Şimdi Ara

Hp Laptop yanmak üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 Yıl önce aldığım hp pavillon dv6 laptopa geçenlerde sistem geri yükleme yaptım. ancak aşırı derecede ısınma problemi ile karşı karşıyayım. Resimlerde laptop un ısınma derecesi, sistem bilgisi ve özellikleri bulunmaktadır. Isısını düşürmek için neler yapmam gerekiyor..

Birde laptopun garantisi bitti. Açıp söksem laptopu fanını içini güzelce temizlesem geri topladığımda herhangi bir sorun çıkar mı. ?

Lütfen yardımlarınızı ve bilgilerinizi esirgemeyin..

Hp Laptop yanmak üzere

Hp Laptop yanmak üzere

Hp Laptop yanmak üzere

• Aynı konu ıcın hp laptop ıcın gırdım bende ... Benımde degerler senın gıbı basta ısınma sorunu vardı artık fandan sesler gelıor darrtttt dıye ... 2 kere acmaya calıstık ama basaramadık monıtor fln herseyın cıkması lazım goze alabılıyorsan yarıda bıraktık biz ... ıstanbul ıcı uygun fanı yaptırabılecegım yer varmı bıldıgınız
  • Hocam Acer ve hp notebooklar ilginç derecede ısınma konusunda şikayet alan cihazlar

Bizimde evde Acer bir laptop var pek işim olmaz çok fena ısınıyor o da

Alt kapağı açtım dış havalandırma ızgarasından kompresörle hava tutup bir ton pislik çıkardım

Ayriyeten iyi bir soğutucu temin ettim idare ediyor rahatladı biraz daha ama notebooklarda ısınmaya pek müdahale edemiyorsunuz maalesef...
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm çok şükür aşırı ısınma vardı ve aşırı ses yapıyordu. laptopu tamamen söküp temizledim bir avuç toz yumağı çıktı fan ve cevresınden topladım tekrar sıfır almış gibi oldu ses kalmadı eskısı gıbı ve eskıden sıcak hava uflerdı fanın ordan sımdı buz gıbı hava üflüyor. bence ses olanlar ve ısınma problemı olan arkadaslar söküp temızlesınler 4 saatımı aldı söküp temızlemek ve toplamak. toplarken sadece soketlere dıkkat edın ve vida yerlerıne.. Laptopu topladım ve açılmaz dıye umuyordum açıldı :) süper oldu 2 yıldan berı hıc temızlenmemıstı.

burdakı lınkten faydalandım aynısını yapın ..

https://www.youtube.com/watch?v=M7CEtfJtu_Y

• quote:

Orijinalden alıntı: birkaninan

Merhaba arkadaşlar.
    2 Yıl önce aldığım hp pavillon dv6 laptopa geçenlerde sistem geri yükleme yaptım. ancak aşırı derecede ısınma problemi ile karşı karşıyayım. Resimlerde laptop un ısınma derecesi, sistem bilgisi ve özellikleri bulunmaktadır. Isısını düşürmek için neler yapmam gerekiyor..

Birde laptopun garantisi bitti. Açıp söksem laptopu fanını içini güzelce temizlesem geri topladığımda herhangi bir sorun çıkar mı. ?

Lütfen yardımlarınızı ve bilgilerinizi esirgemeyin..

Hp Laptop yanmak üzere

Hp Laptop yanmak üzere

Hp Laptop yanmak üzere

Kesin çözüm veriyorum 2-3 haftada bir yapman lazım ama
    Öncelikle iyi bir soğutucu alman şazım soğutucusuz kullanma
    En önemlisi de elektirikşi süpürgeyi fan deliklerine iyice tut direk 25 derece fark ediyor tabi bunu yaptıysan çözüm veremiycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yıllardır HP kullanıyorum bu 4 üncü hp notebook um, aldığım ürünlerde hiç majör bir ısınma problemi yaşamadım fakat her üründe olabileceği gibi fanın ürünün kullanım yoğunluğu ve ortamına göre temizlenmesi çok faydalı olmakta. Çok uzun süre fan temizlenmez ve kullanılırsa daha sonra temizlemekte artık fayda getirmeyecek, fan değişimi gerekecektir.

Geçtiğimiz günlerde kardeşimin ekran menteşesini kırması nedeniyle servise gönderdim 4 gün sonra tamir edilip elime ulaştı :) servis inanılmaz hızlı.
  • Arkadaşlar Hp Pavilion DV6 bir notebook 'um var fanı deli gibi çalışıyor . Fanı değiştirdim , temizledim bir türlü dönüş hızını düşüremedim sistem boştayken 2300-2700 rpm arası dönüyo fakat oyuna girdiğimde oyun dediğim cs 1.6 , rpm 4200 -4500 lere fırlıyor . Speedfanı denedim sistemi görmüyo oyüzden bi halta yaramadı . notebook hardware kontrol de sistemim w7 ultimate 64 bit uyumlu bulamadım . Biosum dada yok control bölümü Bildiğiniz cpu dönüş hızını düşürebileceğim veya sabitleyebileceğim bir program varmı ? söylerseniz çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Laptop Kırık Geldi Napalım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elektrik süpürgesiyle fanlardaki tozun bir kısmını almaya çalışmak nasıl olurdu?
    yada olur mu yani böyle bir şey ?
    videoyu izledim aklım şaştı
    ama benim öyle sorunlarım yok çok şükür 2 yıldır hp laptopu kullanırım ısınma sorunum sadece oyunlarda var, olmasıda lazım :)
    hp cool sense işe yarıyor + aycıca kendi yöntemlerim var
    speed fanda şu an işlemciler 48-50 derecelerde...gerçi yine mi çok bilmiyorum ama neyse....sıcak hava üflenmiyor fanlardan.
    herhal iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.