Bildirim
hp laptopum açılmıyo yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Laptop adaptörü bağlı mı elektriğe?
Bataryayı çıkartın adaptör bağlı olsun sadece, o şekilde deneyin.
Adaptörünüz ölmüş olabilir.
Batarya da bitmiştir ondan dolayı sarı ışık yanıp sönüyor. -
bataryayı çıkarıp sadece adaptörü takarak çalıştırmayı deneyin.olmazsa fazla kuralamadan teknik servise göstermeniz daha doğru olur. -
Pili söktüm denedim hiç ışık vermedi Sarj aletim saglam gözüküyo baska laptopda denedim calıstı acaba laptopun sarj alan yerimi bozuldu pilde bitmiş açılmıyo olabilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güç kartında muhtemelen sıkıntı var garantisi varsa servise gönderin. -
Batarayı söküp direk elektirikle yine çalışmıyorsa ya güç girişinde sorun vardır yada anakart gitmiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: kısaçöp
Pili söktüm denedim hiç ışık vermedi Sarj aletim saglam gözüküyo baska laptopda denedim calıstı acaba laptopun sarj alan yerimi bozuldu pilde bitmiş açılmıyo olabilirmi
Başka makinada adaptör çalışıyorsa sıkıntı laptopun üzerindeki şark girişi kısmındadır kardeş.
Batarya da bitiktir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X