arkadaşlar kardeşim hp laptopa cd ile format atmış bende recoveryle geri dönmeye çalıştım ama olmadı sonra windows 7 ultimate x64 yükledim eskiden x32 vista kullanıyodum ben yükledim windows 7 yi canavar giibi bi sıkıntısı yok sonra kardeşime verdim açmış pcyi geri yüklemek istermisiniz gibi bişiler sormuş kardeşim iptal demiş sonra pc kapanmış dahada açılmadı hp yazısı geliyo donuyo f1 f2 falan etki etmiyo esc basınca siyah ekran geliyo yarımcı olursanız sevinirim hp laptoptan gayet memnunum ama recovery işi bozuyo
Daha önce böyle bir problem yaşamadım ilk kez duyuyorum ancak fikir yürütmeye çalışayım.Bilgisayarı açınca hiçbir tuş ile müdahale edilemiyor doğru mu anladım?Birde problemin fotosunu koyarsan iyi olur.Ayrıca sorununu açıklarken daha net olursan iyi olur, yani kardeşinin veya senin ne yaptığını net olarak açıklarsan
28ciresun2
kullanıcısına yanıt
doğru anladın hiç bi tuş etki etmiyo hp yazısı var başka bişi yok bildiğin üzere hp laptoplara recoveryle fabrika ayarına dönüyor kardeşim bunu bilmediği için windows 7 yüklemiş bende recoveryle geri dönmeye çalıştım ama recovery dosyası eksik olduğu için pc açılmadı bende windows 7 yyükledim tekrar kullandım sıkıntı yoktu kapattım kardeşim açmış sonra geri yüklemek istermisiniz gibi bişiler sordu iptal dedim öncekindede öle diyodum dedi iptal dedikten sonra pc kapanmış tekrar format atim diyolar f tuşları çalışmıyor
Bios'a giremiyorsanız sıkıntı büyük ama elber bir çözümü vardır. Merak ettim ben de, fikir alışverişi yapalım belki bişey çıkar.
Harddiski sökme şansınız varmı?
Harddisk deıstır olmazsa Bios sıkıntı gormus demektır ısın zor kardeşim kolay gelsin
Eğer cd kullanarak format attıysan zaten recovery çalışmaz. Cihazı normal açtığında karşılaştığın ekranda ne var. Hata vb..
arkadaşlar harddiskte sıkıntı varmış değiştirdim sorun yok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme