıyorum. İlk mesajımda açıklamışım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.