3 ay önce HP Pavilion DV6-2015ET modelinde laptop aldım. İşletim sistemi aldığımda Home Business ti ben ultime'te geçirdim illegal yöntem ile..bu işlem sırasında Hp recovery gitti ve home premiuma geri dönme şansım olmadı ben tekrar başka türlü home premium yükledim fakat ;
hp 'nin kendi sitesinden driverlarını tamamlamama rağmen laptop üzerinde bulunan dokunmatik ses kapatma ve -,+ yapma tuşu çalışmıyor. aslında çalışıyor ama bunu daha önce yaparken mesela sessiz tuşuna bastığımda tuş kırmızı rengine dönüyodu artık bu olmuyor , sesi azaltıp çoğaltırken ekranda ses seviyesi çıkıyordu artık çıkmıyor ne yapmam lazım? biraz gereksiz bişi ama ben bunlar için çok uğraştım çözemedim :S yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....
laptop ile birlikte recovery cd si verilmiş olmalı onla fabrika çıkış haline getirebilirsin
bende de hp compaq presario var . bende vistayı gittim ilk basta xp yapmıstım . driverları kolayca bulamayınca geri dönmek istemiştm . ama diski fabrika cıkısında 2 ye bölmşlerdi ve tekine sistem recovery koymuslardı . ben onu silmiştim bilmediğimden o zmanlar :))
sonra fan sorunu nedeniyle garantiye vermiştm, döndüğünde ilk gün aldığım gibi herşey yüklüydü .
alığın yere bi götürüp danışmanda fayda var. tabi ben dayanamayıp şimdi win 7 yükledim :))
hayır cd yok bunu başka bi yolu daha olması lazım muhtemelen.. :S
quote:
Orijinalden alıntı: ertuzis
illegal işlere yardımcı olunmuyor burda forum kurallarını okumalısın !
quote:
Orijinalden alıntı: Mechatronik
quote:
Orijinalden alıntı: ertuzis
illegal işlere yardımcı olunmuyor burda forum kurallarını okumalısın !
illegal işlere yardım yok dedim zaten illegal bir iş için yardım istemiyorum