Şimdi Ara

laptop şarj olurken enerji gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus n56vz notebook dün bir anda şarj olmamaya başladı. Uğraştım durdum sonra birden tekrar şarj olmaya başladı. Bilgisayarı şarjda kullanırken bir anda şarj olması kesiliyor, bir kaç saniye sonra tekrar şarj olmaya başlıyor ve bunu sürekli yapıyor. Bataryadan diye düşünüp bataryayı çıkararak şarj kablosunu takıp bilgisayarı açtım ama onda da bir süre çalıştıktan sonra enerjiyi kesti. Tekrar bataryayı takarak şarjı taktığımda aynı durum devam etti, yani şarj ederken bir anda kesiyor, bir kaç saniye sonra tekrar şarja devam ediyor. Temassızlık oluyor desem bilgisayar yerinden milim kıpırdamazken bile bu sorun oluyor. Şarj aletinin de ışığı düzgün yanıyor, titreme ya da kesilme yok. Bunun sebebi ne olabilir? tamiri mümkün müdür, kaça patlar? benim yapabileceğim bir arıza mıdır yoksa mecbur servise mi gitmeli? konu hakkında yardımcı olabilecek varsa yol gösterirse sevinirim.
    şimdiden herkese teşekkürler

• şu testi yaparmısın?

şarz cihazından gelen bilgisayarın şarz soketine taktığın uca giden kaloyla bi oynarmısın sen oynayınca kesecekmi.
    genelde o soketin dibinden kablo kırılır o yüzden bu sorun meydana gelir.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    denedim, maalesef fark etmiyor. Şarj kablosunu oynatsam da oynatmasam da etkisi olmuyor. laptop ve şarj aleti tamamen hareketsizken bile bu sorun yaşanıyor.
  • Bire bir aynı sorun bende de var. Nasıl çözdünüz acaba?
  • Sorun bulundumu acaba aynı arıza bendede var
  • Şarj cihazının bilgisayara bağlandığı soketi oynuyordu, onu sabitledim ancak sorun devam edince bataryayı çıkarıp multimetre ile ölçtüm ve güçte sorun olduğunu gördüm. Yeni batarya aldıktan sonra 1 sene oldu ve şuanda sorunsuz kullanıyorum. Eğer sorun bataryada da değilse en kötü ihtimalle gücü anakarta ileten kısımda olabilir ve daha pahalıya patlayacaktır.

Sorundan emin olana kadar masraf yapmamak için bataryayi kendim söktüm bir bilgisayarcıya gidip multimetreyi ödünç aldım kısa bir süreliğine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbrtpcgl -- 6 Kasım 2020; 21:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a elektrik gelmiyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus n580vd cihazına sahibim aynı sorun bende de meydana geldi ama öyle uzun olmuyor sürekli git gel yapıyor, sevise gönderdim pil değişimi ve yazılım ile onardılar geri gönderdiler, sorun bilgisayara format atana kadar yoktu sonra tekrar oldu, tekrar gönderdim yazılım atıp gönderdiler, 1 sene sonra format attım tekrar aynı sorun, sonra pil sıkıntılı değişmesi lazım dediler ama pil değişmesine rağmen hala devam ediyorr, başta oyuna girerken olan bu olay daha sonra pc açarken bile ortaya çıkıyor, evin elektirik sistemini kontrol ettim ama garip bir durum yok, arkadaşın pc sini getirdim onda problem yok sizce nedir bu sorun

• yasingulle Y kullanıcısına yanıt

aynı sorun bugün bende de olmaya başladı..format atana kadar böyle bir sorunum yoktu. sorun ne güç kablosunda, ne adaptörde nede pilde anlamadım gitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.