Şimdi Ara

Hp LaserJet Pro MFP M127w Temp File Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Wifi üzerinden yazdırma özelliği bir yazıcı aldım meslleğim gereği çok lazım olduğundan ve artık kablo ile uğraşmak istemediğimden wifi özelliği benim için çok önemliydi ama bu konuda da bazı sıkıntılar ile karşılaştım. Malum Windows 10 da herkes kullanıcı olarak oturum açıyor Administor olarak açmak için bazı işlemler yapmak gerekiyor. Benim sıkıntım burada başlıyor wifi ile çıktı almaya çalıştığımda yazıcı ilk aldığım günlerden beri çıktı vermedi kablo ile denedim yine olmadı. Sonuçta sıfır ürün de böle bişi olmaması lazımda test sayfasını bastırıyor başka bir şey çıkarmıyordu. Yabancı HP forumlarında araştırdım sorunun Temp dosyasının güvenlik yetkilerinin Eveyone için full verilmesi gerekiyor onu verdiğimde sorun ortadan kalkıyor. Benim sıkıntım ise yetkiyi veriyorum ama bir süre sonra (10-15 dk) yetkiyi otomatik kaldırıyor aşağıda eklediğim resimdeki gibi orjinal haline geri getiriyor. Daha önceleride bu konuda foruma yazdım ama kimseden bir cevap alamadım fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim her seferinde yetki vermek çok can sıkıcı oluyor.
    ( Yazıcını marka modeli :Hp LaserJet Pro MFP M127w )
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1368262/090dcfee-2aef-4220-bd40-2c24a9b661ee.png [/simage]Hp LaserJet Pro MFP M127w Temp File Hatası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.