Şimdi Ara

Hp laptop ekran kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp dv9275ea serisi bir laptopum var sorun şu laptopu kullanırken ekran bazen kendiliğinden kararıyor ve bir kaç sn sonra tekrar geliyor biraz araştırdım sürücüleri güncellersem sorunun çözüleceğini söylüyolar ama bana pek matıklı gelmiyor.Ekran kartım Geforce Go 7600 yardım ederseniz sevinirim.

• bendede pavilion notebook var aynı sorun bendede var ekran kartım go7200 garantiden çıktığı için pc nin içini açmıştım önceleri 2-3 kez garantiye gitti lcd e bağlı olan kablosunda temazlık olduğunu düşünüyorum zaten kabloyu elleyince düzeliyordu görüntü şuandada pc i açmaya çalıştıımda görüntü gelmiyor 2 kez dıt dıt diye bi uyarı veriyor ama 6-7 dk içinde açılıor...

sanırım makine pert artık zaten yeni masaüstü topluyorum
  • Ekranı düşük çözünürlükte çalıştırdığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor acaba sorun nedir.
  • hp 510 notebook kullanıcısıyım. aynına yakın bi sorun da bende var. makinayı recovery yaptıktan sonra başladı sorun.
    ekran kartından oldugunu dusunuyorum sorunun. uzun sure çalıştıgında(6saat ornegin) once birkaç defa titreyip sonra ekran komple mor,yeşil,sarı,siyah vs renk kaplıyor.
    restart yaptıgımda sorun duzeliyo. temassızlıkla ilgisi oldugunu sanmıyorum. içerideki sıcaklıkla dogru orantılı olsa gerek. malum coğu hp makinanın fan ı altta..
  • Ekran kartımın sürücüsünü güncel olduğunu nereden öğrenebilirim.
  • http://welcome.hp.com/country/tr/tr/support.html?pageDisplay=drivers buradan yardım alabilirisin.
    bu adresteki suruculer standart suruculerdir. yeni guncel surum cıkarıldıgında yeni tarihiyle birlikte verilmekte.
  • Kardeş verdiğin adreste xp sürücüsü yok sürücüyü güncelledim ama akalıma takılan şu oldu speedfan proğramını yükledim ekran kartı sıcaklığını 62C gösteriyor bu normalmidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hp paviliona göre normal gibi geldi hp lerde özellikle pavilionlarda çok fazla ısınma sorunu var
  • Az önce pc açıkken fişi taktım ekran yine aynı sorunu ortaya çıkardı galiba çözüm bulamazsam servise göndericem.
  • kullandıgın modelin xp suruculeri burda kardeş.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=tr&cc=tr&product=3352228&lang=tr

pc virus tarama yada guncelleme yaparken 75c ye kadar cıktıgı biliniyor sıcaklıgın. normalmidir bende bilmiyorum valla :)
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler sorunun çözümü için sağlam bir laptop servisi lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.