Arkadaşlar hp dv9275ea serisi bir laptopum var sorun şu laptopu kullanırken ekran bazen kendiliğinden kararıyor ve bir kaç sn sonra tekrar geliyor biraz araştırdım sürücüleri güncellersem sorunun çözüleceğini söylüyolar ama bana pek matıklı gelmiyor.Ekran kartım Geforce Go 7600 yardım ederseniz sevinirim.
bendede pavilion notebook var aynı sorun bendede var ekran kartım go7200 garantiden çıktığı için pc nin içini açmıştım önceleri 2-3 kez garantiye gitti lcd e bağlı olan kablosunda temazlık olduğunu düşünüyorum zaten kabloyu elleyince düzeliyordu görüntü şuandada pc i açmaya çalıştıımda görüntü gelmiyor 2 kez dıt dıt diye bi uyarı veriyor ama 6-7 dk içinde açılıor...
sanırım makine pert artık zaten yeni masaüstü topluyorum
Ekranı düşük çözünürlükte çalıştırdığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor acaba sorun nedir.
hp 510 notebook kullanıcısıyım. aynına yakın bi sorun da bende var. makinayı recovery yaptıktan sonra başladı sorun. ekran kartından oldugunu dusunuyorum sorunun. uzun sure çalıştıgında(6saat ornegin) once birkaç defa titreyip sonra ekran komple mor,yeşil,sarı,siyah vs renk kaplıyor. restart yaptıgımda sorun duzeliyo. temassızlıkla ilgisi oldugunu sanmıyorum. içerideki sıcaklıkla dogru orantılı olsa gerek. malum coğu hp makinanın fan ı altta..
Ekran kartımın sürücüsünü güncel olduğunu nereden öğrenebilirim.
Kardeş verdiğin adreste xp sürücüsü yok sürücüyü güncelledim ama akalıma takılan şu oldu speedfan proğramını yükledim ekran kartı sıcaklığını 62C gösteriyor bu normalmidir.