Bildirim
HP Laptop Ekranı Gidip Geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekranın ışığı neresi oluyor kardeş? -
Çok Komik -
yoo bişey komik değil cidden ekranın ışığı ne demek oluyor? sizin laptopun ekranında ışıkmı var? -
tüm lcd ekranlarda aydınlatmaya yarayan bir ışık vardır arkadaşım sony nın parlak ekranlarında ise normalden daha fazla ışık vardır hatta ürün tanıtımlarında bazı yerlerde lcd ekran için çift ampullu denir...
arkadaşım ekran karardığında sorunun gerçekten ışıktan kaynaklandığına eminsen ampul değişiminin çokda zor ve pahalı olmayacağı kanaaitindeyim ama gidip gelmesi bence temassızlık olduğu yönünde bir işaret en iyisi teknik servise bir telefon çak hp nin teknik servisis gerçekten alakalı oluyor bu gibi durumlarda...
ama dediğim gibi gerçekten sırf ışığın gittiğinden eminsen denemek için ışık gittiğinde el feneri gibi bir ışık kaynağı ile ekrana baktığında görüntüler hala varsa sorun pek de büyük değil o zaman demektir... -
bu ampul kaç volt oluyor peki arkadaşım? -
hocam harbi ışık nedir?
biraz daha açıklayıcı ola çözüm bulalım -
Durum aynen şöyle arkadaşlar. Işık herhangi bir nedene bağlı olmaksızın gelip gidiyor, görüntü tam olarak kaybolmuyor. Aynı florasan lambaların ilk açıldığında olduğu gibi... -
Ekranı iki kat düşünün, arkada ışık kaynağı onun önündede başka bi tabakada lcd durur.Licit cristal ekranmıydı neyse artık.
senin baktığın kısım da piksellere gelen elektirik sinyallerinin şiddetine göre noktada renk tonu oluşturur.Arkadanda ışık vurunca o rengi görürsünüz.
tamammı biraz kötü anlattım ama anla işte -
eğer durum sadece ışıktan kaynaklanıyorsa geri kalan görüntüde herhangi bir değişiklik olmaması lazım tabe artık karanlık olması hariç
elektronik saatler gibi arkadaşlar ekran da bir görüntü var fakat bizim onu rahatça görebilmemiz için onu aydınlatan bır ışık kaynağının olması gerekiyor... -
baba o kolay ozaman bi mum filan yok mu orda -
-
fişe takılıyken mi oluyor bu olay yoksa sık sık mı?
quote:
Orjinalden alıntı: mclacin
Durum aynen şöyle arkadaşlar. Işık herhangi bir nedene bağlı olmaksızın gelip gidiyor, görüntü tam olarak kaybolmuyor. Aynı florasan lambaların ilk açıldığında olduğu gibi...
-
Pilde iken de oldu, elektrikdeyken de. Farketmiyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mclacin -- 15 Ocak 2006 19:03:29 > -
peki ışığın nerelere gittiği hakkında bir fikrin varmı?
biliyosun istanbul sokakları pek tekin değildir. -
ilginç bir sorun ama inşallah çözersin sorununu -
ben de FS 2045 var.. alalı daha 3 ay oldu.
ama benim de ekranı bazı açılarda tuttuğumda aynı şey oluyor.. ekran gidip geliyor... ışık yani...
açıyı değiştirdiğimde ise sorun olmuyor.. bunun için teknik servise gitmeye üşendim nasıl olsa 2 yıl garantisi var diye
e tabii ekranı öyle pasaj kapısı gibi açıp kapamadım, sorun ben kaynaklı deil ama dedim ya üşendim işte ehehhehehe -
kardeşim sırf sorununa cvp yazmak için üye oldum benmde hp dv2910i marka leptabım var aynı sorunu bende yasıyorum ara ara ekran sellektör yapar gibi oluyor ekran kartı drever ı yüklü olmayınca yapmıyor sorunu wündows acılınca yapıyor yani sorun teknik falan bişy deil yazılımsal sorunu ise bende çözemedim henüzz sorunu haledince tekrar mj atarım sana arkadasşların dedigi gibi ışıkla ledle lambayla alakalı bişy degil sen rahat ol ;))
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster seri no öğrenme
- gta 5 altyazı açma
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- heifer hangi markanın yan ürünü
- msi laptop alınır mı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- google öne çıkan fotoğraflar
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- msi el konsolu
- ipad mi macbook mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X